10/10
Johann 2011 febr. 19. - 23:45:26 10/10
(1/1)
Ma este láttam az Újpest Színházban, a Turay Ida Színház vendégjátékaként. Remek kikapcsolódás. Biztosan viszik még több helyre, én csak ajánlani tudom. Az ember azt kapja, amit vár egy igazi, hamisítatlan vígjátéktól: önfeledt szórakozást. Jó néhány poénja sokáig emlékezetes marad. Hûvösvölgyi Ildikót eddig nehezen tudtam volna elképzelni zsémbes házmesternéként, de õ is nagyon jól feltalálta magát ebben a szerepben.

Azt viszont egy kicsit fájlalom, hogy az Újpest Színház port.hu-s aloldalán napok óta az "Információink szerint az elkövetkezendõ egy héten belül nincsen elõadás!" mondat olvasható, miközben tegnap egy jótékonysági estet tartottak az vörösiszap károsultak javára, ma pedig ez a fergeteges vígjáték volt mûsoron. Mindkettõ olvasható volt honlapjukon is... (Az Újpest Színház saját honlapján.)
Mindenesetre ennek nem látta kárát az elõadás: olyan teltház volt, a pótszékek is kevésnek bizonyultak! A nézõtér soraiban pedig számos híresség volt felfedezhetõ: színészek, énekesek - többek között Keresztes Ildikó is.