szinhazimado 2012 jún. 29. - 22:15:38
(32/572)
Mennyi sok szép állat van ebben a mûsorban. Már ezért is érdemes nézni.
Vendetta666 2012 jún. 29. - 22:14:26
(31/572)
tuti hogy azért mutatták minden gazdánál az auto márkáját, meg hogy gazdagok tuti hogy lesz aki zsére fog menni.

A külföldi verzioban nem mutatják meg elõre hogy milyen gazdag a gazda és igy inkább a szimpátia dönt most egy pl hitelben uszo 30-as csaj szerintem simán bevállalja a musort.
A német verzioban volt egy olyan - de lehet hogy több is hogy pl gazdané mikor végsõ döntés volt a két csajszi között akkor hagyta faképnél a pasit mert nem vállalta be, de ha lemenne több széria akkor látszodna, hogy mi lett velük. Kinti szériákban volt hogy kb 150 kilos hapi volt összejött kis kinai csajjal és visszatekintõben az uj musorban mutatták, hogy hozzáhizott a csaj és hogy jol megvannak.
De azért voltak olyan lányok akik magas sarkuban indultak a randira.
Én vidéki lány vagyok, de szerintem az sem mellékes, hogy az állatoknak szaguk is van szoval .....illetve meg lesznek megmérettetések szoval azért lesz mit szelektálni majd rajtuk. :))
1/10
kol3 2012 jún. 29. - 22:11:26 1/10
(30/572)
A bemutatóban ki van hangsúlyozva hogy városi lányokat keresnek....
Mancsika70 2012 jún. 29. - 22:08:35
(29/572)
Mért gondoljátok azt,hogy csak városi lányok fognak jelentkezni?
1/10
kol3 2012 jún. 29. - 22:03:32 1/10
(28/572)
Csak ez Magyarország:D Itt egy városi lány Mûkörmös meg Pláza nélkül 5 percig sem bírja ki:D A másik dolog hogy ezek a gazdák vagy is nagy részük milliomos. Szóval tortetõ nõk tuti jelentkezni fognak.....
pillangókisasszony 2012 jún. 29. - 22:01:35
(27/572)
Szerintem igen.De Lilu dumája,nekem túl sok.Idegesítõ ez az ömlengés :D
Amúgy egy városi lány,nem bírja tanyán.Magamból kiindulva,én halálra unnám magam.Trágyázásra,fejésre(stb)nem lehetne rávenni,ott meg nincs mást csinálni.
Vendetta666 2012 jún. 29. - 21:58:49
(26/572)
külföldön azért sikeres mert hozzájuk illõ csajokat találtak persze volt akik szétmentek de lett több házasság is
Vendetta666 2012 jún. 29. - 21:56:37
(25/572)
hát elõszõr is rolex orával hagyjuk már hogy Szilveszter gazda megfogja és rakja a szalmát, maga a musor nagyon jo volt a németeknél de ott van gazdaság stb és ott jo volt de itt elég nyálas bár attol is függ, hogy milyen lányok jönnek.
az tragédia hogy az egyensapkák hiányoznak a szereplõkrõl :D a német verzioban a zöld sapka az a csucspont.
kiváncsi vagoyk mit hoznak ki belõle

bár én mernék rá szavazni, hogy megint statiszták is vannak köztük
1/10
kol3 2012 jún. 29. - 21:55:59 1/10
(24/572)
Abba bele gondolt már valaki hogy egy városi lány meddig bírja ki egy tanyán? Ugyan úgy egy gazda sem bírná a városi létett. Azt hittem Aleszkos párkeresés után már nem tudd meglepni ez a csatorna erre tessék.
pillangókisasszony 2012 jún. 29. - 21:49:57
(23/572)
Mikor láttam hogy "Házasodna a gazda",azt hittem valami b kategóriás vígjáték :D
Most látom ez egy valóságshow?!Az elsõ részt megnézem,kíváncsiságból.Eddigiek alapján,kicsit túl sok a nyál.
Amúgy tõlem nagyon távol áll ez a világ.Tipikus városi lány vagyok.De emiatt nem érzem magam kevesebbnek,én itt nevelkedtem,nekem ez a természetes környezet,és az az idegen.
gyorgye 2012 jún. 29. - 21:12:13
(22/572)
Ez csak megint egy sorozat lesz amit nem kell komolyan venni.Nem keres itt senki senkit sem,hanem csak egy mûsor.Ez is olyan lesz mint a Sándor a Rózsával, mikor megnyerte Anikót,Anikó közbe meg már rég együtt élt Bocskorral.
10/10
nyarizsuzs 2012 jún. 29. - 21:01:26 10/10
(21/572)
50-es évek közepén 6 évesen már mentem kapálni meg aratásnál kötelet teriteni,kimentünk a határba hétfõn,és szombaton mentünk haza,és ezek számomra egy szép emlékek maradtak,igaz akkortájt még Anyám megigérte,hogy elvisz Aggtelekre,ha szölöt kinyitjuk, ha bekötöztük,ha bekapáltuk a szölöt,kukoricát,ha szüreteltünk stb.és már a 64 elmultam és még mindig nem jutottam el.De majd egyszer azért csak eljutok.A mai gyerekeket csak falun lehet befogni paraszti munkába, a városiakat viszont már nem inkább mennek csavarogni.
ötödik elem 2012 jún. 29. - 20:17:55
(20/572)
Pusztán objektív ténymegállapítás a kérdésem: elgondolkodott már vajon akár egy a fanatikus városlakók közül, hogy mennyi ideig bírná, ha megszûnne az áram- és gázellátás? Vagy rohannának falura egy darabka kenyérért? A kommentelõk csak látszólag folytatnak értékrendbéli különbségbõl adódó vitát, gyakorlatilag a felszínen evickélnek. A városok régen azért jöttek létre, hogy eltartsák a falvakat, hogy az ott megtermelt dolgokat el tudják adni. Ez a mezõváros szintjéig mûködött is. Csakhogy a városok "önálló életre keltek" és teljesen elvesztették azt a feladatukat, amiért létrejöttek. A megapoliszok élhetetlen förmedvényekké váltak és terjeszkednek, mint a vírus, közben megölik az emberekben azt, amitõl Ember lehet valaki. Az ember természeti lény, de sokan már nem tudják mit jelent ez, mert feledtetik velük az olyan léha élményekkel, mint a vásárlás, meg a "kultúrális" sokszínûség stb. Pedig ez a tudat altatása, semmi több. Öntudatlanul éldegélnek ebben a mesterségesen kialakított mátrixban s közben meggyõzõdésükké válik, hogy ennél nincs jobb. S amíg így elvegetálnak, nem is fognak rájönni, hogy van.
1/10
Értetlenke 2012 jún. 29. - 19:43:03 1/10
(19/572)
A világért sem akarlak megbántani de te tudod egyáltalán milyen vidéken élni vagy csak írtál valamit? Ne vedd sértésnek de egy kis település lakójaként az írásod legnagyobb részén csak röhögni tudok...
ad mala 2012 jún. 29. - 19:27:04
(18/572)
"városon ahol nem lehet csinálni semmit"???
Pusztán a programajánló elolvasása több órát vesz igénybe. Színház, mozi, koncert, könyvtár, fesztiválok, stb.stb. És akkor még nem beszéltünk a saját magunk által szervezett programokról. Mindent lehet a városBAN (így mondják magyarul...), mindent. Kertészkedni is, állatot tartani. Vásárolni, elintézni, bármikor bármit. Elindulni találomra a belvárosban, és garantáltan összefutni egy rég nem látott ismerõssel. Sétálni a csodaszép utcák ezrein, áramlani a forgalommal.
ad mala 2012 jún. 29. - 19:16:13
(17/572)
"becsvágyó városi fiatalok, hanem tiszta lelkû, vidéki emberek"

Na én hányok az ilyen sztereotipizálástól. Megy az erõltetett, giccses romantizálás, miért kéne nekem mindig alacsonyrendûbbnek éreznem magam azért mert városban élek? Hagyjuk már a parasztajnározást, ugyananyira jók vagy rosszak, mint a városiak. Legfeljebb átlagban nem olyan iskolázottak. Meg átlagban egészségesebb levegõn élnek.
Ne kábítsuk már a vidékieket a kisebbségi komplexusuknál fogva (már amelyiknek van persze).
Vegetable 2012 jún. 29. - 19:05:33
(16/572)
A müsor egyébként hidegen hagy, tutira nem nézem, csak kiváncsi voltam rá, mi róla az elõzetes vélemény :)
olahmiki1959 2012 jún. 29. - 19:05:33
(15/572)
Ez egy markáns mondat, egyet is értenék vele, de körülbelül ötven évvel ezelõttig volt igaz. Ma már, az üvegházas termelés, a mindenféle adalékanyagokból összeállított tejek, sajtok, a nagyüzemi módon, tápon, futószalag mellett nevelt csirkék világában ez már sajnos nem igaz.
Arról nem is beszélve, hogy megfordítva, ha a városi ember nem végzi jól a munkáját, nem termel áramot, nem állít elõ üzemanyagot, vagy mûtrágyát, nem szállít készárut vidékre, stb, stb, akkor a "paraszt" sem tud mihez kezdeni.
Úgyhogy egymásra vagyunk utalva, de rendesen.
Vegetable 2012 jún. 29. - 19:02:47
(14/572)
Zsuzsa, honnan szeded ezt a városon nincs élet, meg állatok és hasonló marhaságot??? Városi lány vagyok, és képzeld, mindig volt állatom, olykor három-négy is, kutya, macska, nyúl, rágcsálók, papagáj, mert nem tudnék állatok nélkül élni. Meg szinház, mozi, múzeumok, kiállitások nélkül ugy, hgoy nem tudok gyorsan, egy óra alatt a legolcsóbban bevásárolni heti egyszer, 4-5 boltot útba ejtve. Válogathatok a net, tv, telefonszolgáltatók között.
Van telkünk, látom a falusiak életét. Ha nem a városban dolgoznak, és reggeltõl estig a faluban sincsenek, akkor hajnalban, mikor én a másik oldalamra fekszem, trágyáznak, csirkét, disznót, stb etetnek, vásárlás a falusi boltban (drágább, mint a környék legolcsóbb kisboltja, amit az ára miatt sose keresek fel), kenyérválaszték nulla (itt négy helyi házi pékség bolthálózattal verekszik a vevõkért, + az összes bolt összes kenyér/péksütemény választéka). Van mobilnet, ami vagy müx, vagy nem müx, vagy egy tányéros net, illetve egy tányéros tv vagy ingyentévé. Van egy ócska cukrázda, valami vacak fagyival, én eldönthetem, hogy melyik isteni cukrászda remek sütijét vagy fagyiját egyem, a fagylalt különlegességektõl a hozzáadott cukrot nem tartalmazó tejszines fagylaltokig. Stb-stb-stb... És ha kertes házat akarnék (amit nem akarok, mert a kertben se szeretem a kerti munkát, még jó, hogy ritkán kell besegiteni a családnak), ki se kéne lépnem a városból, ahol ugyanaz az infrastruktúra van, mint itt, a 18 lakásos társasházban.

Tehát a városban minden lehetõség megvan, kertes ház (mondjuk disznót, tehenet, juhot nem tarthatsz, de mondjuk tyukot vagy nyulat már igen), nagy társasház, kis társasház, tégla vagy panel, ki hogy akarja.
olahmiki1959 2012 jún. 29. - 18:56:15
(13/572)
"Nem kellene ilyen lenézõen és sértõn nyilatkozni a vidéki emberekrõl. Nem általános amit itt leírtál." - írod.
Gondoltam, hogy ez lesz belõle. Anélkül, hogy mentegetõzni kezdenék, azt kell mondanom, hogy ezt abszolút módon humorosnak, ironikusnak szántam, semmiféle lenézés, vagy sértõ szándék nem volt bennem. Ha így "jött át", akkor elnézést kérek.
Azt akartam vele érzékeltetni, és ezt a véleményemet fenntartom, hogy ha egy kereskedelmi televízió csinál egy ilyen "lemegyünk vidékre, népszerûsíteni a vidéki életet, hátha nõ a nézettség" típusú mûsort, abból nagy valószínûség szerint egy mesterséges, a valódi élettel és az ottani viszonyokkal köszönõviszonyban sem lévõ, a nézõk hülyítését szolgáló "ál" valóságshow lesz.
Gondolj bele, - és nem csak te, hanem a többi fórumozó is, - mennyire lehet õszinte az a mûsor, ahol az összes szereplõ tudja, hogy kamerák figyelik õket, ezért nem fognak természetesen viselkedni, a médiaszereplésért és a hírnévért esetleg még érzelmeket is megjátszanak, stb.
Ha visszagondolsz az eddigi, hasonló jellegû mûsorokra, - A nagy Õ, Majka feleséget keres, Benkõ Dániel feleséget keres, Kozsó feleséget keres, Alekosz feleséget keres, - egyetlen olyat sem tudsz mondani, amelyikben a kapcsolat tartós lett volna. Hazug, álságos, megjátszott viselkedéseket láttunk, és mesterkélt, õszintétlen mondatokat hallottunk végig. Ahogy véget ért a mûsor, abban a pillanatban szét is mentek a párok.
A vidéki embert már csak azért sem bántom, mert egyrészt nincs rá okom, másrészt van egy csomó vidéki rokonunk, és ismerõsünk, és amikor idõnként meglátogatjuk õket, mindig nagyon jól érezzük magunkat náluk.
A vidéki emberek a mai napig meg tudtak õrizni magukban valami olyan tisztaságot, õszinteséget, nyílt szívet, egyenes tartást, amiért csak tisztelni és irigyelni lehet õket. Különösen a mai világban.