Téma: Mintaapák

3/10
offtopic
janderka 2021 nov. 03. - 08:41:26 3/10 Előzmény guess.who
(3902/4882)
Néztem is nagyot, hogy LL hogy a francba térhet vissza ebbe a közegbe azok után, amiket tettek vele...
Hacsak nem úgy, hogy mindezek a jelenetek eredetileg korábban játszódtak volna, de a megkergült vágógép okozta snittvihar miatt végül csak most sikerült képernyőt érniük :))))
3/10
offtopic
janderka 2021 nov. 03. - 08:33:38 3/10
(3901/4882)
Korábban a sorozatok saját Fb oldalain megpróbáltam szórabírni a készítőket ezekkel az abszurd elszabásaikkal kapcsolatban, de lapítottak mint szoaré a fűben. Itt is jelen vannak tuti, de itt se mernek megnyikkanni. Tolják szakmányban a gagyit - a többire meg tesznek.
offtopic
guess.who 2021 nov. 03. - 08:03:58 Előzmény napraforgó
(3900/4882)
Emma amúgy nem nézte át a zoknis fiókot, mielőtt elment felelősségre vonni a rőtszakállú lovagját?

Rita (Éry-Kovács Zsanna) amúgy aranyos lenne, még a másfél fejnyi különbség ellenére is jól mutatna Geyza mellett - de ez a műlazáskodó szövege pont annyira hiteltelen és Száraz, mint TufaTamás Dénesnek a részegeskedős jelenetei. Remélem, nem sokszor fogják erőltetni és hagyják kicsit természetesebben is beszélni.

Ordító egér kollega ráadásul kénytelen lesz visszatérni a sorozathoz, mert óriási örömünkre megint meg fog jelenni LL. Az előzetes szerint fura módon nincs különösebb baja Szabival sem (nyilván Jandis resetelés után vagyunk) - elvégre mindennap előfordul, hogy az embertől az állítólagos kapcsolata ellopja a privát videoját, tevőlegesen segít nyilvánosságra hozni azt és ezzel lejáratni, szóval az ilyesmiért nem szokás megsértődni.
4/10
napraforgó 2021 nov. 03. - 07:52:22 4/10
(3899/4882)
A tegnapi rész sem volt egy oroszlán. Géza elment a szomszéd városba egy gyászfeldolgozó körbe, ahová régebben is eljárt (??!)
Petra oltári nagy balhét rendezett, hogy Bálint lenyúlta a pénzét, Emmát küldte el Bálinthoz, hogy szerezze vissza. Emma és Bálint beszélgetését Dani és Hanna félreértik és csúnya dolgokat terjesztenek róluk.
Emma úgy akarja megoldani Petra dolgát, hogy felvesz egy rakás pénzt az automatából és odaadja Petrának, mintha megtalálta volna a boritékját. Nem sokkal később Petra megtalálja az eredeti boritékot a fehérneműs fiókjában - amit állitólag tüzetesen átnézett előzőleg, mielőtt balhézni kezdett. De persze nem szól a dologról Emmának, simán zsebreteszi a pénzét.
Máté este meg akar lógni Zitához, ezért kénytelen megvesztegetni az öccseit. Pechjére a kapuban összefut a hazatérő apjával.
offtopic
guess.who 2021 nov. 03. - 07:47:11 Előzmény napraforgó
(3898/4882)
Igen, ez a fürdőszobás marhaság már feltűnően ostobaság volt. Akárhogy is van, képtelenség, hogy hármójuk közül sokórás kocsikázás után hazaérve fél napig egyiknek sem jut eszébe kezet mosni vagy vécére menni, sőt: Hanna is csak KÍVÜLRŐL nyafog azon, hogy valami van a fürdőben, még véletlenül sem nyit be.
És persze a magyarázattal is van gond: azért az ilyen lakások fürdőszobája SEHOL nincs akkora, hogy egy mosógép MÖGÉ egy ember beférjen aludni. Úgy meg pláne nem, hogy ne is lehessen észrevenni.

Vera dolgozásához meg vedd hozzá, hogy ugyanott "dolgozik" Maki is - bár éppen egy hete játszották el Hanna ottfelejtésével, hogy még véletlenül sem együtt járnak ugyanonnan haza. Nyilván az óriási méretű iskolában nem is találkoznak egész nap és nem együtt végeznek.
offtopic
guess.who 2021 nov. 03. - 07:41:02 Előzmény janderka
(3897/4882)
Ugye, hogy egyre jobban esik szét a sztori szövete? De vajon ennyire nem érdekli már őket, hogy legalább nagyjából konzisztens legyen, amit leforgatnak (például azért, mert tudják, hogy az évad végén lehúzzák a rolót) - vagy azért nem érdekli őket, mert úgy vannak vele, hogy falura jó lesz ez is, a tufa nézők úgysem figyelnek oda?
Vagy azért nem áll össze, mert annyi jelenetet kivettek belőle, másokat meg annyira megvágtak, hogy már az egész értelmét zavarja ez a káosz és ők maguk sem tudják követni, mi maradt benne és mi nem?
4/10
napraforgó 2021 nov. 03. - 06:55:05 4/10
(3896/4882)
Nem ismerem a modellkedés szokásait sem, de biztos, hogy vasárnap délben hivják be a lányokat fotózásra??! Ahogy itt Csengét. Nekem valahogy ez is sántit.
4/10
napraforgó 2021 nov. 03. - 04:38:57 4/10
(3895/4882)
Az biztos, hogy zűrzavaros ez a hétvége Matyiéknál.
Tételezzük fel, hogy az öreg szülinapját a vasárnapi ebédnél akarták megünnepelni. A legtöbb családnál igy szokás.

Mondjuk akkor Veráék péntek délután indultak el, tanitás után, mondjuk 3 óra tájban. Matyiék 180 km-re laknak, az kocsival kb. 2 óra ) nem autópályán mentek, péntek lévén forgalom is volt.
Ehhez képest Hédi ott hisztizett a kapuban, hogy kihül az ebéd. (Mi van???) miért várta őket ebédre????

Ha meg szombat délre várta őket, akkor mi az a baromság, hogy Vera még dolgozott, azért nem tudtak időben elindulni. Mi a fenét dolgozott volna egy olyan iskolában, ahol csak egyetlen, első osztályos osztály van????

A szombat eltelt, ahogy eltelt, a felnőttek borozgattak, Hédi Verát piszkálta, a pasik úgy tettek, mint akik nem vesznek észre semmit. A kicsik elmentek játszani, Máté meg a Zitájához. Délután kisebbek összezabáltak mindent, aztán meg összehánytak mindent.

Úgy tűnik, hogy a tortás ünneplést Hédi mégsem a vasárnapi ebéd után akarta megtartani, hanem a szombat esti vacsoránál, de ezt a gyerekek gyomorrontása megakadályozta. Végezetül befutott a rendőrség hivása is, Csenge bajban van.
Természetesen nem indultak el rögtön, a hányós gyerekkel nem lett volna célszerű, meg Ádám foglalkozhatott volna Csengével.

Igy hazaindultak vasárnap délelőtt, meg is érkeztek még dél előtt.
És igen, Csengének még nem sikerült előző este és következő nap délelőtt rendet rakni, holott a rendetlenség csak jó pár sörösüvegből és némi szétszórt pattogatott kukoricából állt. Az egészet össze lehetett volna szedni egy óra alatt. Már ha a nagylány nem akarja, hogy a szülei meglássák a kupit.
Na de Csenge nyilván pont azt akarja, hogy a szülei meglássák, hogy ő még nem az a felelősségteljes nagylány, akit 17 évesen egyedül lehet hagyni 1-2 napra. Zseniális!

Normális nagylány vasárnap délre már kitakaritotta volna az egész lakást, hogy a szülőket elkápráztassa és a bűne csak annyi legyen, hogy hangosan hallgatták a zenét és ezért a szomszéd néni szót emelt.
Na de Csengének nincs ennyi esze, mint ahogy a forgatókönyv iróknak sincs. Nyilván ők kamaszkorukban mind megvárták, hogy anyuci takaritson utánuk.
Hihetelen.

És jó lenne tudni, hogy Ádám és Lili mi a francot keresett ott a rendrakásnál??? Ez a Lili kb. egyidős Csengével, miért tud ő jobban rendet csinálni nála? Ráadásul még mondja is, hogy imád takaritani. Hát hülye ez a lány? Érthetelen.

És még valami.
Ha a család hazaért szombat délután, este, hogyhogy senki nem használta a fürdőszobát???? senki nem zuhanyozott az utazás után, nem is pisilt, fogat sem mosott, hát ez nagyon "életszerű" Csak másnap délben tűnt fel a fürdőben alvó kamasz fiú.

Én meg hülye vagyok, hogy ezt el is hiszem.
3/10
janderka 2021 nov. 02. - 22:09:18 3/10 Előzmény guess.who
(3894/4882)
Én ezt a 14 órás feketelyukat sehogy se értem... Hiszen Vera este kapja a telefont a zsaruktól, hogy helyzet van a kicsi lányával (egyébként miért is? csendháborításért?) Ehhez képest verőfényes délelőtt van már a következő rész elején, amikor látjuk őket Mikivel felháborodni. Iyen sokáig tartott hazajönniük? Vagy direkt csak másnap délre érkeztek meg, mondván úgyis ott van helyettük Adi nagybácsi, aki majd intézkedik? De akkor meg minek kellett egyáltalán riasztani Verát, ha mar ott egy vérszerinti közeli rokon? És ha ott van (marpedig ott volt), akkor - ahogy te is mondod - másnap délig miért nem raktak rendet? És hogy nem láttak meg a mosógép mögé bújt kiscsávót (aki egyébként még az előző esti rendőrattak után valszeg hazament a többiekkel)?
3/10
offtopic
janderka 2021 nov. 02. - 21:41:06 3/10 Előzmény bkedit
(3893/4882)
Koradélután a péntekit ismételték, fél nyolckor a tegnapit, éjjel meg a frisset adják majd. De hogy melyiket hol, azt már én se tudom követni. Kábelen jön minden, raáadásul
tök ugyanaz a két adó arculata is. Úgyhog full nem tudom már én se, mikor mi hol mennyi :))))
offtopic
guess.who 2021 nov. 02. - 21:24:09 Előzmény janderka
(3892/4882)
A plánevicc az egészben az, hogy a rendőrök és előtte a szomszédasszony is úgy jött be a lakásba, hogy senki nem engedte be őket, csak szimplán benyitottak...
Azt egyébként nem egészen értem, hogy a sok hülyegyerek hogy tűnt el anélkül, hogy rendet csináltak volna legalább nagyjából? És utána még legalábbis ÓRÁK teltek el, amíg Makiék hazaértek (hiszen milyen távol is laknak Mucsiék?!), és azalatt az idő alatt Csenge (pláne Ádámmal együtt!) mégis képtelen volt arra, hogy legalább összesepregessen vagy ilyesmi - hiszen Veráék még simán térdig gázoltak a pattogatott kukoricában.
De nem, Ádámnak még arra is jut ideje, hogy ezután lelépjen és odacsődítse Lilitet takarítani. Azaz sok-sok óra eltelik, de senki nem mozdít odébb semmit, türelmesen megvárják, míg a takarítókommandó nekikezd. Ja, sőt: "14 óra" telik el, hiszen annyit alszik állítólag a fürdőben a hülyegyerek.
Apropó 14 óra: ez tehát azt jelenti, hogy Veráék csak MÁSNAP értek haza, azaz Csenge egy bő fél napot volt otthon abban a disznóólban. Ennyi idő alatt már komplett új díszletet is építhettek volna Ádámmal, nemhogy kitakaríthattak volna - de nem, semmit a világon nem csináltak, hadd lássák csak meg anyuék, hogy milyen megbízhatatlan hápé a lányuk.

Szóval bárhogy nézzük, ez az egész házibulis baromkodás és főleg a fürdőszobai gyerek irtó kínos és túljátszott sületlenség volt. Megint. Mintha direkt arra akarnák kifuttatni, mint a DÖ-t a végső döglődésekor, hogy egyre eszementebb hülyeségeket írnak bele, mindenmindegy alapon...
bkedit 2021 nov. 02. - 21:20:02 Előzmény janderka
(3891/4882)
Kicsit csavartak a sorrenden, a péntek estit nem láttam (50. rész), 1-én este igen (51 rész), ma az ismétlést 13,50-kor és 19,35-kor, az a péntek esti (50.) rész ismétlése volt. Nekem is fölfordult a történet. Ezen a héten így lesz, 2-án estit 4-én ismétlik. Ami FONTOS, hogy a 4-e esti TV2-n lévő 54. részt nem ismétlik semikor, az 55. rész csak 2-szer megy: 5-én este (TV2) és 8-án 13,50. Nov. 8-ától kiegyenesedik az adás, a 19,35-ös eredeti és a másnap 13,50-kor ism a STV2-n, már rendesen zajlik - remélem, és ha hihetek a Port.hu műsorának.
offtopic
guess.who 2021 nov. 02. - 21:12:59 Előzmény napraforgó
(3890/4882)
Ja, igen, Pietro, csak Jandi szándékosan összezavar, mert tudja, hogy nem tudok neveket megjegyezni. :)

"Vette fel Zsuzsi" - igazából ez is zűrös: ha jól rémlik, ott hagytuk abba, hogy Ádám csak bekamuzta Zsuzsinak a "cégtárs" marhaságot, aztán jól meg is beszélték Geyzával, hogy ez így nyilván nem, ergo Zsuzsinak ugyanúgy nincs joga felvenni vagy kirúgni senkit, hiszen csak pincér/pultos (ahogy Ági is). Aztán utána mégis úgy alakult, hogy furafigura Lilike (újra)felvételét Zsuzsi intézte sutyiban, Ádám nem is tudott róla.
Vagy itt is kivágtak valamit, amikor direkt egy hétig nem is szerepelt a pizzéria Ádám levélbontása után?
3/10
janderka 2021 nov. 02. - 15:25:24 3/10 Előzmény guess.who
(3889/4882)
A vicc meg az az egészben, hogy Csenge partyjának utolsó aktív képe az volt, hogy a felháborodott szomszédasszonnyal benyit a lakásba a két rendőr, és lefújja a bulit, ahol a siserehad között, bal szélen ott áll a későbbi fürdőbenalvó srác is - full józanul. A következő odakapcsoláskor aztán már Ádámot látjuk lélekszakadva betoppanni, aki Csengét már egyedül találja a kecóban a két fakabát és a szomszédsszony gyűrűjében szipogni.
Ehhez képest 14(!) órával később mégiscsak előkúszik a fürdőből a korábban már ott se lévő hullámhajú gyerek... Há' hogy???? Teleportálva??
3/10
offtopic
janderka 2021 nov. 02. - 15:00:02 3/10 Előzmény luci87
(3888/4882)
7/10
offtopic
luci87 2021 nov. 02. - 14:50:07 7/10 Előzmény janderka
(3887/4882)
Annyira nem vagyok oda Mucsiért,már a Toth Jánosban sem!Ez mikor indul,amirol irsz,ez az uj sorozat!??
Én Thuroczy Szabolcsot hiányolom,megkedveltem az Aranyéletben!Hálisten ,Anger Zsolt játszik a Tanárban..
3/10
janderka 2021 nov. 02. - 14:17:07 3/10 Előzmény zazee
(3886/4882)
Az a baj, hogy monopolhelyzetben vannak. Mert a köztévé nem csinál semmit, csak égeti a közpénzt.

Bezzeg Mucsi, egyszerre két helyen is tudja szolgálni a gagyériát, le se szarva ki mit gondol róla és a produkciójáról valójában.
https://index.hu/fomo/2021/11/02/mucsi-zoltan-uj-filmsorozat-tv2-pepe/
1/10
zazee 2021 nov. 02. - 13:57:15 1/10
(3885/4882)
Itt az a bosszantó, hogy ezt a totál színvonaltalan gagyit be merik mutatni a nézőket semmibe véve, senkit nem vonnak ezért felelősségre, de a felvették érte a nem kis manyt!
3/10
janderka 2021 nov. 02. - 12:57:51 3/10 Előzmény napraforgó
(3884/4882)
Igen, rájuk gondoltam. Csak már elfeledtem a neveiket :)
7/10
offtopic
luci87 2021 nov. 02. - 12:49:26 7/10
(3883/4882)
Én azt hittem,unnep lévén Mintaapák sem lesz,ugy mint a Keresztanyu se volt unnepnap sose,meg más napi sori sem..!