Téma: Hacktion

naxa 2012 jan. 04. - 22:18:42 Előzmény Hottentottalapaj
(310/670)
-TETés: (pl. rugdosTATás)

De érdekes, Szabó ezredes karaktere meg pl. simán csak a beosztottjára nézett, mikor Betti "kik maguk" kérdéssel jött, tehát õ végezTETett zsigerbõl... hmm...
naxa 2012 jan. 04. - 22:10:14 Előzmény zolee65
(309/670)
Lehet, hogy a combjai miatt mondom, de szerintem most jobban is játszott... :)
naxa 2012 jan. 04. - 22:09:53 Előzmény Hottentottalapaj
(308/670)
rugdosás: Jogos. :)

András: 40 éves a karakter? Elsiklottam felette.
Hottentottalapaj 2012 jan. 03. - 23:03:53 Előzmény zolee65
(307/670)
Hát bizony! Nyüszítõsen... ;)
8/10
zolee65 2012 jan. 03. - 20:01:39 8/10
(306/670)
Béta (Földes Eszter) nagyon kellemes meglepetés volt tegnap...:)
Hottentottalapaj 2012 jan. 03. - 15:04:46 Előzmény naxa
(305/670)
Egy profi legfeljebb rugdosTAT. Behívja a desszantot, verjék kicsit azok, ha már muszáj. Ne legyen a dolog személyes.
Pláne ilyen esetben, amikor nem tudja pontosan kivel áll szemben. És ha az emberünk is titkosügynök (esetleg még magasabb szintû, pl CIA), vagy nagyon durva globális terrorszervetet tagja és nem szabadúszó, mint amit magáról sugall? Akkor gondoljuk csak végig! Elengedik embert, van arca, talán még becenév is, van motiváció... Egy profinak gyakran chip van a fogában vagy a bõre alatt valahol, tehát ha még át is motozzáák, meglehet hogy mire hazaér, már mûhold koordinátás pozíció adata is van, tehát nem kell keresse hogy holt volt fogvatartva...
S IVO-s barátaink nem páncélautókkal közlekednek, bármelyik tetõrõl leszedi egy sniper... Egy ilyen formát tehát nagyon nagyon amatõrség így verni. De ezt tudjuk be mûvészi hibának! Tudod mi lett volna profi? Lelövik mint a kutyát. Szimpla önvédelem. Azt senki nem tudja hogy éppen kicsit késõbb dördült el a lövés és nem a dulakodás közben.
Érdekes, hosszú részeken keresztül lövöldözni akart mindenki, meg gyilkolászni, egymást is. Most amikor ésszerû lett volna, meg sokkolóztak, majd el is engedték a támadót.
Vagy legalábbis börtön, szépen jegelni a srácot egy cellába, amíg az ügy végére járnak.
Hujber meg 40 évesen miért lenne fiatal multi-ügynöknek?
naxa 2012 jan. 03. - 05:00:25
(304/670)
Bennem az új nyomot most a lány combjai hagyták.

A hakkolásról nem inkább írnék semmit. :)

Nyugis kis rész volt, nekem tetszett. Bizonyára vihar elõtti csend. Engem érdekel, hogyan vágnak bele a nagy akcióba. Leírom mire számítok. A most csendben felépült/átalakult szálakon fog majd pattanni a feszültség, természetesen a legrosszabbkor, egy éles helyzetben. A kezelõ el fog menekülni/javára fordítja a helyzetet a pillanatnyi zûrzavarban, mikor pedig már majdnem elkapják. :) Legalábbis ilyenrõl fantáziálok.

Gréta bénázása szerintem is meglepõ volt, bár õ maga is kétségbeesett szavakkal nyilatkozott a teljesítményérõl. Persze már amikor rajzolt, akkor látszott rajta, hogy valami nem stimmel. Talán ha normális élete lenne, rajzolna, és ez lehet a gyengéje.

A syntax errornál én is azt hittem, hogy le fog bukni az arc, de mivel Grétával már beszélgettek egyszer kettesben, nem hiszem, hogy veszélyes a csoportra. Ahhoz nagyon multinak kellene lennie, szerintem fiatal hozzá vagy nem ég elég gyors lángon. Egy jó kettõsügynök még lehet; azt hiszem ez a hiba nem róla szólt, hanem hogy át van játszva az egész IVO IO komm. a blackbox-szon. Én azon nagyon csodálkoztam hogy nem vizsgálták meg egybõl az összes gépet fizikailag.

A rész legjobb motívuma Zoli volt. Eddig is õ volt a kedvencem, de most még inkább az lett. Nagyon bírom, ahogy mindig 100%-ig beleadja magát, fõleg amikor abba, hogy konstruktív legyen. Az viszont szívás hogy a családját elhanyagolja. Érdekes hogy végre megnyílt. Nem tudom, hogy mi okozta ezt, talán próbál 100% lenni az összebarátkozásban is.

Érdekelne, szerinted/-tetek mit csinál egy profi, ha nem rugdos. Bennem felmerül, hogy van, aki csak ebbõl ért. És a profi mindig a kliense nyelvén fog beszélni, gondolom.
Hottentottalapaj 2012 jan. 03. - 01:35:33
(303/670)
Azon vívódom, hogy ez a legutóbbi most jó rész volt vagy rossz... nem nagyon tudom egyelõre eldönteni.

Talán azt mondanám jó volt, ha pl András megbukott volna azzal, hogy elütött egy karaktert a parancsorban és mégis hárított kvázi egy támadást.. E ponton örültem volna, ha lebukik, elõbb azt hinnék áruló. Az derülne ki kvázi, hogy nemzetközi terrorcsoportokkal paktál titkon, s meghurcolják, majdnem beledöglik, majd kiderül, hogy valami nemzetközi nemhogy kettõs, hanem hármas vagy még multiplikáltabb szuperügynök, és a jó oldalon áll. Pár részben ezt el lehetett volna húzni, jó izgalmasan, hogy bizonytalanságban vagyunk, nem tudjuk jó fiú vagy sem...

Más emlékezetes dolgot nem nagyon tudok elmondani. Hekker "szakmailag" nulla volt. Fordulat izgalom is se sok, sõt az kimondottan igénytelen volt, ahogy a bérgyilkos nyomára bukkantak (pláne ahogy rugdosták, profi ilyet nem csinál, borzalmas volt). Az örnagynõ egyre hígabb, most Hujber se volt egy félisten, mint eddig. Akit talán kiemelnék a kommandós lány, talán e részben õ az, aki nyomot hagyott bennem, szenvedélyes és szexi hatalmas szemeivel...

Remélem a következõ részben visszatérünk a régi kerékvágásba és hekkerekrõl szóló izgalmas akció krimisorozatot fogunk látni....
9/10
offtopic
zs9302 2012 jan. 02. - 15:30:32 9/10
(302/670)
Nem így lesz, a leírásban benne van.
2/10
Niquist 2012 jan. 02. - 12:47:22 2/10 Előzmény zs9302
(301/670)
Nem kell aggódni! Betti valószínûleg befizetett egy-két fitness-wellness hétvégére, vagy csapatépítõ tréningen van, hogy bírja ezt a sok „gyûrõdést”.:)
9/10
zs9302 2012 jan. 01. - 18:16:16 9/10
(300/670)
Nem holnap lesz az a rész, hanem az azt követõ héten. A port leírásában is benne van egyébként. :S

Én sem örülök ennek.
Eerika 2012 jan. 01. - 18:06:19
(299/670)
Látod, hogy nem írtam oda, sokkolódj nyugodtan:) De aminek nem igazán örülök, az nem ebben a részben lesz.
Hottentottalapaj 2012 jan. 01. - 17:43:34
(298/670)
Fú akkor nehogy ide írd, mert én újságot nem olvastam, úgyhogy nem tudom... Hadd sokkoljon holnap este a film közben! ;)
Eerika 2012 jan. 01. - 17:05:31
(297/670)
Azt már az újságból tudni, hogy mi lett vele. Nem vagyok boldog a fejleményektõl.
Hottentottalapaj 2012 jan. 01. - 16:37:57
(296/670)
A következõ rész elõzetesét látva úgy vélem, szóba fog kerülni Betti eltûnése és kicsit többet megtudunk a róla, hogy mi történt, és mi lesz vele...
Hottentottalapaj 2011 dec. 30. - 22:16:27
(295/670)
Hát hallod... ha ez a valódi IVO, akkor én vagyok inkognítóban Brad Pitt...
A valódi IVO egyik alapelve és ismérve, ennyit már tudhatnál a sorozatból: civil nem tudhat róla, nem láthatja, s ha meglátta vagy megtudott valamit, 3 lehetõsége van: 1 megy a tanuvédelembe, 2 likvidálás, 3 ha ért a "behatolás mûvészetéhez", akkor beszervezés....
XD
Hottentottalapaj 2011 dec. 30. - 22:13:58
(294/670)
http://www.hwsw.hu/hirek/47831/wi-fi-proteced-setup-biztonsag-sebezhetoseg.html

Az default kódolású, házi wifik-et mellesleg 90%-ban még mindig pár perc alatt lehet törni... csak szólok..