10/10
offtopic
fresia 2008 júl. 15. - 11:51:28 10/10 Előzmény marteeka
(404/11664)
...és még egy "diszkrét" kép Michelangeló: Dávid szobráról, aminek másolata fogadja a Firenze városába érkezõ embereket... :))
10/10
offtopic
fresia 2008 júl. 15. - 11:48:34 10/10 Előzmény marteeka
(403/11664)
Számomra a legnagyobb élményt Firenze nyújtotta, itt található a "világ legszebb tere", többek közt! :)
10/10
offtopic
fresia 2008 júl. 15. - 11:45:08 10/10 Előzmény marteeka
(402/11664)
Örülök a jó híreknek a cicusokról! Igértél fényképeket is róluk, tudom, persze, most nem aktuális a készülõdés miatt..., csak emlékeztetõül írom! :))
Nagyon szépnek ígérkezik a /jól megérdemelt! :)/ nyaralásod!
Már jártál Olasz honban?
Én igen, sajnos már elég régen :(
Elõször Riminiben, a tengerparton töltöttünk 10 napot és képzeld , végig esett az esõ, ami szinte hihetetetlen volt ott! /akkortájt még nem szerettem annyira az esõt, mint most :D/. De kárpótoltak az innen tett 1-1 napos /persze,túl rövid/ kirándulások:Róma, Firenze, Ravenna. Velencén keresztül mentünk Riminibe, ott is töltöttünk 1 napot, gyönyörû, a kanális "illat" és a párás levegõ ellenére. Velencébe, pár évvel késõbb még egyszer sikerült eljutnom.
A római Trevi-kútba, természetesen én is dobtam érmét, de a mai napig még nem jött össze a visszatérés...:)
10/10
marteeka 2008 júl. 14. - 12:28:01 10/10 Előzmény fresia
(401/11664)
Ja, a cicusokat kifelejtettem :)

Gyönyörûek természetesen, az anyukájuk is rendkívül gondoskodó és boldog, szóval egyelõre maradnak itthon, mert bár már tudnak önállóan is enni, de folyton az anyjukon csüngenek :)

Kettõ biztosan marad nálunk, további kettõnek már szintén lesz gazdija, de marad még mindig egy pluszban, vele még nem tudom mi lesz, de mindenképpen csak a nyaralás után keresünk gazdit, hadd nõjenek még kicsit, mert olyan kis csöppségek, de azért nagyon szép fejlettek annak ellenére, hogy ilyen sokan vannak.
10/10
marteeka 2008 júl. 14. - 12:22:03 10/10 Előzmény Brigit90
(400/11664)
Hû, még el sem mentem, máris van élménybeszámolóm :)
Persze nem a nyaralásról:)
Mi sem mentünk a szombati "Zolira", egyrészt maga a program nem tûnt annyira vonzónak (persze csakis Zolin kívül), másrészt volt jegyünk a Marica grófnõre Szegedre és hát teljesen el vagyok ájulva, nagyon-nagyon szép volt, ezért "megérte" a pesti programot kihagyni. De annyira nem részletezem, elvégre ehhez a topikhoz semmi köze :)

Drága Itáliába megyünk, egy hét tenger, elõtte-utána pedig néhány nap Alpok/Dél Tirol, Velence, ilyesmi, szóval sok a betervezett dolog, különféle program, szállás itt, szállás ott, tehát ezért írtam, hogy sok a teendõm, mire minden legalább tervszerûen összeáll. Majd rövid beszámolót mindenképp írok, bár nem tudom ennyi mindent mennyire lehet röviden letudni :)

Üdv Soul! Azért néhány sort Te is írj, hogyan sikerült ;)

A Stohl-os témához én sem fûznék túl sokat, elég vicces gondolat, jaj :(

És végezetül Mindenki: köszönöm a jókívánságokat a nyaraláshoz, azért még van néhány nap addig, úgyis benézek :)
10/10
fresia 2008 júl. 13. - 23:12:30 10/10
(399/11664)
Mégis újra itt, javítási céllal: "mondhatjátok"
10/10
fresia 2008 júl. 13. - 22:17:08 10/10
(398/11664)
A mai az én napom volt, úgy látszik, nem modhatjátok, hogy, csak is mennyiségben,persze, nem pótoltam be az "igazolatlan" hiányzásomat...:)
Margit!
Rossz az, aki rosszra gondol! /Vagy nem is olyan rossz? :D/

Igen, nálatok valószínûbb, hogy fellép, oda én is elmennék újra, szívesen!Egy kis nosztalgia képpel mára vszínûleg búcsúzom, de elég is volt belõlem...,erõs a gyanúm!
10/10
fresia 2008 júl. 13. - 21:13:29 10/10
(397/11664)
Plusz még egy másik "fõ kedvenced" lemezborítójának fotójára is ráleltem, ha már tudsz róla, akkor elnézést, ha nem, akkor örülök, hogy véletlenül ráakadtam. /Szerintem Te már túl vagy rajta! :)/
Bocs, Zoli! :)
10/10
fresia 2008 júl. 13. - 21:09:43 10/10
(396/11664)
Üdv.Soul!
Örülök :))), hogy újra itthon vagy! Jól sikerült a "hosszú" nyaralás? Igazad van, ez az idõ nem volt jó semmi értelmes cselekvésre, még pihenni sem lehetett igazán a hétvégén.Nálunk most volt egy nagyobb vihar, sok esõvel, amit én sokkal jobban kedvelek, mint a napsütést, bizarr kicsit, de az esõben, ha nem is énekelni, de táncolni tudnék... :)). Holnapra pedig lehûl a levegõ...,mondjuk a vízparton nyaralókkal azért együttérzek.
Igen, tényleg lehet,hogy a youtube-n olvastam, most már rémlik is, de szerintem is ostobaság..., csak kiakadtam én is rajta /a Stohl-Milu hasonlóságról beszélek!/, azért ragadt meg bennem ez a blõdli.
Gondoltam Rád és találtam is egy fókát,amit most mellékelek.
Nagyon nehezen jött be elõbb a fórum, lehet, hogy egy ideig nem tudok majd bejelentkezni, bár lehet, hogy csak a vasárnap esti forgalom volt az ok.
10/10
fresia 2008 júl. 13. - 17:48:26 10/10
(395/11664)
Megkaptam a prividet: szívesen leírtam, csak az bosszantott volna nagyon, ha most sem megy át! De örülök, hogy végre sikerült.:-):)
Engem is érdekelne, hogy hová készültök, csak nem mertem rákérdezni, Te meg nem írtad...
Még valamit: lesz a cicusoknak "gondviselõjük" ? Jól fejlõdnek és találtál már gazdit?
10/10
fresia 2008 júl. 13. - 17:41:18 10/10
(394/11664)
Sajnos, én sem értem volna rá semmiképp. :(
Az az helyzet, hogy örönék, ha legalább a lemezbemutató koncert összejönne, fõleg ilyen jó társaságban, mint már többször is említettem.
Brigit90 2008 júl. 13. - 16:54:44
(393/11664)
Ja,és tetszettek a képek! Meg persze a fórum képe is nagyon jó,aranyos rajta! :):)
És mellesleg,szerintem sem hasonlít Stohl Andrásra,nekem se jutott volna eszembe! :)
Brigit90 2008 júl. 13. - 16:52:03
(392/11664)
Sziasztok! :)
Jól gondolom,hogy nem volt senki Zoli tegnapi fellépésén?
Sajnos,én se,sajnáltam is kicsit,mert nagyon jó lett volna látni Õt újra! :) de ha hamarabb nem is,majd a koncertjén találkozunk Vele! :):)
Remélem,hogy majd vhogy össze tudjuk szervezni,hogy együtt mehessünk,és akkor végre találkozhatok Veletek is!! :):)
Húú..,de jóóó is lesz! :D

Marteeka: Neked jó utazást kívánok,érezd jól magad! Merre mentek?
És majd mesélj,én is várom! ;):)
10/10
fresia 2008 júl. 13. - 15:25:53 10/10
(391/11664)
Be is fejeztem, megkönnyebbültem, mert szeretem betartani az ígéreteimet, legyenek azok akár kicsik és nagyok! :))
Még van egy tartozásom: a Rák-jegyûek jellemzése, arra majd késõbb visszatérek, emlékszem erre az ígéretemre is, a Te Édesanyád és Soulé is Rák, valamint Margit is! :)
Majd ezt egy offtopic-kal kellene megoldanom, de nem ma, majd ha újra kedvem lesz a gépeléshez.Egyébként nem árt, legalább gyakorlom.
Jó lesz az az út, majd meglátod, általában, ha nem számítasz rá biztosan, akkor szokott remekül sikerülni! :)
Majd utólag, egy rövid kis élménybeszámolóra számíthatunk?
/Szerintem már Zoli is "várja" , elvégre ez az Õ topicja :D/
10/10
marteeka 2008 júl. 13. - 14:50:36 10/10
(390/11664)
Köszönöm a lelkesítést és persze a jellemzést is, jönnek át szépen sorra :)
Sajnos a csomagolás a legparányibb probléma, sõt nem is probléma, csak programot és szállást "szervezek", ami nem egyszerû feladat szûkös idõ és anyagi keretek mellett,(a nyelvi nehézségekrõl meg nem is beszélve!) + a társaság annyira vegyes, hogy mindenkinek az igényére odafigyelni... pffff :)
10/10
fresia 2008 júl. 13. - 13:30:46 10/10 Előzmény marteeka
(389/11664)
Újabb javitás,a csudába is: "útiláz" ; "általánosságban" .
Többször nem olvasom el, hátha még találnék hibá-/ka/-t!Elnézést!
10/10
fresia 2008 júl. 13. - 13:23:44 10/10 Előzmény marteeka
(388/11664)
:))) Szia Marteeka!
Az utazás miatt ne legyél :( , fõleg ne légy :-II, ill.inkább ne idegeskedj.Ez csak egy teljesen "normális" utiláz, ami fõként nõknél jelentkezik, férfiaknál általánossában nem jellemzõ, de kevesebb a feladatuk ilyenkor is! :)
Én is ilyen szoktam lenni persze, csak "elvben" vagyok "bölcs",már napokkal az út elõtt "transzban" vagyok.
Futkosok össze-vissza, tömöm folyamatosan a pakkokat, lehet az kisebb v.nagyobb út... Azután, amikor végre a célhoz érek, akkor már csak az élmény számít.Midig rájövök,hogy sok felesleges holmit pakoltam el, ami pedig mégis otthon maradt, az nem is olyan fontos v.beszerezhetõ.
Szidom magam, hogy megint cipkedhetek és szentül megfogadom, hogy legközelebb nem így lesz.Amit aztán eddig soha sem tartottam be... :D
Egy kevéssel én is megtoldanám a csomagodat, megpróbálom leírni Neked a hor.jellemzést /a sokat ígérgetettet! :)/,privátban, több részletben, hátha így fogadják.
Az utazásig, bízom benne, hogy még jelentkezel és akkor is kívánhatok neked élményekban gazdag, kellemes kikapcsolódást! :)))
10/10
marteeka 2008 júl. 13. - 11:21:28 10/10
(387/11664)
Üdv Fresia!
Ha én is beletartozok a "fiatalok" kategóriába, akkor sajnos én bizony a gép elõtt múlatom az idõt, csak ide alig van idõm benézni :(
4 nap múlva indulunk nyaralni és még ezer dolgot kell keresgetnem, programok, útitervek, millió utazási fórumot végigolvastam már, hogy mit érdemes, mit nem, hasznos tippek, tanácsok után, szóval már alig várom, hogy végre 10 napra testközelbõl eltûnjön a számítógép :)
10/10
fresia 2008 júl. 13. - 10:07:38 10/10
(386/11664)
A "fiatalok" pedig biztosan nem a számítógép mellett "múlatják" az idõt, ebben a rekkenõ hõségben...,jól teszik, Õket is üdvözlöm újra, ha jelentkeznek. :)))
Még egy fotó, az elõzõ "fajtából"...
Igaz, ezen nincs az elõbb emlegetett, Zolira oly jellemzõ õszinte, természetes, mesterkéletlen mosoly, amitõl /természetesen a mûvészi tevékenysége mellett!/ olyan nagyon lehet szeretni Õt! :))
/ill.ott van az arcán, de a mikrofon eltakarja! :)/
10/10
fresia 2008 júl. 13. - 08:43:05 10/10
(385/11664)
Ugye, ez még nem volt, biztosan nem új, de szerintem jó! :)

Én pedig, még tegnap egy "csomó" vesszõt lehagytam, de csak utólag vettem észre..., gondoljátok oda õket...,bocs.:)