Téma: Forma-1

9/10
horipapa. 2013 márc. 16. - 01:06:08 9/10
(15010/17150)
Egyetértek! A kommentátorokkal nem lesz baj idén, remélem a Ferrarival sem! :)
Endy88 2013 márc. 16. - 00:37:37
(15009/17150)
Jaj de jó Szujó Zolit és Wéber Gabit hallani. Végre hozzáértõ, nem egymás szavába vágó (fõleg fölösleges) kérdésekkel, mondatokkal bíró, jó párosnak tûnnek. :-)
Mezeivel nincs bajom, de a F1 kommentátori széket, nem neki találták ki...
vino-et-veritas 2013 márc. 15. - 10:46:25
(15008/17150)
Bemelegítésül, akit érdekel.

Az elsõ két szabaedzés - bár nem mutatott meg mindent - elõrevetíti a verseny lehetséges alakulását is.

Vettel 2x is a leggyorsabb volt. RB, utána Ferrari, Mercedes, Renault változó sorrendben (ezek vannak 1 mp-en belül). Az látszik, hogy a Vettelék gyorsak, erõsen nekik áll a zászló ismét...

Viszont jelzésértékû, hogy az utolsó percekben mind Hamilton (valami kormányzási probléma), mind Rosberg (váltóhiba) megállt. Az elõbbi nyílegyenesen a gumifalig csúszott a kavicságyban, de különösebben nem tört össze a kocsija.

Szombat reggel idõmérõ.
vino-et-veritas 2013 márc. 13. - 14:32:39
(15007/17150)
Péntektõl már élesben megy, s talán okosabbak leszünk.

Hogy az elsõ versenyeken kiderül-e valami, az nem valószínû, de a gumikon kívül a legtöbb csapatnál nem volt/lesz gyökeresb technikai változtatás (talán a McLaren és a Mercedes módosított a legtöbbet.)

Az sem mondható, hogy a vége nem lett volna valamennyire izgalmas tavaly, mert Alonso esélye a gyõzelemre - mégha folyamatosan csökkent is az utolsó versenyekig - folyamatosan megvolt!
Petrapetrus 2013 márc. 13. - 08:46:43
(15006/17150)
Nekiálljunk egyáltalán nézni az új évadot? Úgyis Vettel nyeri meg... :P :D -.-"
10/10
smasszer 2013 márc. 13. - 06:18:51 10/10 Előzmény vino-et-veritas
(15005/17150)
vino-et-veritas
Tisztelettel megköszönöm az F-1 "elõzmények" összesítését! (nekem jól jött!) :)
10/10
JackSparrow 2013 márc. 05. - 08:44:15 10/10
(15004/17150)
Köszönöm, csak azért kérdeztem, mert Port.hu nem tûntette fel külön, hogy HD. (Mint pl. Hacktion, Noé barátai stb.-nél...)
vino-et-veritas 2013 márc. 05. - 06:34:10 Előzmény JackSparrow
(15003/17150)
Ha az MTV1-en megy, mint tavaly (s mivel õk a "hivatalos" csatorna idén is), akkor valószínûleg igen.

Március 15-étõl indul a verseny-sorozat is.

A teszteken nem sok derült ki.
Viszonylag hideg (15 fok alatt) és néha esõs (Barcelona) idõben dolgoztak.
Mindenki a saját programjával ment és nem nagyon vetélkedtek egyelõre.
Bár az utolsó két napon már minden bizonnyal versenybeállításokkal is próbálkoztak, de Melbourne igen messze van...

Úgy tûnt, hogy a legutolsó barcelonai fél órában Alonso-ék akartak még dobni egy jobb idõt (talán a hazai közönségnek is), de bármilyen lágy gumit is tettek fel, nem ment. Igaz, nem sokkal a leintés elõtt volt még egy vörös zászló és talán ez zökkentette ki...

Összességében az RB nem villogott, de ez tavaly is így volt az elején.
A Ferrari és Lotus ment jót és rosszabbat is.
A McLaren sem mutatott sokat.
A Mercedes rövidebb etapokban gyorsnak tûnt, mint tavaly, de, hogy hosszabb távon mire képes, még nagy talány.
A kisebb csapatok valamennyit megint zárkóztak, de egyelõre konstansan nem tûntek sokkal jobbnak a korábbiaknál.
10/10
JackSparrow 2013 márc. 04. - 17:50:12 10/10 Előzmény vino-et-veritas
(15002/17150)
HD közvetítés lesz, tudja vki?
vino-et-veritas 2013 febr. 02. - 09:07:28
(15001/17150)
Mivel a szabályok jelentõsen nem változtak, az eddigi bemutatókon (Lotus, McLaren, Ferrari, Force India) nem sok látványos változtatást lehetett észrevenni. Lehet, hogy a burkolat alatt már más a helyzet. Ráadásul több csapat is jelezte, hogy ez nem a végleges kocsi.

A jövõ héten kezdõdõ teszteken azért már sok dolog kiderülhet (pl. gumikezelés, stb.), de a lényeg úgyis majd a versenyeken dõl el...
vino-et-veritas 2013 jan. 28. - 20:28:03
(15000/17150)
Ha valakit érdekel, most megy élõben a Lotus idei kocsijának bemutatója:

http://www.youtube.com/lotusf1team
vino-et-veritas 2013 jan. 25. - 17:43:37
(14999/17150)
Azért Perez egy kicsit "sötét ló". Bizonyított is valamennyit, meg nem is. Persze rá lehet fogni a rosszabb technikára, de valahogy nem látszik benne a nagy "reménység". A McLaren korábban ennél megfontoltabban döntött. Hamilton helyét szinte azonnal kiadták, anélkül, hogy a "pilóta-piaci" viszonyok jobban kialakultak volna a szezon végén...

Grosjean ha gyors tör-zúz, ha meg óvatos, akkor lassú. Fõleg emiatt nem volt eléggé Kimi támogatója, ami néha kellett volna.

A Mercedes igyekszik, igyekszik (Hamilton Wolff/?/, stb.), de mostanában bizonytalan híreket olvasni-hallani Brawn ügyében, ami nem éppen örvendetes. Végülis mind õ és a már elment Haug is hibás lehet az eredménytelenségek miatt. Lehet, hogy nincs már sok dobásuk, mert a tulajdonos a végén kivonul az F-1-bõl. Akkor meg Hamilton is mehet "kényszernyugdíjba".

Hamarosan legalább indul a szezon: bemutatók, tesztek február elejétõl.
talec 2013 jan. 25. - 01:03:50
(14998/17150)
McLaren: Button tavaly az év vége felé már nagyon gyors és magabiztos volt. Az év egyik nagy esélyese szerintem. Én is jobbnak tartottam egy körön Lewist, de Button az egész hétvégét jól össze tudja rakni. Esõben, nehéz viszonyok között szinte lehetetlen õt megverni.

Perez nagyon nagy tehetség, ezt mindenki látja. Egy új közegbe kerülni, beilleszkedni és egybõl világbajnoknak lenni szinte képtelenség. Senna megcsinálta 88-ban. Annyi, hogy Senna elõtte 4 kemény évet ment az F1-ben és megismerte a gyõzelem ízét is. Pereznek is majdnem összejött tavaly a gyõzelem.

Lotus: Kimi tavaly fantasztikus évet zárt. Senki nem gondolta, hogy ilyen sikeres lesz a visszatérése és pár futam után, amikor már a 8. kormány sem volt jó neki, küszködött, sokan azt gondolták, hogy kifogásokat keres és már nem olyan gyors. Aztán egy nagyon stabil évet futott. Õ is az a pilóta aki versenyen érzi igazán jól magát, valahogy mindig oda ér ahol sok pontot osztanak. Jó a versenytempója.

Grosjean. Örülök, hogy maradt. Egy nagyon technikás, gyors pilótának tartom. Futott tavaly egy borzalmas idényt. Itt is írtam, kb. a nyár környékén, hogy túlpörgi a futamokat. Nem a motor, hanem a pilóta pörgött túl. Viszont az, hogy kapott még egy lehetõséget, szerintem ezzel élni fog. Nem mondom, hogy az év meglepetése lesz, de én futamgyõzelmet várok tõle. A tudása megvan hozzá.
talec 2013 jan. 25. - 00:47:08
(14997/17150)
Jó idényt várok, szerintem nem lesz kiemelkedõen erõs csapat idén, mint a Red Bull volt tavaly a 2. felében az évnek és tavalyelõtt. Vettel, amikor az elsõ helyrõl indul akkor nyer is általában. Idén küzdelmet várok az elsõ helyért is, mint Austinban Lewis és Vettel. McLaren, Ferrari, Lotus, Red Bull. A Mercedes komoly erõsítésbe kezdett (nekem 1996 ugrik be, Schumi és a Ferrari). 1997-ben majdnem világbajnok lett Schumi, úgy tudom 1998-ra a bajnoki cím már határozott, konkrét cél volt a Ferrarinál, csak a McLaren beleszólt. Csak azért írom le, mert szerintem a Mercedesnél le van írva egy dátum, hogy mikorra kell elérni a világbajnoki címet. Idén, jövõre, utána?
A Williams csapatnál nem ismerem a célokat. Van egy egész jó pilóta Maldonado személyében és a tehetséges Bottas. Szerintem gyors lesz a Williams idén.
vino-et-veritas 2013 jan. 07. - 18:34:16
(14996/17150)
Végre Mezei lekerül a porondról.

Csak a végén nehogy õ menjen ki Szujó helyett a pályákra, mert az újabb katasztrófa lenne!
Endy88 2013 jan. 07. - 16:56:55
(14995/17150)
vino-et-veritas 2012 nov. 27. - 09:40:02
(14994/17150)
Most rakom össze fejben, hogy jövõre két erõsen peches versenyzõ fog együtt menni a Mercedesnél: Hamilton meg Rosberg!

Idén Hamilton 6-szor esett ki, Rosberg "csak" háromszor, de rengeteg csetepatéban benne volt, meg defektjei is voltak (mint legutóbb).
Ennél csak az lenne szebb, ha három kocsis csapatok lennének, mert akkor Schumacher maradhatna vagy Grosjean is jöhetne pechvogelnek.

Na, nem éppen világbajnoki elõjelek ezek sem...
3/10
jani-wan 2012 nov. 26. - 20:25:03 3/10
(14993/17150)
Vettel nagyon gáz. Nyer és utána siránkozik és vádaskodik:

"It was a very tough race but we were present all the time, we remained ourselves throughout the whole year even though people did some things that we would never consider to do,"

"A lot of people tried to play dirty tricks but we did not get distracted by that and kept going our way and all the guys gave a big push right to the end."

"People tried everything, inside the lines and outside the lines, to beat us and the amount of questions we had to deal with, stuff we had to deal with throughout the season, didn't make our life easier,"

De semmi konkrétumot nem említ. Csak vagdalkozik.
És a Red Bull? Ott minden rendben van vajon?
És Schumacher sem segítette pl az utolsó futamon?

"I said thanks for not defending too hard," said Vettel. "He said 'What's the point? You were much quicker, you were going to pass me anyway'."

Ja persze, azért megnéztem volna hogy egy Maldonado is ezt mondta-e volna.
Vagy ha Petrov is gondolta volna, és ugyanígy elengedi Alonsot anno, akkor is így gondolta volna Vettel?
Nem hinném.

És végül ez is érdekes:
"Vettel admitted that he was hardly perfect himself, but he added that he hoped he had never played 'dirty' in his pursuit of a third title. "

Ezek szerint nem tudja hogy õk bepróbálkoztak-e valamivel, vagy csináltak-e piszkos trükköket? Na ne már. Az ember azt tudni szokta, ha nem tiszta amit csinál, szóval ez így nagyon necces.

Eddig mint versenyzõ nem volt a kedvencem, de emberileg a Top Gear-beli szereplése óta jó arcnak tartottam. Sokkal inkább mint Alonsot.
Ezzel a kirohanással viszont rendesen elásta magát.
vino-et-veritas 2012 nov. 26. - 19:46:45
(14992/17150)
Pontosan. A Ferrari nagyon is konstans, kiegyensúlyozott volt (mûszaki hiba ebben az évben szinte semmi), csak összességében nem elég gyors!
Az RB ebben sokkal jobb volt (sok pole, gyorsaság), néhány technikai hibával (generátor).
A McLaren meg hullámzott is, meg sok volt a technikai hiba is.
A Lotus annak ellenére, hogy Kimi minden versenyen végigment, szintén hullámzott, meg nem volt elég gyors.
A Mercedes meg rossz is és lassú is volt egyszerre...
Protocall 2012 nov. 26. - 19:31:35
(14991/17150)
Azért mielõtt sokan elájulnának Alonso csodatetteitõl, szegezzük le, hogy õ sem egy fostalicskát vezetett. A Ferrari nem volt annyival bénább, hogy ódákat kelljen róla zengeni. Igenis volt olyan pálya, ami nekik feküdt jobban és volt ami pl. a McLareneknek-fõleg év vége felé. Szezon közben mindenki folyamatosan fejlesztet, kinek hogyan jött ki a lépés + az elõre nem kalkulált versenyszituk...az nyert, akinek a legtöbb pontja lett.