_goldie_ 2012 dec. 11. - 13:16:59 Előzmény Kaktuszné Cserepes Virág
(352/572)
várom h ez a csaj egyszer csak (mint a színészek)
úgy fél kézzel elõl középen megfogja a haját
leveszi mint a parókát szokás..
..és végre meglátnánk mi van ott alatta.. xD
..tudom ez naggggyon gonosz volt tõlem.. :D
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 11. - 12:53:09
(351/572)
Bencénél én csak egyet nem értettem, amikor az esti randin azt mondta Dorinának, h szép?

Hol??????

A választottja, meg Noémi, nem csodálom, h mindenki õt nézi, ilyen rusnyán szedett szemöldökrõl én se tudnám levenni a szemem:D

(és a képen még próbált valamit kihozni belõle a sminkes, nem sok sikerrel)
offtopic
Ezüstliliom 2012 dec. 11. - 12:53:02
(350/572)
Sokkal érthetõbbek lennének a hozzászólásaid, ha használnád a "válasz" linket, mert így nem értem, kinek a hozzászólására reagálsz.
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 11. - 12:47:17
(349/572)
Nem, az András a vaddisznós...sztem az õ részei tök természetesek, nekem is az tetszett és neked is.
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 11. - 12:44:28 Előzmény baba150
(348/572)
Az anya a személyes véleményérõl beszélt, azt gondolom ehhez joga van, igenis, majd ha te is anya leszel, nem akarsz a fiadnak egy ellvált kétgyerekes 6-8 évvel idõsebb, külföldön élõ nõt.
Nem értem ebben, mi a begyöpösödött, nagyon jól tudod, h sokkal nehezebb egy egész családdal megbírkózni, mint egy egyedüláló fiatal valóban "beidomítható" nõvel.
Eleve mi van, ha pl. a gyerekei utálni fogják Tomikát? Erre nem is gondolsz, h ott sokkal több buktató lehet még.
Az anyós bár nem egy agysebész, tisztában van ezekkel a dolgokkal.
Nem azt mondta, h fabatkát sem ér Erika, hanem csak annyit, h nem akarja a fiának.
Miért ne lehetne joga, ha éppen az a kérdés, melyiket ajavasolja a fiának???????
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 11. - 12:35:57
(347/572)
Sztem nincs megírva a szöveg, egyszerûen motiválják õket vmivel...kicsit arra emlékeztet a dolog, amikor kutyát idomítanak, ha megcsinálnak vmit jól, jöhet a jutalomfalat...

Nekem ez a furcsa, hogy valahol szükség volt erre valahol nem...pl. András-gazdánál, tök spontánnak tünnek az események, párbeszédek...
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 11. - 12:26:12
(346/572)
Emlékezetes momentum a mûsorban:
Szilveszter gazda: Na lányok ki akar velem eljönni megnézni a kukoriaföldeket?
Nagy hallgatás után...
Indira: Én!
Szilveszter gazda: Jól van Indi, aranyos vagy, de én Rékát szeretném elvinni.

WTF?:DDD
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 11. - 12:23:42
(345/572)
Szilveszter nagyon nem illik a képbe...olyan szegényem, mint egy értelmifogyatékos...mi a fenét akarnának tõle a nõk?
Biztos vagyok benne, hogy egyik sem akar tõle semmit, miért válogatták a mûsorba?
Más gazdák is voltak az elején, ha jól emléxem...
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 11. - 12:07:34
(344/572)
Mert valóban az van, h András-gazda nagyon szimpatikus, igazán megkedveltem az õ sorsa tényleg érdekel...
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 11. - 12:06:48
(343/572)
Egyetértek.
Viszont remélem, ha tényleg nem jön össze Orsival és igaz, h Marcsival tartják a kapcsolatot és Marcsi nem sértõdött vérig, hogy nem õt választotta, abból még lehet valami...

Mert értem én, h ez "csak egy mûsor"...viszont a benne szereplõ emberek valódiak és a valódi embereknek, lehetnek valódi érzéseik, bármilyen úton-módon találkoztak is.

Ja bocs, csak én vagyok ilyen naiv, minden színjáték...(csincsilla szerint)
8/10
Montenegro13 2012 dec. 10. - 23:11:33 8/10
(342/572)
Ezt a mûsort Lilunál csak Kenneth Pinyan vezetné jobban.
R.I.P. Kenneth Pinyan (Mr. Hands)

http://en.wikipedia.org/wiki/Enumclaw_horse_sex_case
http://www.facebook.com/pages/Kenneth-Pinyan/13826198823
idõjós1010 2012 dec. 10. - 18:10:47 Előzmény Ani77
(341/572)
Egyetértek. Nem rondák ezek a nõk, csak hétköznapiak. Továbbá ha meglesz a kölcsönös vonzerõ (bármibõl is fakadjon majd az), akkor a három felsorolt gazda esetén nem lesz itt gubanc a tanyasi élettel, mert Bence esetében annak választottja egészen biztos hogy luxusban fog élni, egy átlag háztartásbeli asszony feladataival. Tomi esetében pedig csak kisegítõ lesz a választott hölgyemény anyósa mellett a konyhában. Szilveszter sem hiszem hogy nagyon le akarja terhelni leendõjét. András gazda udvarában viszont elképzelhetõ hogy lesznek kisebb teendõk mint pl kecskefejés, vagy kapálás. Egyébként Bence csak csajozni akart, nem vagyok én sem biztos abban hogy mindent meg fog azért tenni hogy maga mellett tartsa ezt a csajt. András gazdával meg az elõzetes tanulsága szerint közölte az Orsi hogy ez a maga részérõl KB ennyi is volt. Csak azt nem vágom hogy mért nem lehetett ezt hamarabb is közölni ? Úgy gondolta hogy ha nyer, akkor lesz valami fõdíj amit hazavihet ?
Ani77 2012 dec. 09. - 22:36:36
(340/572)
Bence, Tomi és Szilveszter eléggé módosnak tûnik. El tudom képzelni, hogy az õ asszonyaik nem vesznek részt a gazdaság fizikai munkájában, hanem "csak" a háztartást vezetik otthon, és nevelik a gyerekeket. Évente 1-2x nyilván meg tudják oldani, hogy elmenjenek nyaralni, max. nem nyáron, hanem télen, de akkor valami tuti, egzotikus helyre is akár.
A külsõ meg bármilyen is lehet, nyilván mindenkinek más tetszik. A mûsorban szereplõ egyik csaj sem szörnyszülött, hétköznapi nõk, kb. annyira sokfélék, mint a valóságban. Ha így nézzük, mindenféle nõtípus képviseltette magát. Amilyen szintû kinézettel bírnak a gazdák, kb. olyan szintûek a csajok is. Szerintem nincs ezzel gond, és a gazdák se várnak el többet. Andrásnak 100%, hogy fontosabbak a belsõ értékek. Bencénél nem biztos, de õ még nagyon fiatal, és nem is hiszem, hogy komolyan gondolta ezt a mûsort.
Ani77 2012 dec. 09. - 22:24:55
(339/572)
Bocs, 359.
csincsilla72 2012 dec. 09. - 18:51:40
(338/572)
Persze, hogy rendelkezhet, ez nem is kérdés. De az igazán ápolt, gondozott külsõ sok idõt vesz igénybe, fõleg harminc felett. És egy vidéki gazdaságban erre nem biztos, hogy mindig van idõ, fõleg dologidõben, pláne, ha már gyerekek is lesznek. Aki odakerül, annak tudni kell sorrendet felállítani. Szilveszternél ez például nem is kérdés. De a legnagyobb problémát abban látom, hogy egy városi számára nem evidens, hogy a gazdáknak a buli-fanta-haverok nyáridõ a legsûrûbb idõszak, amikor nem biztos, hogy ott lehet hagyni a gazdaságot akár egyetlen hétvégére is.
csincsilla72 2012 dec. 09. - 18:39:46
(337/572)
Mondd, te melyik tündér vagy ebben a mûsorban? Vagy melyiknek a mamája? Tõsgyökeres pesti vagyok, de már elveszítettem az a naivitást, amit te még nem. Nem nézek én le senkit, a szavaid meg válogasd meg, ha rólam beszélsz. Tudtommal nem bántottalak.
Véleményem 2012 dec. 09. - 18:33:12
(336/572)
Csincsilla teljesen igazad van, viszont egy nõ, aki ért a gazdasághoz és jól csinálná ezt a fajta feladatot még rendelkezhet igényes külsõvel, amihez persze nem kell feltétlenül minden nap szépségszalonba járni. És lehet szebb mint egy rózsaszál :)) Az a nõ szép akinek nem kell rásegíteni a külsejére egy kozmetikussal és egyéb beavatkozásokkal :)
De sokan keverik a szépséget és a csinosságot a közönségességgel sajnos... de egészségükre.
Némelyik fotó a mûsorról rosszabban fest mint Barbi és Ken...

Viszont egy jól mûködõ gazdaság elbír egy henye ostoba libát is, ha a gazdának nincs más igénye :D
Szóval szerintem akik ebben a mûsorban szerepelnek azért csak sejtették hogy mibe is vágják a baltájukat...
Tehát nem biztos hogy nekik egy jó kiállású stramm csajszira van szükségük, lehet csak egy kirakati babára, a médián keresztül nem hinném hogy sok eséllyel kapnak értelmes nõt.
Ha csak nem kamu ez az egész, és a szokásos show mûsor...
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 09. - 18:10:25
(335/572)
Azt gondolom, hogy egy ilyen mûsoron keresztül ugyanúgy megtalálhatja valaki a párját, mint bárhogy máshogy...egyébként nem kifejezetten bencécskére gondoltam, hanem Andrásra és Tomira.

És továbbra is gonosznak találom azt a srílust, ahogy ez a kis senki az emberekrõl beszélt.
Véleményem 2012 dec. 09. - 17:47:00
(334/572)
Jáááájjj micsoda rusnyaságokat válogattak szegényeknek össze.... megérte ezért mûsorban szerepelni? :D
Van köztük 1-2 normálisabb kinézetû nõ, de mondjátok már meg... a közönségesség a menõ?
Amúgy képtelen vagyok hülye mûsorokat nézni, a bemutató is bõven sokk...!
Az alpári mûsorokról meg ne is beszéljünk... rtl hajrá...
Merre is tart a világ? Az elbutulás irányába? Nem baj ha nem tartok vele?
csincsilla72 2012 dec. 09. - 15:53:05
(333/572)
Miért lennék gonosz? Mert realista vagyok?
A gazdálkodás nem rózsaszálaknak való. Akinek gazdasága van, annak szabad ideje minimális. Ott az asszonykára erõn felül sok munka vár. Ehhez olyan nõ kell, aki maga is ért a gazdasághoz, aki fenn tud tartani egy konyhakertet, baromfiudvart is, aki el bírja viselni, ha a héten kimarad a manikûr, a fodrász, aki megérti, ha kimarad a nyaralás, nincs színház, mozi, koncert, buli. Aki - ha úgy adódik - egyedül megbirkózik a háztartással, tanul a gyerekekkel és idõre várja ebéddel vagy vacsorával az egész nap melózó, ügyintézõ férjet. És ha kell, beszáll a munkába maga is. Ez a nagy valóság. Ezt melyik nõbõl nézed ki? Én sajnos egyikbõl sem. A malackirály anyukáját pedig egyetlen asszony sem fogja elviselni.