Téma: Kim Nam-gil

Min-Rin 2012 júl. 14. - 08:52:24
(42507/65967)
Amikor õt választottuk, nem könnyû, felszínes kalandot kerestünk! Nagy érzelmeket kifejezni képes, csodás tehetségû színészt, embert választottunk. Ebben pedig kódolva van a rögös, szenvedésekkel teli út. Neki ezt kell bejárni, nekünk pedig útja közben rajta kell tartanunk vigyázó pillantásunkat.

A videó KNG-rõl a QSD titkos adu ászáról készült 4 részes összeállításának elsõ darabja.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=7U7FKR5xCNA
Min-Rin 2012 júl. 14. - 08:12:51
(42506/65967)
Jó reggelt mindenkinek!

Bár nem történt csoda éjszaka, drága szeretett Oppánkról nem jött hír, nincs okunk csüggedni!
Tovább várunk rá, amint eddig is tettük!

A várakozás ideje alatt sem kell nélkülöznünk Kim Nam Gil-t, hiszen van olyan sorozat, amiben õ szerepel, és még nem láttuk.
Maryu és 56 szorgosan fordítja a KNG szereplésével készült sorozatot a When springs comes-t. Kedves társaink jóvoltából nemsokára magyar felirattal nézhetjük majd végig ezt a doramat.
Íme egy making videó. Ahogy már megszoktuk, ezen is látszik, hogy jókedvû csapat dolgozott a sorozat létrejöttén. Jó látni KNG-t, amint a forgatás szünetében vidáman bolondozik.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Secret_%28film,_2007%29
Pattika69 2012 júl. 14. - 06:07:51
(42505/65967)
Drága Kszilvike!!!!
A virágokat begyûjtöttem!!!! Aranyos vagy, köszönöm szépen!!!!!!!
A pozitív hozzáállásod hidd el sokaknak nagyon sokat jelent!!!!

Alapvetõen én is eléggé optimista ember vagyok, nem hiszek a véletlenben, mindennek oka van, semmi sem történik csak úgy véletlenül és úgy gondolom, hogy ez a Drágánkkal sincs másként!!!!!!!!!

"Van egy személyes történeted, amit be kell teljesítened, és kész. Nem számít, hogy a többiek támogatnak, bírálnak, átnéznek rajtad vagy elviselnek: azért csinálod, amit csinálsz, mert ez a sorsod ezen a földön, ez minden örömöd forrása."

Paulo Coelho
Pattika69 2012 júl. 14. - 05:52:55
(42504/65967)
Sziasztok!!!! Jó reggelt mindenkinek!!!!!!

Még nem olvastam mindent vissza, de egy pillanat tört része alatt megláttam a neved és ujjongtam!!!!

Tényleg nagyon hiányoztál, és ahogy jöttek a hírek, az elmélkedések, mindig eszembe jutott, hogy mit szólsz majd hozzá!!!!
Remélem kellemesen telt a nyaralásod és kipihented magad!!! Te is nagyon megérdemelted!!!!! Sokat dolgoztál egész éven!!!

A videót szívem minden szeretetével készítettem, fülemben mégis napok óta, önkéntelenül és akarattalanul ez a csodálatos zene pörög megállás nélkül!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ns5gGk8cXPM
fürjrigó 2012 júl. 14. - 03:20:50 Előzmény Min-Rin
(42503/65967)
Sziasztok!

Ha valóban depressziós, akkor az utazás, üdülés jót tehet Neki. Pihenje ki magát, erõsödjön meg!
Szívem szerint odamennék Új-Zélandra, megölelném és megmondanám, hogy ne aggódjon amiatt, hogy mit várnak el Tõle a rajongók, legyen önmaga, hiszen mi úgy szeretjük, ahogy van, olyannak amilyen.
Hiszek Oppában, hogy fontosak számára a Lányai és visszatér, ha elérkezik az idõ!

Én is felteszem a kérdést, amit Kje kérdezett reggel, hogy mikor tartjuk az online leszerelõ bulit?

Nyugodt, szép éjszakát kívánok Mindenkinek!
ani.net54 2012 júl. 14. - 03:03:02
(42502/65967)
SOK SIKERT, EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!

Kép a KNGFCHUNról!
76 babika 2012 júl. 14. - 02:56:16
(42501/65967)
Ebbõl az írásából meg szerintem az, ami feltûnt nekem, szerintem nagyon szeret írni. Szereti magából ki írni a kétségbe esését, a bánatát. Talán úgy érzi, sõt szerintem biztos. Mikor a papírra veti a gondolatait, attól KNG megkönnyebbül. Mintha egy teher leesne úgymond a válláról. Milyen gyermekkori traumák, amiket magában hordoz? Iszonyú nehéz lehet neki így élnie. Most hogy jött a siker, a várva várt elismerés, bevitték katonának. Ez olyan szerintem mintha kezdhetné, elõröl az egész karrierjének az építését. Miért is írta az egyik írásában, hogy nagyon szeret karaoke helyekre járni, ott is biztosan a feszültség az, amit levezet éneklés közben. Én szeretem, amikor énekel, tudom, hogy hamis, de a szívét, lelkét bele adja. És szerintem ez az, ami számít semmi más. Érdekes hogy tegnap mikor jöttek a hírek hogy leszerelt elõbb, és nincs körülötte olyan nagy felhajtás, mint a többi katonaságból kijövõ színészeknél lenni szokott. Ma esett le hogy KNG nem is az a fajta, aki majd neki áll ünnepelni, szerény õ véleményem szerint. De ezt csak én gondolom így. Én azt mondom, nem tudom mi az, ami a háttérben húzódik, de biztosan minden rendben lesz vele, mert nem hinném, hogy a rajongóit cserbenhagyná. Õ nem olyan:-) Szép álmokat kívánok mindenkinek!
ani.net54 2012 júl. 14. - 02:44:49
(42500/65967)
Már kukorékol a kakas...jó éjt MINDENKINEK!!!!!

Neked szép napot, Drága KIM NAM GIL !!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=px_eUdbWGkY&feature=results_video&playnext=1&list...
ani.net54 2012 júl. 14. - 02:40:12
(42499/65967)
Drága Oppa, nem tudom már merre vagy, de leszerelésed alkalmából sok sikert, jó
egészséget és minden-minden jót kívánok !!!!!!!!!!!!
Minden álmod váljon valóra, légy önmagad, olyan amilyennek Te szeretnéd!!!!!!!!

Az egyik vidi amivel búcsúzom a mi drága lányunk Pattika vidije....

http://www.youtube.com/watch?v=aU41QR3rLu8
ani.net54 2012 júl. 14. - 02:31:14
(42498/65967)
Szia, jól látod....tényleg komor hangvételûek az írásai....kedves fordítónk 56 véleménye errõl az alábbi....

A verseirõl: örülök, hogy "szíven ütöttek", ez azt jelenti, hogy érted õt. Rendkívül finom, árnyalt, érzékeny és - hisszük, vagy nem - igenis kitárulkozik. A hangja többnyire elégikus, a koreai filmmûvészetrõl õ maga mondja, hogy az szentimentális, mint egész Ázsia. Ehhez is hû az írásaiban. Ami viszont tényleg lehangoló, hogy semmi boldogságot nem lelsz a gondolatvilágában. Néhol filozófikus, néhol fanyar és többnyire kesernyés. De hát emiatt rajongunk József Attiláért, ezért hódolunk Vajda Jánosnak és ezért imádjuk Adyt, Villont, Burnst, Jeszenyint, Nagy Lászlót...
Úgy vélem, KNg nagy karriert futhatna íróként is, remélem, lesz majd, ami, vagy aki inspirálja.
ani.net54 2012 júl. 14. - 02:25:20
(42497/65967)
A Gil-Storys üzenet most jön....

Hasonló érzékeket követni... A világ elõre fejlõdik, de a szív a jó és a rossz iránt nem érzi hatását az idõ gyors múlásának, sõt inkább a régihez vágyódik.
Jó illata van a ceruzának... Szép a hangja, mikor ír valaki a lapra... Hiányzik annak a ceruzának a hangja, mikor álmot és szerelmet rajzolt...
76 babika 2012 júl. 14. - 02:21:54
(42496/65967)
Elég szomorú hangvételû ez az írás tõle. Olyan talán mintha búcsúzna. Érdekes, talán attól fél, hogy elfelejtik majd a nevét, ha õ már nem lesz. Miért vet papírra ilyen szomorú, és fájdalmas írást egy ereje teljében lévõ fiatalember? Talán ez egy segélykérés a külvilág felé? Nekem is megvan ez az írás tõle, sokszor már elolvastam. De szerintem nem szívmelengetõ, amiket ír. Olyan érzése van, az embernek minta kétségbe lenne esve. Nem találja a helyét ebben a világban.
ani.net54 2012 júl. 14. - 02:20:48
(42495/65967)
ani.net54 2012 júl. 14. - 02:19:23
(42494/65967)
Drága Pattika szülinapi vidije....

Azért születtek a másfél év alatt "termések" vele kapcsolatban....
úgymint képek, montázsok, vidik, filmszöveg fordítások, a könyvének, verseinek fordítása,
cikkek, írások fordítása....minden közremûködõnek hatalmas köszönet mint a topik lakók,
mint Oppa nevében....
ani.net54 2012 júl. 14. - 02:11:29
(42493/65967)
A Gil-storybõl Oppa szösszenete, üzenete.....

http://www.youtube.com/watch?v=uNZ-gztl_rc
ani.net54 2012 júl. 14. - 02:02:15
(42492/65967)
..vagy lehet, hogy nem is játszani akar, hanem játszatni?????
Meg van rá az esély! Nem operatõri munkára gondolok, de rendezõi képem nincs:)))))

A legédesebb vidi vele...

http://www.youtube.com/watch?v=uNZ-gztl_rc
ani.net54 2012 júl. 14. - 01:56:39
(42491/65967)
A buliba kell egy kis zene is, azt kívánom Oppának, hogy minden álmát váltsa valóra,
és JÁTSSZON az õ és a mi nagy megelégedésünkre!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8rAj7UM4R9A

...és mindig így mosolyogjon...
ani.net54 2012 júl. 14. - 01:48:44
(42490/65967)
A versekkel kapcsolatos hsz-ek...
ez az én irományom...

Háááát ez a prológus is......
Kevés embernek a fejében járnak ilyen gondolatok, képzettársítások. Ha meg igen akkor az költõ vagy író vagy pszichológus és nem színész.Elvont, mély gondolkodásról, érzelmekrõl, érzékenységrõl tanúskodnak ezek az írások.Nagy költõink jutnak az eszembe és a hajdan volt irodalom órák, amikor is elemezni kellet a verseket. Hát akkor is lehetett ötletelni, találgatni a mögöttes dolgokról de végül is ami a könyvben volt leírva azt kellet elhinni.Az ilyen elvont gondolkodás mögé látni szerintem nagyon nehéz, nagyon kell tudni azonosulni a szerzõvel és még akkor is sokesélyes a dolog.

ez pedig 56 válasza rá....
azt gondolom, mint Te, a Goodbye S. utolsó sorait meg nem is akarom érteni, csak remélni tudom, hogy az angol nyersfordítás tévedett...

Ha valakit érdekelne, íme a könyv Prológusa:

Prológus

Észrevétlenül borította el a hátsó ablakot a pára.
Az indulás óta folyt le némán,
Az ablak dermedt, a föld nedves, még a szél is nyirkos volt.
Esõben ázott az egész világ.
Azt kérdezték, mi a nevem.
Annak ellenére, hogy sokszor kimondtam hangosan
még mindig, mintha ez az elsõ alkalom lenne, kérték a nevem.
Elmosódott arc, hozzá elfelejtett név.
Az ég néz velem szembe, számtalanszor szólít a nevemen.
Ez a szétszórt, morajló hang, melyet most a csöpögõ esõ kelt.
Ez már egy régi történet.
ani.net54 2012 júl. 14. - 01:42:25
(42489/65967)
Szia Maryu, de jó hogy itt vagy:)))))
ani.net54 2012 júl. 14. - 01:41:03
(42488/65967)
Ahhh...korán elájultam, hasamon a laptoppal....most meg nem tudok vissza aludni....inkább jöttem
szétnézni, hát ha csoda történt, és buli van, leszerelési buli....de nincs:((((

Én készülgettem dolgokkal, mikor még nem ez volt a helyzet....akkor most ünnepeljek magamban????
Ok:))))..felteszek egy-két magasztaló hsz-t, amit hellyel-közzel a fórumok olvasása kapcsán mentegettem....

Tartozom még az utolsó verssel, ezt a leszerelés napjára tartogattam...

Kim Nam Gil, a színész

Nyugtalan vagyok.

Lennék inkább hegy,

vagy fa.

De mivel csak ember vagyok,

Remélem, emlékezni fognak a szavaimra.

Magányos vándorként élek,

És csak úgy maradok én meg,

Ha saját sorsomat magam hordozom.

Színészként, aki én: Kim Nam Gil vagyok.

Ha feladom és már nem szárnyal a lelkem,

az életem a régi helyére

vissza nem térhet.

Vállalkozás ez,

Talán teljesíthetetlen.

/Fordította: '56'/

Actor, Kim Nam Gil

I feel vexed.
I want to transform into a mountain,
or into a tree.
I, only a human being
hope people will remember my words,