Téma: Holiday

trillárom 2008 ápr. 13. - 20:22:32
(65/285)
Nekem is az Iris vonal tetszett jobban,a másiknál egyértelmûen Jude Law:)
Jó film!
10/10
Laci911 2008 ápr. 13. - 17:05:21 10/10
(64/285)
Nagyon üdítõ kis vígjáték, én ajánlom! :-)
trillárom 2008 márc. 12. - 15:31:07
(63/285)
Romantikus film kategoriában nálam jó helyen áll(persze azért a Szerelmünk lapjait nem taszítja le a trónról,sõt..)Olyan vasárnap délutáni filmnézéshez kiváló.
5/10
zee944 2008 márc. 11. - 14:48:27 5/10
(62/285)
Jelentéktelen kis romantikus vígjátékocska. Nem rossz, csak kicsit erõtlen. Kate Winslet viszi el a hátán a filmet, Cameron Diaz meg egyre bizarrabbul néz ki. Néhány év múlva már ténylegesen önmaga karikatúrája lesz, én már most sem értem, miért tartják jó nõnek.
7/10
ercypici 2008 febr. 18. - 12:51:00 7/10
(61/285)
Sziasztok!
Szerintem a romantikus vígjáték mûfajban ez a film megfelel az elvárásoknak, tudom h. A nem tetszõ hozzászólások nem most voltak, de a legtöbb olyan hozzászólás, akinek nem tetszett, az mind az volt h. A mûfaj, a legtöbb romantikus vígjáték vontatott (pl. Igazából szerelem) nem lesz benne se akció jelenet és elgondolkodtató, csúcsszuper csavar, és falatrengetõ poénok, és szerintem, akinek ez a film nem tetszik, mert kissé elrugaszkodik a valóságtól, akkor az inkább nézzen igaztörténeteket:), mert minden filmben vannak kissé abszurd dolgok, és azt ajánlom azoknak, akiknek nem tetszett, h. Elõször nézzék meg a film mûfaját, és tartalmát aztán döntsék el h. megnézik - e. például a magam részérõl, szeretem az ilyen langyi filmeket,de moziba nem tudtam volna megnézni,mert ott már uncsi lett volna:)
Viszont Jack Black hatalmasat alakított a filmben,nem láttam még tõle ilyen arcmimikát,teljesen átjött a karaktere:)
(boccs ha kicsit sok lett a kommentár)
myscene 2008 febr. 13. - 17:53:29
(60/285)
Sztem nagyon jó film, Jude law a legjobb:)
veragirl 2008 febr. 02. - 02:11:38 Előzmény zsozso89
(59/285)
szerintem is Kate Winsletnek tök jó magyarhangja van,meg úgy az egész tök jó!meg egy csomót lehet rajta röhögniXD
Vikke 2008 jan. 20. - 11:19:04
(58/285)
Én imádom ezt a filmet. Nekem a legnagyobb kedvenc romantikus katgóriában.
gbl 2007 dec. 31. - 12:40:03 Előzmény DP@i
(57/285)
Nekem ugyanez az élményem volt Kate Winslettel. A film amúgy tényleg jó.
És hiányzik a stáblistáról Shannyn Sossamon. Igaz, csak két jelenete van, de attól még ideírhatták volna. IMDB-n ottvan, de ott meg minden külföldiül van.
zsozso89 2007 nov. 18. - 16:26:01
(56/285)
tényleg nagyszerû film. jó érzése lesz az embernek tõle. a zene, a színészek meg minden nagyon el lett találva. és kivételesen a szinkronos változat is legalább olyan jó, mint az eredeti. Kate Winslethez szerintem jobban illik a magyarhangja, sokkal aranyosabb:)
9/10
DP@i 2007 szept. 26. - 18:20:56 9/10
(55/285)
Aranyos, emészthetõ, könnyed mozi egy délutánra. Hogy mitõl vélik szép nõnek Cameront, az nekem még mindig rejtély. Talán a Maskban láttam vonzónak csak.
ciccus92 2007 aug. 26. - 17:49:02 Előzmény szaffi121
(54/285)
Remek film!!!!!!
Aranyos,szórakoztató,vicces!!
Elég hosszú film ,a végére jol el is ültem a popsim,de megérte!!!
Ajánlom mindenkinek!
szaffi121 2007 aug. 17. - 22:18:42
(53/285)
sziasztok,

Tuti a film ... annyira könnyed, szórakoztató, mulatságos.. szóval én is ajánlom mindenkinek.

Nem tartom Cameront nagy színésznõnek, s bár a szerep sem állhatott messze tõle... de jól csinálta!

Ja és el tudám magam képzelni egy ilyen szituban, amikor becsenget hozám egy jóképû pasi ... de hát ezt a filmet azért találták ki, hogy álmodozzál te is :)))

Üdv
A.
*belle* 2007 aug. 17. - 21:46:52
(52/285)
Mikor moziban láttam úgy jöttem ki onnan, hogy nem tudtam abbahagyni a mosolygást. Ebben a mûfajban szerintem nagyon jó kis film, profi színészekkel és ha a történet nem is olyan nagy dobás és elég kiszámítható is, azért érdemes megnézni a sziporkázó alakítások miatt is. Aki meg szereti a romantikus vígjátékokat annak tuti be fog jönni. Jude Lawnak többször kéne romantikus film ben játszania:)
hotyka 2007 jún. 27. - 00:00:57 Előzmény zsoca
(51/285)
Szerintem egyáltalán nem lett nyálas film.Te még nem láttál akkor nyálas filmet (lásd szappanoperák,gondold el!)
Nekem pont az tetszett a filmben,hogy a két nõ élete a két másik városban teljesen másképp alakult. Az ilyen párhuzamos filmekben áltlában az szokott történni,hogy amikor az egyikkel valami történik,pont az történik a másikkal is. És pont ez tetszett,hogy másképp élte a két lány az életét.
És ha nyál is volt: ne legyél ilyen cinikus. Te is szirupra vágysz az életedben, neked is szükséged van rá,azért,hogy az élet minden nehezebb árnyoldalát át tud vészlni. Szóval ne álkszenteskedj,hogy nyál így meg úgy. Minden normális ember,akiben van egy csöpp jó érzés,benne van a vágy az álom felé,különben sivár lenne az életünk. Csak persze nem szabad túlzásba vinni a szirupot,de szerintem annyi volt ebben afilmben,amennyinek kell lennie: Se nem több ,se nem kevesebb. És ezért tetszett az a film!
iris4 2007 jún. 24. - 20:12:41
(50/285)
Pont a film megnézése elõtt tanácstalan voltam egy problémával kapcsolatban. Amint kijöttem a moziból, rájöttem a megoldásra. Azóta megvettem dvd-n, és ahányszor nem tudom mit tegyek megnézem. Annyiszor jövök rá arra, hogy mit kell tennem. Nem tudom miben áll a varázsa; a kitûnõ szereposztásban, vagy a történetben, vagy a humorban, (sõt az is lehet, hogy ez csupán véletlen egybeesés), de elképesztõen sokat segített eddig és õszintén nem gondoltam volna, hogy valaha egy FILM fog ennyit segíteni.

Csak azt akarom mindezzel mondani, hogy egy próbát megér, hogy megnézze az ember, maximum nem tetszik.
n-kitti 2007 jún. 06. - 18:31:25
(49/285)
A maga mûfajában jó film. Olyan limonádé, nyáron hõségben egy nagy tál fagyival tökéletes. Meg egyébként is. Vicces, romantikus, jó film.
Martin9111 2007 máj. 13. - 20:18:00
(48/285)
Háát, szóval:) Jude Law hangja lehet h szexi, de én szerintem Kate Winslet szexibb, a hang terén is és minden más szempontból is..:) A legjobb filmzene, igen ezzel egyetértek, szerintem is szuper zenék voltak benne... Az biztos, h 2006-ban a saját kategóriájában ez volt a legjobb film, és most lehet h túlzok, de szerintem ha nem is a legjobb alkotás volt az összes kategóriából, de egy 2. vagy 3. helyet biztos megkapna (de ez csak az én véleményem:))
kessy6 2007 ápr. 15. - 18:29:09 Előzmény zsoca
(47/285)
Bar a "legjobb film,amit valaha lattam" szerintem is tulzas,foleg mert ugy gondolom,hogy minden film a maga nemeben jo vagy rossz,es felesleges osszehasonlitani oket....
De az biztos,hogy mindenkinek kell neha egy kis "amerikai" alom,meg habostorta,malnasziruppal..........
Hogy idezzek: "Nem lehet mindig csak nehez filmeket nezni"

En szemely szerint nagyon sok filmet szeretek,de nem tudom,mit nezzek,akkor biztosan a Victor/Victoriat teszem......megha realitasa igen keves is..........ez a kedvenc filmem......meg ha ezert "meg is leszek kovezve"........
kessy6 2007 ápr. 08. - 11:34:57
(46/285)
Attol meg senki nem lett kevesebb,mert felvallalta a velemenyet,megha az masoknak nem is tetszik.SOT!!!!
Es ZSoca szerintem ezert senkit nincs jogod kritizalni!!!!!

Egyebkent nekem tetszett.
Allitolag a karaktereket kifejezetten erre a negy szineszre irtak.
Es voltak benne nagyon kemeny,nagyon valosagos reszek.Lehet,nekem azert tetszett nagyon,mert volt egy ket ismeros szitu.........