Téma: Kim Nam-gil

76 babika 2011 júl. 17. - 17:28:15
(16947/65967)
Na most erre mit irjak?Nem tudom,be vallom férfiasan,bocs nõiesen,vicc volt.Helyesirásomat irtad,mit mondjak erre semmit amivel bárkit is meg sértenék.Én Ápolónõ vagyok és nem magyar tanár,evvel a legtöbb ember nem foglalkozik ki hogyan ir,inkább a tartalmat olvasom,és nem a helyesirással foglalkozok.
76 babika 2011 júl. 17. - 17:14:51
(16946/65967)
Köszi ez jól esett,de régebben már felhoztam ezt a témát,de rám szoltak hogy túl kényes a téma.Én nem értem,hogy miért nem lehet el olvasni amit irok sietek,itt is szeretek lenni,de más dolgokat is el kell látnom,de bennem még 1000 fokon megy a KNG-láz,és örülök neki,hogy vannak olyanok akik meg értenek,mert a családom,már unja.Eltudtad olvasni amit irtam?Mert itt többen már mondták hogy,nem tudják el olvasni.Én ilyen vagyok,ez van feszegetem a határokat,ahogy KNG-is teszi.Egy Ápolónõnek igenis határozottnak kell lennie,és ha kérdez mondjuk egy beteget akkor ha nem kapnék választ,akkor mi lesz a beteggel?Lehet hogy a szakmámat átt hoztam ide,azért várok választ hamar.
Maryu 2011 júl. 17. - 17:09:00
(16945/65967)
Ez egy elég rossz szokása. Biztos gyerekkora óta így van. Szerintem a feszültségtõl van, ami benne dolgozik...talán zavarban van. Azért nem lehet egyszerû, mindenki õt bámulja...Habár azt írták valahol, hogy simán levetkõzik, nem zavarja hogy kamerák veszik. De azért õ (szerintem) egy érzékeny fiú, aki a lelke legmélyén gyakran feszült. Nagyon átéli a szerepeit is. Például a Goodby Solo után pszichológushoz járt. Ezért lehet a gyomorbántalma is.
ani.net54 2011 júl. 17. - 16:59:33
(16944/65967)
Na jöttem én is, és olvasom a fejleményeket.......
Itt a mostani példa, te kérdeztél amit én már csak most olvastam el, mert mentem fõzni, jött az ebéd
meg jöttek a gyerekeim...... a lényeg, hogy nem folyamatosan van az ember a gépnél... hidd el, mások sem kapnak mindig visszajelzést..itt különbözõ korú és idõbeosztású fórumozók vannak, türelemmel ki kell várni
a válaszokat..Szerintem neked nagyon is sok információd van a kedvencünkrõl, nyugodtan írj a No Regret-rõl..
írd le a véleményed, a gondolataidat..biztos lesz aki hozzászól..
76 babika 2011 júl. 17. - 16:55:05
(16943/65967)
Köszi ez jól esett,ha igy gondolod akkor biztos igy van.Most a No Regretet akarom online meg nézni de nem találom,talán azért nõtt ez a film a szivemhez mert itt nem hal meg és boldog.Ezért kérdeztem hogy kell témát inditani mert itt is róla lenne szó.Már láttam de magyar felirattal,még nem.De nem találom.
76 babika 2011 júl. 17. - 16:08:28
(16942/65967)
Szia már meg szoktam,olvasom vissza felé,de akkor miröl beszélgetnénk ha nem kérdeznék,.Én még uj vagyok ezen a területen én szeretek kérdezni nem tehetek róla nekem a munkám is beszédbõl áll,nekem szinte nem is válaszoltok csak esetleg igy valahogy ugy érzem nem fogadtatok be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez van én igy érzem,ha nem jól látom,akkor irj,na most igy ÉRZEM MAGAM MINT A KÉPEN BIDÁM.
Maryu 2011 júl. 17. - 15:58:50
(16941/65967)
A lényeget kihagytam, a pénztárosoknak tilos angolul megszólalni. Csak japánul lehet jegyet rendelni!
Maryu 2011 júl. 17. - 15:36:49
(16940/65967)
Igen a EUROSPORT-on volt. Több mint 10 éven át leadták a japánok által összeállított kivonatot, mindig az aktuális (1 hónappal azelõtti) Basho-ról (6 van egy évben). Ebben az összefoglalóban, csak a legjobb 40-et lehetett látni, sõt sokszor még azt sem. Egy napi versenyrõl (ami csak a legjobbaké tart 2 órán át) 10-15 percnyi összefoglalót adtak le. 5 nap adták, napi 1-1 órát. Ezt az összefoglalót (konzervet) állítólag elég drágán adják a japánok. Kérdés, hogy miért, hiszen ez is egyfajta reklám az országuknak. Minden nemzet igyekszik magára felhívni a figyelmet (koreai sorozatok). Jó, a japánoknak talán nem kell már annyira, de mégis ez olyan barátságtalan lépés. Eleinte nem értettem, aztán rájöttem amikor már kint voltam és megpróbáltam jegyet szerezni a versenyre. A legnehezebb az egész útból ez volt. A verseny elõtt kb. 1 hónappal (aug. 5.-én) kezdik el árulni a jegyeket, persze tudtam hogy már napokkal elõbb hosszú sor lesz és megnyitják a Kokugikánt, hogy ne az utcán csoportosuljon a nagy tömeg, de telefonon is lehet rendelni és mi éjjel 1 órától (kint akkor nyitott a pénztár) telefonáltunk. Persze foglalt volt. Hajnali négykor vették végre fel a telefont, de azt mondták hogy már csak a hátsó sorokba van jegy és nem fizethetek csak japánban kibocsátott hitelkártyával. Elrakják a jegyet (ami egyébként nem olcsó), de 3 napon belül menjek érte. A kör bezárult volna, ha nem próbálkoztam volna már elõre telefonon és e-mailben érdeklõdni, hogy hogyan hívják a csarnokban lévõ sorokat (kinéztem jó elõre, hogy hol szeretnék ülni) és a japánok mindent másképp hívnak, különösen a számozás ilyen. Gondoltam, telefonon az én nagy japán tudásommal, nem lesz türelmük megvárni amíg elmakogom, hogy mit akarok. Ez volt a szerencsém, Otsukasan válaszolt e-mailben. Megírta, hogy felejtsem el az álmaim ülõhelyét, az elsõ 5 sorban csak régi rajongók, támogatók ülnek. Könyörögtünk neki, hogy tegyen el egy jegyet és õ megígérte, ha megesküszöm, hogy érte megyek akkor az õ zsebében lesz a jegyem. De telefonon kell megrendelnem akkor is, majd õ elteszi. El kellett küldjem az e-mailt a pénztárosoknak, hogy elhiggyék, megígérték nekem (Otsukasan valamiféle fõnök lehet ott). Az ölemben vittem egy üveg tokaji aszút neki, nagyon örült. Gondolkodtam rajta, hogy görögdinnyét viszek, de aztán elképzeltem, hogy 12 órát ülök egy szûk helyen, ölemben egy 5-6 kilós görögdinnyével...és elvetettem. Így lett jegyem. Végig egész úton (12 óra) azon izgultam vajon lesz-e jegy, még aludni sem tudtam. Egyébként a pénztár elõtt tömeg ácsorgott, hátha akad még egy-két jegy és elég furcsán néztek rám a pénztárosok amikor mondtam mi járatban vagyok,szemmel láthatóan hitték is, meg nem is, hogy elraktak nekem jegyet, de azért telefonáltak Otsukasannak, aki jött és elõhúzta a zsebébõl a jegyemet.
A japánok sumo rajongók reklamálnak a Sumo Szövetségnél, hogy miért adnak olyan sok külföldinek el jegyet, nekik meg nem jut hely. Magyarul szólva, nem akarják hogy népszerûbb legyen külföldön a sumo. Úgy gondolják a sumo az övék. Ezért adják ilyen drágán és az EUROSPORT francia érdekeltségû. Köztudott volt Jacques Chiracról, az elõzõ elnökrõl, hogy nagy sumo rajongó. Sokszor lehetett Tokyoban a versenyeken látni. Utána meghívta a nagy bajnokokat vacsorázni. Tehát amíg õ volt az elnök, kifizették az árat, de Sárközi utálja a sumot, ilyen egyszerû.
A Képen Chirac Asashoryuval látható. Látszik, hogy milyen szeretettel nézi...Takanohana-t amikor súlyosan megsérült Franciaországba hívta, hogy ott mûtsék meg a lábát.
76 babika 2011 júl. 17. - 15:16:56
(16939/65967)
Sziasztok bocsi hogy én is bele szolok,de ebbe is volt homoszexuális jelenet mint a No Regretbe.Akkor õk e milyat lettek betegek?Mikor KNG kiszabadul a börtönböl,akkor ki az akit meg rugdos a földön,mert az egy pap,akinek elõtte meg gyón!Miért rugdossa meg?
juud 2011 júl. 17. - 13:42:36
(16938/65967)
sziasztok!

nagyon tetszett, életszerû, szomorú.
az a folytonos esõ, a kietlen parton , belegondoltam, mennyire nincs benne a nyüzsgésben aki itt-ott él.
aztán az összes útmenti kávézó, benzinkút, motel. dolgozóinak életébe.

és a szakács! elbûvölõ színt varázsolt a tálalásaival, ételeivel.
imádtam a fehér ruciban:-)

viszont nem volt tiszta: a gitározó srác volt-e a lány szerelme? vagy a börtönbe került srác?
/most potyog le a tantusz.... hát aki áldozatot hozza....
jaj
nagyon kemény

és a fertõzés már akkor mindenkiben jelen volt???
vissza kéne néznem, a reggeli kocsis jelenetet ahol a 2 srác beszélget....
szóval jó film volt /anno YT-on belenéztem a részletekbe, de nem nagyon értettem/így teljes, a fordítással.
76 babika 2011 júl. 17. - 11:06:53
(16937/65967)
Azt tudom hogy a lányok forditják,nekem angol felirattal van meg csak igy bogarászni kell,mert tudok angolul szavakat de ugy darabos az egész.Mi a fiammal németet tanulunk,de hogy teszik,fel rá a feliratot nem értem.Amelyik fimjéröl én szeretnék beszélni az elég kényes nem tudom a többieket érdekli-e?
76 babika 2011 júl. 17. - 11:00:39
(16936/65967)
Sziasztok az Into the wild dvd.Making filmben tényleg KNG-énekel Éva barátnõm mondta,és hogy õ is irta a dalt,meg kérdezlek titeket mert ti már régóta figyelitek KNGt.2-részben azt hallgasátok meg köszi.
ani.net54 2011 júl. 17. - 10:59:48
(16935/65967)
Szia! Azt Te is olvasod, hogy a GS fordítása folyamatban van, de addig míg dolgoznak rajta, kezdeményezhetsz Te is vmelyik filmrõl, amelyik tetszett....
76 babika 2011 júl. 17. - 10:36:37
(16934/65967)
Szia ani.net54. én is ezt mondtam az elöbb,hogy mindig az orrával foglalkozik.Hogy lehet témát inditani KNG-valamelyik filmjérõl?köszi.
ani.net54 2011 júl. 17. - 10:31:32
(16933/65967)
Állandóan piszkálja az orrát ....lehet rossz szokás, vagy csiklandozza vmi?
76 babika 2011 júl. 17. - 10:21:02
(16932/65967)
Õ mindig az orrával foglalkozik,jó kép!!!!
dabdi 2011 júl. 17. - 10:19:16
(16931/65967)
Köszönöm! Már meg is kaptam.
76 babika 2011 júl. 17. - 10:17:18
(16930/65967)
Szia valószinü hogy ezért ilyen sovány,tegnap elaludtál?Mi az a Jumong-sorozat?Ki játszik benne?
ani.net54 2011 júl. 17. - 10:17:14
(16929/65967)
Szia, szép napot!
hát tényleg úgy néz ki, mint aki éjszakázott...de az alatta lévõn nagyon király...
Lili49 2011 júl. 17. - 10:15:30
(16928/65967)
Sziasztok!

Elküldtem.