Téma: Forma-1

adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 20:58:14 Előzmény poinsettia
(14709/17150)
Én szavam nem sokat számít, inkább érdemes átfutni ezt a cikket.
Két roppant olcsó, de szinvonalas mûsor is megemlíttetik, valamint megtudható, hogy mire nem jut közben pénz.
Talán így sikerül pár dolgot átgondolnod. Nem a trollkodás a legnagyobb baj, hanem ami itt van, és ez a közöny...

http://www.napiaszonline.hu/aktualis/nem_kapnak_juttatast_az_mtv_orokos_tagjai_36800
poinsettia 2012 máj. 05. - 23:59:07 Előzmény adamnagysweetmovie
(14708/17150)
És az általánosítgatással mit csinálsz, megtartod magadnak? :) Nem tudom, mi az a 6-7 mûsor, amit szerinted meg kell szüntetni, mert én csak a Forma 1-et szoktam nézni a „királyin”, mást nem, így fogalmam nincs, mi megy ott egyébként, és ugyanígy voltam ezzel akkor is, amikor az RTL-en ment az F1. Szóval, ismereteim hiányában nem tudok véleményt alkotni arról, melyik közpénzen készült szórakoztató mûsornak van létjogosultsága a köztévében és melyiknek nincsen, csak annyit mondhatok, hogy szerintem hiba lenne szimplán szórakoztató mûsor kategóriájába sorolni a Forma 1-es közvetítéseket, mivel ez mégis nagyobb jelentõségû dolog, mint valami vetélkedõ vagy szappanopera.
offtopic
adamnagysweetmovie 2012 máj. 05. - 18:44:29 Előzmény poinsettia
(14707/17150)
Meghagyom neked a minõsítgetést. Nem az F1 rajongásoddal van bajom (magam is szeretem), hanem hogy ebben a helyzetben a köztévé erre szórja a pénzt.
De tudod mit, maradjon az F1, és a másik 6-7 pénznyelõ szórakoztató mûsort szüntessék meg. Gilt?
Amíg ez nem látható, addig sajnos nyomom itt is és a többi észvesztõ mûsorszámnál is a "szociális demagógiám". Bocs...
poinsettia 2012 máj. 05. - 00:32:58
(14706/17150)
Cool, baby, cool, ahogy mondta Rob Smedley Felipe Massának. :) Simán eltûröm azt, ha egy férfi kritizálja a Forma 1 iránti érdeklõdésemet, még jókat is röhögök rajta. Mármint a férfin. :D Bár az, amit te itten erõltetsz, nem a Forma 1 ellen irányuló észérvek, hanem valami zavaros szociális demagógia, úgyhogy ez már nem is annyira röhejes, hanem inkább szánalmas. Szóval húzd meg magad ott, ahol méltó közönséget találhatsz népmûvelõi ambícióid kiélésére – vagyis máshol. Bye-bye!
http://lh5.googleusercontent.com/-40fwhmAivW4/TzT6ZiZSulI/AAAAAAAAM3g/lm87PKJzrzM/s800/vettel_hello_jerez_9feb2012.jpg
offtopic
adamnagysweetmovie 2012 máj. 04. - 18:26:18
(14705/17150)
Egyébként a válaszodat te is beoffolhatnád, ha már kioktatsz arról, mi a troll.
offtopic
adamnagysweetmovie 2012 máj. 04. - 18:23:20
(14704/17150)
Én ezt erõltetni fogom, nincs kecmec. Mert nekem ez a Marslakók kategória. Mi az, hogy komplett kivéreztetik a magyar kultúrát, a szociális támogatásokat megalázóan csökkentik, és közben a köztévé költségvetését 15-20%-kal növelik könnyû szórakozást nyújtó dolgokra?
A minimum, hogy eltûrd a kritikát te, akinek a szórakoztatására, cirkuszoltatására milliárdokat szór el a köztévé.
És ne emlegess itt országimázst, miközben pártunk és kormányunk porig rombolta az ország nemzetközi megítélését, kb a kalandozások óta nem tartottak minket ennyire kívülállónak, értékrombolónak Európában.
Szóval húzd meg magad, úgy látom volna mi miatt szerénynek lenned, és bódulj bele a kocsikázásba, miközben a fejedre rohad az egész ország.
poinsettia 2012 máj. 04. - 15:01:51 Előzmény adamnagysweetmovie
(14703/17150)
Hát ez úgy van, hogy nem minden a pénz kérdése, vannak még olyan dolgok is, mint például országimázs, nemzetközi presztízs, stb. , ha érted, mire gondolok. Ha nem, akkor egyszerûen törõdj bele, hogy Magyarországon Forma 1 közügynek számít, méghozzá jogosan, a köztévé pedig azért van, hogy közügyekkel foglalkozzon, és ebben nincs olyan, hogy megengedheti magának vagy nem. Köteles, és erre meg van adva neki egy költségvetési célkeret, ami másra nem használható fel, úgyhogy "miért autóverseny helyett nem megy inkább a hangverseny?"-féle töprengéseidnek nincs sok jelentõsége vagy értelme. Egyébként lehet, hogy az MTV zsebében való turkálás is van annyira izgalmas, mint egy F1-verseny, de ebben a témában és akkora terjedelemben ez már nem is OFF, hanem egyenesen TROLL.
offtopic
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 23. - 14:14:36
(14702/17150)
Szerintem neked kéne lenyugodni:)
Csak 2 országos csatorna van?
És hogy van az, hogy ha egy kereskedelmi tévének drága, akkor a köztévé meg éppen megengedheti magának?
Pókerszív 2012 ápr. 23. - 14:00:43 Előzmény adamnagysweetmovie
(14701/17150)
Nem izgat a dumádf senkit..... feltûnt? amúgy nem pályázott az F1-re csj az MTV az RTL-nek drága és csak országos csatornán lehet adni ez az FIA szerzõdésbe is benne van!!!!!!!!!!!!!!! tehát marad az MTV nyugodj már le és fogadd el, hogy nem neked gyárt mûsorstruktúrát az MTV.
10/10
ceia 2012 ápr. 22. - 22:31:41 10/10
(14700/17150)
Ha a Redbull az élrõl kezd, nem lehet befogni. Ugyanis a jó rajtra alapozzák a futamot. Ezért ha hátulról indulnak, végük. Hát most nem így volt, a szokásos elhúzós módszerrel gyõztek. Hamiltonnak most sem volt szerencséje, hiába teljesít kiválóan. Az elsõ kiállását egybõl elrontották - mikor hallottam, hogy kiáll, meg még többen, köztük Alonso is, már a fejemet fogtam, tudtam, hogy ebbõl baj lesz. Aztán mégis a szerelõk tolták el a dolgot, de azért egy bosszús "Tudtam!"-ot elvisítottam. A másodiknál is volt valami ziccer. Valaki le is szorította, talán Grosjean, meg Alonsot is. Abból egyáltalán lett valami büntetés? Mert nekem nem rémlik, hogy kapott volna valamit. Szóval Hamilton nem volt szerencsés ma, és egyre inkább úgy tûnik, a saját csapata a legnagyobb ellensége!? Amikor Räikkönen támadta Vettelt az élen, és nem sikerült, már tudható volt, hogy csak akkor elõzheti meg, ha elõbb hozzák ki kerékcserére. Én sejtettem, hogy a Lotusnál nem jönnek rá, de a rafinált Redbullosok résen lesznek, és így is volt, Vettel jött ki elõbb, akkor már el is bukta a Lotus az elsõ helyet. Ma még Petrovot is láttam, mondták, hogy éppen õt elõzi valaki :P
10/10
pillangókisasszony 2012 ápr. 22. - 18:28:29 10/10
(14699/17150)
Az azért tetszett hogy miután meghallgattuk a csapatrádiót(már nem tudom kiét),a kommentátoraink elkezdték elemezni hogy vajon miért mondhatta ezt és mi kapcsán,de lefordítani nem voltak képesek.Köszönjük.Még egy angolul jól beszélõnek sem könnyû megérteni a különbözõ akcentusok,és a hang minõsége miatt.
Kimcic meg nagyon jó volt,remélem a Lotus így folytatja.
Meklód fia 2012 ápr. 22. - 18:20:50
(14698/17150)
" Mezei ehhez a sporthoz nem ért"

Nyilván ezért kapott egy szakkommentátort maga mellé.
Itt már 10 éve azon folyik a vita, hogy ki legyen a sportriporter. Most Palikot sírja vissza mindenki, amikor meg õ volt az volt a baj.
10/10
technokrata 2012 ápr. 22. - 18:11:08 10/10
(14697/17150)
Az elemzésem:
A RED BULL akár egy elsõ helyezést is elérhet, bejött. Az is, hogy még pontokat is szereznek.
A McLaren meglepetésre sehol nem volt. (Ilyen ez a sport.)
A Mercinél kiderült, nincs szó porhintésrõl. Még mindig gond van, bár az 5. hely nem rossz azért.
Kimi elõrelopakodása lényegében papírforma volt. Viszont Romain rám cáfolt. Le a kalappal elõtte na és persze a Lotus elõtt. Csak itt se fellángolásról legyen szó!
Alonso hozta a pontokat és Massa is. Ez utóbbi a hihetetlen kategória. (Nálam akkor is repülne!)
Paul Di Resta nagy gratulációt érdemel, míg Pérez, Kobajancsi, Senna és a többiek egymással vannak elfoglalva és úgy fest ez lesz a realítás.
Ami jó, hogy végre izgalmas, változatos az egész. Most a RED BULL a Lotussal versenyzett az elsõ helyért. A Múltkor a Merci és a McLaren kûzdött egymással, elõtte meg a Ferrari és a Sauber. (Renault, elõtte Mercedes, azelõtt meg Ferrari csata volt. Ez inkább vicces véletlen.)
10/10
technokrata 2012 ápr. 22. - 17:52:05 10/10
(14696/17150)
Nem vagyok RTL rajongó, de szerintem jobbak voltak. Engem csak Palik zavart, de a tudása megkérdõjelezhetetlen volt. A studióban pedig sokkal jobban teljesítettek. Mezei ehhez a sporthoz nem ért és ezen fél év sem biztos, hogy segít. Ettõl függetlenül miután más lehetõség nincs, meg kell szokni ezt. A kettõbõl kellene gyúrni egy jót. Ennyi.
Zee1 2012 ápr. 22. - 13:52:28
(14695/17150)
Az RTL-es közvetítés minõségéta fõcímzene tökéletesen mutatta: hipergagyi.
Az egyetlen valamirevaló szereplõ Wéber Gabi volt, de õt meg elnyomták, alig hagyták kommentálni.
Se Palik, se gyula nem volt elfogadható színvonalon, és az utóbbi még magyarul sem tudott. Minden mondatában szerepelt az "eggyelõre" szó, beszédhibás, és fogalmazásképtelen volt. Ki mond ilyet hogy "Vettel, Hamilton eggykettõ"??? Csak egy debil - és õ az volt. Zöldségeket beszélt, és tökéletesen méltatlan volt a posztjára. Hála Istennek nincs már ott, és már sosem lesz.
Az M1-es stáb kicsit még szétszórtnak tûnik, de nagyot vállaltak. Adok nekik fél évet, akkorra tutira összeérik a dolog. Máris sokkal jobban élvezem a magyar közvetítést, mint az RTL-en bármikor: itt már nem akarom bántani a tévémet a futam kezdete után fél perccel.
gyula már nincs ott, ez a lényeg.
Maedhros 2012 ápr. 22. - 12:41:16
(14694/17150)
Csak engem idegesít Mezei hanghordozása? Állandóan megnyomja betûket, különösen az s betût. A Mclarent és a Ferrarit is túl röviden ejti. Ez az ember nem tanulta meg a szavakat rendesen hangsúlyozni? Irritálja a fülem.
9/10
SolaC 2012 ápr. 22. - 12:17:38 9/10
(14693/17150)
Végre újra hanggal nézhetõ a FORMA1 !!!!!!!!!!!!!! Undorító volt az RTL-s nagyész !!!!!!!!!! Mindenkinek megmondta a tutit ! Kösssssz, hogy vége !
Paliknál nincs jobb, de azért a jelenlegi állapot sokkal kellemesebb és nem irritáló !
10/10
norbi90 2012 ápr. 22. - 12:09:28 10/10
(14692/17150)
Nincsenek mûszaki információk, gyenge a kommentálás, következetlenség övezi az egészet. Amatõrök.
10/10
technokrata 2012 ápr. 22. - 08:45:30 10/10
(14691/17150)
Ha már a kommentátoroknál tartunk, szerintem nagy szerencse volt, hogy Palikot nem kellett halgatni már annyiszor, mint elõtte. Borzasztó nagyképûen beszélt és amit õ poénnak gondolt sok esetben, az inkább már sértõ volt. A figyelmetlenségeirõl már nem is beszélve. Értett a dologhoz, meg fel is készült, de irritált a fentebb vázolt dolgai miatt. És bele volt buzulva a hangjába! Mezei sajnos használhatatlan. Próbálkozik, de ez a sport nem neki való. Van ez így.
Ami a q-t illeti.
Örülök, hogy végre a Red Bull is felmutatott valamit, mert egyértelmûen színesebb lesz az F1. De itt eredményeket megtippelni... A két McLaren megint jó lesz, de ezzel nem hinném, hogy meglepetést okoznék. Egy dobogós hely garantált minimum. A Red Bull is hozhat egy dobogós helyezést, (akár az elsõ helyet is) és még pontokat. A Mercinél vajon fellángolás volt a kínai futam, mint a Saubernél a malajziai, vagy most is hoznak komolyabb eredményt? Niconak van sansza, de Schumi 3 új lágy gumija még kifizetõdõ lehet akkor is, ha ilyen hátulról indul. Ugyan sokan azt mondták, hogy az volt a Merci szerencséje Kínában, hogy hideg volt. Ezért a gumik is tovább bírták. De kérdem én: Kiminek és Sebnek nem volt hideg?! Ugyanazon a taktikán mentek, mint Nico mégis hogy jártak... Tehát szerintem a Merci talált valamit, de úgy tálalják fel a nyilvánosságnak, mintha ez nem így lenne. Ha viszont igazam van, akkor Nico akár az elsõ helyért is harcban lehet.
A lotus biztosan szerez pontot, bár nekem Grosjean még egy kicsit "éretlennek" tûnik ide és félek tõle, hogy sokan meg fogják elõzni már az elején, de hátha rám cáfol. Kimi viszont inkább elõrébb fog lopakodni szerintem.
Alonso továbbra is nagy kérdés, hiszen õ az, aki szarból épít folyamatosan várat. Lehet, hogy képes lesz az elsõ ötbe behozni azt a kocsit, amivel a társának kb. a 14. helyre sikerül majd megérkeznie.
Kobajancsiékra is kíváncsi leszek, bár nincsenek elájulva az itteni szabadedzéses eredményeiktõl, de még a rajtpozíciójuk sem olyan, mint pl. egy héttel ezelõtt. Pontokat azért szerezhetnek, de úgy fest, inkább a Williamssal, a Force-val, meg a gyönyörû eredményt elérõ Danielékkel fognak megkûzdeni. És Massaval. Bár õt simán verhetik, ha kicsit is odafigyelnek.