Dius 2007 aug. 07. - 21:31:55
(511/4651)
Abban teljesen egyetértek, hogy azért alakították meg az egyik legjelentõségteljesebb szereplõ jellemét, hogy tûkön ülve szurkolhassunk neki a jövõben - ergo a tv elõtt csücsüljünk.
Nekem annyira azonban nem tetszik, hogy így változott meg Jack. Miért nem egy másik szereplõt választottak vagy valami elvarratlan szálat, vagy mit tudom én. Igaz, akkor nem bosszantana így az egész, és nem várnám a folytatást.
Ezek a sorozatírok tudnak valamit. :) Habár jól elhúzzák, azért biztos vagyok benne, hogy majd minden Lost-os napon ott ülünk 9-tõl a nappaliban. :)
Személy szerint szívesen gyönyörködnék már újra Jack mellizmaiban (bocsánat-de kissé elfogult vagyok! :) )
9/10
gerdave 2007 aug. 07. - 11:55:27 9/10 Előzmény Dius
(510/4651)
Hát nem tudom. Tetszett a befejezõ epizódokban, utolsó 2ben, az a teljes ellentét a sziget, és a visszatérés utáni események közt, ha Jack jellemét figyelte az ember. A szigeten 1 magabiztos "vezetõt" láthattunk, még a másik idõsíkban 1 megtört embert, akinek mintha célja sem lenne. Biztos vagyok benne, hogy ezt azért intézték így, hogy legyen miért nézni a következõ évadot (évadokat). Erre valószínûleg akkor fogunk választ kapni, erre is. Csak az még elég soká lesz mire szinkronnal elér ide hozzánk, de türelem Lostot terem.

Üdv
dr66 2007 aug. 06. - 03:25:48
(509/4651)
LOST...hát ez az a film amit nem tudok megunni,minden másodpercét élvezem.Tul vagyunk a 3.szezonon és én nagyon is vitatkoznék azokkal akik szerint csak gyengül a sorozat.éppen az ellenkezõje,egyre jobb.De most egy nagyon hosszu lost nélküli idõ köv.Számomra legalábbis hosszu.A karakterek annyira a szivemhez nõttek...,tudni akarok róluk,tovább nézném a storyjukat,kis túlzással mondhatnám,hogy úgy köztük lennék.Számomra a LOST a sorozatok vitathatatlan királya,pedig nem vaok már kezdõ tv-nézö.Hajrá Jack,Kate,Sayid,Sawyer,Hurley,Desmond,Lock,Juliet...Ben.Gyertek vissza,nagyon kelletek! kösz:66
vuvuvu 2007 aug. 02. - 17:36:38
(508/4651)
pontosítsunk: juliet csókolta meg jack-et, akin azért nem látszott annyira lelkesedés, de a visszautasítás sem. ugyanakkor volt egy csókjelenete korábban kate-tel, ahol azért motiváltabb volt a pasi miközben kate-et falta. (a 2.évadban valamikor.)
vuvuvu 2007 aug. 02. - 17:32:38
(507/4651)
az axn-en lost marathon lesz augusztusban: 18-19-én leadják a 2.évadot, 1 hétre ré, 25-26-án a 3.évadot.
Dius 2007 aug. 02. - 12:21:26
(506/4651)
Annyira jó, hogy felhoztad ezeket a kis részleteket.
"menjen fel, és ha piásabb vagyok mint az apám, nyugodtan kirúghat".
Ez még a baleset elõtti idõszakra utalt. Nem érthetõ igazán.
Azt gondoltam, hogy a nõ, aki jack miatt balesetet szenvedte, az lesz a késõbbiekben a felesége, akit ugye meggyógyított, és aztán késõbb elvett (majd elváltak).

Az szintén elég fura, hogy mikor mentek fel a dombra, a szõke dokicsajt (Julie, talán a neve) szájon csókolt Jack, majd 1 perc múlva közli Kate-el, hogy szereti... ezeket biztosan "talány"-ként illesztették be, de inkább csak bosszantó részletek.
A szigeten egyszer csókolták meg egymást Jack és Kate, de a befejezében már nem tud nélküle élni, szüksége van rá, bla, bla. Egy olyan erõs jellem, mint Jack, nem hiszem, hogy megroppanna ennyire, bár talán céltvesztett lett a hazaérkezésük után.

Sajnos nekem a fõszereplõben (Jack) összpontosult szinte minden férfi ideálom, - úgyhogy talán ezért vagyok ennyire csalódott az évad befejezése után - neki jobb sorsot szánnék. Velem...??? :) :) :)
Jojcsi 2007 aug. 01. - 19:34:51
(505/4651)
Hello!
Mikortól fogják leadni a III.évadot?Mert már nagyon kíváncsi vagyok rá:)Most láttam hogy 8.ától adják a II.at.Akkor ha annak vége lesz jön a III.as?
Elõre is köszi:)
9/10
gerdave 2007 aug. 01. - 17:28:44 9/10
(504/4651)
Hello

Na még annyit, mégegyszer végiggondoltam a dolgot, hogy vajon kinek a temetésére mehetett Jack. Ha belegondoltok, ugye nagyon azon volt, hogy vissza kell mennie a szigetre, és mint tudjuk volt 1 ember, aki minden erejével meg akarta akadályozni, hogy elmenjenek a szigetrõl, aki elvileg a történet szerint, legalábbis szerintem elment velük onnan, igaz Jack azt mondta hogy megöli, de azt hiszem már semmiben nem lehetünk biztosak. Mi van, ha Ben temetésére akart elmenni Jack? Nem volt ott senki. Stimmelne, hisz Ben egész életét a szigeten töltötte, nem is volt senkije akihez vissza mehetett volna. Persze nem lehetünk teljesen biztosak benne, hogy õ is elment a szigetrõl, talán kérdezhetjük miért tette volna.
Másik: 23. részben 1ik jelenetnél Jack beszélgetett azzal a sebész fõorvossal, aki mondta neki hogy mennyit ivott vajon, mire Jack azt mondta, "menjen fel, és ha piásabb vagyok mint az apám, nyugodtan kirúghat". Ok, de még az elsõ évad visszatekintéseiben volt arról is szó, hogy az apja meghalt, nem?

Üdv
Dius 2007 júl. 31. - 21:07:51 Előzmény csaysee
(503/4651)
Ja-ja!
Az utolsó részben egyébként kinek a halálhíre miatt sírt Jack? Késõbb a ravatalozóba is elment, szerintem csak én nem figyeltem rendesen...
csaysee 2007 júl. 30. - 13:59:57
(502/4651)
mar ez a harom evad is tulzas volt hova akarnak 6 evadot hat azt tenyleg mar nehez lesz megerteni
Dius 2007 júl. 30. - 12:19:37
(501/4651)
Ezzel a véleménnyel teljesen egyetértek. Engem sem érdekel a folytatás már, csak sajnálom, hogy a 3. évad ilyen sz*rul ért véget.
Annyira elhúzzák és elbonyolítják a történet fonalát, hogy fanatikus legyen a talpán, aki pár év múlva a folytatást majd érteni fogja....
csaysee 2007 júl. 29. - 18:03:36
(500/4651)
sztm mar a masodik evad sem volt oan jo az elso volt a legjobb a harmadikra mar nem is voltam kivancsi
9/10
gerdave 2007 júl. 26. - 10:32:31 9/10
(499/4651)
Hello

Kövezzetek meg, én is szerintem egész nagy rajongónak mondhatom magam, de azt hiszem a sorozatot itt, most kéne abbahagyni. Ez a vissza kell mennünk a szigetre nekem 1 kicsit erõltetettnek tûnik, tudom hogy az egész világban hatalmas az érdeklõdés a részek iránt, és tuti kisebb háború törne ki ha abbahagynák :), de ha a köv 3 évad arról fog szólni hogy vissza akarnak menni a szigetre, aligha fogom nézni. Egy sorozat, film ha több részes mindig addig jó, amég kötõdik az alap sztorihoz. És ok, persze eleve a túlélõkrõl - vagy kikrõl a helikopteres csaj állítása óta már franc tudja kik õk - szól, de mégiscsak 1 szigetre érkeztek, ahonan menekülni akarnak. Namost ha pár önkéntes kitalálja hogy neki mégis jobb volt ott, és a társadalomból visszamennek, az már Lost - Eltûnteknek aligha nevezhetõ szerintem. Ettõl csinálhatnak jó részeket, de saját véleményem, hogy meg sem fogja tudni közelíteni azt a szintet, amit eddig elértek. Nem kérném, hogy húzzák még picit, röpke 3 évadig, mert az marha nagy túlzás lenne, néha már ígyis erõltettetnek éreztem a magában beszélõ Ben, Locke látomása vagy minek nevezzem, hogy 1 elhagyatott szigeten minden megtalálható, vízalatti állomástól adótoronyig, jegesmedvétõl védelmirendszerig. De amikor néztem tetszett ahogy beleszõtték a részekbe, legalábbis általában, legdurvább talán tényleg a Jackob volt. De ha kijelentenék, hogy kész, ennyi nem lesz több lost rész, tuti nem omlanék össze, hisz végülis szerintem ez is tekinthetõ befejezésnek. Szerintem.

Üdv
Dius 2007 júl. 23. - 13:33:22
(498/4651)
Köszi a választ.
Tehát örülök is, meg nem is. Még tegnap este is ezen zakatolt az agyam, hogyha vége, akkor hogy lehet, hogy a legpozitívabb szereplõ ilyen életet éljen a hazaérkezésük után...
Most viszont megnyugodtam, mert hát nincs még teljesen vége. :) Bár, mire Mo-on levetítik, elfelejtem az egész sorozatot...

dr66 2007 júl. 23. - 00:25:25
(497/4651)
hát dius,a rossz hir az,hogy tényleg vége.a köv.részeket még el sem kezdték forgatni,aug.16.án kezdik,aztán ugy néz ki,februárban kezdik vetiteni.amerikában.a jó hir az,hogy mivel 6 évadra tervezik,Jack is rendbejön szerintem.Én is ezt szeretném,mert ez az utolsó rész nagyon odab.sz. üdv 66
Dius 2007 júl. 22. - 23:06:51
(496/4651)
Sziasztok,

aki látta a ma esti két részt, kérem tegye meg, hogy válaszol!
Ezek voltak az utolsó részek???????
Mert nagyon ki lennék akadva, ha pont a fõszereplõ Jack - aki természetesen a kedvencem - ilyen jövõt éljen meg...meg egyáltalán, elég furi lenne egy ilyen vég, nem?

Kérlek, nyugtassatok meg, hogy nem azért nem lesz jövõ héten az AXN-en, mert vége, csak....

Köszi elõre a válaszokat!!
Szép estét! Dius
leahla 2007 júl. 22. - 20:48:40
(495/4651)
Én sem látok ugyan minden részt, de állítólag az RTL-en is le fogják adni, talán õsztõl. Viszont valószínû, ha elkezdik akkor nem egybõl az új részektõl.
encsimencsi 2007 júl. 22. - 14:56:27
(494/4651)
Sajnos én nem tudom nézni a Lost-ot , mert csak 6 csatornánk van (Ebbe nem tartozik bele az AXN) . Ezért érdekelne, h az RTL Klub mikor folytatja a sorit? Ha vki tudja lécci írja meg! Elõre is köszi!
gegee 2007 júl. 18. - 00:10:32
(493/4651)
Én mondjuk eddig (az aktív fórumozásomig) a spoiler szót csak mint autó-légterelõt hallottam... :-D
Amúgy arra lennék marhára kíváncsi, hogy ki az a jótét(?) lélek, aki_elõször_mexerzi az epizód videóját (általánosságban mondom) és netre kiteszi, megosztja. Felveszi a tv-bõl, bedigizi, és terjeszti semmi ellenszolgáltatásért? Miért csinálják? Félreértés ne essék, én csak örülök, és hálás vagyok érte...csak nem értem, hogy ebben a pénzéhes világban vannak még ilyenek...
kymara 2007 júl. 16. - 08:01:31 Előzmény Sorenson
(492/4651)
sorozatok.co.nr. itt az összes rész le tudod szedni ingyen, csak egy kicsit komplikált,mivel egy rész kb. hat kis részre van vágva és egyenként kell lementeni az összeset egy külön mappába, majd az egészet egyszerre kell kicsomagolni, és már nézheted is. Egy rész letöltése kb. 20 perc.