Téma: Forma-1

Porthos91 2010 nov. 14. - 13:51:29
(13610/17150)
Alonso még fiatal, ám nem zöldfülû, igazi bajnok. Ám õ is olyan pilóta, aki csak1. számú lehet, olyan az egója.

Webber nagyon nagy formában versenyzik az idén, fõleg a szezon elsõ felében. Most már inkább ismét Vettel a domináns, de azt nem érdemes tagadni, hogy a csapat egyértelmûen Vettel-t tartja kiskirálynak. Czolner Gyuszkó szerint Webbernek meg kellene verni Vettel-t, ahhoz, hogy a csapat egyértelmûen õt támogassa.
De ha nem támogatják, akkor neki sokkal nehezebb megverni!!!!!

Vettel az új generáció igazi bajnokaspiránsa, de túl sokat akar, és túl gyorsan. Gyors autó van alatta, érti is a dolgát, pokoli gyors, de az megbízhatóság nem csak az autóját, hanem saját magát illetõen is rendszeresen elõjön...

Hamilton hasonlít Alonso-hoz, csak sokszor átesik a ló másik oldalára, és vetteli módon vét óriási hibákat. Mindegy mi van, csak hajt és hajt...
10/10
IXEMGabeo 2010 nov. 14. - 13:50:47 10/10
(13609/17150)
azt nem tudhatod, hogy nem e fogták vissza, Brazíliában állítólag nem is voltak motor túlmelegedési gondjai Webbernek, félreinformálta a csapat, holott gyorsabb volt Vettelnél a SC elõtt és tizedeket hozott rajta mindig...nagyon nagy szemétségek vannak a RB-nál, és nem nagyon akarták, hogy Webber vb legyen, ez látszott Monzában, Japánban, Brazíliában is...már régesrég Alonso elõtt lehetne az ausztrál, ha igazából szerették volna, hogy az egyik pilótájuk vb legyen...értékes pontokat vettek el tõle, ha Alonso vb lesz 7 ponton belül azt nagyban köszönhetik a Hockenheimi csapatutasításnak, ami okos, de szemét húzás ellenben vb címet eredményez úgy tûnik...Alonso ennek ellenére, ha 3x vb lesz, még mindig azt fogja mondani egy csomó ember, hogy egy Ayrton Senna talpát sem nyaldoshatja meg annyira messze áll tõle...
10/10
IXEMGabeo 2010 nov. 14. - 13:45:24 10/10 Előzmény jani-wan
(13608/17150)
1 vb címet megnyert alibizéssel, 1-et, azért, mert Schumi motorja felmondta a szolgálatot Japánban 2006-ban, mellesleg ott is alibizett és a Renault volt a legjobb kocsi, Schumi mégis alázta a szezon második felétõl...

2010-es szezonban Alonsonak is voltak gyermeteg hibái, elég Monacora, Kínára, Silverstonera, Spa-ra gondolni, ráadásul ismét végig sírta a szezont, mindig azt nyilatkozza ez élete legjobbja az, csöppet sincs elszállva magától ugye? ráadásul az 5 gyõzelmébõl 3 az ölébe pottyant, egyet kapott ajándékba Massától Hockanheimben, egyet Koreában, mert kiesett elõle mindenki, Bahrein az Vettelé volt, szintén neki volt mûszaki gondja, egyedül Szingapúrt és Monzát érdemelte meg, én csak ezért mondtam, hogy rohadt nagy mázlija volt, mint mindig ismét alibizett egy sort, az viszont tény és való, hogy küzdött a vb címért, de ilyen alapon Kubicának is oda lehetne adni, mert mindenki egy célért küzd...

ezt a vb címet én a 2 Red Bullos közül az egyiknek adnám inkább, mint Alonsonak, akit 2005 óta ki nem állhatok, de mivel Vettel is eléggé sokszor hibázgatott, a RB kikiáltotta kedvencnek idegesítve Webbert, ezért én Webbernek adnám a címet, a jó vezetése mellett, amit idén mutatott meg kellett küzdenie végig avval, hogy Vettelke a kis kedvenc...ennek ellenére én Gyors pilótának tartom Vettelt, de ezt a vb címet nem õ érdemli meg...

Hamilton pedig szimplán Mclarenes így eleve nem szurkolok neki, ráadásul idén minden szabályszegést megúszott...
1/10
porthutvmusor 2010 nov. 14. - 12:36:34 1/10
(13607/17150)
nekem mind1 ki,csak ne alonso legyen a bajnok,volt már 2x.,különben ha engem kérdeznének a redbullnál,én biztos kubicát tanácsolnám jövõre,mondjuk webber hejett...
10/10
sdfm9c 2010 nov. 14. - 11:21:51 10/10
(13606/17150)
Webber akkor sem lett volna világbajnok, ha 5 évvel ezelõtt ül hasonlóan jó autóban. Kovalainen sem lett az a mclarennel. :D Ugyanakkor ha nincsenek Vettel nullázásai, már nem lenne mirõl beszélni. (Bár a technikai sportok ezért szépek.) Az biztos, hogy ilyen szempontból Webbernek volt a legnagyobb szerencséje, aki egy sima középszerû pilóta egy remek autóval a popója alatt. Ha igazi világbajnok lenne, akkor nem tojta volna össze magát tegnap az idõmérõn, és nem lenne most Alonso mögött egy, a ferrarinál jelenleg százszor gyorsabb autóval. Alonso viszont annál inkább számít bajnoknak, aki a legnagyobb teherrel a vállán is megcsinálta a kötelezõt.
10/10
tng 2010 nov. 14. - 10:31:01 10/10 Előzmény zee944
(13605/17150)
Egyetértek akkor már Alonso.
zee944 2010 nov. 13. - 19:27:16
(13604/17150)
Webber ezzel az idõmérõvel eldobta az esélyét a VB-címre, amit nagyon sajnálok. Messze õ a legszimpatikusabb a pályázók közül. Ha pedig a primadonna Vettel nyer már idén, akkor nincs igazság a földön.

Visszataszítóak a Red Bull csapat nyilatkozatai, hogy õk hûek az elvükhöz, továbbra is egyenlõen bánnak a pilótáikkal és hasonlók... azok után, hogy egész szezonban szemérmetlenül nyomták Vettelt Webber kárára.
szinészbob 2010 nov. 13. - 16:25:27
(13603/17150)
Senki nem Csalt, itt a határok feszegetésérõl szól minden, Ki okosabb???
Moat úgy látom, Vettel és Alonso között dõl el a cím. Egyikük sem érdemtelenül kapná meg. Ha Hamilton nevetõ harmadikként jön be, Õ sem postán kapta. Webber nagyon sértett, és meg is értem, ha Õ kap fiatalon jó kocsit a feneke alá, már többszörös világbajnok, de most a tapasztalt unterman szerepét osztották rá.
Moldávia bánata 2010 nov. 13. - 16:24:25
(13602/17150)
A McLaren taktikája a következõ két elemre épül:
1. Sonka satufék
2. Button padlógáz

Így szerencsés esetben Majomzó akár még ki is eshet!
Muhaha!
Shanks 2010 nov. 13. - 14:30:14
(13601/17150)
Dehogy csaltak.

Hamilton és a Mclaren a csaló. Õ(k) az egyetlen fekete bárány a csapatban.
norvég cica 2010 nov. 13. - 13:56:50
(13600/17150)
Hajrá Vettel!!
3/10
jani-wan 2010 nov. 13. - 13:53:07 3/10
(13599/17150)
Igen, Alonso jó nagy mázlista.
Például amikor betartotta a szabályt, és nem elõzte meg a Safety cart nem úgy mint Hamilton. Abból tök jól jött ki. Nem úgy mint Hamilton.
Egy másik alkalommal amikor meg megbüntették, és pont a safety car bejövetele után rendelték ki boxáthajtásra, nehogy véletlenül megelõzze az egész mezõny, és elveszítse minden esélyét a futamra, akkor is szerencsés volt.
Szóval hihetetlen nagy mázlista.
10/10
IXEMGabeo 2010 nov. 13. - 13:23:19 10/10
(13598/17150)
tévedés egyáltalán nem csaltak, csak Newey épített egy zseniális autót...meg is mondta nekik a tavaly óta érvényben levõ az új szabályok sokat lendítettek más különben nem lennének ennyire elõl...Ferrari és a Mclaren a tavalyi év miatt még mindig le volt maradva tõlük...én sztem a Red Bullnak olyan anyagi háttere van, olyan szakemberek vannak, hogy évekig meghatározó csapat lehet az F1-ben...5 év alatt õk tudatosan felépítették a csapatukat tisztességesen és íme kamatozott a siker, megnyerték a 2010-es csapat vb-t, két remek pilótájuk van mi kell még...

Ferrari lebõgött 3.-ok lettek, Alonso pedig rohadt nagy mázlista, hogy egyáltalán vezeti a vb-t...remélem Webber nyeri meg, megérdemli...
10/10
orecy 2010 nov. 13. - 11:59:05 10/10
(13597/17150)
Szerintem az lenne az igazságos ha Hamilton nyerne! A Red Bul csalt a szárnyakkal!
Shanks 2010 nov. 13. - 10:22:13
(13596/17150)
Én még emlékszem az 5-6 évvel ezelõtti Redbullra. (amikor megjelentek már akkor nekik kezdtem szurkolni) Akkoriban még erõsen középmezõny-középme. hátulja volt a csapat, de gyönyörûen oda értek a nagyok közé és most nézd meg miért harcolnak.

Hogy ki nyerje?

Én már attól is boldog vagyok, hogy ha a Redbull nyeri a konstruktõrit. Webber már eléggé az öreg rókák közé tartozik ezért örülnék ha lenne egy vb cím a tarsolyában. (megérdemli szerintem.)

Vettel-nek is kijárna persze a teljesítménye alapján, de neki még rengeteg ideje lesz vb-t nyerni. Webber meg már nem lesz fiatalabb..
szinészbob 2010 nov. 13. - 01:03:01 Előzmény Shanks
(13595/17150)
Red Bull Won 2010 championship. Kalap le elõttük. Matesitz egy sportmániás jó ember, megérdemelte, miközben körberöhögék, amikor beszállt az F1-be is. Az, hogy ki lesz az egyéni világbajnok, még izgalom tárgya. A négybõl egyiktõl sem sajnálnám. De el kell gondolkodni a csapatutasításokon újra. Webber-Vettel ölte egymást, versenyeztek, mégis a csapat világbajnok. Régen errõl szólt a dolog. Most meg a többségnél a matekról, hogy melyik harmadik hely ér fel egy elsõvel. Prost-Senna, nekem onnan kezdõdött az érdeklõdésem. Lauda kivárásra játszott, be is jött neki. Ezt csinálják megint. De 1986-ra ezt megúnták az emberek, harcot akartak. Egymás ellen küldték az akkori legjobb versenyzõket, csapaton belül is. A F1 ikonjának számító Ferrari nagyon nem volt a csúcson, pedig korábbi bajnokokkal próbálkozott.
Mindegy, ezt csak azért írom ide, mert elképesztõ, hogy szakportálokon elmebetegek marhaságokat karattyolnak hozzászólásként, egy ilyen szabad fórümban meg értelmes emberek vannak.
8/10
offtopic
Gábor 32 2010 nov. 08. - 17:25:59 8/10
(13594/17150)
Ha az egész éves teljesítményt nézzük akkor Mark Webber-nek járna a világbajnoki cím,
de én abban bízom,hogy az utolsó pillanatban mégis
Sebastian Vettel lesz az idei év világbajnoka!
Mondom ezt mint Ferrari szurkoló...
Viszont nagyon szeretném,ha Vettel megdöntené
nyomilton rekordját(legfiatalabb világbajnok)!
NANU..! NANU..! 2010 nov. 07. - 19:42:15
(13593/17150)
Ez a fass RTL Híradó miatt lekeverték a nyilatkozatott, hol ott azt szeretem ma már a legjobban az egészbõl... :(
Aproppó. !
a BMW már nincs a F1 ben... ?:(
Shanks 2010 nov. 07. - 19:06:53
(13592/17150)
Cóner egy bulvár seggfej.

Az újságírók lefizették. "Webber hátat fordít Vettelnek ???! Ja... nem-nem."
Shanks 2010 nov. 07. - 19:01:20
(13591/17150)
Jó kis verseny volt.
Az évadzáró még jobb lesz.

RedBull for the win!
(aki nem nekik drukkol az húzza le magát a wécén) ;D