Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 12. - 22:08:40
(392/572)
ajmár...sztem meg nem meeeeeeeeeee:PPPPPPPPPPP
csincsilla72 2012 dec. 12. - 22:05:47
(391/572)
Iszonyúan két világ, nem illenek össze.
csincsilla72 2012 dec. 12. - 22:04:55
(390/572)
Melinda megnézte a pasi telefonját? Ekkora taplót, te jó ég. Ezek megérdemlik egymást.
csincsilla72 2012 dec. 12. - 22:03:14
(389/572)
Frappáns lezárás. Érv már nincs?
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 12. - 22:02:22
(388/572)
nyertem, nyertem:)))
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 12. - 21:53:52
(387/572)
sztem rékát választja, megérzés...
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 12. - 21:45:50
(386/572)
Még azt mindenképp szerettem volna megemlíteni, hogy bármennyire is leoltjátok tomigazdát és szüleit, egyedül õk adtak búcsúajándékot a lányoknak, nem is kis értékben (belelestem a csomagokba), nekem iszonyatosan tetszett tõlük ez a gesztus...
Meg amikor mondták, h mindhármat nagyon megkedvelték és szívük szerint maradhattak is volna mind a hárman:)))

Bencécske álomutazása Velencébe...naggyon gáz egy napig autóban utazni...sztem megoldhatta volna ezt másképp is...
offtopic
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 12. - 21:43:24
(385/572)
Most már nincs kedvem vitatkozni, végre adás:DDD
Untatsz:)
1/10
Master Chu Peace 2012 dec. 12. - 21:29:53 1/10
(384/572)
Ennél a mûsornál csak egy valami rosszabb, a nézettsége! :)
csincsilla72 2012 dec. 12. - 21:17:22
(383/572)
Már miért ne adódhatna olyan helyzet, hogy két fiatal nem tud együtt élni házasságkötés elõtt? Mondjuk nincs közös lakás, mert a szülõknél nem engedik, esetleg hely sincs, vagy tanulnak és külön koliban laknak.
És a 21. században is vannak olyan emberek, akik NEM élnek együtt házasságkötés elõtt, például vallási okokból. Mert a házasság szentség a számukra, az együtt élés nem opció. Ez van. És ne gondold, hogy egy partner nem képes arra, hogy eltitkolja a másik elõtt valamely kellemetlen tulajdonságát vagy viselt dolgát. Van énnekem olyan ismerõsöm, akirõl 20 év házasság után derült ki, hogy biszexuális. Nem mindenki olvas bele magánlevelezésekbe vagy naplókba, hogy felderítse kedvese "valódi énjét". Az ember alapvetõen megbízik a másikban, amíg az nem ad okot arra, hogy ne tegye. Úgyhogy bármit is eltitkolni csak szervezés kérdése.
Számomra a házasság nem szentség, hanem egy darab papír. Boldogabb és tartósabb nem lesz tõle az együttélés, maximum a szenvedés idõszakát nyújtja el. Lehet hányni ettõl a mentalitástól. Mások meg attól hánynak, hogy papír és elkötelezõdés nélkül éljenek a másikkal. Nem vagyunk egyformák.
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 12. - 20:13:13
(382/572)
ja tominál nem...
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 12. - 20:12:35
(381/572)
Volt.
csincsilla72 2012 dec. 12. - 14:43:26 Előzmény Kaktuszné Cserepes Virág
(380/572)
Nem mindenkinek van módja együtt élni a jövendõbelivel. Vannak közösségek, ahol ez nem is szokás, mindenféle erkölcsi aggályok miatt. És meg is lehet a másikat vezetni, kiderülhetnek dolgok véletlenül is. Nem tudjuk, mi történt. Én sokkal nagyobb könnyelmûségnek tartom, ha az asszonyka, küzdõszellemét és kitartását bizonyítva, együtt marad egy erõszakos alkesszel vagy egy alvilági figurával, kitéve nemcsak magát, hanem születõ gyermekeit is a veszélynek.
szekeresb 2012 dec. 12. - 14:06:35 Előzmény Kaktuszné Cserepes Virág
(379/572)
"Egy elvált fiatal nõvel meg az a gond, (de ezt már írtam korábban is) hogy túl fiatalon ment férjhez:
1. tehát meggondolatlan
És rövid ideig volt együtt a férjével
2. tehát nincs benne elég küzdõszellem, erõ
Sztem ezek sem valami pozitív tulajdonságok, az elkövetketkezõ kapcsolataira nézve."
.
Na ez így egy nagy sületlenség. Kettõn áll a vásár. Honnan tudod, hogy milyen ember a volt férj? Lehet, hogy egyszer-kétszer eljárt a keze, csajozott, ivott, akármi. Általában egy elvált, vagy gyermekkel rendelkezõ nõt egy még nõtlen férfi nem "mer" felvállalni. Egy elvált középkorú férfi, vagy elvált apuka már könnyebben vág bele egy ilyen kapcsolatba, mert õ már bátrabb, nem kell megfelelni a szülõknek, ismerõsöknek, rokonoknak és tudja, hogy mûködhet így is a dolog.
olahmiki1959 2012 dec. 12. - 13:39:09
(378/572)
"Kutya-macska hogyhogy nincs sehol?"

Ezen ne múljon...
Cordelia 2012 dec. 12. - 08:26:45
(377/572)
pontosan, én is azt hittem, hogy a mûsor arról szól ki milyen szögben fogja a vasvillát és hogy viseli el, ha ganaj szagú lesz a haja estére. Ehelyett Orsi pontosan fél percig fejt egy birkát...

ez a "malackirály" nagyon illik Tomi gazdára :)))))
offtopic
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 12. - 00:09:38
(376/572)
És itt jön képbe az 1. elhamarkodottan ment férjhez.
Nem árt manapság együttélni, megismerni a partnert, nem csak úgy uk-muk-fukk belemenni egy házasságba, az nem vicc, azt csak komolyan lehet csinálni.
Még állítom õ a jobbik fajta a legjobb, amikor több gyerek után jönnek rá a házastársak, h "jaj mi mégsem illünk egymáshoz" aztán meg lesz a sok lelkibeteg gyerek, aki szegényen csonkacsaládban nõ fel, leginkább apátlanul...

Utálom ezt a mai gondolkodást "összeházasodunk, aztán max. elválunk"...akkor mi a f..-nak?
Éljenek együtt és kész...persze a lagzit mindenki annyira akarja, fehér királylányruci meg f..om...sok idióta...
csincsilla72 2012 dec. 11. - 23:59:05
(375/572)
Én arra lettem volna kíváncsi, hogy ezek mi a frásznyavaját csinálnak egész álló nap. Reszelik a körmüket? Nem a randikat, hanem a napi tevékenységüket kellett volna megmutatni. Helyette nézhetjük, hogy teljesen idióta "álomrandikon" miket kínlódnak ki magukból a kamera elõtt.
csincsilla72 2012 dec. 11. - 23:55:26
(374/572)
Kata férjérõl nem tudtunk meg semmit. Kiderülhetnek a házasságkötés után is olyan dolgok, ami miatt vállalhatatlan az együttélés. Mi van, ha erõszakos vagy alkesz a partner? Mi van, ha csalja? Mi van, ha meleg? Mi van, ha kiderül róla, hogy bûnözõ? Mi van, ha eltitkolta, hogy vannak már elõzõ kapcsolatból gyerekei? És mi van akkor, ha csak a házasságkötés után derül ki, hogy egyáltalán nem akar gyereket? És még lehetne sorolni. Ilyenkor nem küzd az ember, hanem menekül, mert fél, mert oda a bizalom, vagy mert egyszerûen nem errõl volt szó. Kata nem akart a házasságáról beszélni. Nyilván nyomós oka volt felbontani azt.

A fiacskák mamikái meg belegondolhatnának abba is, hogy a saját kölykük házassága is tönkremehet, akkor a drága gyermek is elvált lesz. Vagy az már nem gond? Csak a nõnél gond?
Költõi kérdés, Tomianyu erre úgysem fog válaszolni nekünk. Egyébként a malackirállyal nem az a probléma, hogy meghallgatja az anyja véleményét, hanem az, hogy hagyja õt saját maga helyett dönteni. És ez elfogadhatatlan az õ korában.
offtopic
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 11. - 22:07:47
(373/572)
Ezt már én is említettem korábban...