napraforgó 2012 jún. 04. - 06:08:05
(5/5)
Borzasztó rossz szinkronhangot találtak a kiskölyöknek. Clair öccse 7 éves volt, amikor a szülõk meghaltak, onnantól a lány gondoskodott róla. Elhalasztotta az ügyvédi pálya iránti álmait és dolgozni kezdett Danny irodájában. 4 éve volt itt, tehát a gyerek kb. 11 éves lehetett (na esetleg 12, de az arca is nagyon gyermeki volt).
Ehhez képest kapott egy felnõtt (!), vagy mutáló kamasz, mély hangot, ami egyáltalán nem illett a képhez! Borzasztó volt. Az igénytelenség netovábbja! Hát nem találtak egyetlen gyerekszínészt sem, aki képes szinkronizálni?
napraforgó 2012 jún. 04. - 06:02:04 Előzmény sage
(4/5)
A tartalom, amit leírtál, kicsit sántít.

Spoiler

Ugyanis Clair testvére - öccse - mindössze 11-12 éves, ezért õvele nehezen tehetne féltékennyé akárkit is.
A dolog bonyolultabb. Regan, Danny bátyja játsza azt Clair-rel, hogy udvarol neki, ezzel igyekszik féltékennyé tenni Danny-t.
De, Danny és Clair ugyanezt játsza Regannal, hogy õ legyen féltékeny és vallja be végre, hogy szerelmes lett Clairbe.

Danny legalább olyan nagy játékos, mint a sikeres bátyja, õ ugyanis igazából nem adná el az apjától közösen örökölt szõlõbirtokot, bár ezt nem vallaná be semmi pénzért.

A filmben nem értem teljesen Margeaux szerepét, ki volt õ? valami ingatlanközvetítõ? Vagy valami borszakértõ?
napraforgó 2012 máj. 21. - 08:01:01
(3/5)
Hol adták ezt és mikor? Sajnos nem vettem észre és így elszalasztottam. Pedig szeretemezeket a kedves romantikus történeteket.
Remélem adják még és lahetõleg valami elérhetõ csatornán.
yamada0613 2012 márc. 03. - 23:00:07 Előzmény sage
(2/5)
Köszi szépen a tartalmat!
sage 2010 okt. 21. - 07:20:20
(1/5)
Tartalom:
Claire immár négy éve dolgozik a jóképû Danny-nél, miközben reménytelenül szerelmes a férfiba. Soha nem próbált meg ez idõ alatt közeledni hozzá, mert biztosra vette, hogy elutasításra számíthat Danny részérõl. Amikor azonban Claire bátyja, a rég nem látott Regan a városba érkezik, hogy segítsen a testvérének a családi szõlõbirtok eladásában, remek lehetõség adódik Claire számára. A két testvér ettõl kezdve úgy tesz, mintha õk ketten egy pár lennének, s ezzel megpróbálják féltékennyé tenni Danny-t, hogy végre nõként tekintsen a szerelmes Claire-re.