Téma: Forma-1

Bigpapa 2010 szept. 12. - 23:05:12
(13530/17150)
Hehe,fészbukon :) keressetek erre rá: Hozzák vissza palikot a Forma 1-be :)))) Tudom,hogy gáz a pasi néha,de a mai futam ezekkel a barmokkal bealvósra sikeredett.Szar poénjai vannak Lacinak,de a miénk :)Hozzánõtt a Forma 1 közvetítéshez.
szinészbob 2010 szept. 12. - 16:15:19 Előzmény rajongo1
(13529/17150)
A srác versenyzõ, pályaautós, ne utáljuk ki, neki már volt a kezében versenykörülmények között is ilyesmi technika. Ferrari? szép volt, a legfontosabb futamot megnyerték. Mivel Alonso már nagyon gyengén áll motorral, inkább nem fogádnék rá, DE... McLaren: 1 kétszeres és egy egyszeres világbajnok, csapatszellemben, Ferrari: egy kétszeres, és egy, az idény utolsó versenyén célbaéréskor még világbajnok versenyzõ (csak Hamilton mégis behozta azt az egy pontot. :D ), szintén azonos hullámhosszon. Nekem most a lehetséges sorrendem a valószínûség szintjén: Hamilton, Button, Alonso. Feltámadhat a Red Bull, de érdekek szintjén akár védheti Massa is Kubica fenekét, csak hogy minél több pontot vesszenek az esetleg mögöttük haladó riválisok. A F1 fél idényben verseny, a másik felében póker.
DrSzolon 2010 szept. 12. - 16:01:23
(13528/17150)
Végre szépen megküzdött valaki az elsõ helyért és nem csalt. Sajnáltam Buttont, mert nagyon kevésen múlott, hogy Alonso bement elé, de azért a spanyol tényleg sokkal gyorsabb volt.

Más:
Nektek nincs olyan érzésetek, hogy Szabó Róbert (azt hiszem így hívják) és a mûsorvezetõ utálják egymást? :) Mert amikor félbeszakították, akkor nagyon csúnyán nézett a mûsorvezetõre és ez már nem az elsõ eset volt. Szegény a Hungaroringen sem tudta soha elmondani amit akart. :)
xzibit2010 2010 szept. 12. - 15:36:37
(13527/17150)
VÉGRE EGY TÖKÉLETES FUTAM A Ferrari-tól!!
Bigpapa 2010 szept. 12. - 14:13:04
(13526/17150)
Nem tudom,de nekem ez az új pasi nem szimpi,aki pofázik a Czollner mellett.Palik egy idióta,de frankón hiányzik a hülyesége :)) Jó volt basztatni miatta.Ez csak simán undorító csóka,aki most van.
10/10
offtopic
Iceman87 2010 szept. 11. - 22:44:24 10/10 Előzmény Porthos91
(13525/17150)
õ az eurosporton szokta nyomni nem? mintha ott hallottam még volna.
1/10
Atomantiii 2010 szept. 11. - 21:24:36 1/10
(13524/17150)
Palik jó helyen van otthon :) Vagy bárhol máshol, csak itt ne.
Porthos91 2010 szept. 11. - 15:27:20
(13523/17150)
Walter Csaba.
canberry 2010 szept. 11. - 14:48:57
(13522/17150)
Lehet, hogy én hallok rosszul, de ez frankón a Beliczai Balázs lenne? :D vagy végre valaki a Beliczait utánozza & nem fordítva.
Porthos91 2010 szept. 11. - 14:26:55
(13521/17150)
Ez tény, és most nem tûnik olyan vihargyorsnak, mint mostanában szokott lenni, de ez a pálya nem nekik kedvez, bár Vetteltõl kitelik még sok minden, de Webbertõl még inkább, csak ne halna ki a vas alatta.
1/10
rajongo1 2010 szept. 11. - 14:21:16 1/10
(13520/17150)
Ki ez a kommentátor Czollner Gyula mellett. Miért nincs már végre a Palik? Nélküle már nem olyan Forma-1 közvetítés, mint volt. Tök unalamas az egész. Szerintem ha ez az új ember továbbra is marad én nem fogom nézni...
1/10
Atomantiii 2010 szept. 11. - 12:50:12 1/10
(13519/17150)
Csak hát Webber alatt már kétszer megpusztult az autó ezen a hétvégén.
Porthos91 2010 szept. 11. - 12:18:40
(13518/17150)
A Red Bull ezen a pályán is nagyon erõs lehet, s most Vettel még inkább nyomja, hogy feledtesse az újabban elkövetett hibáit, ám Webber nem nyert eddig ezen a hétvégén edzést, de tudjuk, mire képes, ha beinul.

Megy és egyszer csak gyõz! Bár Hamilton és Alonso se lesz piskóta, ha nem lesznek technikai gondok, de Vettel itt már egyszer gyõzött, most ezt meg akarja ismételni!
8/10
offtopic
Gábor 32 2010 aug. 29. - 15:06:33 8/10
(13517/17150)
Nagy mázlija volt megint a dzsungelharcosnak!
Ha a mai futamot nem is veszíti már el,de remélem,hogy a világbajnoki címért folyó küzdelemben alul marad majd!
8/10
offtopic
Gábor 32 2010 aug. 24. - 20:22:56 8/10
(13516/17150)
Alonso és Kubica teljesítménye elõtt is le a kalappal,
de hogy mi történhetett Massa-val az számomra rejtély.
8/10
offtopic
Gábor 32 2010 aug. 24. - 20:08:43 8/10
(13515/17150)
Három hét pihenõ után folytatódik a száguldó cirkusz!
Remélem,hogy a Vettel-Webber kettõs tudja majd tartani a korábbi("szünet" elõtti)remek formáját,ha ez így lesz akkor a
világbajnoki cím kérdése házon belül fog eldõlni!
3/10
jani-wan 2010 aug. 06. - 15:00:45 3/10 Előzmény zee944
(13514/17150)
Na ez ritka nagy baromság. Én magam is unom? Ezt te bemagyaráztad magadnak? Én téged unlak. Nagy különbség!
Már megint vádaskodsz össze-vissza meg sértegetsz.
Én nem tudok adekvát módon felelni?
Hiszen eddig csak azt tettem. Legalábbis a racionális világban.

De mivel elegem van a folyamatos sértegetésbõl, legyen. Te akartad. Adekvát válasz, ahogy azt te értelmezed:

Elõször is mit hazudozol te össze-vissza?
Mit követtem el?
Mi az hogy nem olvastam eleget?
Nem olvasok el minden hsz.-t?
Ezeket te honnan szedted? Meséld el szépen, mert csak úgy vádaskodni a levegõbe egyszerû.
Vagy lehet hogy csak ennyit tudsz, mivel észérveid nincsenek, csak valóságtól elrugaszkodott eltorzult elméleteid, amiket valóságnak hiszel, és ha mások ezt elvetik akkor te elkezdesz mindenfélét kitalálni?

Azzal vádolsz hogy kétségbeesetten tiltakozom. Mert valaki azt mondja hogy nincs igazam?
Ez a baromság a te fejedben született meg, vagy segítséget kaptál?
Esetleg a kétségbeesést te így, a szövegen keresztül is látod?
Nem semmi.
Ebben az esetben ezzel a képességeddel elmehetnél cirkuszba. Habár legfeljebb csak bohócnak, mert nem mûködik, de mások biztos röhögnének rajtad.

A másik dolog hogy nem hinném hogy értelmes ember kétségbeesne egy fórum hozzászólás miatt.
Úgy tûnik te valami teljesen irracionális fantázia világot hoztál létre magadnak, ahol emberek irracionálisan viselkednek, és a te számodra az a racionális.

Gumicsontot meg nem szoktam rágni. Legalább egyszer az életben megpróbálhatnál nem magadból kiindulni.

Én nem tudok adekvát módon felelni? Ezt abból következtetted ki hogy nem állt szándékomban mindenáron meggyõzni egy értelmetlen embert, és sértegetést írni, ahogy azt te tetted folyamatosan?
Gratulálok. Mentális torzulásod újabb nyilvánvaló jele, mivel a kettõnek semmi köze egymáshoz. Habár gondolom, hogy a torz fantázia világodban ezt is máshogy látod.

Még hogy sugallok? Én konkrétan mindent úgy írok le ahogy gondolom és nem sugallok semmit. Pont.
Szóval ez nyilván megint a te elméd szüleménye.

Menj orvoshoz. Habár nem hiszem hogy segít, de legalább az értelmes embereket addig sem zaklatod.
Remélem ezzel adekvátan megválaszoltam mindent, nem hazudtam a szemedbe, és nem sugalltam semmit.

Amennyiben mégis úgy érzed hogy tovább akarod folytatni a személyes sértegetést, én ezt úgysem fogom megtenni. Szóval javaslom hogy a válaszod után olvasd el újra ezt a hozzászólást.
És jobbulást.

No, most hogy túl vagyunk az általad kért adekvát válaszon, jó lenne a személyeskedés és sértegetés helyett a Forma 1-el foglalkozni.

Az hogy naponta autót vezet valaki nem jelenti azt hogy tud is.
És amennyiben tud, a tudásnak szintjei vannak.
Ha valaki komoly szinten tud vezetni, az tudja hogy a "az akkora sebességkülönbség" amit említettem az elég volt ahhoz, hogy jobbról megelõzze, túl sok volt ahhoz hogy ne szaladjon bele hátulról nagyobb fékezés nélkül, illetve kevés volt ahhoz hogy balról körbeautózza.

Nem buta tömegekre hivatkoztam. A buta tömegek nagy részének nincs internetje, és nem fórumoznak.
Egyébként itt te ugrottad át azt a részt hogy Barrichello dühöngés, FIA bûntetés, Schumacher bocsánatkérés. Õk is buta tömeg?

Schumacher kicsit lekoccintotta a falat.
Igen és utána úgy gyorsult az autója mint egy pótkocsis IFA, és támolygott mint részeg matróz a kikötõben. De szerinted nyilván semmi baja sem lett az autónak és nem szándékosan kacsázott Hill elõtt.
Én az autó viselkedésébõl viszont arra a következtetésre jutottam, hogy csúnyán megsérült a kocsija és tudta hogy vége a versenyének.
És ezzel nem vagyok egyedül, de gondolom akkor nyilván õk is csak a buta tömeg. A nem buta tömeg meg mind Schumacher rajongó.
Szóval mivel ilyen autóval nem lehet versenyezni, csak kiállni a versenybõl ebben a konteksztusban ez nem lehet versenyszituáció, csak egyszerû akadályozás és veszélyeztetés.

Senna nem csalt a pályán kívül. Õ nem csinált semmit sem a saját sem Prost autójával. A csapat csinálta. Senna meg kihasználta. Ettõl nem lesz csaló.

"Egy fenét?"
Az hogy valami a te fejedben elképzelhetetlen, attól még lehetséges.
Az egy sõt másfél másodperc tényleg sok. De Senna ezt tudta egy körön akkor is amikor Prost-tal csapattársak lettek, és még jóban voltak. Amikor Prost még nem állította hogy nem kap ugyanolyan autót.
Ráadásul Prost sosem volt a kvalifikáció nagymestere, illetve amikor Senna egy gagyi Lotus-t vezetett már akkor is gyorsabb volt egy körön mint Prost a jóval jobb Mclaren-nel.
Nem beszélve arról hogy már akkor is 4 -5 másodpercet vert a csapattársára! Sõt volt hogy 8-at!
De ez felett te nyilván elsiklottál mert nem illik bele az elméletedbe.
NANU..! NANU..! 2010 aug. 05. - 22:24:21
(13513/17150)
Valami rémlett, de nem mertem azt írni, hogy láttam is, mert túl rég volt már ez is...:(
Az biztos, hogy ehhez fogható célba érés sem lesz még egy… :)
Köszi a választ. :)
offtopic
xshampster 2010 aug. 05. - 11:15:26
(13512/17150)
a hangos reklám engem is idegesít, mondjuk megy 30-as hangerõn a tv éjszaka, erre meg bejön a 2x olyan hangos reklám
én úgy vettem észre mintha a magyar 1-en már orvosolták ezt a problémát. a vb ideje alattt tünt fel, hogy nem kell állítgatnom a hangerõt
xshampster 2010 aug. 05. - 11:12:51
(13511/17150)
kit küldtek el? néha nehéz téged követni .D