Téma: Kim Nam-gil

dabdi 2011 jún. 19. - 19:41:07
(15047/65967)
Ezt a nyakfodrot még a Vörös Pimpernel is megirigyelné. :-)
dabdi 2011 jún. 19. - 19:39:22
(15046/65967)
Akár jöhetne is velünk az étterembe, az elõke már a nyakába van kötve. :-))
dabdi 2011 jún. 19. - 19:24:15
(15045/65967)
Hi-hi
dabdi 2011 jún. 19. - 19:16:54
(15044/65967)
Iratkozz!! :-)))
Csak az étterem miatt kell. A Ligetbe végül is az jön, aki akar, oda nem kell helyet foglalni.

Hogy fogjuk felismerni egymást? :-)
k.sior 2011 jún. 19. - 18:29:50
(15043/65967)
Én annyira örülök annak a pénteki programnak is! :) Engem nem zavar, ha jön az anyósod és másnál sem zavar, ha hoz magával valakit, én is kérdeztem a nõvérem, hogy nincs kedve jönni, de õ sajnos dolgozik, úgy hogy én nagy valószínûség szerint egyedül megyek, de már nagyon várom. :)Feliratkozzak a listára is?
szakire 2011 jún. 19. - 18:29:05
(15042/65967)
Ez így igaz, szerintem mindannyian Koreába szerettünk bele. Azért jó lenne, ha pénteken is összejönnénk és a múzeumon belül már ki, hová szeretne menni, azt eldöntheti, vagy ott is mehetünk együtt is.
dabdi 2011 jún. 19. - 18:10:52
(15041/65967)
Lehet, hogy esetleg valakit zavar. Bár egyébként is kicsit idegenek leszünk egymásnak, mvel itt nem esett szó annyi személyes dologról, mint a Sillás fórumon, és az UTW fórumról is jönnek. Ezen a találkozón az egyetlen kapocs valóban Korea lesz. Amit elég fura így kimondani Európa közepén. Jó is lesz egy elõtalálkozó pénteken. :-)
dabdi 2011 jún. 19. - 18:04:50
(15040/65967)
A pénteki program nem szervezett program lenne szerintem, bár megbeszélhetünk egy találkozót. A Hopp Ferenc Múzeumon kívül gondolom mindenki oda megy, ahová még a szíve húzza kb. hajnali 3-ig. :-)))
szakire 2011 jún. 19. - 18:03:14
(15039/65967)
Már mért lenne gond, ellenkezõleg olyan jó lenne mindenkit megismerni itt is.:)
dabdi 2011 jún. 19. - 18:00:31
(15038/65967)
Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy gond lenne-e, ha anyósom is jönne szombaton. Õ ugyan nem szokott írni egyik fórumra sem, de olvassa õket a kezdetektõl fogva. Még nem teljesen biztos, hogy jönne, mert elõzõ nap jönnek haza külföldrõl, de megkért, hogy kérdezzelek meg Titeket.
dabdi 2011 jún. 19. - 17:56:10
(15037/65967)
Szia!

OK. Tudom, hogy korábban már jelentkeztetek, de hát azóta eltelt egy kis idõ, és ki tudja, kinek mi jött közbe azóta. Biztos, ami biztos alapon, gondoltam újraindítom a "népszámlálást". Majd holnap azért rákérdezek az étteremben (ha tudnak magyarul), hogy mekkora gond, ha esetleg eltérés van a létszámban.
szakire 2011 jún. 19. - 17:49:53
(15036/65967)
Sziasztok, szép estét! Visszaolvastalak Benneteket, mert tegnap nem volt már idõ idelátogatni. Tegnap volt a Sillás találkozónk, ami szenzációsra sikeredett (már megint)!!:)))) Valamikor már jelentkeztem, akkor most meg szeretném ezt erõsíteni. A pénteki programra is szeretnék jelentkezni, meg persze még mindig áll a szombati éttermi is. Folyamatosan szomszédolok, úgyhogy az eseményeket figyelemmel kísérem. Viszont azt tudom, hogy a péntekire még egy társam is szeretne jönni, a szombatira meg még ketten. Biztosan fognak jelentkezni.
A jelentkezési lapra is feliratkozok:
Juud
Lili49
Simizs
Milida
Dabdi
Szakire
dabdi 2011 jún. 19. - 16:00:28
(15035/65967)
A múzeumosat ráér csütörtök estig eldönteni, hogy hogy legyen. Én mindenképp szeretnék menni a Természettudományiba is.

Akkor viszont 25-én legyen 11-kor találkozó a Ligetben és 14-kor étterem. Ki mit mond?
Felteszem a kérdést a szomszédban is.
k.sior 2011 jún. 19. - 15:08:00
(15034/65967)
Engem az összes program érdekelne. :) Mondjuk a Palota ékkövéhez nem tudok még hozzá szagolni sem, mert hogy szégyen-gyalázat, de még csak az 1.részt láttam belõle. De egyszer biztos sorra kerül, de hogy mikor? Idõben felmegyek Pestre, szóval innen kezdve nekem teljesen mindegy a találkozás idõpontja, de szerintem jobb lenne minél elõbb. :)Szombaton viszont az utolsó IC-vel jövök vissza, ami kb. 7 óra, így nekem a vacsora idõpont nem jó, de ha a többieknek az jobb, nyugodtan szervezzetek vacsit.
Maryu 2011 jún. 19. - 14:48:30
(15033/65967)
Hallyu Stars to be Part of One Giant Global Asian Entertainment Agency

Ez a tegnapi cikk elõzetese:
Yes, I edited the photo from Soompi just to add him in :)

Korea’s top celebrities will soon meet under one roof. KeyEast (Bae Yong Joon & Kim Hyun Joong), AM Ent. (Jang Dong Gun, Hyun Bin, & Shin Min Ah), Star J Ent. (Soo Ae & Kim Nam Gil), JYP Ent. (Rain, 2PM, & miss A), SM Ent. (BoA & Lee Yeon Hee), and YG Entertainment (Gu Hye Sun & Kang Hye Jung) are joining forces to create a huge Asian entertainment agency called the United Asia Management (UAM).

The six management agencies are collaborating to expand the Korean Wave (Hallyu) into an Asian Wave (Asianllyu). United Asia Management is a joint investment venture that aims to develop a database system that manages the intellectual property rights and various dramas and films production developments.

UAM will also act as a global agency for artists promoting overseas and function as a platform for those preparing to advance their careers abroad. Final negotiations for UAM will be finished by mid-April.
Original source: Naver News
Translated Source:Soompi

A Hallyu Stars egy óriási összázsiai Entertainment Ügynökség tagja.

Korea legelsõ hírességei egyesülni fognak egy tetõ alatt. KeyEast (Bae Yong Joon & Kim Hyun Joong), AM Ent. (Jang Dong Gun, Hyun Bin, & Shin Min Ah), Star J Ent. (Soo Ae & Kim Nam Gil), JYP Ent. (Rain, 2PM, & miss A), SM Ent. (BoA & Lee Yeon Hee), és YG Entertainment (Gu Hye Sun & Kang Hye Jung) egyesítik erejüket, hogy létrehozzanak egy óriási ázsiai szórakoztató ügynökséget, amit Egyesült Ázsia Menedzsmentnek (UAM) fognak hívni.
A hat menedzsment ügynökség együttmûködik abban, hogy kiszélesítse a Korean Wave (Hallyu, Koreai Hullám)-ot egy Asia Wave (Asianllyu, Ázsiai Hullám)-má. United Asia Management egy közös befektetési vállalkozás, amit azért hoztak létre, hogy fejlessze az adatbázis rendszert, hogy rendezni tudja a szellemi foglalkozásúakat megilletõ jogokat és különféle dráma és film produkciókat hozzon létre.
Az UAM mint összázsiai ügynökség intézni fogja a színészek népszerûsítését a tengerentúlon és úgy mûködik majd, hogy elõkészítse a karrierjük elõrehaladását külföldön. Az UAM végsõ tárgyalásai április közepére fejezõdnek be.
dabdi 2011 jún. 19. - 14:42:36
(15032/65967)
Bocsánat Palota ékkövés elõadás. Miért emlékeztem Sillára? 20-21 óráig.
dabdi 2011 jún. 19. - 14:39:51
(15031/65967)
Nem nagyon jelentkeztek a többiek. Bár lassan ott tartunk, hogy a korábbi 5 fõbõl, aki jön az étterembe, majdnem mindenki szintén jön pénteken múzeumozni, úgyhogy lassan kétnapos lesz a találkozó. :-)))
A péntekit is meg kellene akkor beszélni, hogy hol találkozzunk és mikor. Gondolom a Silla-elõadást mindenki szeretné hallani, úgy emlékszem az este 8 körül lesz.
k.sior 2011 jún. 19. - 13:54:03
(15030/65967)
Sziasztok! Eldõlt, hogy megyek. 1.: Pénteken a múzeumok éjszakáján minden képpen részt szeretnék venni, mert ezek a programok nagyon érdekelnek! Csatlakoznék valakihez, mert nincs kivel mennem. Hétfõn vagy kedden megvenném a vonatjegyet, csak akkor még azt nem tudom, hogy melyik vonattal menjek, mikor találkoznánk? 2.: A szombattal kapcsolatban én majd csak pénteken tudnék biztosat mondani, mert annyi fele kellene szakadnom, de mivel sajnos nem tudok, olyat lehet csinálni az éttermi foglalásnál, hogy +-1 fõ aki még nem biztos? Akkor a péntek nem jó a többieknek?
Maryu 2011 jún. 19. - 12:29:10 Előzmény holló56
(15029/65967)
Nagyon szívesen. Szóval KNG próbál betörni a filmipar másik oldalára is. Biztos nem csak a nevével szál be...okos fiú. Nem csak szép, de okos is. A szépség elmúlik és utána is van élet. Persze lehet színészkedni idõs korban is, fõleg a férfiaknak, de azért még is. Jobb több lábon állni.
dabdi 2011 jún. 19. - 12:15:50
(15028/65967)
25-i találkozó

Aki szeretne jönni az étterembe, az kérném, hogy még ma jelezze, hogy holnap tudjam, hány fõre foglaljak asztalt. Eddig 5-en vagyunk biztosan.
Az jó, ha 11-kor találkozunk a Ligetben és 14 órára foglalom az asztalt? Felõlem lehet késõbb is, csak a vidékieknek gondolom valahogy haza is kell jutni. Vagy mindenki meg tudja oldani, hogy Pesten aludjon? Akkor vacsora is lehet. :-)