Cordelia 2012 dec. 06. - 12:29:54
(312/572)
igazad van, soha nem lesz képes egy ilyen tutyi-mutyi a saját életét élni a SAJÁT CSALÁDJÁVAL.
Mert a mama még azt is megmondta neki kiskorában, hogy mit gondoljon.

amikor próbált a szüleivel beszélgetni a macákról, talán egy picit feleselt a mamával, de utána lilunak kerekperec megmondta, hogy a szüleivel EGYÜTT fog dönteni. És tessék, azt a tyúkot választotta, akit a mama preferált.

Akármilyen visszatetszõ az erdélyi szépasszony erõszakos viselkedése, biztos, hogy jó gazdasági egységet alkotott volna tomival. Ilyen házasságok is vannak. A szerelem önmagában nem ok a házasodásra.
(No meg Erika hasonlított a legjobban a mamára és hát vannak olyan férfiak, akik pont olyat keresnek, mint az anyjuk. ezt szokták meg, hát istenem...)
Cordelia 2012 dec. 06. - 12:23:14 Előzmény baba150
(311/572)
sajnos sok ilyen anyós van... sajnos az enyém is ilyen... örök stigma, ha elváltál...
-csengõzoli-- 2012 dec. 06. - 10:52:07
(310/572)
A magánélet és a munka teljesen más.
Ismerek én olyan "tank" nõket,akik a munkahelyükön sikeresek, elismertek, a magánéletüket meg olyan szinten hlyén alakítják,hogy az borzalom.
Attól,hogy valakinek 30évesen nincs párja,még lehet nagyon ügyes gazdálkodó üzletember.
Vegyünk pl engem, én is olyan jófej és ügyes vagyok,hogy nem találok magamhoz foghatót :D
_goldie_ 2012 dec. 06. - 10:44:21
(309/572)
vki elárulhatná h egy ilyen teszetosza
hogyan fogja irányítani a mamától megörökölt birtokot
állatostól földestõl mindenestõl
ha még a saját életét sem tudja....?
-csengõzoli-- 2012 dec. 06. - 10:33:17
(308/572)
Eleve nem értem egy rafkós csaj miért akar teszetosza pasit.
Sosem fog rá férfiként nézni.
Ezért gondolom,hogy a háttérben nem õszinte érzelmek vannak,inkább nagyonis gyakorlatias gondolkodás, lehúzás :)
csincsilla72 2012 dec. 06. - 10:28:31
(307/572)
Nézd, egy ilyen férfi önálló életre és döntésekre nem nagyon képes. Vagy a mamával él együtt vagy egy feleséggel és gyerekekkel. Az utóbbi még mûködhet. A családdal való szakítás elkerülhetetlen, aki 30 éves korára képtelen leválni, az sajnos így járt.
Örülhet, hogy van nõ, aki elfogadja egyáltalán.
Vagy marad a mama. Ha a szülõ képtelen felfogni, hogy a gyermeke felnõtt, akkor meg kell vele értetni. Hát, a rafkós csaj nem fog köntörfalazni. A pasi ezzel végre felnõ és a saját családjában is betöltheti a családfõ szerepét, ha akarja. Értelmes rafkós csajok ezt megértik.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 dec. 06. - 10:12:29
(306/572)
Hát és gondolod ez egy boldog családot eredményez?
Mert szerintem ennek a storynak kb az lenne a vége,hogy a pasi összeveszik mindenkivel a családjából és egy másik helyen él pincsikutyaként az asszonnyal,akinek azért van egy rendes, keményköpésû pasasa is a háttérben :D
csincsilla72 2012 dec. 06. - 10:09:54 Előzmény baba150
(305/572)
Ettõl kész voltam:-) Azon gondolkodtam, hogy ennek fülesen adják a szájába a szavakat?
csincsilla72 2012 dec. 06. - 10:07:35
(304/572)
Nos, a nehezen ismerkedõ harmincéves, tapasztalatlan, mulya fiú mellé pont egy "sokat megélt" rafkós csaj kell. Mert az ilyen pasi az életben is reménytelen. Így legalább lesz a családban egy gyakorlatias ember is, aki megszervezi az életüket. Ja, de az nem a mami lesz, az tény és ez a maminak nem tetszik. Mert egy rafkós csaj elsõ mondata, hogy költözünk az ország másik felébe. Anyu meg jöhet évente egyszer látogatni és mástól nincs belepofázás semmibe.:-)
-csengõzoli-- 2012 dec. 06. - 09:49:19 Előzmény baba150
(303/572)
Hát mondjuk én se nagyon örülnék,ha a nehezen ismerkedõ, 30fölötti egyetlen szem fiam egy 2 gyerekes, "sokat megélt" rafkós csajba lenne fülig szerelmes :)
baba150 2012 dec. 06. - 08:59:41
(302/572)
Meg másik, a sárkány anyós.... Hol élünk??????? Mi az, hogy egy elvált nõ már rossz feleségtípus, vagy egy kétgyermekes anya??? Attól, hogy valaki elvált, nem rosszabb másoknál. Ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben. Ez a begyöpösödött, maradi, ódivatú gondolkodás.
baba150 2012 dec. 06. - 08:57:06
(301/572)
Azon is jót röhögtem, amikor a csaj közölte, hogy már megszokta, hogy minden pasi õt nézi. Ahogy apukám mondaná: ez a lány se állt sorba, amikor a szépséget osztották, de amikor az észt, akkor se.... Szegény nem elég, hogy csúf, de még nagyon buta és primitív is. És az a feje búbjára kötött 5 szál haj!!!!!!! Nem elõnyös neki, sõt... És miért kell ennyire megalázkodni egy férfi elõtt???? Semmi büszkeség, semmi titokzatosság, csak a nyálas, ömlengõs szavak...
Cordelia 2012 dec. 06. - 08:41:23
(300/572)
az a nyirkos tenyerû tomi végre megkapta a befolyásolható lányt, ahogy a mama tanácsolta.

andráson látszik, hogy boldog, remélem, neki sikerül, emberileg õ a leghelyesebb: türelmes, kedves, kedvesen bánik az állatokkal - az nem a kamerának szól - és ami nagyon ritka, férfi létére beszél az érzelmeirõl, nem játszmázik.

azon röhögtem, amikor szilveszter megpróbált a szõke macának a terveirõl beszélni (lecseréli a birka állományt arra a feketelábú fajtára) és szegény kezdett belelendülni, a maca meg azonnal leállította, hogy "mond már mi jár a fejedben". szegény pasas a tyúkok külsejére ment és elég szerencsétlenül választott.

na bunkóbence csak legyen boldog azzal az üresfejû marissal. takarná már el a nagy homlokát egy frufru-val, rossz nézni. Vagy legalább némulna meg. A világ legszebb városában nyolcszavasra szûkült a szókincse: "köszönöm", "gyönyörû", de mi volt a másik 6?
olahmiki1959 2012 dec. 06. - 04:49:49
(299/572)
Talán erre gondoltál.
A szám címe magyarul: A szívem egy vándorcigány.
Az eredeti elõadó Nicola di Bari, aki 1971-ben ezzel a dallal nyerte meg a San Remo-i dalfesztivált.

http://www.youtube.com/watch?v=9j4yLiDvR24
idõjós1010 2012 dec. 06. - 00:59:20
(298/572)
Ez a lány volt a legjobb választás mindenféle szempontból. Erika két nagy gyerekkel, és dupla munkahellyel, nagyvárosi nõként nem volt idevaló. Katához meg nem Tomi való, mert Tomi számára a csajozás szerintem túl magas labda. Minél fiatalabb a lány egyébként, és minél kevesebb múlttal rendelkezik, annál könnyebben fog tudni beleszokni ebbe az új környezetbe, és ebben teljesen igaza van a mamának.
csincsilla72 2012 dec. 06. - 00:49:04
(297/572)
Tomi anyja kiválasztotta az egyetlen formálható személyiséget. Remélem, Enikõ messzire menekül ebbõl a rémálomból.
idõjós1010 2012 dec. 05. - 23:29:41
(296/572)
Tomi gazda kiválasztotta az egyetlen logikus jelöltet aki szóba jöhetett. Ezen olyan sokat nem kellett törnie a fejét. Viszont Kata elsírta magát pakolás közben, pedig nem volt egyetlen biztató mondata se soha Tomi felé. Érthetõek voltak amúgy az õ érzései, vagy leginkább, de ebbõl a pityergésbõl ítélve elég rosszul kommunikálta azt le. A Csajok amúgy egytõl egyig elhagyták magukat a végére. Eltûnt a smink, és méghangsúlyosabbak lettek a hurkák. No persze Erika tudom csont sovány, de õ se volt most valami csini.
adrusska94 2012 dec. 05. - 23:24:13
(295/572)
valaki nem tudja mi annak a számnak a címe ami akkor szólt mikor Bence gazda és Melinda elindultak Olaszba? :) köszii
csincsilla72 2012 dec. 05. - 23:19:25
(294/572)
Szerintem is Marcsi illene mellé, de Marcsi nagyon hangulatember és ez láthatóan nem tetszik Andrásnak. Sokszor bevágta a durcát, amit nem könnyû tolerálni. Igazából megértem.
_goldie_ 2012 dec. 05. - 23:08:46
(293/572)
sztem András gazda mellé a tenyeres-talpas Marcsi illene jobban
de nem vagyok képben..és illetékes sem