Téma: Kim Nam-gil

omama2 2011 nov. 21. - 11:58:34
(26246/65967)
Megnéztem, nagyon szuper! Hálás köszönet érte! Hamarosan teszem fel a weblapra is!;) Neked is és Tecának is nagy puszi, ölelés, meg minden... :)
6 perce · Tetszik
Így reagáltak. Köszönöm!!
omama2 2011 nov. 21. - 11:30:17
(26245/65967)
Nem tudtam, hogy kje tette fel.
omama2 2011 nov. 21. - 11:28:58
(26244/65967)
te-ca természetesen amit innen viszek mindenhol utána irom, hogy a KNG fórumról hozta.
Ezenkívül ezzel a hírrel kapcsolatban azt kérik, hogy kérjek linket tõle, hogy honnan van, megírtam a nevedet (te-ca), hogy Te tetted fel.
omama2 2011 nov. 21. - 10:08:32
(26243/65967)
Szerbusztok, két napig rossz volt a gépem. Most tudtalak Benneteket visszaolvasni. Sok jó hír is van.
Te-ca ha megengeded ezt a hírt átviszem a KNG clubba, had tudjanak õk is errõl. Köszönöm.
kje 2011 nov. 21. - 06:36:38
(26242/65967)
Boil írt neki!

Hol vagy Boil, gyere visszaaaaaa!
kje 2011 nov. 21. - 05:12:56
(26241/65967)
.
kje 2011 nov. 21. - 05:12:27
(26240/65967)
Jó reggelt, szép napot!
kje 2011 nov. 21. - 04:56:06
(26239/65967)
Az elõzõhöz csak annyit fûzök hozzá:

Ez a Belleva tényleg, ahogy írja magáról, crazy, nem kicsit, odamegy Szingapúrból, azt mondják neki, hogy KNG 3 óra múlva ér rá, õ elmegy, és 3 és fél óra múlva megy vissza, akkorra meg KNG már elment, így elszalasztotta az alkalmat, hogy találkozzon vele.

Ha én elmentem volna oda, ott szobrozok a helyszínen és nem császkálok össze-vissza, nahát.
kje 2011 nov. 21. - 04:47:35
(26238/65967)
http://kim-nam-gil.livejournal.com/29833.html
Belleva 2011. november 20-i üzenete. (õ fordította NGssi könyvét, abból (is) fordította 56 magyarra és utoljára azt írta, hogy elutazik Koreába, hogy találkozzon Kim Nam Gillel)

"As most of you know, I went Korea on holiday but unfortunately I didn't get to see Kim Nam Gil, but I did managed to talk to his colleagues and pass on the letters and gifts. So to all who send me your messages/letters and gifts, it's definitely with KNG now. Sorry I didn't manage to take any pictures with his colleagues and the gifts (I should have right!) I'm just lost at what to do when I'm there and his colleagues were so friendly I just kept myself really occupied talking and thanking them.

What happened was I went to the building he works at, and stroll along the hallway of his department, good thing no one stopped me... Anyway I managed to get help from a man who kindly went in to ask for Kim Nam Gil but his colleagues came out instead and told me he was away for some work he needs to do outside. I'm very sure KNG is not hiding inside like many asked me, as the door was translucent and transparent as well so I did catch a good view of the department he is working in and I didn't see him at all. They are even nice enough to apologies and told me he might be back in about 3 hours or so, They are really nice and sincere, Though I didn't get to see KNG, I'm happy to be able to speak with the people he works with and see the environment,
During the 3 hours before I went back in hopes to see KNG, I went shopping for gifts for him, I wanted to get some books but most of them were out of stock or unavailable in Korean language, thus it took me quite a while. After which I went to Starbucks and ordered coffee and cakes/muffins for his colleagues as an appreciation of thanks. But by the time I went back it was about 3 and half hours later and KNG had went off work. His colleagues were really happy though and thanked me for the food and drinks. That itself made me really happy too :)

These all happened on the 17th Nov, the night before I flew off so I didn't get to go back again. But I'm intending to make another visit before July 2012, and hope this time I get to see him because he will be the priority of the visit. So here's to the little account of the failed attempt to see Kim Nam Gil, but still I find a rewarding one. But this whole trip made me miss KNG more than ever that I think I might be a little too crazy and needs to control myself. haha!

Anyway I did pass along the translation of Into the Wild (though uncompleted) and am sure his colleagues passed the message that lots of English speaking fans wants to know more about him. Also his colleagues were really surprised to hear that he has fans from Hungary and I made sure to tell him that yes, there are a lot of them! And not only Hungary but all over the world :)"

Google fordítóval:

Mivel a legtöbb tudod, én elmentem koreai nyaralni, de sajnos nem kaptam, hogy Kim Nam Gil, de nem sikerült beszélni a kollégái, és adja át a levelet és ajándékokat. Tehát mindenkinek, aki elküldi nekem a üzenetek / levelek és ajándékok, ez biztosan a KNG most. Sajnálom, hogy nem sikerült, hogy minden képet kollégáival és az ajándékok (kellett volna jobbra!) Én csak elveszett, mi a teendõ, ha ott vagyok és kollégái annyira barátságos Én csak tartani magam nagyon elfoglalt beszél és megköszönte nekik.

Mi történt, elmentem az épület dolgozik a, és sétáljon végig a folyosón az õ osztálya, jó dolog, senki sem állt meg ... Mindenesetre sikerült, hogy segítséget kérjen az ember, aki szívesen ment kérni Kim Nam Gil de kollégái jött ki helyette, és azt mondta, õ távol volt valami munkát neki kell tennie azon kívül. Én vagyok nagyon biztos KNG nem rejtõzik benne, mint sok megkért engem, mint az ajtó áttetszõ és átlátszó is így tettem elkapni egy jó képet a tanszéken dolgozik, és nem láttam õt. Ezek is szép ahhoz, hogy elnézést, és azt mondta, lehet, vissza kb 3 óra, vagy úgy, vannak nagyon szép és õszinte, bár nem tudtam, hogy KNG, örülök, hogy képes beszélni az emberekkel dolgozik együtt és nézze meg a környezetet,
A 3 órával mentem vissza, abban a reményben, hogy KNG, mentem vásárolni ajándékot neki, szerettem volna egy kis könyvet, de a legtöbbjük nincs raktáron vagy nem elérhetõ a koreai nyelven, így elvitt egy darabig. Ezt követõen mentem Starbucks és elrendelte kávé és sütemény / muffin a kollégái, mint megbecsülése révén. De mire mentem vissza, hogy körülbelül 3 és fél óra múlva, és KNG már elment dolgozni. Kollégái valóban boldogok, és bár megköszönte az ételek és italok. Ez maga engem igazán boldoggá is:)

Ezek mind történt a november 17, éjszaka, mielõtt elrepült, így nem tudtam visszamenni újra. De én kívánó újabb látogatást júliusa elõtt 2012 és reméljük, ezúttal jutok el hozzá, mert õ lesz a prioritás a látogatás. Tehát itt a kis véve a sikertelen kísérlet, hogy Kim Nam Gil, de még mindig találok egy hálás egyet. De ez az egész utat tett engem hagyj KNG mint valaha, hogy azt hiszem, talán egy kicsit túl õrült és igények ellenõrzésére magam. haha!

Egyébként tettem át mentén fordítását Into the Wild (bár befejezetlen), és biztos vagyok benne kollégái át az üzenetet, hogy sok angol nyelvû rajongói szeretne többet megtudni róla. Szintén kollégái valóban meglepett, hogy hallja, hogy õ rajongók Magyarországról és én biztos, hogy mondja meg neki, hogy igen, van egy csomó közülük! És nem csak Magyarországon, hanem az egész világon:)
76 babika 2011 nov. 20. - 22:50:45
(26237/65967)
Rendben van, köszi. Szép álmokat.
kriszti97 2011 nov. 20. - 22:15:16
(26236/65967)
Majd holnap megkeresem, most megyek aludni.
Szép álmokat!
76 babika 2011 nov. 20. - 22:07:31
(26235/65967)
Nem olyan lent van, de mintha valaki nem ismerte volna föl KNG t?
kriszti97 2011 nov. 20. - 22:04:49
(26234/65967)
Melyik az? Én nem találtam meg.
kriszti97 2011 nov. 20. - 22:01:26
(26233/65967)
Nem tudom, csak láttuk, hogy eltûnt.
76 babika 2011 nov. 20. - 21:54:53
(26232/65967)
Szia Kriszti, örülök neked tettem be egy hírt de nem valami jól van lefordítva láttad?
offtopic
76 babika 2011 nov. 20. - 21:50:57
(26231/65967)
Szia akkor aki ezeket írja az nem KNG rajongó, és otthon ül egésznap. Mert aki dolgozik az nem ér rá 4 percenként szavazni, te írtad hogy 4 percenként szavaz. Honnan látod hogy milyen idõnként szavaz? Egésznap ott ül a gép elõtt aki ezt csinálja?
kriszti97 2011 nov. 20. - 21:50:21
(26230/65967)
Innen is eltûnt, a neve helyett már csak "Törölt Felhasználó" van. :(
monarchiabulldog 2011 nov. 20. - 21:43:56
(26229/65967)
És ez megy mindennap.
Annyit már valaki a fejébe vert hogy a KIM nem a keresztneve és így nem kimezi állandóan :)
Pattika69 2011 nov. 20. - 21:42:51
(26228/65967)
Sziasztok!!! Végigolvastam mindent, de már csak reggel reagálok!!!
A szomszédban nagy buli van, és egy kicsit elfáradtam!!!!
Jó éjt mindenkinek!!!!