10/10
zo-mánia 2010 febr. 04. - 22:40:14 10/10
(10604/11664)
Tudjátok mit gondolok???
Szerintem itt marhára félre értelmeztétek egymás szavait...olyat is belegondoltatok ami nincs is mögötte és közbe még meg is haragudtok egymásra:(
Átkéne gondolni és olvasni újból minden hozzászólást mert én már elöször se értettem miért megy a vita..
Ráadásul teljesen feleslegesen...
Mi ez itt valami harc?ki mit szeret,miért ,mennyire Zolit??na neee már gyerekek!!!
Ezt egyszer hõn szeretet topic alanyunk elolvasná elájulna,hogy ilyeneken megy a harc...:)
HANGSÚLYOZOM:ezt nem személyre szabottan értem senkire sem itt!!
Régen rossz ha már mi is egymást "öljük"...
Részemrõl ez volt ehhez az utolsó hozzáfüznivalóm.
Továbbra is örültem volna ha tényleg összehozhattunk volna egy közös MIH-t vagy Édest mindenkivel itt..na de ahogy most állunk:(
Remélem rendbe hozhatok a dolgok?!!!:)
10/10
álomvilág11 2010 febr. 04. - 21:22:00 10/10
(10603/11664)
remélem sikerül lezárni Mindenkinek önmagában a sérelmeket...és tovább lépni valahogy...semmiképpen nem úgy , hogy feladja

Margit , az "egyszer véget érnek"..van folytatása is "de még addig mindent újra kezdhetünk..."

természetesen mindenkinek saját döntése , hogy mit lép...meggyõzni nem hiszem , hogy tudnék Senkit a maradásról...átéltem hasonló érzéseket...és mégis itt vagyok,
és most utólagos engedelmével idézek Valakit:
"Mert Zoli lénye olyan, hogy akit egyszer megérint, az soha többé nem felejt."ezzel teljes mértékben egyet értek:))

és még valamit megtanultam ebben az egy évben amióta a fórumozásnak adtam a fejem: nem szabad soha leírni az õszinte érzéseinket, mert akkor könnyen sebezhetõvé válunk ..:(
10/10
álomvilág11 2010 febr. 04. - 21:09:06 10/10 Előzmény zo-mánia
(10602/11664)
csak szurkolni tudok, hogy minden rendben legyen a szervezéssel és természetesen nem szeretnék beleszólni csak hálás vagyok érte Neked , hogy foglalkozol vele, de volt egy "õrült"gondolatom amihez nem szóltál semmit, pedig azt hiszem Mindenki örülne Neki...talán kivitelezhetõ lenne , hogy Zoli dalra fakadjon :))

várom az idõpontot és remélem el is tudok majd menni.
10/10
álomvilág11 2010 febr. 04. - 21:04:15 10/10 Előzmény álomvilág11
(10601/11664)
jav.nem emberekben hanem embereknek, elnézést
10/10
szinva 2010 febr. 04. - 17:27:33 10/10
(10600/11664)
Kedves Margit! Sajnálom, hogy elhagyod a fórumot, s habár még nem találkoztunk, és nem is ismerjük egymást, de mindíg szívesen olvastam a beszámolóidat.

Mivel nem teljesen értem problémát, ezért nem tudok hozzászólni, viszont valamit mindenképp írni szerettem volna, mert nem irogathatok úgy mint hogyha semmi se történt volna.. Remélem rendben lesznek a dolgok! További szép napot mindenkinek!
10/10
álomvilág11 2010 febr. 04. - 13:52:44 10/10
(10599/11664)
szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba :)

leírom a véleményem a történtekrõl és ezzel sem bántani sem kioktatni nem szeretnék senkit...de muszáj megtennem , mert pont arra a mondatra nem figyel senki ami érzékenyebb és könnyebben sebezhetõ emberekben (amilyen én is vagyok) fájdalmat okoz:

"Valóban nem hagyományos orvos, sõt még csak nem is kézrátétellel gyógyít (bár biztos úgyis tudna egyeseket...)."

és a lényeg az "egyesek " szón van, azt hiszem itt nincsenek egyesek és kettesek vagy mások...mindenki van!
és mindenki a maga módján kedveli Zolit és ezért vagy azért felnéz rá és tiszteli :)

ennyi lett volna a hozzáfûzni valóm...
10/10
marteeka 2010 febr. 04. - 11:49:02 10/10
(10598/11664)
Csak hogy ne legyenek elvarratlan szálak…
Bocsánatot én is tudok és szoktam is kérni, gyakran még olyasmiért is, amit el sem követtem, csak hogy ne bántsak meg másokat. Ettõl vagyunk emberek, vagy mi.
Viszont ha engem alaptalanul sérteget valaki, anélkül, hogy elõször velem közölné, hogy valami baja van velem, vagy valamivel megbántottam, és beszéljük meg a problémát, na attól nem tudok szívbõl bocsánatot kérni, még akkor sem, ha esetleg lett volna miért. Egy üres szónak meg mi értelme, ha nem úgy gondolom.
Hiszen hiába kedveltem és becsültem azt az embert, ha ezek szerint õ másképp látta, és eleve feltételezni tudta rólam, hogy nyilvánosan, vagy akárhogy is képes lennék rajta gúnyolódni.

Eddig azt hittem, hogy itt általános érvényû, hogy Zoli a hangjával gyógyít, jobb kedvre derít. Bár lehet, hogy Tõled hangzott el legtöbbször, de semmiképpen nem egyedül csak Tõled. Ha ennek ellenére két szó, a „hangjával gyógyít”, ráadásul egy mosolygós smiley-val megtûzve (=vicc), itt félreérthetõ (???) olyan irányba, hogy rajtad gúnyolódok, akkor itt valóban nincs tovább semmi keresnivalóm.
Ezzel minden gondolatomat megosztottam a történtekkel kapcsolatban és Márai bölcs szavaival élve hallgatok.
10/10
zo-mánia 2010 febr. 04. - 11:19:36 10/10
(10597/11664)
Mindennel egyetértek amit írtál...
természetesen nem azt mondtam hogy nem lesz...ha sikerül megszervezni akkor közzé lesz téve mindenhol...:)
végülis tényleg egy a közös bennünk...Zoli iránt való szeretet,tisztelet.
De nem lenne egy hátrány ha nem marnák egymást az Õt szeretõ emberek..
na de sajnos szerintem ez elég lehetetlen..mert mindenki más érzékenységû,lelkületû...ami másnak még tréfa vagy belefér az valakinek sértõ...
hisz nem vagyunk egyformák..ettõl vagyunk emberek:)
klaudia28 2010 febr. 04. - 09:42:34
(10596/11664)
A köztali szerintem jó lenne, én még nem voltam, de érdekelne. Talán attól, hogy a fórumozók éppen egymással nincsenek a legjobb viszonyban, attól még Zolit mindenki szereti. Aki nem, az meg úgyse megy el. S addig még változhat a hangulat is.
Csajok! Azért jöttem ide, mert itt folyamatos pörgés volt, úgy tûnt, mindenki valamennyire ismeri és kedveli egymást, s egymással is jól elbeszélgettek, nem csak Zoliról. Remélem, még visszatér a régi jó hangulat.
klaudia28 2010 febr. 04. - 09:28:17
(10595/11664)
Kedves Margit! Nagyon sajnálom, hogy úgy döntöttél, elhagyod a fórumot. Nem váltani szeretnélek, sokkal inkább Veled együtt (is) fórumozni. Mindig jó volt olvasni azt, ahogyan Zoliról írtál, soraid lelkileg feltöltöttek. Bízom benne, hogy ha nem is itt, de színházban még fogunk találkozni egy integetésnél több erejéig is.
10/10
zo-mánia 2010 febr. 04. - 09:10:02 10/10
(10594/11664)
Bár igazából nemértem min megy a vita,nem is szólnék bele.Csak halkan megjegyezném,hogy szerintem túl reagálta mindenki és nem olyan nagy horderejû a dolog.Elvégre itt felnõttek írkálnak nem tizenéves fruskák:))
Nekem is sokszor rosszul esett mindenféle támadás...fõleg ha lemerem írni a nem tetszõ kritikát is Zoliról.És akkor pont ti voltatok azok akik kértek emiatt ne hagyjam abba a fórumózást.Nos én most azt látom ugyanaz a helyzet csak nem velem.
Még mindig azt mondom kár azon összeveszni ,hogy ki hogy látja Zolit.Mindenkinek az egyéni szoc.joga hogy leírja mi volt csodálatos Tõle vagy épp mi nem.Ez nem von le semmit az Õ értékébõl,hogy nagyszerû mûvész,tehetséges,kedves,DE Õ sem tökéletes.
Nos errõl ennyit.
Amúgy én innen személyesen még csak Álomvilágot láttam,meg egyszer fél percre Margitot..tehát nincs jogom és senkirõl ítéletet mondani,hogy ki milyen...de visszafele is sztem igaz.
Lehet nincs értelme ennek a közönségtalinak sem....hisz mikor elsõnek volt akkor nem egészen ilyen volt a közhangulat egyik fórumon se......
10/10
marteeka 2010 febr. 04. - 00:11:24 10/10
(10593/11664)
Utoljára azért még egy dolgot megjegyeznék, hogy a ki mikor jön, jó dolgok, negatív dolgok, stb. részre is reagáljak.

Ez a topic egy a többezer közül egy programadatbázisban, filmek, színház, éttermek, személyek, stb. között. Nem egy személyes honlap, fanclub, és még csak nem is rajongói fórum. Az, hogy itt a többi topic kb. 80-90 azázalékára jellemzõ pozitív-negatív kritika egyensúly soha nem állt fenn (mivel negatív kb. 0,0001%-nyi van), az csak azt bizonyítja, hogy Zoli egy nagyszerû mûvész és értékes ember. Hogy ide olyan emberek írtak, akik ismerik és elismerik a mûvészetét. Akik történetesen idõközben egymást is "megismerték", és emiatt akkor is szívesen jöttek, ha éppen Zoli mûvészetérõl nem volt mit megosztani. Ha éppen idejük vagy bármi más nem engedte, akkor sem jöttek, ha lett volna mit megosztani.
Sajnálom, hogy ennek ellenére a diploma és sok nyelvvizsga megszerzése közepette nem volt érkezésem rendszeresen és hosszasan ecsetelgetni meg nem történt pozitív élményeket. Lassan egy éve, hogy Zolit bárhol is láttam volna a youtube-on kívül. Eközben két alkalommal ért viszont részérõl negatív élmény, amit a helyzethez képest lényegesen enyhébben, toleránsan, de kb. egy-egy mondatban kommentáltam. Ezen kívül (nem voltam rest, visszakerestem) ebben a topicban a "bemutatkozó" legelsõ hozzászólásomban firtattam, hogy nekem nem tetszett az õ elõadásában a She. Talán akkor kellett volna szólnotok, hogy bár ez nem fanclub, de itt akkor is Zoliról csak jót vagy semmit szabad...
10/10
marteeka 2010 febr. 03. - 22:58:57 10/10
(10592/11664)
Az imént értesültem, hogy micsoda tapintatlanságot követtünk el Sívával.
Kedves Margit, ha nem is olvasod, talán valaki átadja. Miattunk igazán kár lenne megválni egy már szinte az életedhez hozzánõtt dologtól. Én sokkal könnyebben megteszem ezt, hiszen eddig sem voltam itt túl aktív, nem igazán volt okom rá. Másrészt semmi kedvem olyan helyre járni, ahol ennyi idõ „ismeretség” után lelketlennek tartanak azért, mert valakinek jó szórakozást kívánok. Azért, mert miután arról olvasok, hogy mindenki beteg, szívbõl jobbulást kívánok. Egy olyan helyen, ahol annyi humorérzék (? Inkább talán józanész…) sincs, hogy a nem személyesen neki címzett és még csak egy szóval rá sem utalt írásból valaki sértést magára vetítsen egy egyébként teljesen pozitív tartalmú mondatból.
Erre sem kedvem, sem szükségem nincs. Számtalan más formája és helye akad annak, hogy eszmét cseréljek, így tovább itt nem sértegetek senkit. Bár Síva nevében nem beszélhetek, de szerintem õ is hasonlóképpen van ezzel.
10/10
zo-mánia 2010 febr. 03. - 07:56:03 10/10
(10591/11664)
Én levagyok maradva ...egy pár napja nem írtam.
Mi történt Margittal?
Merem remélni,hogy az részemrõl nem volt bántó,hogy azt írtam sokan reagálnak így mikor meglátják elöször Zolit....
hisz ez mindenkivel megtörtént...:)
de írjatok ha vmit én tettem...
10/10
fresia 2010 febr. 02. - 21:06:20 10/10
(10590/11664)
Jó estét!
Nem tudok úgy tenni, mintha nem olvastam volna a mai hozzászólásaidat, pedig valóban nyomós okom/okaim vannak arra, hogy az utóbbi napokban nem tudtam jelentkezni itt sem. De mindennap követem a "topicjaimat": egyszer - kétszer benézek a fórumra.
Megdöbbentem azon, amit írtál, váratlanul ért, annak ellenére, hogy azt is olvastam, amire az Édeskettes után a beszámolódban utaltál.
Megjegyzem, némiképp értetlenkedve, de miután ma felhívtalak, már kezdtelek megérteni, azt hiszem.

Márai sorai most is nagyon kifejezõek, és eszembe jutott, hogy nemrég kaptam én is egy mondjuk így, az egyszerûség kedvéért, tanulságos történetet, igaz - vagy soha meg nem történt "tanmesét", amit pár embernek már továbbítottam, csupán az alapvetõ "igazsága" miatt.
Most valamennyiõtökkel megosztanám, azzal a megjegyzéssel, hogy bár csupán elhatározás kérdése lenne, amit a kis elbeszélés utolsó sorai tanácsolnak...
Mást nem szeretnék ehhez hozzáfûzni, mivel jobbára csak találgatások lennének részemrõl.

Sajnálom, hogy úgy döntöttél, ahogy, és hidd el, most nekem is elment a kedvem a jövõbeni fórumozástól.
Nagyon remélem és bízom abban, hogy meggondolod magad, hiszen ZOLI- ra "vigyázni" Te tudsz itt igazán.
Akkor talán az én kedvem is visszatér...

TÁRGYAK ÉS EMBEREK

Míg egy férfi új autóját fényezte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára.

Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött nem ismerve fel, hogy a franciakulccsal üti.
A kórházban a gyermek elveszítette az összes ujját a többszörös törés miatt. Mikor a gyermek meglátta az apját, szemében fájó tekintettel kérdezte:
Apa, mikor fognak visszanõni az ujjaim?

Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott. Visszament az autójához és többször belerúgott.
Saját cselekedetétõl feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte. A gyermek azt írta:

SZERETLEK APA!"

A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! A probléma a mai világban az, hogy az emberek vannak használva és a tárgyak szeretve.

Legyünk óvatosak és tartsuk emlékezetünkben ezt a gondolatot: a tárgyak azért vannak, hogy használjuk, az emberek pedig hogy szeressük õket!

Légy ura érzelmeidnek:

- vigyázz a gondolataidra, szavak lesznek belõlük,

- vigyázz a szavaidra, cselekedetek lesznek belõlük,

- vigyázz a cselekedeteidre, megszokások lesznek belõlük,

- vigyázz a megszokásaidra, szenvedély lesz belõlük,

- vigyázz a szenvedélyedre, rabsággá és végzeteddé válhat!

A harag és a szeretet nem ismernek határt. Válaszd a szeretetet, hogy szép és kedves életed legyen!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
klaudia28 2010 febr. 01. - 18:41:04
(10589/11664)
Álomvilág! Nem kaptam meg az iwiw-es válaszod. Írtam Neked egy másik címet, majd nézd már meg.Köszi
10/10
zo-mánia 2010 febr. 01. - 17:58:01 10/10 Előzmény klaudia28
(10588/11664)
Na igen akik sokszor látták azoknak fõleg az ilyen egyedi esetek a kiemelkedõ poénok meg amit még a fiúk pluszba kreálnak:)
Mondjuk a MIH-nél meg lehet tenni sokszor pedig elvileg szigórú szabályok vannak arra,hogy a szöveget nem lehet változtatni meg ujakat beleszõni:)
de itt valahogy mindig megtörténik.
Számomra az a baki viszi a prímet a sok közül mikor Zoli szintén ül a Rózsakertbe a zongoránál....csak hogy nem ment ki oldalra a díszlet...és ugye ott énekelnie kellett volna,csakhogy mikor észlelte mivan egyszerüen nem bírta és végig röhögte at egész részt..majd mikor a következõ jelenetnél az apjának átnyujtja a pénzt és az rákérdez,h :Tisztességes munkával kerested.
Erre Zoli:
Igen ..zongorázom a Rózsakertben meg a Szamovárban......(hatászünet)..a fal mögött...:-DDD

de nagyon sok jó vicc,baki volt az évek alatt na de ki bírja megjegyezni mind!!!:)
10/10
Anita851020 2010 febr. 01. - 17:11:13 10/10 Előzmény álomvilág11
(10587/11664)
Nagyjából megvagyok. Köszi az infót a CSAF-ról.
klaudia28 2010 febr. 01. - 12:37:55
(10586/11664)
Szívesen! Szuper volt, nagyon váratlanul jött az a beszólás, s Zoli arca kész tanulmány!:-)
10/10
marteeka 2010 febr. 01. - 10:25:00 10/10 Előzmény klaudia28
(10585/11664)
Ez a taxiórás rész hatalmas lehetett, köszi a beszámolót. :)))