Téma: Kim Nam-gil

76 babika 2012 márc. 17. - 12:53:00
(32847/65967)
Szivesen ani.net, most mennem kell. Késõbb kukkantok, szépek a virágaid:-))
ani.net54 2012 márc. 17. - 12:50:39
(32846/65967)
Köszi Babika.....:))))elmentettem
76 babika 2012 márc. 17. - 12:50:36
(32845/65967)
Késõbb kukkantok:-))
ani.net54 2012 márc. 17. - 12:49:05
(32844/65967)
Sziasztok, csak bekukkantottam....krumplit kell pucolnom, bográcsban rotyog a pöri....

fantasztikusan jó idõ van...végre!..kiraktam a leandereimet...
76 babika 2012 márc. 17. - 12:28:55
(32843/65967)
Képzeld! Találtam böngészés közben egy kínai oldalt, ahol olvastam egy hírt.
KNG-t készítik fel a visszatérésre, a leszerelés után azonnal a rajongóival találkozik.
Most beindult a promóció és például plakátokat helyeznek ki pl.: a metróba és fotókiállítást tartanak most a születésnapja kapcsán. Igazából áprilisban fog beindulni teljes gõzzel a gépezet!
A rajongókról szólva, külön megemlítették a magyar!!!! rajongókat.
Hát ehhez mit szólsz? (Ezt egy kínai oldalon olvastam! Elképesztõ! Ha ez igaz, akkor a magyar fan-klub nagyon jól dolgozott!!!)
Hogy ez mennyire hiteles, nem tudom, talán ismersz nálam jobban hozzáértõ embereket , akik esetleg utána tudnak nézni.
Én hihetõnek tartom!:)))
Azóta a daum.net-en is olvastam ezt a hírt. A fordításom lehet, hogy nem teljesen pontos.
Ezt a levelet kaptam, esetleg aki jobban tud angolul, és ismeri az oldalakat amit a barátnõm leírt. Légyszi nézen utána hogy tényleg igaz-e a hír. Köszönöm:-)))
76 babika 2012 márc. 17. - 12:22:05
(32842/65967)
Kedves whitemary üdv közöttünk, gyere többször is, és írjál is, oszd meg velünk gondolataidat:-)) Érdekes, amit leírtál, de ne csüggedj, mert sokan azt rebesgetik, hogy folytatni fogják a BG-t. Ha KNG leszerel, még nem biztos infó, de reménykedjünk:-))
whitemary 2012 márc. 17. - 12:10:34
(32841/65967)
Ha valaki még nem nézte végig a Bad guy címû sorozatot (vagy meg akarja nézni), akkor (semmiképp) NE olvassa el a bejegyzésemet!

Én most fejeztem be és igaz, azért kezdtem el nézni, mivel itt régen ezen a fórumon (az elejétõl kezdtem olvasni a fórumot) sok jót írtak róla. Sajnos azt is olvastam egy bejegyzésben, hogy kegyetlenebb, mint a Silla k. és azt is, hogy Nam-Gil meghal a végén (ezt rosszuleset elõre tudni).
Viszont most azért írok, mert sehol máshol nem tudom elmondani, mennyire csalódott vagyok, mennyire fáj, hogy szerintem nincs igazság. Még ha tudtam is, hogy meg fog halni Shim Gun Wook (Kim Nam-Gil) azt reméltem legalább nem egyedül! Meghalhatott volna az autóbalesetben, a korházban, az intézetben, a lakásán és legalább ott lehetet volna vele valamelyik helyen Moon Jane(Han Ga-In) és foghatta volna a kezét. Tudom, hogy már nem bírta a lelki terheket Shim Gun Wook és meg akart halni, de megbocsátott a családja neki és õ is megbocsátott nekik. Legalább a többek szeretete miatt megbocsáthatott volna magának is. Ez igazságtalan…. annyira, de annyira igazságtalan! Õ szerintem nem volt rossz ember csak kezdetektõl fogva tönkre akarták tenni az életét. Legalább ha Shin asszony megõrûlt volna vagy életfogytiglant vagy 20 évet kapott volna, akkor talán meg tudnék békélni ezzel a véggel, de nem! Shim Gun Wook végül a saját testvérét védte a halálával. Pedig elég lett volna letörölni a fegyvert és kihívni a mentõket, hogy véletlenül magára lõtt, de õ végül, csak meg akart halni. Tudom, hogy megváltoztatta jobb irányba több testvére életét, és ez számit, de az hogy végül úgy halt meg min ’20 ével ezelõtt kellett, volna’ (Shin asszony szavaival élve) kivérezve valahol az út szélén teljesen egyedül, Shin asszonyt (aki megölte az elsõ családját és az igazitól elválasztotta) meg kiengedik és visszakerül a ’Heishinhez’.
Most komolyan hol az igazság!
A végén ott volt a lehetõség, hogy a sok szenvedés után Moon Jane mellett meg tanuljon úgy nevetni, ahogy a kaszkadõrõs barátai. A családja végre befogatta volna.
Õ viszont meghalt és senki sem tudja. Remélem Moon Jane megfordul a film végén és megtudja a kiírt papír alapján (ismeretlen halott férfi), hogy meghalt, mert sokkol rosszabb hónapokon vagy éveken átvárni és reménykedni, csöndben szenvedni a hiányától. Egy szerettünket nem eltemetni és leróni neki a kegyeletünket. Lehet hogy idillikus volt a maga módján az ajándékokkal való búcsúzás, de ha nem ír levelet, e-mailt nem hív és nem érjük el mobilon, (akár a szomszéd városról, vagy az USA-ról van szó) akkor is majd keresni fogják és jobb, ha kiderül, hogy halott, mint ha eltûnt volna. Annyira kegyetlen! Nem tudom elfogadni ezt…a….mérhetetlen igazságtalanságot.
Ha legalább Shim Gun Wook és Moon Jane együtt megehették volna Moon Jane neki készített ételeit, de nekik még ennyi boldogság sem jutott.
A ’gonosz’ megússza az áldozat egyedül csendben sok-sok szenvedés után a boldogságot soha, meg nem tapasztalva meghal. Mintha semmi sem történt volna!
Moon Jane egy idõ után biztos nyomozott utána…remélem, tényleg megtudta, hogy Shim Gun Wook meghalt.
Tudom, hogy ez csak egy kitalált történet, de nekem akkor is fáj és próbálom elképzelni, hogy Shim Gun Wook és Moon Jane együtt esznek és boldogok, hogy Moon Jane minden évben meglátogatja Shim Gun Wook (Tae-Sung) sírját és emlékezik rá, nem felejti el élete végéig évtizedeken át soha. Soha sem.
76 babika 2012 márc. 17. - 12:04:26
(32839/65967)
ani.net, nálunk most 23 fok van a teraszon. Szépen süt a nap, kinti idõre alkalmas:-))
76 babika 2012 márc. 17. - 12:01:47
(32838/65967)
Akkor lassan vághatjuk a centiket, (napokat) ahogy kje írta:-)))
76 babika 2012 márc. 17. - 11:57:58
(32837/65967)
Jól neki vetkõzött:-)))
76 babika 2012 márc. 17. - 11:55:20
(32836/65967)
Lee Jeok: I’m So Fortunate ( Annyira szerencsés lyrics)

Amiért találkozhatok veled…

És meg tudom érinteni a hajad

És egymásra tudunk nézni

Amiért megölelhetlek

És sírhatok, ha nehézzé válik

Annyira szerencsés vagyok

Amiért a csodálatos világ, ami ismer téged, mellettem helyezett el

Az erõszakos szélbe, és a nedves tetõ alá

Nem kerülök ide ki, nem dobnak ki engem a magányba

A fárasztó mindennapi életbe, és a fárasztó túlélésbe

Ez nem valami jelentéktelen dolog

Mindig mellettem maradsz

Azért, mert te egy csodálatos ember vagy

Te

És elkészíthetem az ételt, amit megosztunk egymással

És megfoghatom a kezed

Amiért megölelhetlek

És vigasztalhatlak téged

Annyira szerencsés vagyok

Amiért a csodálatos világ, ami ismer téged, mellettem helyezett el

Az erõszakos szélbe, és a nedves tetõ alá

Nem kerülök ide ki, nem dobnak ki engem a magányba

A fárasztó mindennapi életbe, és a fárasztó túlélésbe

Ez nem valami jelentéktelen dolog

ani.net ide tettem:-)))
76 babika 2012 márc. 17. - 11:16:43
(32835/65967)
Kedves Min-Rin, elolvastam. Neked is landolt egy pü:-))
76 babika 2012 márc. 17. - 11:13:14
(32834/65967)
Kedves ani.net. Már milyen sokszor elolvastam. De igy reggelre, nagyon jó volt. Köszi:-)) Egy kávé neked:-)))
76 babika 2012 márc. 17. - 11:09:56
(32833/65967)
http://youtu.be/0kcQmTi8SJ4 Szép hétvégét kívánok nektek!
ani.net54 2012 márc. 17. - 09:13:56
(32832/65967)
Felteszem a mai napi verset...aztán megyek...szólítottak:))))
Legyetek jók, egyetek rendesen, sziasztok...estére jövök.

A reggel
Bárcsak minden

visszatérne a normális kerékvágásba

A csengõhang, ahogy én nem akarom hallani,
megcsörrent hangosan.
Ez a rendezõ.
Minden kezdõdik újra.

Egy, kettõ, számolj háromig,
bár megteszem, hogy egyszerûen kiszállok az ágyból,
a végnélküli ismétlése ez minden reggelnek, ennek a háborúnak,
ami semmilyen módon nem ér véget.

Az ajtón kívül már csak emberek, akik várnak rám.
Bár nehéz elhinni, de csak azok az emberek.

Ez, mint annak az érzése, hogy száz nagy és nehéz kõ
súlya a vállamon.
Hogy jobban érezze magát, a test
jobban jár, ha beugrik a tengerbe, és meghal, mint a reggel.

Ah, még egyszer, de jó is, hogy mezítláb vagyok.
Reggel van, azt kívánom, hogy minden térjen vissza a normális kerékvágásba.

Minden reggel, az ágyban, ahol nem tudom kinyitni a szemem, akkor a huzavona egyre hosszabb.

De az édes táj, a reggeli csak az enyém.

A zuhanyozás elõtt még biztosan
legelõször kiöblítem a számat.
Lassan, hosszú ideig,
tisztára mosom a fogam.
Amíg nem vagyok teljesen ébren.

/Fordította: '56'/
ani.net54 2012 márc. 17. - 09:09:01
(32831/65967)
Húúú...ez jó volt!!!!Kösziiii
Min-Rin 2012 márc. 17. - 09:05:05
(32830/65967)
Nekem is ízlett! Óhhhhhh...... Ezzel az olvadozásomat akartam jelezni, mikor belegondoltam egy vele közös reggeli kávézásba! :))))))))))))))))
Min-Rin 2012 márc. 17. - 09:02:48
(32829/65967)
Hát bizony elég húzós dolog ez a Rain-féle testedzés! Csak nehogy valami kárt tegyen magában azokkal a fránya súlyzókkal!!! :)))))))
Csatlakozni nem akarnék, de nézni elég hosszan képes lennék! :)))))))))))))
ani.net54 2012 márc. 17. - 08:59:59
(32828/65967)
Sziasztok Csajok!
Én is, magamhoz képest elég korán keltem, készülünk ki menni, de kicsit késõbb,
had melegedjen az idõ!

Ja.., és nagyon jó kávét fõzött a Drága:)))