Téma: Meryl Streep

10/10
floydie1980 2009 ápr. 21. - 21:07:41 10/10
(12838/17078)
Aha, télleg ügyes, meg cuki is:)
Nekem mostanság ez a kedvenc videóm: http://www.youtube.com/watch?v=F-FHv2NwwJc annyira imádom nézni ahogy rajonganak érte, meg Don a háttérben ahogy megfogja a derekát, olyan kis gondoskodónak látszik. Tiszta jó érzés nézni õket :)
10/10
dzsuh 2009 ápr. 21. - 19:40:29 10/10
(12837/17078)
szépestét mindenkinek.
már legalább 10x megnéztem ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=dGiYbJqRePs
annyira ügyees :D LL
(bocsi,ha láttátok már)
10/10
manci 2009 ápr. 21. - 17:46:40 10/10 Előzmény M4ever
(12836/17078)
Mi az a régi életrajzi könyv, amit most olvasol? Mikor jelent meg, ki írta, stb, stb.
10/10
floydie1980 2009 ápr. 21. - 15:37:20 10/10 Előzmény M4ever
(12835/17078)
Szia!

Köszi a képeket meg mindent:) Annyira jó lesz ez a film, hogy már elõre imádom:) Nagyon kiváncsi leszek Meryl, hogy utánozza Julia Child hangját, mert finoman fogalmazva is elég érdekes hangja volt neki... De biztos király lesz. Amúgy ez megint olyan film, amit vétek lenne leszinkronizálni.
Nem tudom, hogy milyen lesz az új könyv, de siess az olvasással és tájékoztass majd azért minket is:D Remélem jó lesz!
10/10
Lujzikaa^^ 2009 ápr. 21. - 15:05:32 10/10
(12834/17078)
Szia, nekem is tegnap jött meg, és én is láttam az az interjút, már azt gondoltam magamba hogy fölösen kidobtam a pénzt, de az elsõ 50 oldal után azt kel hogy mondjam, ÉN kellemeset csalódtam, szerintem nem rossz könyv.
10/10
M4ever 2009 ápr. 21. - 14:23:25 10/10
(12833/17078)
Ok a végére egy személyes és kicsit off hsz...
Tegnap megérkezett az új Meryl életrajzi könyv, amit múlt héten rendeltem ... az "apró" problémám csak az, hogy kb. 120km-re vagyok a könyvtõl ... leghamarabb pénteken látom.
Az az igazság, hogy a szerzõvel készült interjú óta nem is igazán tudom mit gondoljak a könyvrõl... remélem abban nincsenek olyan fatális tévedések, mint amiket az író abban a riportban mondott... majd meglátjuk.
Egyenlõre még mindig a régi életrajzi könyvet olvasom...nagyon sok háttérinfó van benne a forgatásokról, de Meryl privát életérõl még több ... sajnos :( ...tudva azt, hogy Meryl mennyire nem szereti "kiteregetni" a magánéletét, eléggé vegyes érzésekkel olvasom azokat a részeket, amelyek arról szólnak... mert ok, ha már ott van elõttm leírva, nem fogom átugrani, de sok olyan dolog van, amit szerintem egyáltalán nem kellett volna megírni, vagyis legalábbis nem úgy és nem olyan részletesen, mert egyszerûen magányügy...
Remélem, hogy ez a legújabb könyv inkább Meryl munkásságáról szól majd és nem a magánéletérõl! Persze mindenekelõtt remélem, hogy alapvetõ adatok, infók helyesen szerepelnek majd benne...
Na jó befejezem, bocsi a hosszú hsz-rt.
10/10
M4ever 2009 ápr. 21. - 13:56:58 10/10
(12832/17078)
Újabb esetleges díjról én sem tudok, de az már biztos, hogy Meryl az egyike azon 15 színésznek, akik idén csatlakoznak az "Actors Hall of Fame" tagjai közé. A "beiktatást" késõbb tartják, bõvebb info még nincs az idõpontról.
A hivatalos honlap linkje: http://www.actorshalloffame.org/induction.html

A másik amit nemrég találtam:
Valósznûleg Meryl idén részt vesz a New Jersey Hall of Fame" május 3-i beiktatási ceremónián. Meryl tavaly nem tudott részt venni a beiktatáson elfoglaltásgai miatt, és olvastam egy cikkben, hogy elvileg idén ott lesz, de a hivatalos honlapon errõl nem írtak...majd meglátjuk! Remélem ott lesz, mert akkor hallhatunk tõle egy újabb beszédet!!!!!! :)
A hivatalos honlap:
http://www.njhalloffame.org/

Egyenlõre ennyi új infót tudtam hozni, ill még annyi, hogy Simmply-n van pár új videó, amit sztem érdemes megnézni!!! :)
10/10
Fan 2009 ápr. 21. - 11:36:41 10/10 Előzmény dzsuh
(12830/17078)
Köszi szépen a jegyzetet :)
Én nem tudok most köv. díjról semmit.
10/10
dzsuh 2009 ápr. 20. - 19:31:48 10/10 Előzmény Les
(12829/17078)
sziaa,köszönöm!
mi a következõ díj, amire jelölték Meryl-t?:O :$
10/10
Les 2009 ápr. 20. - 18:41:36 10/10
(12828/17078)
Huha, örülök hogy itt vagy.

Köszi szépen az infot is! Mindenki mondta hogy az órák nagyon szuper könyv, Én is fogok elolvasni, ha sikerült megszereznem.
10/10
dzsuh 2009 ápr. 20. - 18:17:14 10/10
(12827/17078)
sziasztok, egy produkciós jegyzet a Veszélyes vizeken-rõl.Lehet,hogy már láttátok, olvastátok, de azért beteszem:

A Veszélyes vizeken címû filmhez Denis O’Neill-nak a Fly, Rod & Reel magazin számára írt, a mûlegyes horgászatról szóló cikke szolgáltatta az inspirációt. O’Neill írásához a montanai Smith folyón töltött horgász kalandját vette alapul, mely nem csak azért volt számára emlékezetes, mert „egy gyönyörû és távoli hely”, hanem azért is, mert „az ember egyszer csak a folyón találja magát, amitõl aztán nem tud elszakadni”. „Végig kell járnod az egészet.” A Veszélyes vizeken forgatókönyvével David Foster, a veterán producer esélyt kapott egy régóta dédelget álmának megvalósítására. 1975-ben, mialatt a Running The Wild Big Red c. western filmen dolgozott, egy elõzetes leírást készített az elsõ útról a Colorado folyó zúgójánál, ahol Foster megtapasztalta a vadvízi evezés lenyûgözõ élményét. Habár a Veszélyes vizeken létrejöttét megelõzte westernfilmjének elkészítése, azonban álmának megvalósításáról nem feledkezett meg. „17 évvel ezelõtt már akartam forgatni egy filmet a vad vizerõl” -mondja Foster. „Amikor elõször elolvastam a Veszélyes vizeken történetét, éreztem, hogy ez egy olyan ötlet, amit meg tudok valósítani.” „Az eredeti forgatókönyv elolvasásának pillanatától két név volt a fejemben, akiket meg akartam nyerni a filmhez: Meryl Streep-et, hogy eljátssza az egyik szerepet, Curtis Hanson-t pedig rendezõnek,” -mondja Foster. „Produceri éveim alatt elõször fordult elõ, hogy az elsõszámú jelöltjeimet azonnal megkaptam.” A Universal és a Truman-Foster producer páros Curtis Hanson-t már az elõkészületi munkákhoz megszervezte. Mivel Hanson már olyan thrillerekkel bizonyította rendezõi tehetségét, mint a Hálószobaablak, melyet õ is írt és A kéz, amely a bölcsõt ringatja, természetes választásnak tûnt a Veszélyes vizeken c. filmhez. Streep és a többiek még a forgatás megkezdése elõtt szerették volna megismerni a folyót. A forgatás megkezdése elõtt két hétig élvezték, ahogy õk mondták a „felderítést és fejlõdést”. A stáb és a rendezõ az Oregon állambeli Grant’s Pass városában találkozott, hogy próbáljanak vízen és szárazföldön egyaránt. Nem csak színészként hatottak egymásra, hanem megtapasztalták, hogyan kell együtt dolgozniuk, miközben egy csónakban manõvereznek a folyó szelídebb és vadabb szakaszain. Ezek az utak a történet megértését segítették, és néhány esetben a szerepek újraértelmezését-. Az alkotók néhány szokatlan technikai megoldáshoz tanácsadókat szerzõdtettek. Ez a csapat volt az ún. „folyó stáb”, akik John Wasson vezetésével az ország élvonalbeli kajakosaiból és vadvízi evezõseibõl állt. Wasson, aki már 25 éve raftingozott és kajakozott, és világszerte számtalan helyet elsõként tesztelt, a vadvizes jeleneteket õ felügyelte és õ látta el A folyó szeli ketté c. filmet is biztonsági tanácsokkal. „A kritikus jelenetek 90 százalékát Meryl játszotta.”- mondja Foster. „A veszélyes vízeséseknél biztonsági okokból kaszkadõrt alkalmaztunk, de Meryl ragaszkodott ahhoz, hogy amelyik jelenetet tudja õ csinálja meg, és amint lehetett, visszaült a csónakba. Nagyszerû színész. „Streep új, a forgatás alatt kifejlesztett vadvízi evezõs képességeit sikerült a kameráknak rögzíteni. A „folyó stáb” szorosan együttmûködött az operatõr Robert Elswitt-tel és a csapatával azon, hogy kifejlessze, hogyan lehet a víz alatti és víz feletti jeleneteket rõgzíteni. Az egyik legértékesebb fejlesztésük a vízi kamera kocsi volt. Egyedileg tervezett állványokkal szerelték fel, amire a kamerákat rögzítették, valamint másodcsónakon helyezték el a fénytechnikát, a reflektorokat és a biztonsági felszerelést a stábbal együtt. Lawrence Truman, a producer dicsérte Streep evezési technikáját, és rámutatott arra, hogy a hitelesség e film sikerének kulcs, amit õ az egyik legizgalmasabb és legfélelmetesebb munkájának tart. „Azt mindenképpen el kell mondanom, hogy Meryl Streep az, aki evez a folyón és ebben a filmben a vad vizek legvadabbikán állta meg a helyét.” –mondja Truman

VÉGRE ÚJRA ITT!:D Rengeteg minden történt mióta nem voltam :( Jó lesz visszaolvasni a kommenteket, és még több örült rajongót "megismerni". Én a szünetben kiolvastam az Órák c. könyvet, hihetetlenül tetszett és nagyon jó a történet. Mindenképpen olvassátok el, ha a kezetekben van! :)
10/10
Les 2009 ápr. 20. - 17:55:05 10/10 Előzmény M4ever
(12826/17078)
Nagyon szépen köszönöm ezt az infót. Én is várom ezt a filmet.
10/10
Fan 2009 ápr. 20. - 10:09:27 10/10 Előzmény M4ever
(12825/17078)
Nagyon nagyon szépen kösziiiiiii!!!!! :)
És igen Meryl annyira gyönyörû ezeken a képeken h. én is csak ámulok h. áhh. hogy csináljaaaaaaaaa!!!!????!!!! XD XD
Annyira hihetetlen h. júniusban már 60 lesz :/ XD
10/10
floydie1980 2009 ápr. 19. - 20:49:18 10/10
(12824/17078)
Hát ezer köszi a képért meg a cikkért! Nagyon jó ez a kép, még a telóját is látni, nekem is kell egy olyan...
10/10
M4ever 2009 ápr. 19. - 19:33:48 10/10
(12823/17078)
A képet az elõbb lehagyta... remélem most csatolja...
10/10
M4ever 2009 ápr. 19. - 19:32:32 10/10
(12822/17078)
Sziasztok!

Millió köszönet a képekért, videó és cikk linkekért!!!!!

A Nancy Meyers film forgatásán készült képekre egyszerûen szavakat sem találok!!! Meryl csodálatosan néz ki azokon a képeken (is)! :)
NAgyon várom már azt a filmet... bele sem gondolok inkább, hogy mjdnem egy évet kell várnunk, hogy eljusson hozzánk... remélem jövõ jan-febr-ban láthatjuk!!!
Találtam pár új képet a forgatásról, hmm érdekes lehet nyári melegben, tavasszal/nyár elején karácsonyi jelenetet forgatni... LOL
ok, a forgatáson készült képeket látva már egyértelmû, hogy miért tervezik karácsonyra az amerikai bemutatót! ;) :)
http://samdoesindia.wordpress.com/
10/10
Les 2009 ápr. 19. - 18:35:17 10/10 Előzmény floydie1980
(12821/17078)
Én is ezt akartam írni. Pontosan. :)
10/10
floydie1980 2009 ápr. 19. - 13:10:31 10/10
(12820/17078)
Tényleg nagyon jó! És ez a kínai riporter tök jó kérdéseket tett fel szerintem. De Meryl is aranyos volt vele:) Mondjuk kivel nem? Nincs olyan interjú, ahol ne beszélne a családjáról,annyira édes!
10/10
Fan 2009 ápr. 19. - 12:08:23 10/10
(12819/17078)
áhh ez az interjú ami Kínában készült nagyon nagyon jóóóó!!!!!
Annyira bírom ahogy Donról és a munkájáról beszél :)