Téma: Mintaapák

3/10
janderka 2021 szept. 03. - 11:24:16 3/10 Előzmény guess.who
(3202/4882)
Nem tudom, hogy a kivágott jelenetekben lett volna-e a megoldás, de ettől függetlenül Kata még Petráénál is ribancabbá kezd válni ezzel a kolbászról-kolbászra szálldosással. És tényleg csak a Holecskó-imádatom az, amiért mégse tudom tiszta szívvel utálni a karakterét.
3/10
janderka 2021 szept. 03. - 11:18:28 3/10 Előzmény guess.who
(3201/4882)
Ezt a Petrás elmélázast én is észrevettem, de amíg az ő életmódját ki bírja szolgálni a manus, addig mit érdekli, hogy eredetiek-e a képei a falon vagy sem? Autó legyen és műkörmős, michelin csillagos étterem meg louis vuitton ruhatár, a többi nem számít.
4/10
napraforgó 2021 szept. 03. - 11:15:54 4/10 Előzmény guess.who
(3200/4882)
Mivel Teri vér szerinti nagyanyja Julinak igy azért van hozzá némi köze. Sőt láthatási joga is van, amit akár hivatalosan is kérhetne, ha nem biztositanák neki önként. Csak sajnos azt nem tudnák neki a szülők garantálni, hogy ne beszélje teli Juli fejét minden ostobasággal. Most épp a kistesó ellen hangolja Julit, akinek még nincs annyi esze, hogy figyelmen kivül hagyja a nagyi véleményét.
offtopic
guess.who 2021 szept. 03. - 09:27:30 Előzmény napraforgó
(3199/4882)
(Vagy a Jandi által vélemezett kivágott részekben volt valami, ami a Kata-nyikhaj relációt felvezette, és aminek hiánya most zavarossá teszi az egészet... Janaút meg azért nem érdekelte az egész, mert kiírták a sorozatból. Remélem, nem azért, hogy tényleg visszatérjen Bödör Gáspárként Geyzáék falujába...)

Az azért valahol kissé fura, hogy Tamás még véletlenül sem beszél Terivel semmi komolyról, mindig Lindára hagyja az egészet - pedig aztán Lindának a világon semmi köze Terihez. Más kérdés, hogy igazából Tamásnak sem: nem vérrokonok, csak a volt feleségének az anyja, de mint ilyen, még kötelező láthatást sem lehet előírni az unokájával kapcsolatban...
És a zseni Linda, miután rájön, hogy Teri ellene hangolja Julit a háttérben, még simán megint megkéri, hogy beszéljen a születendő kistestvérről Julikával. Azok után, hogy a terhességi tesztet éppen az egyetlen illetékes, Tamás előtt titkolja (pedig mindenki más már tud róla), mennyire akarják még lebutítani az írók ezt a karaktert?

Azon az esküvőn azt is láthattuk, hogy Emma "jól volt" Szabival (ezen húzta fel magát a nyikhaj) - aztán most mégis mindenki (és bárki) mással összefekszik Szabi, és élvezettel meséli el a legújabb hódítás minden mocskos részletét Emmának a taxiban.

Ja, tegnap egyértelműsítették, hogy Seress azért nem idegeskedett a festmény miatt, mert csak másolat az összes "vagyona". Meg is kérdezte Petlát, hogy az okoz-e neki gondot, ha nincsenek eredeti festményei - Petla meg "őszinte" mosollyal közölte, hogy nem. :) De közben azon gondolkodott, hogy másik kitartó után kellene néznie, amelyiknek kevesebb éve, több haja és vastagabb bankszámlája van.
4/10
napraforgó 2021 szept. 03. - 09:08:09 4/10 Előzmény guess.who
(3198/4882)
Tamásnak szerintem nem él egyik szülője sem. Legalábbis soha nem bukkantak fel. Talán ha élnek - Mátraszentimrén, akkor Tamás soha nem költözik fel Pestre.
Akiket láttunk, azok Márta szülei voltak, na és Tamás nem is volt annyira oda értük. Neki csak az egy szem anyósa van, aki sajnos mindig kavar. Jobb lenne, ha nem is lenne. Mert a banya Julikát magához szeretné édesgetni, Lindát sem kedveli, pláne, ha lenne még egy kisbaba. Még a gyereket is elidegenti a leendő kistestvértől.

Kata és András mindenkinek meglepetés volt, hisz csak azt láttuk, hogy András dúlva-fúlva elhagyta Emmát Veráék esküvőjén. Hogy jött össze Katával az rejtély és az is, hogy Janót ez miért nem érdekelte. És igen, a 3 hónap alatt András már rég elvihette volna a cuccait, rejtély, hogy miért vártak eddig?????

Az, hogy Emma és Zsuzsi ikreknek néznek ki, engem is zavar, hogy a fenébe e lehet nekik pont egyforma frizurájuk?????

Végre megláttuk Petra új pasiját, Abertet, aki nem izgatta fel magát a festmény tönkretételén, ami azért elég érdekes.
offtopic
guess.who 2021 szept. 03. - 08:22:36 Előzmény napraforgó
(3197/4882)
Százszor ismételt klisék. :(

Milyen már az, hogy annak a szerencsétlen gyereknek mindkét nagyanyja ekkora aljas? És milyen már az, hogy MEGINT ugyanaz történik: itt SOHA, SENKI nem kérdezi meg a másikat, ha baja van, nem ülnek le megbeszélni, hanem dúlnak-fúlnak inkább és a haverokkal bosszút forralnak. L. még Ítit, de Lindanéni és a nagyik is ilyenek, ahogy Geyzának is csak a legvégén, miután már a nagyszülőket is végighisztizte, akkor jut eszébe, hogy talán meg kellene kérdeznie a gyerekét is a dologról.
Visszatérve még Julikára: Tamás szülei szóba sem jönnek nagyszülőkként? Pedig az előző évadban egyszer mintha betoppantak volna... És mégis, Julika úgy beszél, hogy "most már két nagyija is van, Terimama és Évamama".

Ez a Kata-András meg mikor történt? Mert az előző évadban még Emmánál (azaz Petránál, azaz Mikinél) lakott Emma, Andrással együtt, most meg úgy jelenik meg a lakás előtt a nyikhaj, mintha hónapok óta külön élnének. Katáról nem is szólva: pár résszel korábban még a mostanra szublimálódott Janaura csavargatta fel kezét-lábát, most meg a nyikhajt nyalja-falja?! Lehet, hogy volt egy közbenső évad, amit nem láttam? :) Mindenesetre Emma zavarja el a sminkesét és a fodrászát, mert katasztrófa (Zsuzsié dettó).

Különben a festészet előtt meg is lepődtem, hogy Petra annyira ragaszkodik Csengéhez - aztán mikor kibökte a "nem vagyok vamzer" szöveget, már egyértelmű volt, hogy hová akarják kifuttatni a jelenetet.
4/10
napraforgó 2021 szept. 03. - 05:32:45 4/10
(3196/4882)
Nagyon úgy tűnik, hogy Szabi célt ér Annánál.
Géza viszont megint előbb pofázik, és pláne cselekszik, mielőtt meggyőződött volna Csabi "bűnösségéről". Összevész az apukával, holott valóban Csabi lopta el az osztálytársa játékát.

Emma nehezen viseli, hogy András elköltözik tőle, de Petrától-szokás szerint hiába vár segitséget.
Kata viszont borzalmas, ahogy Andrást vegzálja. Nem fog sokáig tartani az a kapcsolat, az már látszik.

Terinagyi viszont megint kavar, Julikát bujtogatja a kistestvér ellen. Vajon neki mi a jó ebben, azon kivül, hogy keresztbe tesz a vejének?
offtopic
guess.who 2021 szept. 02. - 18:16:11
(3195/4882)
Különben nagyon hülyére írták Csengét is: otthon simán, reflexből és folytatólagosan hazudik anyjának-apjának (akik pedig nagyon jól ismerik, a hangszínéből azonnal észre kellene venniük a hazudozást), de a vadidegen Petrának (akivel nem is találkozna, ha nem járna a nyakára) nem mer hazudni...
offtopic
guess.who 2021 szept. 02. - 18:13:42
(3194/4882)
Nem akarom látni. Sem azt, hogy Szabi megdönti Annát - sem azt, hogy nem. Egyszerűen radírozzák csak ki Lufilibát a fenébe a jelenetekből, mert inkább irritál, mintsem érdekel.
4/10
napraforgó 2021 szept. 02. - 18:13:32 4/10
(3193/4882)
Ez az Anna meg fogja táncoltatni Szabit. Remélem,hogy hülyét csinál belőle.
offtopic
guess.who 2021 szept. 02. - 08:05:32 Előzmény janderka
(3192/4882)
Tudom, hogy én vagyok rosszul összerakva, de felröhögtem, amikor Seresst megláttam, mert az Üvegtigris idióta polgármestere jutott eszembe azonnal. :) Mondjuk a végeredményt nézve Csengi és Petra minden ügyködése csak sok hűhó semmiért. Főleg azért, mert ezek szerint Csenge javítási próbálkozása hetek óta nem tűnt fel neki, ha Petlácska nem piszkál hozzá, akkor nem is lett volna semmi baj.

A Horváth Lili - Íti jelenetet viszont nem értettem: kétlem, hogy egy pszichológusnak az lenne a dolga, hogy pasiügyekről és szerződésmódosításról pletyózzanak a pacienssel. Nincs Ítinek egy barátnője, aki ingyen is vállalná ugyanezt?
offtopic
guess.who 2021 szept. 02. - 07:56:45
(3191/4882)
Az előzetes alapján lehet, hogy még a héten sor kerül erre az örömteli (már akinek) eseményre. Persze ha az előzetesek szándékosan ellenkezőjére fordított összevágását nézzük, akkor Szabika akkorát fog koppanni, mint az ólajtó (vagy hogy szokták ezt mondani).

Viszont -a szintén az előzetesben látható- Emmával nem tudom, mi történt, irtó rossz volt a sminkje és/vagy a világítás, mert úgy nézett ki, mint egy zombi. Lehet, hogy véletlenül már a jelenet előtt kisminkelték úgy, hogy falfehér legyen, mikor meglátja Katát a nyikhajjal csókdosni?! :)
offtopic
guess.who 2021 szept. 02. - 07:53:52
(3190/4882)
Hűha, a bankos kisasszony (Urbán Viktória) kistányér méretű barna szemei miatt most majdnem visszavontam minden negatív kritikát. :)
De mivel esélyes, hogy soha többé nem fog szerepelni, így mégsem.
4/10
napraforgó 2021 szept. 02. - 04:04:46 4/10
(3189/4882)
Én nem vagyok otthon a média világában, igy nem tudom.
Szabi nőügyei immár nagyon fárasztóak, még az is jobban tetszett, amikor Emmáért veszkődött és igazából szerette is. Ezek az idétlen kalandok engem kicsit sem érdekelnek, csak a férfi felszinességét mutatják.

Sokkali nkább érdekelne az, hogy a fociimádó Géza miért is utasitotta el először az iskolai edzőséget? Derogált neki az alacsony szinvonal? nem akart tenni semmit a fiáért? Hisz napszámra semmit sem csinál, miért ne vállalhatná el? És hála istennek, a végére kötélnek állt.

Éva asszony nyavajgásai fárasztóak, Lindanéni meg sajnos nagyon koros a kismama szerephez. Neki jobban állna, ha két kamaszgyereke lenne. Még úgy is összejöhetett volna egy állatorvossal.
3/10
janderka 2021 szept. 01. - 22:59:45 3/10
(3188/4882)
Ma se történt semmi (ja de, Geyza végül csak leszerződőtt Badár tanárúrhoz). A Seres féle festménymustra viszont meglepően jó volt. Hiába, aki színész, az kis szerepben is színész (még ha a figurája egy az egyben ismétlése is a tévésorozatokban korábban hozott "jómódú, elegáns, kicsit kimért és szarkasztikus pasas" figurának).
offtopic
guess.who 2021 szept. 01. - 19:25:39
(3187/4882)
Nos, nem gondoltam volna, hogy ez lesz, mert ennek a műnek a folytatását vártam leginkább a három közül, de hogy alig egy hét után le kell írnom, hogy ez rossz, az kicsit durva. Komolyan gondolják a készítők, hogy a "humor" azt jelenti, hogy Szabi beszól Tamásnak, hogy "tudod: a rutin, meg az évek"?!?! Vagy tényleg azt hitték, hogy Mucsi még vicces tud lenni egy újabb prosztó szerepben?!
Tegnap este Szabinak a "reggeli műsorban" való szereplése már kifejezetten kínos volt (pedig futottak már az előző évadban is egy kört az önpromózós baromsággal, hasonlóan kínszenvedősen), a végén Gere "Milan" Dénes is csak vicsorgott az egészen.
Pedig az alapok, a helyzetek rengeteg lehetőséget adnának, nem csak a sztori szövésére, de valóban humorra is. Viszont az elmúlt 7 részbe beleírt, viccesnek képzelt szituációkat és beszólásokat láthatóan a színészek is unják, ők sem érzik poénosnak, látszik is a játékukon. Ha máshogy nem megy, béreljék ki Bödőcsöt egy évadra, neki még a legrosszabb viccei (pedig van pár) is fényévekkel jobbak ennél.
A Geyzáék "vidéki kirándulásának" kivitelezése katasztrófa: ostoba, gyalázatos és bunkó a "vidékiek" kifigurázása, ráadásul értelmetlen is. (És elhangzott: sokszáz kilométerre vannak Budapesttől, tehát nem az agglomerációba mentek. Ez megint csak olyasmi, amit épeszű ember, pláne így NEM követne el négy gyerekkel.)
Szabika mostani nőzései sem alakulnak viccesen - pláne hogy egyetlen tollvonással megszüntették Emmát, Andrást és (úgy tűnik) Katát is, akik amúgy ott kellene, hogy üljenek az ügyvéd úr mellett. Igaz, mostanában az ügyvéd úr nem is dolgozik, csak a nőket hajtja, és így nincs ideje sem Emmát hiányolni (akiért szinte napokkal korábban még odáig volt), sem Katát froclizni.

"Vera" meg annyira életszerűen beszél mostanában, mint egy robot. Nem tudom, mi történt vele, pedig a hangja nagyon jó, és színésznőként sem szokott gond lenni vele, de a szövegei úgy hangzanak, mintha bemagolt, átélés vagy megértés nélkül eldarált versek lennének: színtelenek, érzelemmentesek, üresek.



És tényleg feltűnő, hogy a korábbi külső épületfelvételek szinte mind megszűntek, egyedül Szabi tetőtéri lakását szokták mutogatni, ami persze a térgörbülés miatt kívülről még véletlenül sem úgy néz ki, mint belülről.
4/10
napraforgó 2021 szept. 01. - 06:59:42 4/10
(3186/4882)
Azokat én nem ismerem, de ez még Karolának (állitólag itt úgy hivják Tóth Andit) is sok volt, felpofozta Szabit. Aki meg is érdemelte. Egy 40 éves férfi ne csorgassaa ilyen undoritóan a nyálát egy nő után, hogy megfektethesse, aztán meg pár nap után dobhassa. Ez annyira nem illik egy komoly ügyyvédhez.
Csinálhatnának már valamit Szabi karakterével, hogy normálisabb legyen, ne ilyen kanos bakkecske.

Úgy tűnik, Matyi "elintézte", innentől Géza lesz az iskola fociedzője. Lehet, hogy most még nem tetszik neki, de ha akarja, most legálisan revansot vehet a fiát vegzáló bunkó kiskamaszokon. Elég jól megfuttatni őket, kifullasztani, hogy ne legyen kedvük a gyengébbeket piszkálni.
4/10
napraforgó 2021 aug. 31. - 05:56:28 4/10
(3185/4882)
Honnan került elő Tóth Andi karaktere? eddig nem láttuk, most meg úgy vezették föl, mintha Szabi régebbi nőismerőse lett volna. Azt is furcsállom, hogy ez a nő, miután lefekszik Szabival kicsit sem bánja, hogy a férfi közben egy másik nő lefektetésén dolgozik. Sajnos Kiss Ramónát sem találom szimpatikusnak, nemcsak Mucsit. Nem találtak szimpibb szinészeket?
4/10
napraforgó 2021 aug. 31. - 05:31:33 4/10 Előzmény janderka
(3184/4882)
Már igy is nagyon égő volt a sok szereplőcsere az első és második évad között. Elég gáz lett volna a harmadik évadot is igy kezdeni. Ez a szülés jó apropó volt Klárát eltávolitani.
A költözés ennek ellenére nagy hülyeség és nem is hiszem, hogy tartós lesz. Nincs semmi értelme.
4/10
napraforgó 2021 aug. 31. - 04:37:38 4/10 Előzmény janderka
(3183/4882)
Szeerintem is nagy ház ez a vidéki, és ráadásul olyan sűrűn állnak egymás mellett a házak, mint Pesten.
Szerintem nem is mentek le vidékre forgatni, legfeljebb csak pár utcával odébb és egy másik házat néztek ki Matyi-Hédi otthonának.