Téma: Kim Nam-gil

76 babika 2011 nov. 17. - 22:17:15
(26087/65967)
Igen az nagyon belevésödött az agyamba, mert nagyon szomorú jelenet volt ahogy Deokmán siratta a nevelõanyukáját.Érdekes különben hogy sok mindent még mindig nem értek a filmbõl. Nem régen kezdtem újra nézni. És van olyan amit csak most fedezek föl a filmben. Csilsuk szerelmes lett Szokvába, és mikor a fáról leugrott és szinte átszúrta azt a gyenge nõi testet, akkor omlott össze a híres, erõs Csilsuk. Mikor a templomba megy Csilsuk és találkozik Misilel, ott van egy párbeszéd köztük amit nem értek, Csilsuk valami olyasmit mond hogy most már ha kell a halál utjába áll, valami ilyesmi, nem emlékszem már rá olyan jól. És Misil biztatja õt, hogy jó. Pedig milyen hûen szolgálta Misilt éveken át, csak egy küldetést nem tudott teljesíteni, ezt nem egészen értem. Nem bízott már Misil, Csilsukban?
Pattika69 2011 nov. 17. - 22:02:40
(26086/65967)
Szia!!! Ez nagyon érdekes!!! Az elsõ képkockák, amire emlékszem nekem is a sivatagos, kiásós jelenet volt!!!!
76 babika 2011 nov. 17. - 21:36:19
(26085/65967)
Szia Pattika, én sem tudtam hogy mit jelent a pü. Csak késõbb jöttem rá hogy mit jelent, nagyon sok mindent még mindig nem néztem meg, ott a család, munka, és még arra is kellene idõ hogy kutakodjak KNG után. Hírek, stb. Nekem is a Sillánál kezdõdött minden, véletlenül oda kapcsoltam és meg láttam ahogy Deokmán ássa kifelé a nevelõanyukáját a sivatagban. Elõször Deokmának szurkoltam, a filmet sem nagyon akartam nézni, de csak oda ültem minden este, vagy föl vették nekem. Nekem a Palota ékköve után azt hittem hogy már nem is lesz olyan film ami ennyire sziven talál, de még is csak lett a Silla királyság ékköve. A 21 résztõl már átt váltottam és Bidámnak szurkoltam, hogy Deokmánnal együtt legyenek. Mikor ez sem jött be, utána már teljesen Bidámnak szurkoltam végig. Még a 62 résznél is abban reménykedtem hogy ne haljon meg, de hát ez lett a vége és mindenhol hatalmas sikert hozott a film. Azóta rajongok Koreáért is, érdekel a kultúrájuk, és minden ami velük kapcsolatos.
smissy 2011 nov. 17. - 21:24:02
(26084/65967)
A háttérre úgy van idõm, hogy nem nézek sorozatot. Vagyis inkább sokkal kevesebbet. Napi két résznél nem nézek többet. Én is úgy voltam vele, hogy amint hazaértem onnantól éjfélig. Ugye másnak is ismerõs ez, mint olvastam. Egyszerûen egy idõ után be kell látnia az embernek, hogy ezt a "függõséget" kezelni kell! Tényleg azzá válhat!:) Ezért ma már inkább híreket olvasok, várom az új filmeket, ki mikor vonul ki vagy be a a katonaságba, házasodik stb. Szeretném megismerni ezeket a színészeket, egy képet kialakítani róluk magamban. Elég érdekes dolgokat tudhat meg az ember. Az igaz, hogy ez is idõt rabló dolog, de most már helyre tettem magamban a dolgokat. Nem kelek fel hamarabb reggel, csak, hogy még belenézzek ebbe vagy abba a sorozatba, és este is van egy határ, amikor már azt mondom, nem nézem tovább..! Viszont szerintem régebben ugyan ezt az idõt a tv elõtt más sorozatok nézésével töltöttem, így csak annyi a változás, hogy most csak napi 1-2 órát van bekapcsolva a tv, és inkább a számítógép megy! Hétvégéken meg mindkettõ hanyagolva van egy kissé, mert ugye élni is kell egy kicsit!:)
omama2 2011 nov. 17. - 21:23:39
(26083/65967)
http://www.youtube.com/watch?v=0EYy5RDv1vo&feature=related
Szerbusztok, végig olvastalak Benneteket,szavazás üzenet írás meg volt!
Jó éjt mindenkinek, megyek filmezni!
Pattika69 2011 nov. 17. - 21:19:38
(26082/65967)
De helyesek ezen a képen:)))))))))))))
76 babika 2011 nov. 17. - 21:18:53
(26081/65967)
Szia omama, nem én voltam. Van sok Sillás képem és köztük találtam, már teljesen el is felejtettem, csak ma néztem a képeket és akkor találtam.
omama2 2011 nov. 17. - 21:18:11
(26080/65967)
kimbin01, ezen az oldalon én már többször szavaztam. Azonnal látni a szavazat eredményét. Jó, tetszik!
Pattika69 2011 nov. 17. - 21:13:57
(26079/65967)
Ne is mond!!! Az elején semmit nem tudtam!!! Ne nevessetek ki, de egy kis idõbe beletelt mire rájöttem, hogy mi is az a "pü"!!!!! (na nem bánom, most lehet fennhangon kacagni!!!!)
omama2 2011 nov. 17. - 21:12:37
(26078/65967)
Babika, ez nagyon jó! Te hoztad össze?
Pattika69 2011 nov. 17. - 20:50:32
(26077/65967)
Sziasztok!!! Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!!!
Smissy, nagyon köszönöm, hogy leírtad mindezt!!!! Nagyon érdekes volt olvasni, és valóban szinte hihetetlen, hogy Te is kb. 1 éve rajongsz!!!
Érdekes, amikor én a Sillába "belebotlottam" (a 6. résznél kapcsolódtam be), fogalmam sem volt róla, hogy majd jönni fog valaki egyszer, de valami nagyon ott tartott a tv elõtt. Azt sem tudtam, hogy vannak fórumok, amelyek ezzel, vagy más filmekkel foglalkoznak, de egy idõ után nagyon vágytam arra, hogy valakivel beszélhessek róla, a történet innentõl kezdve azt hiszem már bármelyikünkre igaz, úgyhogy nem ragoznám tovább!!!!
Mindenesetre, egy kicsit irigyellek (rossz néven ne vedd kérlek), hogy tudsz szakítani ennyi idõt a háttér tanulmányozására!!!!
jelem 2011 nov. 17. - 20:42:00
(26076/65967)
Szép estét mindenkinek!Nem tudom miben mesterkedtek, de ha tudok segítek csak szóljatok :)))
smissy 2011 nov. 17. - 19:22:20
(26075/65967)
Szép estét mindenkinek!
Kedves Anna és Pattika most nektek válaszolnék. Hát elõször is bármennyire is hihetetlen lehet, de én is csak a Silla óta tudom, hogy Korea a térképen van!:)) Na, de komolyan, azzal kezdõdött nekem is a szerelem. Az elsõ részeket nem is láttam, aztán itt a porton olvastam, hogy majd lesz benne egy jóképû férfi (KNG), és akkor kezdett el érdekelni, és néztem, néztem...A többi már történelem!:) Szép lassan rátaláltam erre a fórumra is, és végig itt voltam a Bad Guy kitárgyalásánál, és a szülinapi levélben is benne voltam!:) Szóval onnan indult, és azóta tart. Elõször számolatlanul néztem mindent, sorozatot, filmet. Azóta lecsillapodtam, már nem falom úgy õket:) Elkezdett érdekelni az ország is, és szerencsére van a mûholdon arirang tv, így azt szinte minden nap nézem. Vannak rajta jó kis mûsorok is. Egy nagy turisztikai reklámnak nevezném a csatornát, azt mutatják amit szeretnének, ha látna belõlük a világ.! Adnak jó kis régi sorikat is 25 percben, párat csak ott láttam, nem zavar, hogy angol felirattal kell nézni. Az új infók egy részét is onnan szerzem a kedvencekrõl, és elõbb utóbb néhány lány és fiúcsapat neve is ragad az emberre! Nem lettem nagy k pop fan, csak egy két együttes érdekel jobban, és néhány nevet tudok, de nem biztos, ha csak hallanék tõlük számot azt felismerném látatlanul!:)
Az új infók egyik legjobb forrása, a különbözõ blogok,fórumok olvasása, és koreai újságok angol nyelvû oldalai. Magyar rajongói oldalakat is olvasok, és pár színész twitterét, vagy me2day oldalát is megnézem hetente. Egyébként mostanában a legtöbb idõmet is ez köti le, yt-on keresgélés, utána olvasok ki mit forgatott régebben stb. Az aktuális most futó sorozatokban, filmekben nagyjából képben vagyok. Nem is nézek csak egyet most, de mindig várom a napját, hogy este már láthassam.!
Amúgy tudom, hogy mik most a menõk, ki kezdett új sorozatot. Ezek érdekelnek manapság, és most ott tartok, hogy régi kedvenceket nézek újra.Ja, és én sem láttam minden "kötelezõt"! Nem is tudom melyek ezek, de errõl is tarthatnánk egy "eszmecserét"!:)
Egy kicsit hosszúra sikeredtem, de talán mindent megválaszoltam!:)
76 babika 2011 nov. 17. - 18:08:23
(26074/65967)
A mi nagy szinészeink. Annyira jó kép.
monarchiabulldog 2011 nov. 17. - 18:03:51
(26073/65967)
Ha sok benne a török akkor ez török oldal, nem ?
76 babika 2011 nov. 17. - 17:47:05
(26072/65967)
Ki lehet õ, ha a BG képen is ott van?
76 babika 2011 nov. 17. - 17:45:57
(26071/65967)
Ismeritek õt, aki KNG mellett áll? Ki õ?
k.sior 2011 nov. 17. - 17:28:53
(26070/65967)
Szívembõl szóltál!!! Kösz szépen!!! :)

Forever Junki!!! :)))))))
monarchiabulldog 2011 nov. 17. - 17:22:07
(26069/65967)
:))))

Nem Junki miatt írtam a díjakat, csak eszembe jutott hogy pár napja ezen ötöltem és most leírtam.
Ha nekem valaki tetszett, írhatnak mondhatnak róla a legrosszabbakat, szerepelhet bármilyen ötödrangú szerepben, akkor is számomra a legkedvesebb lesz .
k.sior 2011 nov. 17. - 17:18:43
(26068/65967)
Nehogy a Monty Python féle Gyalog galopp egyik jelenete legyen a vége. :))))))))))

Engem a díjak nem érdekelnek. Mint színész és mint ember rám Junki van a legnagyobb hatással. Ez van. :)