2/10
Timberio 2015 febr. 09. - 15:34:20 2/10
(3/3)
Érzésem szerint õ az a rendezõ, aki azon kívül, hogy megrendezte a Megáll az idõt (ami valójában egy remek operatõri munkán alapul), semmi értékelhetõt nem tett le az asztalra.
Egy kamurendezõ.
Ahányszor beülök a darabjaira, azt kell kérdeznem, nórmális?
Véleményem szerint egy hatalmas tévedés.
Christo 2011 nov. 28. - 05:01:15 Előzmény mulao
(2/3)
Érdemes például utánanézni a Megáll az idõ c. filmjének. Akár itt is. Az áradozó kommentek magukért beszélnek. Persze azzal egyetértek, hogy megoszlik a filmjeirõl a vélemény. Én amikor utána kerestem az említett filmjének, nagyon meglepõdtem hogy ennyien áradoznak róla. Az odáig oké, hogy nekem nagyon tetszett... de hogy ennyi mindenkinek, azt nem gondoltam volna. De azért az sem mindegy milyen mércével nézi az ember. Egy történelmi korszakot bemutató film, de mégsem úgy mutatja be, mint mondjuk egy dokumentumfilm, vagy mondjuk egy háborús film, hanem az akkori emberek szemszögébõl. Hangulatos színvilág, sok jó színész, jó zenék és aranyköpések. Van róla jó sok leírás a neten. Fórumokon meg általában ódákat zengenek róla, aztán néha megjelenik valaki aki lefikázza. DVD változata is van, ezer forintért meg lehet kapni.
mulao 2009 aug. 30. - 03:50:46
(1/3)
Õ talán olyan rendezõ, akinek tehetségét sokan kétlik.Gondolom pl Magyar szépség okán, ami egyeltalán nem volt koppintás, megvásárolták a jogokat! Nem nagyon láttam a filmjeit (Magyar szépséget igen), de annak jó volt a szereposztása, kedvenceim is szerepeltek benne.:)