Téma: Meryl Streep

10/10
floydie1980 2009 szept. 29. - 20:31:36 10/10
(15118/17078)
10/10
offtopic
Les 2009 szept. 28. - 22:04:48 10/10
(15117/17078)
Gratulálok! Nagyon örülök, hogy találkozol Meryllel, fantasztikus és tényleg mázlista vagy!

Ha találkozol vele, ha lesznek kérdések-válaszok, akkor kérdezd meg tõle hogy jön-e Magyarországra. Ismeri-e egyáltalán az országot vagy a kultúrát. Nem muszáj feltenni, csak direkt mondom. :)

Csinálj sok képet! :)

Jó utat kívánok és vigyázz magadra! :)
10/10
M4ever 2009 szept. 28. - 19:06:03 10/10
(15116/17078)
Köszi, így elõre is... az már most biztos, hogy nagyon jól fogom érezni magam, ezt tuti!
Háát ha valóban ott állna Meryl elõttem, akkor magamat ismerve sztem szóhoz sem jutnék...ok, addig még valahogy edzem magam a "hogyan ne ájuljunk el Meryl jelenlétében és hogy legyünk képesek megszólalni ha ott áll elõttünk" dolgokra! LOL

Haha a képen már régóta gondolkozom... van egy két kedvencem, kiválsztok 1-2-t hq képet és elõhivatom nagyobb méretben... sosem lehet tudni... talán talán sikerül autogrammot kérnek, de ha nem azt is túlélem... nem az a fontos, hanem, hogy ott voltam!!! :)

Ok, most rohanok, mert lekésem az edzésemet...

Pussz mindenkinek
merylstreep94 2009 szept. 28. - 18:56:15
(15115/17078)
jajj istenem bárcsk veled mehetnél.....(L)
10/10
floydie1980 2009 szept. 28. - 18:54:18 10/10
(15114/17078)
OMG!!! El tudom képzelni, mit érezhetsz... Én is kiugranék a bõrömbõl. Biztos nagyon nagy élmény lesz. Minden másodpercrõl pontos beszámolót kérünk majd!!! Ja igen és rengeteg képet is! Annyira remélem, hogy sikerül személyesen is találkoznod vele. Majd azért beavatsz minket az utazás elõkészületeibe is?? Mármint arra gondolok, hogy miket tervezel, milyen képre kérnél autogramot, mit mondanál neki, ha ott állna elõtted, meg ilyenek:))
ÁÁÁ annyira örülök neked!!! Érezd nagyon jól magad, bár ez gondolom nem fog nehezedre esni:D
10/10
M4ever 2009 szept. 28. - 18:47:50 10/10
(15113/17078)
folyt...

visszatérve a további jegyekre...
A fesztivál díjátadójára és az azzal egybekötött J&J premierre nem sikerült jegyet vennem, mert mire ismét beengedett a rendszer már nem volt rá jegy...

De aznap este mégegszer vetítik a J&J, arra sikerült jegyet vennem, és így ott lehetek a premier elõtt a red carpet-nél, mivel oda 6 után csak azokat engedik be, akiknek jegye van az aznap esti vetítésekre! ;) :)

Sikerült még jegyet vennem a Távol Afrikára és az Adaptációra is (ok, tudom , hogy nekem igazán nincs okom most panaszkodni, de azért a Sophie választását, a Kramer-t is szívesen ,megnéztem volna...de akkor sajos még itthon leszek...) Elvileg a programban szerepel a Szív hídjai is, de a jegyvásárlásnál nincs felsorolva, azért remélem késõbb még felkerül..
hááát az ismerõseim, akikkel megyek már készen vannak... mert õk nem igazán film és Meryl rajongók, én pedig a fesztiválra jobban készülök, mint az egész római útra, városnézésre stb.
10/10
M4ever 2009 szept. 28. - 18:41:43 10/10
(15112/17078)
Sziasztok!

Annyira aranyosak vagytok, nagyon jól esik a gratulációtok és jókivánságaitok!
Ígérem megpróbálok majd mindent memorizálni (ha az izgatottságtól erre egyáltalán képes leszek), és természetesen részletesen beszámolok majd mindenrõl!

Hmm a képek... ha jól informálódtam a korábbi évekrõl írtakból (mert, alapos "kutatómunkát" végeztem a fesztivállal kapcsolatban), akkor sajnos szigorúan tilos bent fényképezni, videózni...mert ha vki lebukik, azt kivezetik... :( ezt azért nem kockáztatnám a világért sem!
De ígérem, ha lehetõségen lesz kint fotózni, akkor ott nem fogom vissza magam! xD

Ok, találkozás Meryl-el sztem továbbra is csak álom marad... sosem voltam egy "nyomulós" autogrammra vadászós rajongó semmilyen téren..hááát most már a koromnál fogva is távol áll tõlem ez, de azért az biztos, ha adódik olyan szituáció, hogy Meryl közelébe lehetne kerülnie (Red Carpet), sajtótájékoztató, ott ott leszek és háát ki tudja... ha az van megírva, hogy egy "találkozó/autogramm" összejöjjön, akkorúgyis úgy lesz, ha nem nem...én most már attól a föld felett lebegek, hogy Meryl-el egy teremben leszek, hallhatom õt élõben, és ráadásul láthatom az I know it was you dokumentumfilmet!!! :)
StreepM 2009 szept. 28. - 18:35:51
(15111/17078)
Gratulálok!

Szívesen lennék a helyedben.Régi vágyam Meryl-lel találkozni, úgy tûnik, ez még várat magára.Talán egyszer.....
10/10
Fan 2009 szept. 28. - 17:59:35 10/10
(15110/17078)
OMG!!!! :D
Nagyon remélem h. fogsz találkozni Meryllel, bár az h. élõben fogod látni már az is király!!!! Legalább már egyikünknek lesz személyes élménye vele :)Aztán részletes beszámolót kérünk majd az egészrõl :D Uhh de foglak irirgyelni XD XD XD
Nagyon jó utat így elõre is :)
10/10
Ezüstróka 2009 szept. 28. - 17:47:24 10/10
(15109/17078)
Fogós kérdés. Talán azt, hogy van-e még olyan vágy, ami nem teljesült, és mi az. De nem tudom, asszem ez félpercenként változik nálam :D Túl sok kérdésem lenne. Nehéz kiválasztani egyet.
10/10
Ezüstróka 2009 szept. 28. - 17:44:48 10/10
(15108/17078)
Gratula, legyél ott helyettünk is, mi lélekben ott leszünk veled! :D Tényleg csinálj sok fotót, és remélem személyesen is összeakadsz Meryllel. Ha igen, tudasd vele, hogy nagyon várjuk :D Sok sikert és jó szórakozást.
merylstreep94 2009 szept. 28. - 16:53:02
(15107/17078)
ha kérdezhetnétek Meryltõl mit kérdeznétek???
merylstreep94 2009 szept. 28. - 14:18:07
(15106/17078)
Gratul Gratula Gratula!!!!!! Remélem sikerül megvenned a jegyeket! (L):) sok szerencsét!!!!:)(L) és remélem találkozol MERYLLEL!!!! (majd lécci csinálj képeket)!!!!
és nagyon gratulálook amiért eljutsz Merylhez !!VAlóra vált ÁLOM!(L)
10/10
M4ever 2009 szept. 28. - 13:21:15 10/10
(15105/17078)
Sziasztok,
Elõször is bocs a kicsit személyes offért, de annyira boldog vagyok, hogy ezt nem bírom magamban tartni!!!

Közel 2,5 órás próbálkozás után (internet/telefon) sikerült jegyet vásárolnom a Római Filmfesztiválra, arra a bizonyos beszélgetésre és az I know it was you vetítésre!!!

Hónapok óta tervezem az õszi római utamat, azaz Rómába mindeképp mentem volna az okt 19-i héten, és csak remélnykedtem, hogy sikerül jegyet vennem erre az eseményre (ok, elõször is reméleltem, hogy erre a zidõpontra esik ez a beszélgetés, nem korábbra...)
Babonából nem említettem senkinek, hogy a fesztiválra is szeretnék menni...
Még most sem hiszem el, hogy sikerült vennem!!!
Persze a rendszer azóta sem enged ismét belépni, ha sikerül, akkor szeretnék még 1-2 filmre is jegyet venni, mert hmm pl a Távol Afrikától-t szívesen megnézném moziban nagyvásznon, és az már csak hab lenne a tortnán, ha sikerülne jegyet vennem a J&J premierre és a díjátadóra)
Persze ha nem, azért azt ezek után, hogy a beszélgetésre sikerült jegyet vennem, túlélem! :)

bocsi az offért, de most a föld felett lebegek már méterrel... és annyira boldog vagyok, hogy semmi másra nem tudok koncentrálni, pedig kellenne... pl. a munkámra...megyeik is vissza dolgozni! :)
10/10
M4ever 2009 szept. 28. - 01:56:04 10/10
(15104/17078)
10/10
Ezüstróka 2009 szept. 27. - 21:46:48 10/10
(15103/17078)
Az efféle versekre csak annyit lehet mondani, hogy valószínûleg egy olyan ember írta, aki iszonyatosan irigy arra, hogy valaki a tehetségével, és nem a csinibabás külsejével képes elérni azt, amit Meryl elért. Elég szegényes élete lehet, ha meg tud szólni egy olyan embert, aki nem botrányokkal próbál hírnevet szerezni. Amúgy meg mindenkinek szíve-joga, hogy mit gondol, a mi véleményünkön úgysem változtat. :P
StreepM 2009 szept. 27. - 19:15:37
(15101/17078)
Meryl akkor is nagyszerû!:-)
StreepM 2009 szept. 27. - 19:02:51
(15100/17078)
Sziasztok! Rég jártam itt, nagyon jó ez a topic, sok hasznos imfo van.
Viszont nagyon mérges vagyok, az iwiw-en körbe jár ez a bosszantó versike, nem értem, miért gondolják ezt rólunk, rajongókról.
Lehet, kicsit túl reagálom, de felhúztam magam rajta, már õt is csúfolják - ide másolom:

Óda az dicsõ Streep ádámcsutkájához

Ó Meryl ó Meryl Én Gyönyörû dívám!

Szívem rejtekébõl száll az ódám hozzád!

Szõrös lábad elõtt nézõk

hada hever!

- Nehogy fikázni merd

Hallod e kishaver!

Szépségétõl ájul tinicsaj és vénlány

Reszketek és zengek:

Mily szép emberpéldány!

Gyönyörûség, szépség körüllengi õtet

Hónalja illata belengi a Földet!

Ahol megjelenik, fanfárok zengenek

Zsíros haja körül sirályok lebegnek.

Orra mint az ölyvé, vasból van-e vajon?

Szája mint a pontynak – heverj a talajon!

Keble halma csontos, mint a páva csõre

Ráncos mint a csizmám, pihe-puha bõre.

Keszeg alakjára csókot ád a napfény,

Rövidlátó szeme harmatozó kökény.

Lábnyomát kísérje fényes aranyesõ,

Bele sóhajától felzúdul az erdõ.

Kérges talpa nyomán források fakadnak,

Mohó férfiszemek orrára tapadnak.

Száraz öle nem vár gyönyört és bókokat

Szerelmi légyottra nemigen bólogat.

Erénye illata liliomos rózsa

Ezért fan Balázska, ne állj be a sorba!

Frigid õ és jeges, mint frigó a sarokban

Ezért hiú ábránd tartani karodban.

Felséges alakját bámulja a felhõ

Szent ujja körmein fekete a redõ.

Királynõként trónol márvány árnyékszéken

Kakis bugyogóját eltakarja szépen.

Bálványozva hajt fõt kritikusok hada

Sikolt az Úristen: „Meryl élõ csoda!”

Imádjátok inkább Merylt én helyettem”

Hallywod asszonyát így imádják szépen.

Borulj le elõtte, csodáld nemességét

Kutyám is vonítja fénylõ tehetségét.

Borulj le elõtte, szórj rá rózsaerdõt

Ne taposd le, kérlek a rajongó Ernõt!

Viki, Zsuzska, Béla, hódoljál elõtte

Vigyázz, szegény Meryl-t ne sodord a földre!

Hisz autogramot nem ád, aki hülyén visít

Meg ne csókold ajkát, inkább egyél virslit!

Hisz csókos ajakából fokhagymaszag árad

Ha csengõ kacagása felveri a házat.

Díjak, pálmaágak dicsérik õsz fejét

Hajbókolva féljük drámai erejét.

Nyüszítve szól szája mély katarzist keltve

Meghajol elõtte magasztos napkelte.

Készíts neki baby, aranymíves oltárt

Helyezd rá gyöngéden Meryl dicsõ szobrát!

Fonj bölcs feje köré harmatos koszorút

Könnyeiddel áztasd, sikongass szomorún.

Reszkess, és alélj el, borulj le elõtte.

Essél transzba kedves, butuska Emõke!

Aki ezek után bálványod bírálja

Törd be balga fejét, rúgd le a bányába!

Verd a fejét buzgón derék bikacsökkel

Aztán fõzd olajban, bánj el a köcsöggel!

Tüzes vassal kínozd, míg így kiált a balga:

„Meryl az Istennõm, leborulok halkan!

Beállok a sorba, én is ódát zengek

Hiszen engedni kell a divatos trendnek!

Megbántam bûnömet” - így kiált a szegény

-Bús ajkán kiáltja:

” L)MERYL(L)(L)

MERYL(L)(L)MERYL(L)(L)MERYL(L)

(L)MERYL(L)(L)ME
RYL(L)(L)MERYL(L)(L)MERYL(L)(L)

MERYL(L)(L)MERYL(L)(L)MERYL(L!!!!”
10/10
floydie1980 2009 szept. 27. - 17:50:20 10/10
(15099/17078)
Láttátok már? Megújult a simply-n a video részleg. Úgy látom most már nagyobban lehet nézni a vidiket!!!És 2 új video is felkerült!!!!
http://www.video.simplystreepmedia.com/view/556/cine-cinema-1994/ á ez nagyon jó
http://www.video.simplystreepmedia.com/view/555/the-big-picture-1990/ she-devil interjú:))