1/10
issti1 2008 ápr. 02. - 09:30:16 1/10
(1281/2021)
Figyelj: ne téveszd össze a jogos felháborodást a dühvel, gyûlölettel! Az nagy hiba lenne!
Ami Ondok listáját illeti: komolytalan dolgokkal, csak komolytalan emberek foglalkoznak!
Mindenesetre, hogy ne bújjak ki a rejtett válasz alól: természetesen a teljes Mszmp vezérkaron kivül a számonkérés MINDEN EXKOMCSIRA és kollaboránsra ki kell(ene/ett volna) terjedjen-ha az illetõ történetesen Fidesz tag, vagy Esztergomi biboros, akkor is- mint ahogy a holokauszt sem csak a náci párt tagjaira terjed ki!
Nem is értem hogy tehetted fel ezt a kérdést!
Az igazságot nem kellene összetéveszteni a (pl. tiáltalatok "Vikikére" vetitett) gyûlölettel!
Különben egyszer utóbbi témára is kitérhetnénk: nagyon érdekelne, hogy mi táplálja sokatokban 6 év után is ezt az elementális elutasitást és gyûlöletet, de különösen mi késztethet sokatokat arra, hogy -teljesen irreális mód- a jelenlegi reszim okozta bajok felelõsének is õt tegyétek meg!
..de gondolom az ilyesmire nem is szokás válaszolni -még kiderülne, hogy nincs rá ésszerû magyarázat.. ;o)
8/10
meszag 2008 ápr. 02. - 08:58:14 8/10
(1280/2021)
Ja, azt akartam kérdezni, nem nézted tegnap a Friderikuszt? Szerintem tök jó volt.
8/10
meszag 2008 ápr. 02. - 08:41:02 8/10
(1279/2021)
Vágyak, vágyak..
Egyébként igenis kell csökkent képességûvel is vitatkozni. Olvass utána egy kicsit még, annak amit itt összeollóztál.
8/10
meszag 2008 ápr. 02. - 08:35:19 8/10
(1278/2021)
Vagyis ezek szerint nem kedveled a szado-mazo szexet. Oké, vettük.
8/10
meszag 2008 ápr. 02. - 08:32:06 8/10
(1277/2021)
Felelõsségre vonás? Jó rendben. Vedd elõ Ondok listájá is. Csak következetesen, és nem dühbõl.
8/10
meszag 2008 ápr. 02. - 08:26:04 8/10
(1276/2021)
Ne m,enj le megint békába. Ennél többre vagy képes.
8/10
meszag 2008 ápr. 02. - 08:25:07 8/10
(1275/2021)
Sõt, hangokat is hallani vélsz? Aggódom érted.
8/10
meszag 2008 ápr. 02. - 08:20:22 8/10
(1274/2021)
Hát nagyon álmatlan éjszakád lehetett. Olyankor szokott az ember gyererke ilyeneket írni.
stalone 2008 ápr. 02. - 04:16:04
(1273/2021)
Egyszer szegény jó nagyapám a következõ bölcssséget osztotta meg velem : A politikában szûz kislányokat ne keressünk.Hamarabb fogunk r*bancokat találni.De ha már ezek közül kell feleségnek valót vállasztani akkor olyat válasszunk amejik nem harap...
stalone 2008 ápr. 02. - 03:38:54
(1272/2021)
Leváltják az eddigi fõnököt, és átadáskor az utódjának a kezébe nyom három borítékot, azzal, hogy ha bajban van, akkor nyissa ki az elsõt, ha megint baj van nyissa ki a másodikat, ha továbbra is baj van végül nyissa ki a harmadikat.
Az elsõ borítékban az van, hogy mindent kenj az elõdödre!
A másodikban az, hogy mindent szervezz át!
A harmadikban meg az, hogy írj három borítékot!
Úgy vettem észre az mszp már írja a borítékokat...
stalone 2008 ápr. 02. - 03:00:35
(1271/2021)
Az a közmondás jut eszembe ,hogy (minden sértés nélkül!)" Csökkent képességûvel" ne vitatkozz mert a kívül álló könnyen összetéveszthet vele. De én optimista vagyok. Hiszem hogy Ti meggyõzõdéses Orbán gyûlölõk egy napon térdre ereszkedtek és hamut szórtok a fejetekre.Ti meggyõzõdésesek öszödön nem tettetek mást mint hõsiesen és vakmerõen szembenéztetek a valósággal. Elkell ismerni bátor tett volt.Elkú.tátok. El de nagyon.De oly annyira jólesett hogy folytattátok tovább.Ezt az országot az oktatástól kezdve lásd iskola bezárások,tandíj az egészségügyön át- kórház bezárások - lásd ingatlan spekulációk,na meg a betegadók, a magyar mezõgazdaságot -lásd a cukorgyárakat,tejtermelés stb.Ezek után azzal jössz , hogy az ellenzék nem konstruktív , meg már javul az államháztartási hiány.Hát persze Ti már halljátok a gazdaságot is amint dübörög .Sõt tudjátok azt is hogy normálisak vagytok hiszen a hangok is megmondták ...
Moldávia bánata 2008 ápr. 01. - 23:18:33
(1270/2021)
Már megijedtem, hogy istike meg sem jelenik.
Hiába, ez tényleg a TE napod! ;)
1/10
issti1 2008 ápr. 01. - 23:14:16 1/10
(1269/2021)
Szép esténk van!

Látom ondokúr megint forradalmi hangú irományaival próbálja szitani a feszültséget...
Nem sok sikerrel: a kutya sem olvassa, a kutyának sem kell az ilyesmi!

..ma milyen szép meleg volt, nem?
Talán végre itt a tavasz.. de jó! :o))
10/10
ondok 2008 ápr. 01. - 22:27:34 10/10
(1268/2021)
Így utólag megütötte a szemem a következõ tõled: "Példaként álljon ott a holokauszt: kiméletlen megtorlás a bûnösöknek, még negyven év elmúltával is, s totális-mélységes elitélése-megbélyegzése az abban résztvevõknek!"
Ezt nem jókor írod pont most ,amikor nyilt zsidózás folyik,amikor a vállaltan antiszemita Baeyr Zsolt a Fidesz ünnepségek díszszereplõje,amikor nyilas egyenruhás bandák masíroznak az országban,akkor hol van az elítélés?És már várom a jobboldali sumákokra oly jellemzõ szöveget,hogy az nem is nyilas egyenruha ,mert egy csík nem ott van ahol.Még annyi gerinc sincs bennük ,hogy nyiltan felvállalják,egyszerûen szánalmas.
10/10
ondok 2008 ápr. 01. - 22:19:26 10/10
(1267/2021)
Még valami ,én tényleg úgy találom,hogy téged nem érdemes olvasni,hiszen kényszeres politizálásod,mindíg ugyanoda lukad ki,"mindenért ezek az átkozott komcsik a felelõsek".Nem zavar téged ,hogy abban a táborban is legalább annyi a volt komcsi pláne a gerinctelenebb fajtából,(ahogy egy viszonylag komplett listát prezentáltam is)Nem zavar az sem ,hogy ki mit csinál,mit lép milyen szándékkal stb.egy alényeg ,hogy valakire ki lehessen önteni frusztrált gyõlöletedet,amelynek nyilván mélyebb okai vannak. A Fidesz jó érzékkel észrevette ,hogy vannak erre vevõk,éás az ország megosztásával,a lényegrõl való eltereléssel ezeket jól befogja vitorlájába.Sorolhatnám még aszimptómákat,de itt már nem politizálásról van szó ,ez már pszichiátria lenne.
10/10
ondok 2008 ápr. 01. - 22:04:27 10/10 Előzmény stalone
(1266/2021)
Magvas eszmefuttatásodból,ami a fideszes zagyvalék erjesztett változata,egy kérdésed:"hányadik helyen vagyunk az Únióban?" kérdezed nagy büszkén.Milyen szempontból kedveském,mert pl szociális juttatások terén az élen,államháztartási hiány javuló ,de még rossz.annak ellenére,hogy az ellenzék miatt nem lehet igazán javítani stb.Úgyhogy remélem is ,hogy van még hozzám hasonló ,aki még nincs teljesen átagymosva,nem felejtett el mindent a nagyszerû Fidesz idõszakból.Bár sajnos úgy néz ki ,hogy az összkép tényleg nem túl jó ,ezért aztán minden esélye megvan ennek az országnak ,hogy balkáni szintre süllyedjen.
10/10
ondok 2008 ápr. 01. - 21:57:39 10/10 Előzmény issti1
(1265/2021)
ketten vagytok?mert ahhoz képest,hogy nem olvasol el, 5 perc múlva elismételgeted nekem imamalom szövegedet.Vagy skizofrénia vagy eltévesztetted,hogy melyik nicken vagy bennt éppen.
1/10
issti1 2008 ápr. 01. - 21:45:50 1/10 Előzmény meszag
(1264/2021)
Csodálatos, ahogy ilyen könnyed eleganciával tudtok túllépni biz. dolgokon: egy garnitúra hazug-csaló-korrupt komcsi(és exkomcsi) 6 év alatt leamortizál-szétrabol egy országot, s akik ebben résztvettek, ill. támogatólag tapsikoltak hozzá, most, hogy fény derül a valóságra, azt mondják: "legyünk nagyvonalúak, lépjünk túl, menjünk elõre.." - talán ezt nem nektek illene mondani, hanem megvárni, hogy azt a megcsaltak- kiraboltak mondják ki ...esetleg a megfelelõ számonkérések után...

Eszembe jutnak még az Mszmp(vagy most hogy hivják ezeket? Mszp?) prominens politikusainak nyilatkozatai '56 kapcsán: "ideje lenne már megbocsájtani és felejteni, továbblépni.." -mondja ezt könnyed eleganciával a leverésben jeleskedõ Horn, s mondják akkori társai, s késõbbi-mai követõi!

Szerinted, szerintetek ezt tényleg igy kell??

Példaként álljon ott a holokauszt: kiméletlen megtorlás a bûnösöknek, még negyven év elmúltával is, s totális-mélységes elitélése-megbélyegzése az abban résztvevõknek!

Vagy lehet hogy igy??

..mert, ha utóbbi minta helyes, akkor Horn és társai életfogytiglan, Gyurcsány és exkomcsi-elõzõ rencerrel kollaboráns társai(Megyó, Lendvaielvtársnõ, Szekereselvtárs, Vereselvtárs -soroljam a teljes Maszop vezérkart?): súlyos felelõsségrevonás, politika minden formájától való teljes eltiltás!!

Akkor hogy van ez??
Ezen is jó lenne gondolkozni!!
8/10
meszag 2008 ápr. 01. - 12:21:07 8/10
(1263/2021)
Mindenki küzdjön meg nyugodtan a saját kísérteteivel.
Bárhonnan el lehet indulni a jó irányba, nem csak az origóból. Az igazságot meg légy nyugodt felõle, úgysem tudjuk meg soha.
Az emberi természet felismeréséséhez nekem már az ókor elég volt: érdek, számítás, megosztás, tagozódás, hatalomvágy, elvtelenség, fanatizmus, gyávaság, néha egy kis megvilágosodás, nagylelkûség, kiegyezésés és még sok minden.
Néha azért csodálatos is tud lenni az ember.
Szeretnék ebben az országban végre ilyet megérni.
Optimizmus? Remélem nem csak az.
Ettõl még tudom, hogy nem lehet minden fenékig tejfel. De ünnepnapokra szükség van, és nem úgy, ahogy ez mostanság történik.
8/10
meszag 2008 ápr. 01. - 11:27:02 8/10
(1262/2021)
Mármint floky a lábtörlõt. Egyesek plágiummal, mások ombudsmannal, komolytalansággal, világháborúval, kõbaltával, stb. gondolatokkal vádolnának.