Téma: Kim Nam-gil

juud 2012 júl. 13. - 13:00:34
(42367/65967)
de most komolyan! mindenben elõl vannak.
erre miért nincs már megoldásuk??? általánosan, tömegesen, lakásra, szabadban lévõ iszogatásnál,és tóparton ücsörgésnél. legyezõ nem jó, annál gyorsabban csapnak le, hát éhesek, meg szaporodni vágynak:-) irtani nem tudják elhiszem, de riasztókarkötõk már itthon is vannak.

na jó, marad a babusgatás-de szerepelni feldagatt arccal pl elég nehéz lehet, jegelik majd a kezét is,
áááá

most láttam h drága kicsim /Rain/ is nyafizik.
- az okot nem tisztán értem,mellékelem a képet:-)/
Min-Rin 2012 júl. 13. - 12:48:04
(42366/65967)
Biztosan durvább, gondoljunk csak a Coffee prince-re, vagy sok más sorozatra, rendszeresen látszik a fekvõhely fölé akasztott szúnyogháló.
Min-Rin 2012 júl. 13. - 12:45:07
(42365/65967)
Rendben, átengedem neked! :) Én vállalom a sokkal nehezebb feladatot, megyek oppához, együtt sírni vele! És nézni, hallgatni, megölelni napjában százszor, és fogni a kezét, simogatni... remélem van vele valaki, aki ezt teszi!
Min-Rin 2012 júl. 13. - 12:41:40
(42364/65967)
Abból látszik, hogy mennyire sokkolta a rajongókat világszerte a bejelentés, hogy a YT-on Pattika videója óta nem jelent meg egy sem. Tudjuk, hogy Pattikáé pár órával a hír bejelentése elõtt került fel a YT-ra, mi a kettõt egyszerre kaptuk.
A mindig legaktívabbak, a filippinók se bírnak szóhoz jutni.
juud 2012 júl. 13. - 12:30:45
(42363/65967)
erre vágyott amikor hangot adott a bajának a twitteren:-)
h vele érezzünk!:-)
és pátyolgatásra /amit mindenki vágyik persze, sebek babusgatása, simizése, hûsítõ fujdogálása,
biztatás h elmúlik hamar...
/de persze jön újabb szúnyog, erõsebb, piszok. a monszunos idõ segíti azokat, riasztó miért nincs nekik?? karjára kötve?? vagy már azokkal szemben se riadnak vissza, vért akarnak a dögök?:-)/
és ott nincs lándzsás útifû úton-útfélen? mert az azonnal hat, méregteleníti a szúrás helyét.

ötletelésem befejeztem:-)
szép napot Mindenkinek, de legleglegjobbat Oppának!!!!
Min-Rin 2012 júl. 13. - 12:19:31
(42362/65967)
Szegény Jaejoong, mert ott vagy durvább szúnyogok laknak, mint nálunk, vagy allergiás a szúnyogcsípésre! Normális körülmények között nem jár kézfeldagadással egy szúnyogcsípés. :( A szokásos gyógymód: borogatni, kenegetni, puszilgatni! :)
Tegu 2012 júl. 13. - 12:09:07
(42361/65967)
Szerintem a depi pont a célok hiányának állapota, legalább is adott hullámvölgyben. Persze, törõdéssel, szakemberekkel kell segiteni, a gyógyszereknek nem vagyok nagyon hive, mint irtam, valamiért épp a depi elleni gyógyszerek növelik az öngyilkossági hajlamot a fiataloknál, erre már rájöttek.
De én annak sem adnék akkora szerepet, hogy ha valaki érzékenyebb hangvételü irásokat tesz közzé, azt rögtön depressziónak tudják be, bár tény, hogy sokszor utólag kiderül, hogy elõjele lehet, lásd tényleg Latinovits Zoltánt vagy akár József Attilát is.
Tegu 2012 júl. 13. - 12:04:40
(42360/65967)
Hát igen, mondjuk láttam én képeket a családdal együtt is, s hozzá kell tenni, hogy ezeket a lelki sérüléseket a koreaiak másképp kezelik, mint nálunk, mint irtam, pszichológushoz menni szégyenletes dolog, no persze, fiatalként sokszor szembefordul az ember ugy a szüleivel, amit késõbb már másként értékel.
Azt láttam, hogy különleges sorozatokban, filmekben, különleges és mindig önmagával vivódó, végtére is nagyon szomoru szerepeket játszott, ami valószinüleg illik is karakteréhez, de megterhelheti.
Ami a katonai szolgálatot illeti, lehet polgári szolgálat is pokol, ha pl. egy fertelmes parancsnoka van, ezekrõl pedig soha nem fog beszélni vagy irni, ugy konkrétan nem tudom, mi volt a feladata, olvastam valahol, de már elfelejtettem.

Szóval találgatunk, de próbáljunk meg reménykedni az optimistább változatban, lehet, hogy az uj sorozatához, filmjéhez kell egy kis pihenés, rákészülés, de az is benne van a pakliban, hogy szorongott az ujratalálkozástól és ezt a megoldást javasolták neki vagy õ maga találta ki ezt, mielõtt kilép a nagyközönség elé.
Ahogy láttam a riportokban, nagyon visszahuzódó, szinte már gátlásos ember benyomását keltette, fõleg mondjuk Junkival összehasonlitva./pedig szerintem még õt is megviselte a katonaság/.
Ha rajtam mulna bszüntetném mindenhol a kötelezõ katonai szolgálatot /na tudom, D-Koreánál spec. a helyzet É-Korea miatt/ mert rengeteg lelkisérülést okozhat érzékenyebb lelkü ffiaknál.
Min-Rin 2012 júl. 13. - 12:03:41
(42359/65967)
Olyan agyatlan állapotban vagyok, hogy amikor láttam ezt a vidit tegnap, nem jöttem rá, hogy friss! :)
Min-Rin 2012 júl. 13. - 11:59:31
(42358/65967)
Min-Rin már ezt is betette reggel! :))) Nem baj: ismétlés a tudás anyja!
Min-Rin 2012 júl. 13. - 11:58:28
(42357/65967)
Szerintem a depresszió lényege, hogy azok a célok, amik normális esetben hajtják az embert elõre, a beteg állapotban nem tûnnek célnak.
A megoldás a gyógyszeres kezelés, a sok beszélgetés, törõdés, és a depresszióra jellemzõ hullámvölgyek, hullámhegyek során talán az egyik felfelé tartó idõszakban megerõsödni annyira, hogy kijöjjön a depresszióból.
Min-Rin 2012 júl. 13. - 11:43:44
(42356/65967)
Amit mondanak és ami tényleg történik az két különbözõ dolog. Azt mondják: Új Zélandra megy fotózkodni, pihenni. Azt, hogy tényleg hol van, mit csinál: nem tudjuk.
juud 2012 júl. 13. - 11:42:56
(42355/65967)
a családdal nem meleg,nem szoros kapcsolata kiolvasható volt az élettörténetébõl, írások alapján.
/nehézségeket restellte, gyerekkén!!!! -érthetõen nyomasztóan hatott a nagynénihez kerülés,apa munkáját is szégyellte. felnõttként sincs meleg kapcsolatról semmi kép, de ez nem lenne baj, hiszen az jó ha sajáterõbõl bizonyít, h tanul, h többre viszi mint a szülei. de apaképe, kapcsolata is feszült, ami szintén nem egyedi!!!! se ott se máshol./

egyébként a kedvenc filmjét -ami pont menekülést javall a társadalomból!!, és kilátástalan véget , tehát nem felfelévezetõt mutató!,- én nem szerettem!

nos most ezt valósítja meg kicsiben. evvel/?/ kapaszkodik ki a tényleges helyzetbõl.
a katonaságnál könnyített feladata volt, mivel polgári szolgálatos volt!/most nézek egy kis sorozatot a Punch-ot amiben a fõsz. szintén polg.szolg. parkolási cégnél dolgozik, nem megterhelõ!
mellette tanulhatott volna, tervezte is! nyilván nem volt képes, erejével lehetett baja, és kudarcként élheti meg ha ez a terve sem sikerült a 2 év alatt, nos az önértékelése sérül sorozatosan, nem mások miatt!
önmagát rágja!

egyébként azoknak könnyebb akik mást tudnak okolni a balszerencsés helyzetek, sorscsapások maitt.
de aki belátja h önmagában van gubanc annak nehezebb -segítõ kell mindenképpen!!!

és bizalom!
hit.
bármiben, bárkiben, de valakiben!
ezt megtalálni idõ-csend
most próbálja szerintem!

és a Latinovits párhuzam nem véletlenül ugrik be többször!!!
Tegu 2012 júl. 13. - 11:16:27
(42354/65967)
De ezt nem tudod, csak feltételezed ugye?
Sok dolog van, ami kihozza a depibõl az embereket, legfõképp célok, s azokkal rendelkezik, ezért gondolom, hogy a munka, a forgatás majd segit, csak elõtte össze kell szednie magát, ha egyáltalán depressziós, s nem csak arról van szó, hogy kicsit kipiheni a drillt, ami nem biztos, hogy tetszett neki.
EGy rossz fõnök is pokolivá teheti az ember életét, ebbõl most kilépett.
juud 2012 júl. 13. - 10:56:06
(42353/65967)
így van.
fáj, és szenved az élettõl, és retteg a szenvedéstõl ami öszenyomja, bezárja, ..

na és ekkor bizony a család nem mindig tud segítségre lenni.

és
KNG-nél nincs jó családi kapcsolat. /ez van., elvárni, h de legyen, nem lehet, mert messze gyökereznek az okok./
Tegu 2012 júl. 13. - 10:50:30
(42352/65967)
Most ugrott be, mennyire örült Junki annak, hogy a szülei meglátogatták a forgatás közben, erõs ez a kötelék, s többet is jelent, mint ismeretlen rajongóknak integetni.
Azt gondolom, soha nem fogjuk megtudni, milyen trauma érhette a katonaságnál, mert errõl nem fog beszélni.
A filmezés fogja kihuzni ebbõl az állapotból, ha egyáltalán depis, lehet, hogy csak egy kis nyugalmat akar, amikor nem parancsolgatnak neki, két év fegyelmezés után erre is vágyhat az ember.
:)
Tegu 2012 júl. 13. - 10:47:18
(42351/65967)
El tudom képzelni. Na éppen ezért gondolom, hogy a szülei, rokonai mellette állnak, te hagynád egyedül pecázni a depis gyereked, akárhány éves?
Maryu 2012 júl. 13. - 09:57:22
(42350/65967)
Én hiszek benne, hogy van.
Maryu 2012 júl. 13. - 09:56:37
(42349/65967)
Volt már depressziós rokonod? Olyan, akinek szüksége volt rád éjszakákon át? Amikor csak arra van szüksége, hogy õ beszélhessen? Te meg aludnál, mert reggel 6-kor csörög az óra és a munkahelyeden is helyt kell állni, de letenni nem mered a telefont, mert tudod, hogy szüksége van rád...mert félted. Nagyon kemény tud ez lenni, igazán súlyos esetben semmire nincs ereje a depressziósnak, csak szenved.
Min-Rin 2012 júl. 13. - 09:56:20
(42348/65967)
Most el kell mennem, majd jövök! :)