Téma: Kim Nam-gil

ani.net54 2011 jún. 19. - 12:12:20
(15027/65967)
Nekem az elõzõt is behozta, rajta az összes kézzel írt személyes
üdvözlettel.Tényleg nagyon kedves és figyelmes, nem véletlen
szeretjük Õt ennyire!Köszi Neked.
holló56 2011 jún. 19. - 11:52:58
(15026/65967)
Az elözõ linket nem akarja betölteni, talán ez jó lesz. Innét tovább tudtok lépni
http://kim-nam-gil.livejournal.com/tag/news%2Fupdates
ani.net54 2011 jún. 19. - 11:47:52
(15025/65967)
Sziasztok Lányok!
Ma 17:30-kor a TRAVEL CHANNEL-en a Legfontosabb címû mûsorban Dél-Kórea a téma.
A világ legérdekesebb úticéljainak leglényegesebb részeire összpontosító ismeretterjesztõ
sorozat.Rávilágít a bemutatott ország vagy város látványosságaira, kultúrájára, történelmére
és vonzerejének a titkára.
holló56 2011 jún. 19. - 11:46:09
(15024/65967)
Valami nagyon szép dolgot találtam. Lehet, hogy ti már láttátok, nekem új és nagyon meghatódtam rajta.
A Raphael Házba, ahol a sérült gyermekek vannak, (akiket támogat) gyermeknap alkalmából személyre szóló
üdvözlõlapokat küldött saját kezû írással. Még a nevelõk is meghatódtak, hogy megjegyezte a gyerekek neveit és jellemzõit.
http://kim-nam-gil.livejournal.com/23305.html#cutid1
dabdi 2011 jún. 19. - 08:56:32
(15023/65967)
Tényleg milyen fapofával csinálja, mintha nem tudna semmirõl. :-)
holló56 2011 jún. 19. - 01:25:33
(15022/65967)
Nagyon köszönöm a gyors segítséget. Akkor biztosan lesz új video, és interjú is. A csiklandozós képhez:
Jusin is nagyon nehezen tartotta vissza a nevetését, KNG pedig milyen gonosz tud lenni...
Maryu 2011 jún. 19. - 00:54:33
(15021/65967)
egy kis csiklandozás...
Maryu 2011 jún. 19. - 00:53:33
(15020/65967)
lányokkal
Maryu 2011 jún. 19. - 00:52:34
(15019/65967)
Akkor még egy kis Bidam...
Maryu 2011 jún. 19. - 00:47:10
(15018/65967)
Egy új menedzsmentet alapítanak és szerintem annak lesz valamiféle összejövetel:

Hosszú idõ óta nem hallottunk semmi frisset KNG-rõl. Úgy gondolom ez a hír újság lesz azoknak akik már alig várják, hogy halljanak valamit. Egy OSEN gyakornok riporter azt állította, hogy KNG aki mostanság közszolgálatosként tölti a katonai szolgálatát, váratlanul résztvevõje egy hivatalos eseménynek.
Kim Nam-gil ügynöksége az Entertainment, valamint az SM, YG, JYP, KEYEAST és az AM Entertainment koreai menedzsment irodák is résztvevõk lesznek a július 4-én történõ UAM (United Asia Management) megalapítójának. Kim Nam-gil aki ritkán látható nyilvánosan, úgy mondják részt fog venni az eseményen.
Az UAM alkalmazottak elmondása szerint – 18 napos telefonálgatás után Kim Nam-gil irodájába a katonaságnál – végül is megengedték neki, hogy részt vegyen ezen az eseményen. Az alkalmazottak azt mondták, hogy „az eseményt (mármint az UAM megalapítását) arra szánták, hogy növelje a bevételt - bár az nem a katonaságot szolgálja – Kim Nam-gilnek részt kell vennie az eseményen, mert érintett abban”.
holló56 2011 jún. 18. - 23:42:11
(15017/65967)
It's been a long time since we had an update about Kim Nam Gil. I guess this news will be of something to look forward to..An OSEN intern reporter (Jang Chang Hwan) stated that Kim Nam Gil who is currently serving as a public service personnel in the military was surprisingly attending an official event.

Kim Nam Gil's Star J Entertainment, SM, YG, JYP, KEYEAST and AM Entertainment, these Korean management agencies will be participating from the launching of UAM (United Asia Management) to be held on the 24th of July 2011. Kim Nam Gil who is rarely seen in the public is said to be attending the event.
UAM officials stated that after 18 days of phone call to Kim Nam Gil's office at the military,he will finally be participating to the said event, they said "the event aims to generate revenue, even though it is not being served in the military, Kim Nam Gil has to attend the event because he is also involved in this"

Source: news.nate.com/view/20110618n03695 via tieba.baidu china

Ez mai hír.megkérek valakit fordítsa le, mert a nyers fordításból nem jövök rá, hogy hol indítják 24-én.
holló56 2011 jún. 18. - 23:31:31
(15016/65967)
Ezek állítólag most junius elsejei képek.
Lili49 2011 jún. 18. - 22:33:12
(15015/65967)
Szép álmokat!
Lili49 2011 jún. 18. - 20:46:23
(15014/65967)
Köszi a cikket.
Halálosan fáradt lehetett.
Maryu 2011 jún. 18. - 18:00:58
(15013/65967)
Szívesen! Már azt hittem mindenki vízparton van...
holló56 2011 jún. 18. - 17:42:10
(15012/65967)
Ezek nagyon jók, kösz. A második résznél nem nagyon koncentrált, és mintha zavarban is lett volna. Úgy szerettem volna megtörölni az arcát.
Maryu 2011 jún. 18. - 17:20:56
(15011/65967)
Itt a második rész:
http://youtu.be/V53tU9yTtTE
Fordítás:
KIM NAM-GIL JAPÁNBAN II.rész

Kim Nam-gil mielõtt behívták volna katonának, csodával határos módon sikerült látogatás tennie Japánban. Ezek eddig nyilvánosságra nem hozott felvételek.

KNG: Köszönöm szépen. Mi ez? Karintou (egy fajta édesség)? Jaj az tényleg nagyon finom! Enyém? Köszönöm!
KNG: A „Bad Guy” filmsorozatot forgatni voltam itt Japánban, amit várhatóan az NHK (japán közszolgálati TV) a jövõ évben fog bemutatni. A legutóbbi alkalommal ezért jöttem Japánba. Nagoyában forgattunk.
Q: Nagoyában forgattak?
KNG: Igen Nagoyában a Gero- fürdõben. Maga a forgatási helyszín a fürdõhely volt. Azt hallottam, hogy a Gero-fürdõ a három legnagyobb japán fürdõk egyike. Mindenkit jobban érdekelt a fürdõzés, mint a forgatás, úgy hogy arra emlékszem, minden nap a forgatás után rögtön elmentünk fürdeni.
Q: Mit tanult japánul a forgatás alatt?
KNG: Csak a durva szavakat, a szövegkönyvbõl…”Takarodj azonnal!” inkább „Hé Tata, takarodj azonnal!” vagy „A kampuszban körbe tudna engem vezetni?” …”Mi van? Miket beszélsz?”. De alapvetõen csak annyit tudok, hogy „Köszönöm szépen”.
Q: Ha ezt megtanulta, igazából már meg is tanult japánul!.
KNG: (nevet)
Q: Hallottam, hogy a „Goodbye Solo” olyan mû az ön számára, mint az elsõ szerelem.
KNG: Annak idején tényleg komoly erõbedobással játszottam el ezt a szerepet, de most hogy vége van a „Queen Seon Deok”-nak és megnéztem a „Goodbye Solo”-t annyira cikisnek találtam, hogy nem is tudom mit tegyek. Akkoriban az elsõ szerelmet jelentette számomra ez a mû és sok lelki fájdalmat fejeztem ki a karakter eljátszása közben. Akkor sokat tanulhattam a színészet mélységeirõl. Önök is nézzék meg, hogy hogyan fejezem ki a lelki fájdalmat a „Goodbye Solo”-ban és érezzék ezt a fájdalmat át.

(A további koreai szöveg nincs lefordítva….)
Maryu 2011 jún. 18. - 16:10:07
(15010/65967)
Sziasztok! Mindenkinek szép délutánt! Gondoltam egy kicsit megpróbálom még szebbé tenni. Biztos láttátok már ezt a videót.
http://youtu.be/UAZlL1Dpwg8
Itt a fordítása:
KIM NAM GIL JAPÁNBAN I.rész

Kim Nam Gil játsza a „Queen Seon Deok”-ban Bidamot.
Most bemutatjuk Bidamot a szabadelvû kardforgatót. Aki mit sem törõdik a veszéllyel.
Bidam fontos szereplõje a TV-sorozatnak, õ az aki meghatározza a történet második felét.

KNG interjú:
KNG: Szerencsésnek érzem magam, mert mielõtt Bidamot játszottam sokféle szerephez volt szerencsém, akár sorozatban, akár mozifilmben. Volt köztük kevésbé ismert szerep is, kisebb szerepek, nagyobb szerepek, de ezekben még nem sikerült mindent megmutatni magamból. Viszont Bidam egy olyan bonyolult karakter, összetett figura, akit csak úgy lehetett eljátszani, hogy mindent meg kellett mutatni magamból. (Szükség volt hozzá az egész tudásomra, amit most tudok). Tehát így tettem.
Q: Mit szólt az elsõ régi idõkben játszódó darabhoz (VII. század)?
KNG: Ez a darab hûen követi a kort amiben játszódik, úgy a beszédstílusban mint a viseletben. Bidam egy olyan szereplõ, aki nem szorul keretekbe. Eléggé „mai” gondolkodású személy, ezért úgy éreztem hogy sokkal inkább egy hosszú, mai korban játszódó darabban van részem, mint egy régi idõkben játszódó történetben.

2010. április 16. a Hanada repülõtéren izgatott tömeg várakozik. Kim Nam-gil hirtelen, Japánban is nagyszámú rajongóra tett szert. Õ az egyik legfelkapottabb koreai csillag. Rég járt már Tokióban, így aztán az ütemterve elég sûrû. Végig követjük az útját. Ezután láthatjuk Japánban tett látogatásának állomásait.
Elsõ program, interjút ad. Ezért a repülõtérrõl egyenesen ide hajtott. Népszerû embernek nincs ideje pihenni, de az ablakból látható tokiói öböl láttára egy kicsit relaxálhatott.
A kamerák elõtt is önmagát adja.
Máris készülõdnie kell az interjúra, de közben sem teszi le a mobiltelefonját.
Idén lett 29 éves. Tehát egy mai fiatallal állunk szemben.
Aztán mit sem törõdve a kamerával, öltözködni kezd.
A póló alól elõvillan jól kiedzett teste. Bidamként bemutatott kemény akciójelentek mind e testnek köszönhetõk. Aranyos mozdulata is Bidamra emlékeztet - így aztán elmondhatjuk - ezt a szerepet rá találták ki.
Kim Nam-gil sztárrá vált. Ezen a napon 22 kiadó (cég) által küldött riporter jött el, hogy interjút készíthessen vele.
Az egy-egy szerepet jól kidolgozó Kim Nam-gilt megbecsülik. Bidam egy újabb lehetõséget teremtett számára.
Mostanában megnyert több díjat is. Köztük például a „Best Jeanst” díjat is. A „Legjobb farmerviselõ” díját. Továbbá a koreai filmipar õt jelölte meg - mint egy olyan személyt - akivel a legjobb együtt dolgozni.
A figyelem középpontjában van Sok nõ szívébe bezárta magát.

Másnap várta õt a japán látogatásának második célja. Ezen a napon ünnepelték a japán-koreai kapcsolat 45. évét. A Barátság-fesztiválnak nevezett jótékonysági ünnepségen, mint vendég meghívott vett részt. Japán rajongók töltötték meg az elõadó termet és Kim Nam-gil elõadta elõttük a „Nem szerethetlek?” címû számot.
Mindig is érdekelte õt a jótékonysági tevékenység és már máskor is részt vett hasonló rendezvényeken. Ezen a napon – a színpadon – a rajongók felé mutatott arca nem a Bidamé volt, hanem teljesen önmagát láthattuk.

Q: Ön számára mit jelentenek a japán rajongók?
KNG: Már az elsõ találkozáskor is azt gondoltam, hogy nagyon szenvedélyesek. Nem csak a színészi tevékenységemet, hanem a jótékonysági és egyéb tevékenységeimet is támogatják. Az ilyen rajongóimat nézve, minél népszerûbb vagyok a színészetemmel, annál inkább úgy gondolom, hogy még jobbnak kell lennem.
KNG: Fejlõdni igyekszem a színészetemben…
KNG: Vigyázzanak az egészségükre! Köszönöm szépen!
Lili49 2011 jún. 18. - 12:45:55
(15009/65967)
Nagyon csábító az ajánlatod!

Köszönöm szépen!Lehet,hogy élek vele.
Már szervezésben voltam a péntekkel kapcsolatban.(olyan nincs,hogy ne legyek ott)de még lehet,hogy a kis csapatunk is megtudja oldani.

Mit szólnátok, ha szomszéd asztalnál Õk ülnének?
Maryu 2011 jún. 18. - 11:48:14
(15008/65967)
Itt kapta a karitatív munkájáért a díjat
http://youtu.be/FgXn2YqI4jA