Téma: Formabontók

10/10
kornyezet 2011 ápr. 05. - 12:30:02 10/10
(15/15)
Csak szombat-vasárnap van délután is? Jó lett volna mindennap. Valaki más adón tud délután?
bartaok 2010 szept. 20. - 13:07:08
(14/15)
Végre, hogy visszatették délutánra. Szerintem még késõbbre is lehetne, mint 14 óra. Nem tudom eddig hajnali 6-kor ki tudott tornázni. Én ilyen korán még azt sem tudom, hol vagyok. Csak a reggeli rohanás kezdõdik 6-kor.
Rika 2010 máj. 23. - 01:28:18
(13/15)
Szerintem igenis Rezsõ volt a legnormálisabb. Azért mert nem kezel minden kövér embert hímes tojásként és nagyranõtt csecsemõként, még nem durva és udvariatlan.
Jók voltak a gyakorlatai, nekem a Rubinttól agyhúgykövem lesz, Alexandra meg jó, de kissé nehezen követhetõ.
Ja és egyes oldalakon meg lehet szerezni a teljes tornát.
ottlikne 2010 jan. 06. - 09:56:19
(12/15)
Nekem a Tatarek Rezsõ módszere tetszik a legjobban,ugyanis dinamikus az az egy óra és minden izmodat megmozgat. Szeretném megvenni DVD-n ugyanis nálunk ez a csatorna megszünt és nagyon sajnálom, hogy nem edzhetem velük.
10/10
petjaaa 2010 jan. 04. - 15:54:25 10/10
(11/15)
én személy szerint Béres Alexandra mûsorát szeretem legjobban, emlékszem régen csak az ment, nekem jobban bejött.
Nyünyü 2009 aug. 26. - 12:59:40
(10/15)
ha Rezsõ szövegétõl egyesek a falnak mennek, akkor mit szóljunk Réka affektálásához?
ettõl függetlenül mindkettõ elvégzése hasznos és végül is csak ez számít
Vüli 2009 aug. 24. - 15:20:27
(9/15)
szerintem zseniális, hogy végre van egy ilyen rendszeres tornamûsor, mert igen nagy szüksége van rengeteg embernek rá.

viszont!!

valami rettenetes a tatarek rezsõ-féle edzés. nem csak sokszor van ugyanaz, de túlzottam egy területre koncentrál, kissé szánalmas a csapata és eszméletlen cikik a vicces beszólásai.

a szandra és réka edzései élvezhetõek, teljesíthetõek és sokkal inkább praktikus. bár itt is megjegyezném, hogy az esetek 70%-ban ugyanazt adják le...
tibcsibácsi 2009 júl. 03. - 10:59:57
(8/15)
"Uhm" Rezsõ beszólásaitól elmentem a nejem kedve a tornától...A múltkor én is végignéztem, nem tudom mi lenne, ha egyszer õ is végicsinálná a teljes programot????
Csibi59 2009 ápr. 30. - 17:42:23
(7/15)
Sziasztok!
Több elõttem szólóval is egyetértek. Nagyon kedvelem ebbõl a sorozatból Tatarek Rezsõ gyakorlatait is. Egy idõben rendszeresen tornáztam ennek a mûsornak a gyakorlataira, kíváló volt. Most úgy gondoltam, újra belevágok. Munka, gyerekek mellett a mai gazdasági helyzetben nem fitneszteremben fogok edzeni, hanem itthon a Vital TV "Formabontó"-jára.
Ágness 2008 dec. 03. - 13:53:57 Előzmény beeyou2
(6/15)
Teljes mértékben egyet értek!!! Túl kicsi ország vagyunk, és aki nem a "nagy" Budapesten él vagy akár más nagyvárosban, annak is szüksége van és lehet ilyesfajta edzésre. Egy vidéki kisvárosban élõ ember is ember, szeretheti és követheti a "divatot", csak épp jóval szebb és csendesebb környezetben.Csak ennyi. Hajrá Vitál TV!!!
beeyou2 2008 dec. 01. - 07:23:05 Előzmény gasza
(5/15)
A hazai fitnesz élet fejlõdését gátolja???Hazánkban sajnos alig van "fitneszélet"!Aki nem profi szinten ûzi a dolgot,kezdéshez illetve otthoni edzésekre tökéletesen megfelelõek Norbi és Szandra gyakorlatai.Akinek "többre"van szüksége,ne nézze.Aki ezzel foglalkozik,fejlõdjön Amerikában,ha akar!Én sem vagyok fitneszguru,se lóvém,se idõm nincs gyerek mellett baromi drága és full elit edzõtermekbe járni.Szerintem nem én vagyok egyedül így az országban.Örülhetnénk,ha kicsi hazánkban élõknek az lenne a legfõbb gondja,hogy hogy állunk "fitneszfejlõdésileg"!
Sarusi Edit 2008 júl. 24. - 18:38:31 Előzmény vgy
(4/15)
béres alexandra a legjobb:D most is az õ gyakorlatait csinálom a formabontókból:D
nem azért h foggyak hanem azért h erõsödjek:D
vgy 2008 jún. 03. - 08:23:33
(3/15)
Szerintem is mindenkinek szíve joga. És már sokuknak dietetikus és orvosi háttér irányítás is van...pl.: Norbiék
1/10
gasza 2007 nov. 17. - 22:26:34 1/10
(2/15)
Elnézést elõbb kimaradt, hogy ...álhozzáértéssel táplálokzási tanácsokat osztogatnak.
1/10
gasza 2007 nov. 17. - 22:24:19 1/10
(1/15)
Én csak sajnálatosnak tartom, hogy még mindíg itt tart a magyar fitnesz élet. Az is kár, hogy egy magát életmódtnácsok terén kimagaslónak mondó tv hagyja magát a dilettáns média által "megvenni" és támaogatni az ilyen szakmailag gyenge fitnesz munkát.
Szandi aranyos lány, Norbi is jó dolgokat csinált egy idõben, de mindkettõ felett már RÉG eljárt az idõ, és ezt nekik is be kéne ismerni, és elvonulni. Ez olyan mintha Amerikában még Jane Fondát ajnároznák. Nevetséges, és meggátolja a hazai fitnesz élet fejlõdését, magasabb szintre emelkedését amíg azt Magyarországon két ilyen arc képviseli, és emellé még álhozzáértéssel (még akkor is, ha mindenféle egyetemi titulosokat lóbálgatok mellé azt hírdetve, hogy én fedeztem fel a spanyol viaszt). A szakma már nem is röhög, csak siránkozik. Kár, hogy "szakmainak" mondott fórumok még mindíg mutogatják, meghívják õket.