Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 09. - 15:09:20 Előzmény baba150
(332/572)
Nem rosszabb, de azért az tény, h mivel fiatal és elvált, logikus, h egyrészt meggondolatlan, másrétszt nem elég kitartó. Ezt nem lehet eltagadni. Ettõl függetlenül, sztem Kata sokkal érdekesebb társ lett volna Tomi mellé, bár akit választott (a nevét sem tudom) ha bemegy a malacüzembe, teljesen beleolvad majd a környezetbe.
A másik meg, h azért a kínkeservesen megnõvelt röfiállományomból származó vagyont én sem herdálnám, egy majdnem negyvenéves, elvált, pénzéhes, székely asszony két mástól szült gyermekére.
Maradi vagy nem maradi, teljesen érthetõ, hogy egy anya nem akar ilyet a gyerekének, hiszen csakis a legjobbat akarja.
csincsilla72 2012 dec. 09. - 13:17:59 Előzmény Kaktuszné Cserepes Virág
(331/572)
Egyetlen kapcsolatban sincs jövõ.
Tajparaszt Bence szépséges választottja nem fog nekiállni potyogtatni a kisbencéket, mert még tanulni akar, élni akar és aki "megszokta, hogy mindenki õt nézi" (wtf???), az nem fog egy tanyán elrejtõzni.
Orsi nem szereti Andrást és nem is oda való, az az igazság. Marcsi inkább illett volna András mellé, Orsi nem fogja bírni ezt az egyszerûséget.
Szilveszter gazda mellé sokkal inkább egy parasztlány illik, a pasi az állatait mindennél elõbbre tartja, ehhez a napirendhez csak olyan tud alkalmazkodni, aki szokva van. Ezek a luvnyák nem.
Tominál pedig a mamatényezõ miatt bármelyik, nem értelmi fogyatékos lánynak max 3 hónapot adok. Utána szélsebesen menekül, akinek esze van.
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 dec. 08. - 17:36:34
(330/572)
Örülök, hogy András Orsit választotta, de a következõ részbeli elõzetes némi aggodalomra adott okot, miszerint Orsi barátként gondol Andrásra. Lilunak nem ezt mondta, azt mondta, ha András õt választja, akkor szabadjára engedi érzéseit...értem én, hogy ezek érzések, meg minden, nem lehet befolyásolni, de én iszonyúan megkedveltem Andrást és szeretném, ha Boldog lenne.
Kata iszonyatosan szimpatikus volt, sajnálom, h Tomi gazda nem merte bevállalni a vele járó kockázatot, mert ha bejön, sokkal többet nyert volna Katával, mint a kis gombóccal.
Bence tényleg egy tajparaszt, viszont jó, h nem Dorinát választotta, az a lány idõzített bomba volt...vele nem mûködött volna sokáig a kapcsolat.
Az az érzésem Szilveszter gazdának ez a músor nagyon nem jött be, sajnos a lányok minden szava szájukba adott, tökéletesen érzõdik, h semmit sem akarnak Szilvesztertõl...bármelyiket is választja, annak iszonyú hamar végeszakad, míg a többi kapcsolatban (én naivan) látok jövõt.

Viszont sajnálom, ha vége lesz a mûsornak, ez az egyetlen, amit minden héten tûkön ülve várok, meg a Dexter új epizódjai...
_goldie_ 2012 dec. 07. - 16:41:46 Előzmény Ani77
(329/572)
jók a meglátásaid :)

hozzátenném..Bence gazda Melindájának Majka a kedvence..ennyi info nekem elég :D
http://gazda.rtlklub.hu/gazdak/

Szilveszter gazda Indirája kifelejtette a listábõl a vassal megerõsített mûa labdáit xD

Tomi anyunak szintén mennie kellett volna anno
mikor Tomiboy megszületett..azzal az indokkal h használt nõ lett belõle
(hiszen aki kipottyantott 1-2 gyereket az már nem jó semmire)
és annak bizony a szemétdombon van a helye..
..nálunk is van egy ilyen domb..rajta a tábla..játszótér..
na ott végzik azok akiket..használt nõnek titulálnak :D
http://www.hazasodnaagazda.com/

nekem András gazda volt mind közül a legszimpatikusabb
(bár egy fél adást láttam mindössze)
a természetességével..az egyszerûségével..a rajongásával
offtopic
_goldie_ 2012 dec. 07. - 16:18:59 Előzmény -csengõzoli--
(328/572)
ebben a Tomi gazdában nem látok semmi rációt
h egy birtokot hosszútávon összefogottan és gazdaságosan vezessen

olyat én is ismerek aki nõ létére komoly vezetõi állásban van
és balról becsúszott neki egy gyerek..vmi külföldi kreoltól
..és azóta sincs apja szegénykémnek

na ha olyan híresen jófej és ügyes vagy akkor te egyedi darab vagy..és nem is fogsz találni :D
ebbe bele is nyugodhatsz..úgy egyszerûbb és nyugodtabb mindenkinek :DD

..ja és szerény is :D
offtopic
_goldie_ 2012 dec. 07. - 16:10:33
(327/572)
színes..szélesvásznú..és faltól falig szilikon :DD
csincsilla72 2012 dec. 06. - 15:13:27
(326/572)
Enikõ a csaj. Nekem a legszimpatikusabb az egész brancsból. Csak még õ is nagyon kis fiatal. Egy ilyen anyós tönkreteszi az életét. Egy Erika volumenû nõnek ugyan elõ nem írja az öregasszony, hogy mit fõzzön vagy hogy hogyan nevelje a gyermekeit, mert az leordítja a haját és kitiltja a lakásból. Egy Enikõ volumenû meg õrlõdik a saját akarata és az öregasszonyé között, ami õt fogja tönkretenni. És Tomikától ugyan ne várja senki, hogy megvédi a feleségét az anyóstól. Bár igazság szerint nem láttunk még sokat Enikõ temperamentumából sem, hátha csak a kamera elõtt elfogódott. Egy okos lány ügyesen leépítheti az anyóst.
Proszt 2012 dec. 06. - 15:12:18
(325/572)
Szeretem a vidékies hangulatú zenés videókat.
Ani77 2012 dec. 06. - 14:20:47
(323/572)
Bezony, reméljük, hogy talpraesettebb a lány, mint amennyit mutatott. Esetleg TomiMami a szárnyai alá veszi - elvégre vele szimpatizált nagyon, és együtt vágják rendbe a háztájat. :)
csincsilla72 2012 dec. 06. - 14:11:25
(322/572)
Enikõ a csaj. Nekem a legszimpatikusabb az egész brancsból. Csak még õ is nagyon kis fiatal. Egy ilyen anyós tönkreteszi az életét. Egy Erika volumenû nõnek ugyan elõ nem írja az öregasszony, hogy mit fõzzön vagy hogy hogyan nevelje a gyermekeit, mert az leordítja a haját és kitiltja a lakásból. Egy Enikõ volumenû meg õrlõdik a saját akarata és az öregasszonyé között, ami õt fogja tönkretenni. És Tomikától ugyan ne várja senki, hogy megvédi a feleségét az anyóstól. Bár igazság szerint nem láttunk még sokat Enikõ temperamentumából sem, hátha csak a kamera elõtt elfogódott. Egy okos lány ügyesen leépítheti az anyóst.
csincsilla72 2012 dec. 06. - 14:01:41
(321/572)
Erre a tündérre egy szó van: penészvirág. Viszont jól lehet irányítani. Bunkóbence pedig ennyit akar.
Ani77 2012 dec. 06. - 13:55:55
(320/572)
Ami késik, nem múlik. :) Tomigazda Mami így mondaná: majd megkapod te is a magadét. :D
offtopic
-csengõzoli-- 2012 dec. 06. - 13:51:47
(319/572)
A magam 33 évével én ezt már nem tudom elsietni :D
Ani77 2012 dec. 06. - 13:51:15
(318/572)
Végülis, ilyen szempontból a választott csaj (Timi??) is ideális, a mama elirányítgatja majd mindkettejüket szépen. Nem tudom, az ominózus pofonosztós beszélgetésnél figyeltétek-e a papát, versenyt pislogtak a gyerekkel, mint két ijedt levelibéka. :D Tomigazda Mami rulz! :D

Bence választottja: no comment. Nagyon fiatal a csaj. Bence hangoztatta, hogy családot akar, szvsz ez a csaj arra még nem készült fel. Szerintem nem maradnak együtt.

András választottja nekem szimpatikus, talán mert hasonlít olyan ismerõsömre, akit kedvelek. Kicsit hippis a csaj, ilyen módon beleillik a környezetbe, én el tudom ott képzelni. Inkább attól lehet tartani, hogy õ nem fog beleszeretni Andrásba.

Szilveszterhez mindkét csajt el tudom képzelni. A szõke csajnak jó volt a Ramones-pólója. :D
Cordelia 2012 dec. 06. - 13:24:26
(317/572)
öööööö nagyon furcsa házasságok vannak... sajnos... nem is gondolnád mik történnek zárt ajtók mögött...
te nõtlen vagy, ugye? ne siesd el :)
Cordelia 2012 dec. 06. - 13:22:54 Előzmény baba150
(316/572)
a pici malac szemét fekete szemfestékkel még picibbre festi, csutakot csinál a hajából, jujj :)
a ruha, amit velencében viselt viszont tényleg klassz volt!
na jó, közöttük nyilván van egy szexuális vonzalom, ezt legalább nem lehet megjátszani...
Cordelia 2012 dec. 06. - 13:19:55
(315/572)
meg a mûsor is érdekesebb lett volna :D
amikor a bejön a mama vörös fejjel és repül az elsõ korondi köcsög felé :)))))
csincsilla72 2012 dec. 06. - 12:48:06
(314/572)
Igen, Erika ideális lett volna. Az kiosztotta volna az öregasszonyt, repültek volna a tányérok, azt hiszem.:-)
csincsilla72 2012 dec. 06. - 12:46:57
(313/572)
Vannak nõk, akik babusgatni akarnak. Vannak pasik, akik "mamára" vágynak. Ha tudnád, mennyien...
Rafkós csaj megkapja az anyagi biztonságát, tutyimutyi pasi megkapja a pótmamát. És mûködik. De a harmonikus kapcsolat elsõ és legfontosabb feltétele a mama azonnali leépítése, hogy az új egyensúlyi állapotba semmiképpen se tudjon beleszólni. Egyébként sem egészséges az ilyen szintû kötõdés ebben a korban. És ez a mama nagy bûne.