Téma: Horváth Gösser Étterem-Sörözõ

Horváth Étterem 2011 jan. 20. - 12:40:39
(4/4)
Kedves Bleki!
Sajnáljuk, hogy nem volt megelégedve az étellel és az itallal. Ahogyan azt Zsolt1214 is írta az étterem 2009 februárjában újra kinyitott, és sok területen változtatott (új étlap, új beszállítók,új ételek és italok, tematikus hetek). A vendéglõ azonban továbbra is megtartotta családias jellegét! Kérem, ha a jövõben újra betér hozzánk, és bármilyen problémát tapasztalna (reméljük nem fog), szóljon nyugodtan a pincéreknek és õk orvosolni fogják a problémát!

Kedves Zsolt1214 és Ellacska, köszönjük a kedves szavakat! :)

Reméljük mind a hármójukhoz lesz még szerencsénk!
Akár még januárban, hiszen most a Farsangi hetünk alkalmával új ételek közül is választhatnak, mint például a Zöldséges lazacbatyu, amit dijoni mártással és jázmin rizzsel kínálunk!
ellacska 2011 jan. 05. - 19:53:02
(3/4)
Mi sokat járunk ide. Eddig még nem volt bajunk semmivel. Öröm nézni, ahogy Dezsõ Úr a gyerekekkel játszik. Kicsi az étterem, de ettõl lesz barátságos és családias. Már a második alkalomnál látszott, hogy felismernek bennünket, és örömmel fogadnak. Nekem személy szerint a csülök pékné módra a kedvencem, a párom pedig a harcsapaprikásért rajong.
zsolt1214 2009 ápr. 04. - 23:52:43 Előzmény Bleki
(2/4)
Kedves Bleki jobban mondva Boromissza Gergely. Amit a Horváth Gösser étteremrõl írt több pontban is támadható erre több indokom is lenne. A lényeg röviden az étterem újra üzemel 1 hónap bezárás után az étlap teljesen új a bor és pálina választék nagyon nagy lett és az hogy nem az asztalnál bontják ki a bort a hely jellegébõl fakad mert ez egy kis családias étterem. Konkrétan nem férnek el rendesen. De A bor kibontásakor a pulthoz lehet menni ugyanis a pincérek nagyon kedvesek és mindent lehet tõlök kérni. Az ételek pedig ízletesek ezt magam tanúsíthatom illetve Puskás Bözsi néni is aki ugye az egyik legkedvesebb törzsvendégünk. Õ PEdig elég rendesen megengedhetne magának más éttermet.
Bleki 2008 dec. 07. - 11:21:17
(1/4)
Családi ebédre voltunk ott.
A kaja annyira nem jött be, sajnos többen is választottuk a parmezános pulykát, melynek már a szaga is elrettentõ volt. A leves határeset volt, a többi fõétellel általában meg voltunk elégedve. Az italok minõsége is hagyott némi kívánnivalót maga után. A kóla ízetlen volt, az egyik pohár õszilé pedig gyanús.
A kiszolgálás rendben volt, általában kedvesek voltak a pincérek, bár volt amit elfelejtettek, illetve nem mindig figyeltek oda a rendelésünkre. A bort nem az asztalnál bontották ki...
A hely maga hangulatos volt, csendes, már-már kissé kihalt.
A tisztasággal minden rendben volt, arra tényleg nem lehetett panaszunk.
Összességében nem ajánlom a helyet, ár/minõség tekintetében (nem volt olyan olcsó) sokkal jobb helyek is léteznek a fõvárosban.