Téma: Kim Nam-gil

noncsi93 2011 febr. 19. - 23:27:07
(3467/65967)
hogy szepeket almodj :P

amugy asszem holnapra is marad valami meglepi kepecske:P
dabdi 2011 febr. 19. - 23:27:06
(3466/65967)
Az még érdekelne, hogy ezt a 80-as létszámot hogy számoltad össze. A szomszéd fórumból, meg mi? Vagy még mások is beletartoznak? Tényleg érdekel. A 80 szép szám. :-)
Jacqui 2011 febr. 19. - 23:25:40
(3465/65967)
kell vmi privit írnom? :)
Jacqui 2011 febr. 19. - 23:25:17
(3464/65967)
Kriszti a legfiatalabb,igaz?
én 17 vagyok..
Noncsi meg 18..
micike_MSc 2011 febr. 19. - 23:24:31
(3463/65967)
Oké, akkor már négyen vagyunk. :)
Jacqui 2011 febr. 19. - 23:21:41
(3462/65967)
én benne vagyok,a képeslapos dolog nagyon jó..én a képeslapra meg egy rajzra gondoltam ami személyes..és a térképes dolog is jó..
micike_MSc 2011 febr. 19. - 23:21:03
(3461/65967)
Ezt már régóta tudom. :))
dabdi 2011 febr. 19. - 23:19:00
(3460/65967)
Jaj de drága vagy! Még repeta is van. :-)
noncsi93 2011 febr. 19. - 23:18:14
(3459/65967)
Kriszti le a keleppel elotted...nekem nagyon tetszik...jo lett...bar angolul nem tudok...de szerencs ott van a magyar szoveg :)
neke tetszik...szep fogalmazas...amugty nem is tudtem hogz 14 eves a legfiatalabb....
dabdi 2011 febr. 19. - 23:18:08
(3458/65967)
Ezt nekem majd holnap még el kell olvasnom, most már nehezen fog az agyam. De alakul a dolog.
vondermonarchia 2011 febr. 19. - 23:17:02
(3457/65967)
Én benne vagyok bármiben,bármilyen költségrésszel !
noncsi93 2011 febr. 19. - 23:14:38
(3456/65967)
mar van bnoje
de akkor is oda vannak erte a nok :P
micike_MSc 2011 febr. 19. - 23:14:32
(3455/65967)
Üdv Mindenkinek!
FIGYELEM! TÉMA: KNG SZÜLINAPI KÖSZÖNTÉSE.
Látom, Vondermonarchia reggeli felhívásának van némi eredménye, egész sokan jeleztetek a közös ajándék, levél, csomag ügyében, de most már tényleg muszáj konkretizálni a dolgot: aki komolyan gondolja, hogy részt venne KNG szülinapi köszöntésében, írjon nekem privát üzenetet, amiben leírja, hogy mit szeretne küldeni! :)
Eddig igazán csak Dabdi és Vondermonarchia elhatározása tûnik szilárdnak, így vagyunk hárman...

* Néhány konkrétum újra az anyagiakról (korábbi kommentembõl bemásolva):
Amit már tudunk: egy kb. 1kg-os csomag ára a járulékos költségekkel együtt úgy 16-17ezer Ft, a postán lehet venni dobozt is, pl. egy A4-es alapú, 16,5cm magas dobozba szerintem elég sok minden belefér.
[Konkrétabban: egy Koreába küldött postacsomag alapból 11.810Ft (1 kg-ig, kg-ként kb. egy ezressel nõ az ára), ehhez jön a tértivevény 350-ért, a vám miatt kiviteli kísérõokmány szükséges 3800-ért, + pótlap, az értéknyilvántartás miatt 5000Ft-onként további 350Ft, vagyis egy 1kg-os csomag kb. 16-17ezer forintért küldhetõ el.]
De azt néztem, hogy lehet ún. postakész szabvány ill. közepes (gondolom B5-ös) borítékot venni 280, ill. 765 forintért, abban el lehetne küldeni pl. az összegyûjtött képeslapokat és egyebeket. A "levélpostai küldemény" ára: elsõbbségivel 1900, simán 1800Ft (500gr), az 1kg-os 3400/3100Ft - de hogy ez pontosan mit takar, ne kérdezzétek?... – a napokban utánajárok a postán, hogy mik a valós árak.

* Aztán egy másik idézet tõlem (kicsit EperBabára is utaltam akkor, aki önállóan tervezi elküldeni az ajándékát, de nagyon kreatív ötletei vannak, remélem összejön neki):
...mindig azon nyavalygunk (úgy általában mi, magyarok), hogy nem vagyunk egységesek és nem tudunk összefogni. Pedig a tizenéves leányzóktól a huszonéves egyetemistákig, harmincas családanyákon át értelmiségi, vállalkozó nõkön, asszonyokon át az ötvenes-hatvanas nagymamikig (meg még akiket kihagytam) nagyon sokan lelkesedünk itt a fórumon, és az egyetlen összekötõ kapocs az alig-harminc-se Kim Nam-Gil... :)
És lehet, hogy jobban megragadna abban a szép fejében egy ilyen közös csomag, mint sok különbözõ kicsi.
Én még mindig nem tettem le arról, hogy küldjünk neki valami közöset (de persze nem kötelezõ)...

* Ami a képeslapot, egyéb személyes küldeményt, akár fényképet illeti:
Nem kell sokat írni, de gondoljátok el, ahogy összegyûlnek a képeslapok, rajtuk Magyarország: Budapest, a Balaton, Gyõr, Pécs, Szeged, Debrecen, stb. városok nevezetességeivel, biztos mindenkinek van a környéken valami ismertebb település - ha vannak ilyen képeslapok még egyáltalán. Vagy lehetne pl. a Szentendrei skanzen, Ópusztaszer, vagy mondjuk egy Kovács Margit-kerámia képe, mint pl. a Philemon és Baucis, az örök szerelem jelképe, stb. (egy színészt mégiscsak érdekelhet a mûvészet, költészet – vagy ez csak sztereotípia?)
http://www.kovacsmargit.com/virtualis_latvanytar?ID=17
És egy ilyen "csomag" után, gondoljátok, ellen tudna állni nekünk KNG? Biztos eljönne elõbb-utóbb megnézni az elvetemült európai rajongóit (neki mi vagyunk egzotikusak)...:))

* Aztán korábban azon is agyaltam, hogy elküldhetnénk Petõfi versét is, még illik is Bidamra (Azt tudjuk, hogy a szerelem fontos volt számára, mint ahogy a szabadság is, igazi magányos harcos volt, aki valójában nem tartozott senkihez…):
Szabadság, szerelem
E kettõ kell nekem.
Szerelmemért föláldozom
Az életet,
Szabadságért föláldozom
Szerelmemet. (Pest, 1947. január 1.)
A neten található webfordító (http://www.webforditas.hu) szerint így néz ki koreaiul:
자유 사랑
이봐이 필요합니다.
난 내 사랑을 위해 희생
생명,
난 자유를 위해 희생
내 사랑. (부다페스트, 1947. 1월 1일.)
(Másoljátok át word-be. Nem tudom, mennyire valós, de az azonos szavakat azonos karakterekkel jelzi. Viszont Kim Nam-Gilt nem pont úgy adta meg, ahogy ismerjük, csak a harmadik szótagot... Dabdi! Kérlek, "szakértsd"!)

* A közös térkép megvalósítható, ha mindenki, aki részt akar venni benne, megírja hol lakik, akkor a térképet megoldom – bár elkészítheti más is, csak juttassa el nekem.
A levéltervezet, amit Dabdi írt, nagyon jó, a lényeg benne van, de szerintem csak akkor érdemes angolra fordítani, ha minden benne van, amit írni szeretnénk KNG-nek.

Nos, lányok!
Aki benne van, jelezzen nekem mielõbb, hogy összesíteni tudjam a résztvevõket és a költségeket!
Köszi :)))
noncsi93 2011 febr. 19. - 23:13:48
(3454/65967)
a meglepi kepet felteszem most...mert ugyis el fogm holnap felejteni...
Jacqui 2011 febr. 19. - 23:12:17
(3453/65967)
igen,persze ez természetes :) a képen az aláírása van?
kriszti97 2011 febr. 19. - 23:11:20
(3452/65967)
Itt a levél szövege. Természetesen ha valamit még hiányoltok belõle akkor szóljatok!

Dear Kim Nam Gil,
We, the Hungarian fanbase would like to wish you a very happy 30th birthday! We wish you sound health, happiness and lots of fun. You deserve it. A few months ago MBC drama „The Great Queen Seondeok” aired in Hungary. We were looking forward to it as we like Korean culture very much. Your performance as Bidam made the series famous in the whole country and your name became known here. You showed that a man can be brave and strong while on the other side he’s emotional. We started to like you as an actor and as a person too. You seem to be a funny and friendly guy. Our fanclub was made in January. Soon more and more fans joined us and currently the number of members is around 80. We watched other films of you as well. They are awesome. Portrait Of A Beauty, Modern Boy, Lovers Vanished – real masterpieces. At the moment we are discussing „Bad Guy”, although it wasn’t broadcasted on TV. Hungarians like Asian cultures very much and we are interested in them, so fans learned Hangeul alphabet and we are learning the Korean language now. Our youngest „student” is 14 years old. In the fanclub there are fans from all ages and we are from different places of Hungary. We are happy that we know such a great actor who entertains us and makes us happy. And we learn a lot from you. Again, we wish you happy birthday and year. We can’t wait for your comeback in 2012. And we were really glad if you would visit our country! You are welcome here and we are waiting for you.
Yours sincerely, the Hungarian fanbase

Kedves Kim Nam Gil,
Mi, a magyar rajongótábor tagjai, szeretnénk neked boldog 30. születésnapot kívánni. Azt kívánjuk, légy egészséges, boldog és hogy sok mókában legyen részed. Megérdemled. Pár hónapja beharangozták „A Silla királyság ékköve” címû sorozat magyarországi vetítését. Már nagyon vártuk, mert szeretjük a koreai kultúrát. Az alakításod híressé tette a sorozatot az egész országban és a neved ismertté vált. Megmutattad, hogy egy férfi lehet bátor és erõs, még akkor is, ha az érzelmei uralkodnak rajta. Elkezdtünk kedvelni téged, mint színész és mint ember. Vicces és barátságos fiúnak látszol. A rajongói táborunkat januárban alapítottuk és azóta egyre többen csatlakoznak hozzánk. Körülbelül nyolcvanan vagyunk. Láttunk már több filmet is, amiben játszol. Nagyon jók. Portrait of a beauty, Modern Boy, Lovers Vanished – igazi remekmûvek. A fanklubban éppen a Bad Guy-t tárgyaljuk ki, holott ezt a sorozatot eddig nem adták le nálunk. Mivel a magyarok nagyon szeretik az ázsiai kultúrákat és minket is érdekelnek, megtanultuk a hangul írásjeleket és jelenleg koreaiul tanulunk. A legfiatalabb „tanulónk” 14 éves. A fanklubban minden korosztály megtalálható és Magyarország különbözõ tájain élünk. Örülönk, hogy egy ilyen jó színészt ismerünk mint te, aki mindig szórakoztat és boldoggá tesz minket. Alig várjuk már, hogy visszatérj 2012-ben. És nagyon örülnénk, ha meglátogatnád az országot. Szívesen fogadunk és várunk rád.
Üdvözlettel, a magyar rajongótábor
dabdi 2011 febr. 19. - 23:11:05
(3451/65967)
Látom, jól el voltatok.
Ha eljön, elvisszük egy bortúrára, és majd meglátjuk mennyire bírja. :-)
vondermonarchia 2011 febr. 19. - 23:10:40
(3450/65967)
Szétkapkodják a lyányok a szép fiúkat hamar:)
noncsi93 2011 febr. 19. - 23:09:24
(3449/65967)
amugy mindenkivel elofordulhat hogy egyszer elhibaz valamit...
zsue 2011 febr. 19. - 23:07:11
(3448/65967)