Tereplovas 2012 nov. 01. - 12:02:19
(72/572)
Tele van ellentmondásokkal az egész.
A tegnapi "leköltözéses" részt kb. augusztusban vették fel, vagyis több mint két hónapja.
Miért csak most adják le? A valóságban már régen vége mindennek; sõt, szerintem az a lány, aki a három közül megmarad, már régen haza is menekült azóta.
Vagy: a vonaton érkezõ lány egymaga "daruzta le" a félmázsás kofferjét, majd szintén egyedül rángatta át a síneken. Eközben a lovas srác az állomásépület elõtt támasztotta az autót. Nem hiszem, hogy õ találta ki ezt a hülyeséget, inkább rendezõi hibára gyanakszom, mivel a többieknél is kb. ugyanez volt a helyzet. Senkit nem engedtek autóval behajtani egészen a ház elé, mindegyik nõnek (több) száz méterrõl kellett becipelnie a cuccát. Mire volt ez jó?
Nagyon úgy néz ki, hogy jófajta RTL-es/TV2-s módon már megint sikerült elcseszni egy külföldön sikeres mûsort.
csincsilla72 2012 okt. 31. - 23:25:34
(71/572)
Na igen. Nyáron még csak-csak, de télen felkelni a mínuszokban hajnalban....
És amikor rádöbben a hölgyike, hogy egy gazdálkodó nem wellnessel, nem nyaral, nem síelget hétvégéken. SWzó szerint ez az élete. Na, az lesz a kiábrándulás.
Én akkor röhögtem nagyon, amikor a fiatal gazdához megérkezett a harmadik liba úgy, hogy még a fülén is dizájntáska lógott. Vajon volt benne olyasmi, amiben kimehet az istállóba is?
10/10
Tom61 2012 okt. 31. - 22:45:46 10/10
(70/572)
JÓ !
Ez vagyunk mi Magyarország !
Semmi mûvi !
Látszik , hogy a lányok mennyire keresik a nyugodt - munka nélkül leélendõ életet - tisztelet a kivételnek !
Tanyára is képesek lennének leköltözni ? ! ? ! ?
Próbaházasság legyen !
Kandi kamerával nézzük meg , hogy január 5.-én reggel 5-kor -10 foknál , ha kéri a férje :
ugyan jer kedvesem a disznó ólhoz , mert etetni kell !
Ez csak 1 mûsor !
Sosem tudjuk meg mit tennének a lányok a tanyasi , munkás , termelõ életben .
Érkezik a lány 3 akármilyen jó márkájú bõröndökkel ! Ezen röhögni kell !
Na kérem jobb a film , mint a "gyõzikés" , akit le sem ültetnek azért amit tett !
Szándékosan olyan cégre számláztak , amin nem lehet a 20.000.000- Ft. adót elkérni !
El kell venni tõle !!!!!!
csincsilla72 2012 okt. 31. - 22:42:09
(69/572)
Sosem értettem, hogy pár hónappal a Nagy Szakítás után minek akar valaki új kapcsolatot.
Látva a felhozatalt, érdekes lesz a mûsor. Azt megnézem, amikor ezek hajnali négykor kelnek etetni, almozni.
2/10
1aniko 2012 okt. 31. - 22:03:09 2/10
(68/572)
Lilutól kiver a víz
olahmiki1959 2012 okt. 31. - 17:49:35
(67/572)
Liluban az az "aranyos" - és szándékosan tettem idézõjelbe a szót, - hogy mindent elvállal, mindenhol ott van, minden mûsorban, amiben csak lehet, szerepel, mûsort vezet, elmegy a dél-amerikai õserdõkbe is, ha kell, és jókat kacarászva adja ki az olyan feladatokat MÁSOKNAK!, hogy az illetõ játékos feküdjön bele mondjuk egy csúszómászókkal teli üvegládába, vagy fejjel lefelé lógva a szakadék felett, énekelje el a "Hazám, hazám" címû operarészletet.
Ugyanakkor, õ, semmit nem csinált még meg ezekbõl a dolgokból, saját bevallása szerint irtózik mindentõl, fél minden veszélytõl, és egyetlen ilyen feladatot sem tudna végrehajtani.
Ebben a mûsorban is, - a felvétel erejéig, - biztosan jópofizni fog, megfogja a kisbárányt, vagy végigcaplat gumicsizmában a sáros földúton az istállóig, aztán amikor a felvétel véget ér, gyorsan bepattan a luxuskocsijába, és hazahajt az elegáns, méregdrága, minden extrával berendezett csodalakásába.
Odaállni egy traktor elé, meg megfogni egy lónak a kantárszárát, marha nagy "teljesítmény".
Éppen ezért, én nézni fogom a mûsort, mert érdekel, hogy a pesti mûkörmös plázacicák hogyan próbálják majd "eljátszani" a nézõknek,, hogy milyen õszintén szimpatizálnak a "gazdával", holott az egész csak arról szól, hogy ideig óráig szerepelhessenek a tv-ben.
Én a magam részérõl kifejezetten élvezem ezeket a fajta mûsorokat, mert emberek hihetetlen módon le tudják leplezni magukat egy fintorral, egy önkéntelen mozdulattal, amibõl kiderül, hogy õszinte érzelmek helyett, egy orbitális hazugságról, megjátszásról van csak szó.
offtopic
Tereplovas 2012 okt. 31. - 10:47:54
(66/572)
Egyelõre elég hiteltelennek tûnik a mûsor, csak meg kell nézni a fenti képeket.
A mûsorvezetõ hp a párducmintás miniruhájában, farmermintás gumicsizmában feszít szalmabálák elõtt, a véletlenül pont oda leparkolt traktor mellett, a felnyergelt lovat száron tartva. No, azt hiszem, õ is csak a hálószobában lovagolt eddig...
Úgy fogja azt a kantárszárat, hogy ha csak felemelné a fejét a ló, máris mehetne világgá...nevetséges az egész.
Cordelia 2012 okt. 26. - 16:36:00
(65/572)
várj csak, ha jól emlékszem október 31-én indul...
Cordelia 2012 okt. 26. - 16:35:27
(64/572)
a sok hp, aki benne akar lenni a tévébe, hogy késõbb "a médiában helyezkedjen el" egy darabig majd vakargatja a disznó hátát, utána úgyis lelép...
hajnika125 2012 okt. 26. - 13:20:43 Előzmény Cordelia
(63/572)
Hát igen,elég nehéz a dolguk a gazdáknak egész nap jönni menni korán kelni késõn feküdni és nincs szabad nap...
Ha eddig nem volt idejük arra hogy párt találjanak akkor mibõl is gondolják azt hogy most sikerülni fog mitõl lesz több szabad ideje?????
kérdem én?????,egy város kis asszonyka a jót a kényelmet le cseréli egy gumicsizmára egy elfoglalt férjre és még sorolhatnám mert hát házigazdának nem könnyû lenni aki ezt meg teszi annak érdeki szándékai vannak ez az egész csak egy nagy meg játszás lesz már most nem szeretem ezt a müsort és ráadásul ez a rallyt show miatt nem lesz DALLAS hát ez fel háboritó miért nem teszik ezt a házasodna a gazda címû sorozatot az rtl2 akit érdekel néze ott vagy fizesen elõ rá de engem nem érdekel ez az egész szinjáték.................................
Cordelia 2012 okt. 17. - 15:57:28 Előzmény renna77
(62/572)
nem nézem a mûsort, de az biztos, hogy a gazdálkodás nehéz kenyér és 24-órából áll a nap. van az országban olyan lehetõség, hogy városi ember elmegy egy hétre egy gazdaságba, befizet egy hétre és ott dolgozik, de rendesen: hajnalban kell, gumicsizmát húz és nincs megállás. És hogy is lenne, az állatok szombaton-vasárnap is éhesek, ha rossz idõ van, akkor is ki kell menni az istállóba. De az csak egy hét az életükbõl. Aranyos a kisboci, édesen röfög a malacka, de próbálják megy egy évig csinálni vagy ebbõl megélni.
idõjós1010 2012 okt. 17. - 15:19:56
(61/572)
Dr.csonttól engem a hideg ráz. Temperance és Booth tétova szerelmi románcát már nagyon unom. Doktor House viszont korrekt, bár én nem sok részét láttam. Ritkán nézek TV2-t.
Csekély értelmû medvebocs 2012 okt. 17. - 13:14:31 Előzmény idõjós1010
(60/572)
Szívesen.De én nem várom,inkább maradok a Doktor House 8.befejezõ évadánál,vagy nézek Dr.csontot a Coolon.
idõjós1010 2012 okt. 15. - 19:41:10 Előzmény Csekély értelmû medvebocs
(59/572)
Ez jó hír. köszi.
Csekély értelmû medvebocs 2012 okt. 14. - 10:23:58 Előzmény idõjós1010
(58/572)
Október 31-tõl minden Szerdán 21.25-tõl.
idõjós1010 2012 szept. 27. - 20:11:56 Előzmény olahmiki1959
(57/572)
Ez az adás elsõ sorban nekünk, szimpla nézõknek, s nem potenciális jelentkezõknek készült, hisz a nézettségébõl fog majd megállni ez a mûsor a lábain, és csak másodsorban a jelentkezõ hölgyekbõl. A netre lehet hogy feltehettek volna valami bõvített verziót is, de TV ben semmiképp sem lett volna jó ötlet ha minden gazda esetében belemennek a részletekbe. Sokan elunták volna a dolgot. Bár annyi mindenképp beleférhetett volna a TV adásba is, hogy futólag végigvezesse a kamerát minden gazda a lakásán is.
idõjós1010 2012 szept. 27. - 19:54:40
(56/572)
Arról semmi hír hogy mikor indul végre ez a mûsor ?
Az elsõ adás már lement tudom. Viszont annak már 2 hónapja legalább, vagy mégtöbb.
1/10
Értetlenke 2012 júl. 03. - 17:02:06 1/10 Előzmény Vegetable
(55/572)
Csak azért kérdeztem mert sok mindent rosszul tudsz illetve mert attól, hogy ahol a telketek van minden úgy van ahogy írod attól ez más településre még nem biztos , hogy igaz. Én egy pár szász fõs falucskában lakom a lakók nagy része idõs mivel sok fiatal elmegy a munkahelyhiány miatt. Mégis nény bolt is található itt. igaz ezek közül a falu úgynevezett "fõutcáján" Többféle net és tv szolgáltató közül tudok választani. Annál a szolgáltatónál akik a netünket és és tévénket kötötték is pl többféle tévés csomag választható. Nekünk pl több mint 50 csatornánk van (az persze más kérdés , hogy mégsincs soha semmi...) Igaz hogy nincs cukrázda viszont legalábbis ha jó idõ van több fagyis kocsi is szokott jönni és van jégkrémes autó ami télen is jár (természetesen mirelit árut is szokott hozni) illetve nemrégóta hetente egyszer jár egy sütis autó is. Külömben meg süteményt otthon is lehet készíteni. Lehet nincs könyvtár vagy hasonlók de tõlünk 20 km-re van egy város ahova bármikor be lehet menni. Ami igazából hátrány az a munkalehetõség hiánya de ez nem a kistelepülések gondja hanem inkább csak "hungarikum" hiszen ilyen gond pl Ausztriában nem hiszem hogy van.
renna77 2012 júl. 02. - 14:09:56
(54/572)
Aki azt hiszi hogy a való életben milyen sok móka és kacagás ez a "falusi" élet, az nagyon téved. Mi csak otthon csináljuk, mindennap eljárok dolgozni a párom egész nap az állatokkal, kerttel foglalkozik, tehát messze vagyunk még a nagyüzemtõl. De rengeteg munka van vele. És az örökös gondok, az állatok egészségeset fialjanak, mibõl veszel takarmányt (sajnos megtermelni még nem tudjuk), el tudod e adni, remélhetõleg nem buksz rajta,stb.Építs ólakat, csináld a fólia sátrat,stb.
Annak a gazdának akinek már alkalmazottjai vannak, van is mit a tejbe aprítania, mert ha nem lenne, akkor maga csinálná.
Elhiszem hogy nincs idejük "csajozni", nekünk sincs idõn elmenni sehova.
Félig mondhatni én is városi lány vagyok mert Bp. vonzáskörzetébõl származom, és ha nem is a szülõhelyemen, hanem másik településen, de pont ide akarunk mi is felfejlõdni. Rengeteg lemondással és kockázattal jár. Nem kell lenézni a gazdákat. Ahogy mondani szokták, "amig a paraszt nem sz..ik, az úr nem eszik.
informacio 2012 júl. 01. - 22:44:48
(53/572)
Itt meg azt írják http://hazasodnaagazda.com hogy nem is pap volt az a gazda..., most akkor mi az igazság? Mondjuk nekem a keresztanyukám nevezett be feleségjelöltnek, és egyelõre még nem hívták vissza!!!! :(((((