_goldie_ 2012 nov. 23. - 21:47:26
(252/572)
összefoglalva..
1 média szakon végzett kutató orvos (szexmunkási elõélettel) a szexiparról írta a doktoriját
és a realitykrõl írja a könyvét
2 diplomája van (ebbõl az egyiket katolikus egyetemen szerezte)
3 nyelven beszél
..oksa..de mi a negyedik? mert ugye kell egy negyedik is..xDD
olahmiki1959 2012 nov. 23. - 18:15:34 Előzmény _goldie_
(251/572)
"Ismerem Indirát és 2 diplomája van (ebbõl az egyiket katolikus egyetemen szerezte) és 3 nyelven beszél folyékonyan!"

Lehet, hogy aki ezt írta, az véletlenül igazat írt, csak jobban utána kell gondolni.

"Ismerem Indirát" - az illetõ hajtja fel neki évek óta a pénzes vendégeket...:))
2 diplomája van (ebbõl az egyiket katolikus egyetemen szerezte) - aki levizsgáztatta, utána hálaimát rebegett, igaz, hogy néhány napig csak vánszorogva tudott járni...)DD
3 nyelven beszél - magyarul alapfokon, angolul társalgási szinten, de abban mindenki megegyezik, hogy a legobban a francia megy neki...:))DD
_goldie_ 2012 nov. 23. - 16:03:08
(250/572)
jajj neee..csajok fáj az oldalam a röhögéstõõõl xDDD
Ani77 2012 nov. 23. - 15:17:28
(249/572)
De a butaság csak álca! Pont ez a lényeg. :)
A botoxolt máriageronazzo ajkak is ezt a célt szolgálják... Lehet, hogy a realitykrõl írja a köv. könyvét, nem tudhatjuk! :)
csincsilla72 2012 nov. 23. - 15:13:26
(248/572)
Uhh, undercover mintavétel:-) No, erre nem gondoltam.
Hát, akinek meg kell kérdeznie, hogy melyik a vasvilla (amelyik nem a lapát, vazze), az alulról súrolja a százat.
Ani77 2012 nov. 23. - 14:49:37
(247/572)
Vagy tényleg okos, és közben azért szeret d*gni. :) Vagy a szexiparról írta a doktoriját, és ehhez gyûjtött anyagot. :)
csincsilla72 2012 nov. 23. - 14:30:12
(246/572)
Ez a luvnya jó esetben média szakon végzett, RTL-szakiránnyal. És akkor nagyon pozitívan ítélem meg. Talán pluszpontot ér a korábbi szexmunkási elõélet.
Ani77 2012 nov. 23. - 13:47:50
(245/572)
Aha, ezen én is röhögtem. :)
Bár amilyen talmi világ ez, még az is lehet, hogy így van, aztán jó pénzért hülyének tetteti magát. :)) És valójában kutató orvos. Az RTL-tõl kapott lóvéból a tudományos tevékenységét finanszírozza. :)
csincsilla72 2012 nov. 23. - 13:26:05
(244/572)
Ha Indirának 2 diplomája van, akkor sürgõs reformra szorul a hazai felsõoktatás. 2 bites agyú nõknek semmi keresnivalója az egyetemen.
_goldie_ 2012 nov. 23. - 11:30:58
(243/572)
hát ismét jót röhögtem köszi :))
..fõleg ezen:
"Ismerem Indirát és 2 diplomája van (ebbõl az egyiket katolikus egyetemen szerezte) és 3 nyelven beszél folyékonyan!!baromira nem buta!!!"
..jah..aha..! :D

..meg ezen: "az oviban is szalonna volt a jele" xDDD
..a szalonképteleneket nem kommentálom :DD

jesszusom..akkora ciki egy nõnek ha egy ilyen mûsorba jelentkezik
semmi önbecsülésük sincs..lealázzák magukat országvilág elõtt..
idõjós1010 2012 nov. 23. - 11:00:02
(242/572)
Plusz Bence volt az akit megharapott a disznó. nagy tanyasi létére annyit már megtanulhatott volna hogyha megnyígatja a kicsit akkor dühös lesz a nagy. Nekem nem tûnik amúgy anyira megrendezettnek minden mint PL az I Love Gjoniba. András piknikje alatt amúgy elég természetesen folyt a társalgás, viccelõdés, életszagú volt az egész.
Ani77 2012 nov. 23. - 09:10:15
(241/572)
csincsilla72 2012 nov. 23. - 07:37:41
(240/572)
Nekem még mindig kevés a természetesség. Megrendezett jelenetekben mozognak a szereplõk, elõre eltervezett ruhákban, mindenki elfogódott. A hülye helyzet és a kamerák miatt.
Szilveszter cirkusza az etetés miatt érthetetlen volt, nem megmérgezték azokat az állatokat, nem lesz semmi bajuk, ha háromszor kapnak egy nap véletlenül. A legeltetett állatok sem pusztulnak bele abba, hogy ott van elõttük a fû. Jó, van egy rendszer, azt igyekszik mindenki betartani, de ez egyszeri alkalom volt.
Bence a beharangozóban pedig szimplán tahó volt Dorinával. Azt hiszem, ott álltam volna fel és hagytam volna ott. Egyébként is roppant udvariatlan volt, egy vakkantással üdvözölte, amikor Melindát elvitte. Láthatóan "macsó gyerek", vagy elaglábbi annak szeretne látszani, aki nem tûr semmilyen nõi kezdeményezõkészséget. Összeillik a kis penészvirággal. Neki az kell, hogy a nõ nagy szemekkel pillogjon és lehetõleg két bitesnél nagyobb agya ne legyen.
idõjós1010 2012 nov. 23. - 01:29:45
(239/572)
Legutóbbi adás már sokkal korrektebb volt mint az elõzõek, mert itt végre már a picit oldódottabb emberektõl láthattunk természetes viselkedési formákat, no persze leszámítva a Benca Gazdát, és lányait, mert a csajok zavarban vannak még mindig veszettül úgy érzem, Bence meg sokszor egy ép mondatot is képtelen összerakni,amellett hogy tahó ! Szilveszter gazdánál is hasonló a helyzet, de azért nem ennyire súlyos, szóval rá még kíváncsi is vagyok, hogyan alakítja a dolgait. Hazaküldte azt a hiperaktív szõkeséget. Aranyos csaj volt mondjuk, de TVn keresztül is úgy éreztem hogy már túl sok volt belõle. Tomi gazda viszont picit elkezdte levetkõzni azt a hatalmas nagy idétlenséget amit eddig árasztott magából. A volán mögött szemüvegben már komolyabb ember benyomását keltette mint eddig, és kiderült hogy milyen Nõ is ez az Erika valójában. Ettõl a nõtél mentes meg az isten(õt is, meg minket is) ! Andráséknál is voltak végre értékelhetõ mozzanatok, nem úgy mint eddig, mert amit eddig(korábbi adásokban) láttunk az KB a nullával volt egyenlõ.
csincsilla72 2012 nov. 22. - 23:37:16 Előzmény Árpi Nagy
(238/572)
A párválasztás nem húspiac. Nem háromból választunk, hanem egyvalakivel próbálunk meg együtt élni, rá koncentrálunk. Ez tényleg csak mûsor, a szereplõk itt nem önmaguk és nem a saját érzésekrõl szól az egész.
szekeresb 2012 nov. 22. - 22:06:43 Előzmény Árpi Nagy
(237/572)
Ez teljes mértékben így van. Nem is várjuk, hogy leéljék együtt az életüket. Egy ilyen mûsor nem errõl szól. Valakit szórakoztat, valakit nem. Akit szórakoztat az nézze, akit meg nem, az meg ne!
Ani77 2012 nov. 22. - 21:27:08 Előzmény Árpi Nagy
(236/572)
Vaskos könyvecske lenne azoknak a mûsoroknak a gyûjteménye, aminek nincs értelme :D
Árpi Nagy 2012 nov. 22. - 16:04:54
(235/572)
Akik itt találnak párra abból hosszútávon nem lesz semmi,és nincs is értelme a mûsornak..
Vikinka_30 2012 nov. 22. - 13:53:56
(234/572)
Dehogyis hiszem el. Annyira azért naiv nem vagyok. :))) Egy ideig az ember nézi, bosszankodik, meg jókat nevet rajtuk, de hogy komolyan is vegye õket, attól azért távol áll. :) Kikapcsolódásnak megfelel, de semmi több, max. annyi, hogy azért tanulságos, mert ugyebár a való életben is vannak ilyen lányok, nõk, és a pasik meg ugranak rájuk. :S Na de ez már egy másik fejezet. :)))
Vikinka_30 2012 nov. 22. - 13:45:46
(233/572)
Szerintem is lehet, tényleg annyira naivak, hogy azt hiszik, így majd megtalálják a párjukat. Talán 1 %-nak lehet, be is jönne. De ha mégsem, még mindig ott az a több 100 levél, amit kaptak, azzal egy ideig még ellesznek, ha ezek a csajok nem jönnek be nekik. Abból még válogathatnak. Mondjuk nem értem, hogy lehet már annyi levélbõl pár óra alatt kiválasztani 6 lányt. Ez érdekes, hiszen a felhozatal eléggé silány is volt.