Téma: Mintaapák

offtopic
guess.who 2021 dec. 11. - 20:44:49 Előzmény napraforgó
(4702/4882)
Nem nézted ki Klárából => mivel a harmadik évad első epizódjaiig nem is jutott eszükbe az íróknak, hogy Klárának és Makinak szülei is vannak. Ahogy azóta sem tudunk semmit TTamás és Géza szüleiről, meg ha jól rémlik Szabiéról, Katáéról, Janaúéról sem. Ahogy Ordító egér kollega mondaná: műfaji sajátosság, hogy a semmiből teremnek testvérek, szülők, gyerekek, nagyszülők és már rokonok, meg gyerekkori legjobb barátok is.
Egyszóval simán lehet, hogy még az évadban előkerül a fentiek közül valaki, hogy kavarja egy kicsit az állóvizet, áskálódjon, szemétkedjen vagy kikezdjen valamelyik másik szereplővel. Hiszen ilyesmi a való életben is számtalanszor megtörténik bárkivel.
4/10
offtopic
napraforgó 2021 dec. 11. - 14:03:32 4/10 Előzmény guess.who
(4701/4882)
Szép szokás, amit emlitesz, hogy a falun élő, vagy onnan elszármazott emberek az őseik mellett akarnak nyugodni. Nem tudom, hogy mennyire élő ez a szokás, de valahogy nem néztem ki Klárából ezt a nagy szülőföld iránti rajongást. Nem volt vallásos, mint az anyja, olyannyira nem, hogy Csabi fia meglepődött, amikor a nagyanyját imádkozni látta, mert nem tudta, hogy mit csinál.

De mindegy is, mivel elmúlt a Halloween, rá két napra a Halottak napja is, a történet meg nyilván nem fog visszafelé menni.
Különben is most sokkal fontosabb dolgokkal vagyunk elfoglalva, mint pl. Tamás hisztirohamai.

No meg a harc Mukiért. Miki viszont elfelejtette, hogy az előző évad végén ő akart Németországba menni dolgozni, egy-két évre, csak Vera szerelmi vallomása csalogatta le a buszról. Akkor még cseppet sem zavarta, hogy nem fogja látni a fiát két évig.
Szabi és Ági elszegényitése meg úgy baromság, ahogy megirták. Jó is lenne, ha nem ragoznák tovább, mert olyannyira valószerűtlen az egész, csak hányni tudok tőle.
offtopic
guess.who 2021 dec. 11. - 13:15:33 Előzmény napraforgó
(4700/4882)
Ebben nincs is egy szemernyi vita sem, csak annyiban egészítenélek ki, hogy bizony Géza, illetve Szabi, TTamás és Miklós nevű papírmasé társfigurái sem léteztek 2019. novembere előtt a Mintaapák-miniuniverzumban - és ha őket elfogadtuk létezőnek (kivéve Jandi, mert ő továbbra is biztos benne, hogy nem dokumentumsorozatot nézünk, de psszt, ne szóljunk neki!), akkor azt is el kell fogadnunk, hogy vannak a kamera képén kívül emberek, rokonok, ismerősök, barátok, akiket nem mutatnak meg, hiszen nem egy 24 órás élő közvetítésfolyamot látunk róluk, csak epizódokat (milyen jó ez a kifejezés!) az életükből...
Félreértés ne essék: engem is rendkívül bosszantott, ahogy Ádámot felvezették (soha nem beszéltek róla korábban, hogy Gézának és Verának lenne még testvére, pedig azért ez nem ugyanaz, mint hogy mondjuk a szobanövényeik nincsenek tételesen felsorolva), vagy ahogy Mucsiék is megjelentek a semmiből (miközben az álszent, és feltűnően unatkozó Hédi például Klára egész terhessége alatt egyszer nem utazott oda a második évadban a lányához, hogy segítsen neki) - de ettől függetlenül ha kicsit lazábban értelmezzük a dolgokat, akkor beleférhet: olyankor beszéltek róluk vagy találkoztak velük, amikor nem forgott a kamera. :)

Nem tudom, lehet, hogy én vagyok ókonzervatív ebben, de szerintem falun (ami ugye papíron Mucsiék lakhelye, bármennyire is autópálya és zónázó vonat jár oda) még manapság is evidensnek tűnik, hogy az elszármazottaknak valahol ott kell nyugodniuk, ahol a felmenőik. És azért a szülők/nagyszülők/ősök picit magasabbrendű család, mint a nem vérségi anyósék, pláne meg egy sehonnai (és már kirúgott) szerető, netán a végképp rokoni szál nélküli haverok.
Mondom: nem biztos, hogy én gondolom jól, de végső soron mindegy is. A lényeg, hogy a több epizódnyi Halogénezés után azért egy mondatnyi megemlékezést igazán odalökhettek volna Klárának. Már csak úgy illemből. Meg hogy Ordító egér kollegának kompenzációt adjanak. ;)


4/10
napraforgó 2021 dec. 11. - 11:05:02 4/10 Előzmény guess.who
(4699/4882)
Klárának nem is voltak szülei, amig élt. A családja meg Pesten élt, férje, gyerekei, szeretője, testvére és annak a családja. Már miért temették volna el Türhőfalván, amikor az a falu nem is létezett 40 valahány évig.
De tökmindegy, hogy hol volt a temetés, fél évvel utána illett volna meglátogatni a sirját, akár Bivalymocsoládon is, ha ott van.

Bunkóság a szerzőktől, hogy ilyen alkalmakat kihagynak, akkor, amikor olyan baromságokkal rakják teli az egyes epizódokat, amelyek cseppet sem életszerűek.
offtopic
guess.who 2021 dec. 11. - 10:48:25 Előzmény napraforgó
(4698/4882)
Igazából mi indokolja, hogy Pesten legyen (lenne, ha létezett volna)? A szülei, családja mind Türhőfalván élnek, most már a gyerekei és a volt férje is, semmiféle kötődése nem maradt Pesthez. Az, hogy magán a tíz másodperc alatt lezavart temetésen ott voltak a haverok, nem jelenti azt, hogy kizárólag pesti lehetett volna a jelenet...

Az igaz, hogy ha az éppen éledezni kezdő Géza és a már jó régen feléledt Máté (vagy éppen a két gyerekes gyerek) nem is, de a rengetegszer hangsúlyozottan (ál)szenteskedőre írt Hédi részéről elvárható lett volna, hogy megemlékezik egyszem lányáról. És ha már Makiék olyan ügyesen el tudtak utazni a szüleikhez egy nyári hétvégére október végén, akkor megtehették volna ezt még egyszer a nővére miatt. Legfeljebb csak ők ketten, gyerekek nélkül. De éppen Ádámnak, a (szublimálódott) Vakondnak és Dorkának vagy éppen Zsuzsinak is lett volna oka-indoka legalább egy szál virágra.

Csakhogy! Éppen ott hibádzik a dolog, hogy tudjuk: nem volt szép Spáhék és Polyák Lilla "válása" - ezért aztán nyilván nem fogják Lilla fotóit kitenni Hédiék sehová és lehetőleg nem is emlegetik, nehogy még a végén a produkció fizessen valami jogdíjat, amiért használják "Klárát". Így inkább úgy veszik, hogy nem létezik, legfeljebb egy-két alkalommal megemlítik valami semleges mondattal, hogy ne kelljen törölni a komplett második évad tényét - és kész.
offtopic
guess.who 2021 dec. 11. - 10:36:39 Előzmény janderka
(4697/4882)
Klárika leginkább kisfiú, ha jól rémlik (bár gondosan takarják a ritka alkalmakkor is) fülbevaló sincs a fülében. Ami nyilván nem perdöntő bizonyíték, de fura.
Amikor meg nem fiú, akkor valóban farönk lehet, vagy még inkább egy hengerré gyúrt pléd, mert igen könnyedén, súlytalanul kezelik.
(És mekkora volt már, amikor Gézuka az egyértelműen töküres (és a semmiből materializálódott) babakocsinak gügyögött! Persze soha nem úgy, hogy egy képen látszott volna a "gyerekkel" - sőt: a gyerek az egész jelenetben nem is látszott, csak egyszer-kétszer "felsírt", pontosabban alákevertek valami netről letöltött gyereksírást.

Tamás csajozgatásai: első alkalommal (Boró és Olga) Szabival együtt mentek, fel volt vezetve szépen, hogy mindketten nő után vannak, azaz Szabi konkrétan az LL-s első lebukása után. Ezt nehezen lehetett volna máshová beilleszteni. Utána következtek a pizzériás csajozásai, amik szintén hosszasan voltak felvezetve, hiszen eleve Juli és Fruzsi készítették a társkeresős profilját, amit később Maki és Szabi is elemezgettek, sőt: a csajozás végén PszichoBoróval készült tangás képei is hosszú (és ennek megfelelően unalmas) jeleneteknek adtak felvezetést. Pl. Maki Oscar-díjra jelölt "a Gézával való videochatelés alatt próbálom meg törölni chatfalról a képeket, de majdnem véletlenül elküldöm neki, hogy ott a komplett család azonnal bejöhessen és megnézhesse" jelenetre gondolok. :)

Még a -szerencsére nagyon rövid- "Ádámnak van egy lánya" szál is olyasmi volt, hogy rengeteg mindenhez kapcsolódott: pl. ahhoz is ott kellett már lennie a pizzériában Ítinek, aki szerintem csak pár résszel korábban kezdett dolgozni, miután elpasszolták az izomtermet és utána lebukott az angoltudásával annál a mittoménmilyen cégnél.

TTamást továbbra is pánikrohamosnak (és totál idióta hipochondernek) tartom, bár az utóbbi jelző már inkább általános: a korábbi, higgadt, türelmes, de Lindával potens kandúrkát játszó értelmiségi figurájából egy -ráadásul rosszul eljátszott- idegesítően hisztis pihát sikerült formálniuk. Csak elfelejtettek nemet is változtatni TTamaránál, és így eléggé furán jön ki az egész. Bár ha a jövő héten azzal comingoutol, hogy tűsarkúban tipegve szempillaspirált válogat a Déemben, akkor csak csendben örülni fogok, hogy Lindanéninél kiesett egy konkurensem.


4/10
napraforgó 2021 dec. 11. - 10:19:31 4/10 Előzmény guess.who
(4696/4882)
Szerintem Kára Pesten van eltemetve (vagy Budán),mert minden barátja, ismerőse, aki ott volt szintén budapesti. Na de ha nem is mentek fel a temetőbe, ami pedig nagyon, de nagyon illett volna, akkor legalább ott, Rácberényben kellett volna mécsest gyújtani a fényképe előtt. (Tényleg, egy fia fénykép nincs a szülők házában az imádott lányukról!)
Na és az ájtatos Héditől elvártam volna, hogy templomba megy halottak napján és egész nap szomorú pofával jár.
Na de nem, mert ők épp Csabinnyó szülinapját szervezték és a legnagyobb problémájuk az volt, hogy eljön-e Máté.

Azért ezek a dolgok egy rendes családban nem igy vannak. Mert legalább ilyenkor, halottak napján megemlékeznek az abban az évben elhunyt családanyáról, aki 4 gyereket hagyott hátra.

Én nem tudom, hogy Polyák L. miért lépett ki a a sorozatból, azt sem, hogy miért haragszanak rá, DE ezen túl kéne lépni és a sorozatbeli szerepével törődni. KLÁRA meghalt és ezt a családjának, férjének, gyerekeinek, szüleinek, sőt a testvérének és annak családjának is illene figyelembe venni. És a 30-33 perces epizódból igazán lehetne 4-5 percet áldozni az emlékének. Ha már az ostoba halogén ünnepnek, aminek nincsenek nálunk hagyományai legalább 3 epizódot szenteltek.
3/10
offtopic
janderka 2021 dec. 11. - 09:59:33 3/10 Előzmény guess.who
(4695/4882)
De ha tudatosan és jó időben mondják ezt a fél évet, akkor mitől van az, hogy Klárika minezek ellenére hol egy 52 centis farönk, hol egy 8 kilós hajasbaba.
3/10
janderka 2021 dec. 11. - 09:54:43 3/10
(4694/4882)
Ahogy szerintem Tamás csajozgatásai is bárhova betehetők lennének. Lényeg hogy Linda után legyenek. De hogy mikor, és hogy közben összejön/szakít-e Alizzal, az tökmindegy.
Ez a hipohonder infarktus is időtlen. Történhetett elvileg közvetlenül az ajtós csók másnapján is. És minden egyéb csajozás csak utána jött volna. Sőt, ha logikusak akarunk lenni, akkor eredetileg csakis így lehetett, hiszen 2 hónappal Linda eltűnése után, megannyi alkalmi ribancon átlépve ugyan mire parázott volna rá ennyire a már hónapok óta ismert Alizzal tervezett ixedik randijára készülve? Nem?
offtopic
guess.who 2021 dec. 11. - 09:46:08 Előzmény janderka
(4693/4882)
Többször is elhangzott a fél év, és szerintem eléggé egyértelműen Macsekkel kapcsolatban - bár nem fogom visszakeresni az egyes dialógusokat szó szerint. :)

Meg aztán: ez csak egyetlen ilyen esemény, ha igaz lenne az elméleted, akkor annyi lyuk lenne a sztori szövetén, mint egy rossz szitán és átesnénk rajta. :)
3/10
janderka 2021 dec. 11. - 09:13:00 3/10 Előzmény guess.who
(4692/4882)
Heidi valóban fél évet említ, szegény Klára megmördelésére, amikor a házban zsörtölődik Macsek Geyza újraéledésén. De mi van ha ez eredetileg már egy másik lamúrnak szólt, nem a gyászszakkörösnek? Csak végül ennél sütötték el?
offtopic
guess.who 2021 dec. 11. - 08:31:33 Előzmény napraforgó
(4691/4882)
Eltúlzod - ahogy KK is inkább egy eltúlzott KK-karikatúra. :)
Vele szemben Gáspárfalvi Dorka alakja teljesen rendben van, csak a sok lovaglástól izmos a combja - de ezzel együtt nagyon csinos, az operatőr(ök) imádja(k) háttal mutogatni. :) Holecskó Orsolya amúgy a másik véglet: neki már kifejezetten pálcika lábai vannak - de mindketten csinosak, csak máshogy.
Ha mindenképp valaki vaskosabbat szeretnél, akkor nézd Macsekot: oldalról látszik, hogy nem egy Katás nádszál - de valahogy összességében mégis: ha mosolyog, vagy beszél, vagy csak úgy van... Hátszóvalizé. Na, érted, nem kell magyaráznom, ugye?! ;)

A Madárfejű Lajcsikával kapcsolatban maximálisan egyetértek: még az a butácskát játszó haverja is jobban néz ki nála.

És egyetértek abban is, hogy ha már ezt a Halogénezést ennyire tolták, akkor egy nappal később legalább utalás szintjén miért nem említették meg Klárát? Több dolog is szól ugyan a direkt jelenet ellen (nem tudjuk, hol van eltemetve, akár még az is lehet, hogy a szülőfalujában és nem Pesten; elvileg nem mondanak konkrét időpontokat és ünnepeket (a Halogén elég furcsa kivétel volt éppen ezért); elvileg ez egy vígjátéksorozat és nem egy depipumpa...), szóval fogadjuk el, hogy nem mutogatnak temetőjárást. Az azonban valóban fura, hogy Géza még csak meg sem említette például az egyre inkább fontos bizalmasának számító Macseknak azt, hogy jártak volna a sírnál és hogy ez mennyire felkavarta. Pedig *beszélt* Kláráról (és az ezzel kapcsolatos gondolatairól) a réten való heverészéskor. Csak hát ugye a forgatáskor nyár volt, nem csodálom, hogy eszébe sem jutott senkinek a ködös, hideg és sötét november elseje...
offtopic
guess.who 2021 dec. 11. - 08:07:36 Előzmény janderka
(4690/4882)
Nem értek egyet. Vagy legalábbis kétlem, hogy ennyire direkt módon volna belenyúlnának ennyire nagy hatású vagdosással a sztoriba, hiszen pont az a lényeg, hogy pl. TTamás tettei nem csak Lindára vannak hatással, de Julira, Alizra, PszichoBoróra, iskolára, haverokra stb. is - azaz egy 12. részben történt húzása nem helyezhető át büntetlenül a 85.-be, mert az ahhoz kapcsolódó, abból következő más történések is borulnának. És eddig azért elég jó közelítéssel lineárisan egymásra épültek a jelenetek...
A kivagdosott jelenetekben viszont egyre inkább egyetértek: több olyasmi is történik folyamatosan, ami nincs megokolva, amihez képest az előző jelenetekben ugyanaz a szereplő egészen máshogy viselkedett (újra ismétlem: Szabi öngyi -> mosolygós ügyvéd váltása egy rész alatt), amikor egy-egy esemény a semmiből tűnt fel stb. Lehet, hogy ugyanígy áldozták be az évadnyitónál a magyarázatot Gézáék költözésére (teszem hozzá: mindig azt reklámozzák ilyenkor, hogy "dupla epizód", aztán ugyanúgy félórást adnak le), meg azóta sok egyébre is, amit a *készítők/rendezők* maguk ugyan értenek, hiszen ők *leforgatták* az adott esemény magyarázatát, csak éppen később kivágták, és így a *nézők* csak bámulnak bambán, hogy éseztígyhogy?!

Az elméleted inkább úgy módosítanám -egyetértve részben az időrendiség keverésére való kitételeddel-, hogy az időtartamokat nagyon lazán kezelik, teljesen véletlenszerű, hogy néha egy rész egy fél napot jelent, máskor meg akár heteket is "kiejtenek" a cselekményből, így követhetetlen valójában, hogy mi mikor is történik, két esemény között nem lehet megmondani, hogy mennyi idő telik el - hacsak nem hivatkoznak konkrétan, számszerűen rá. (De ez utóbbi is eléggé gumiszerű, hiszen az előző évadban például -érthetetlen módon- novemberben tartották az okosleveles ovis "évzárót", miközben Klára alig pár résszel később szült - ez csak annak fényében lesz érthetetlen, hogy MOST arra hivatkozott Hédi, hogy fél éve hunyt el Klára: a Halogén-ünnep alapján visszaszámolva tehát április végén-május elején, azaz az előző évadban pár rész alatt nem csak a komplett tél szaladt el, de a tavasz jó része is a két esemény (ovis "évzáró" és Klára szülése) között.)
4/10
napraforgó 2021 dec. 11. - 02:06:37 4/10
(4689/4882)
Uramisten! Csenge ugye nem ezzel a Madárfejű Lajcsikával akarja elvesziteni a szüzességét? Ez a kis majom egy kis nyikhaj Csengéhez képest. Hisz Csenge már kész nő, a kis nyikhaj meg majd jó 10 év múlva lesz férfi. (Jó esetben.)
(Amúgy Csengének túl nagy a feneke. Pont olyan, mint Kim Kardashiané. Nem olyan mint egy fejlődésben lévő kamaszlányé).
4/10
napraforgó 2021 dec. 11. - 01:59:07 4/10 Előzmény napraforgó
(4688/4882)
De ahol Klára temetésére is csak kb. 10-15 másodpercet szántak, hát ott mit várjon az ember?
4/10
napraforgó 2021 dec. 11. - 01:46:55 4/10
(4687/4882)
Az idősikok valóban összecsúsztak, pl.röhejes, hogy Rita és Géza novemberben rövidujjú cuccban heverésznek a mezőn. Mert ugyebár elmúlt már halloween, amikor itt bohóckodnak a csákánnyal.

Én eléggé hiányoltam, hogy Géza nem pakolta fel a fiait és nem utazott fel Pestre Halottak napján. Illett volna egy látogatást tenniük Klára sirjánál, virággal, mécsessel. Sőt, Hédi és Matyi is mehetett volna a lányukhoz, Maki meg a nővéréhez a családjával. Na ez valahogy illendő lett volna, hisz ez az első év, hogy Klára nincs velük.
Ehelyett ott baromkodnak Géza állitólagos új kapcsolatával.
De jó lett volna, ha ezt a hülyeséget hamarabb lezárják, mint a halogén napi maszkabált és akkor már összebékülve felutaznak a temetőbe meglátogatni az anyjuk sirját.
3/10
janderka 2021 dec. 10. - 23:06:11 3/10 Előzmény guess.who
(4686/4882)
Ahogy kezdem magamban összerakni az epizódmorzsákat, egyre biztosabb vagyok benne, hogy itt iszonyúan szétszabdalhatták a készítők a már leforgatott blokkokat, és közben már az időrendiségre sem figyeltek.
Ez az egész csákányos kifekvés például a Máté féle féltékenységgel valójában egy hét történése lehetett eredetileg. Ráadásul közvetlenül a leköltözés után. Ezért is csecsemő még legtöbbször a kis Klárika (Karcsika?). Mert nem telt el (valójában) még annyi idő a temetés óta.
Más kérdés hogy a készítők valszeg megkeverték közben nekünk a sorrendiséget. És előbb találtak lenn munkát és fociedzéseket Geyzának mint hogy gyötörni kezdje őt a feleségének hiánya és pótlási vágya. Hiszen miért húzta volna ennyi ideig a gyász feldolgozását és valamifajta kezelését?
Ugyanez történhetett Rőtszakállú és Emu viszonyának érthetetlen hullámzásánál is. Előbb mentek színházba és utána derült csak ki, hogy a srác mégsem elég entellektüel az ügyvédlányhoz képest, ezért kupálni kell őt kicsit.
Tamásnál meg aztán pláne látszódik ez az időzavar. Az elhíresült Alízcsók miatti szakítást követően ugyanis vagy két hónapnyi adásidőn át gyűrt maga alá mindenfajta nőket, totál kitörölve magából - de a kislányából is -Linda létezését, mikorra (a semmiből) kezd mégiscsak összejönni a kis póttanárnénikével s kezd rádöbbenni közben arra is, hogy valójában mennyire hiányzik is neki az ő eltűnt Linduskája.
offtopic
guess.who 2021 dec. 10. - 21:46:18
(4685/4882)
Heidi most már totál debil lett. Pedig egy fél évadon keresztül viszonylag normális volt. Géza nem a gyereke (de ha az is lenne, már eléggé felnőtt), mégis mit képzel, hogy felelősségre vonja a magánügyei miatt?

Gézaádámék étkezőjében új székek vannak? Amit meg ez a majom Ádám művel... hagyjuk.
Érdekes, hogy a gombozás közben majdnem kinyúvadt Norbi megint akar menni, ráadásul a mindeddig eléggé utált Zselével. (Jesszus, a pizzériában a nadrág úgy állt rajta, hogy a farzsebek a combja közepén voltak - és mindezt zakóban! És Zsuzsi szerint "kevés ilyen fullextrás pasi mászkál a városban".)
Íti VACSORA KÖZBEN bejelenti a gyerekeinek, hogy Zselé meghívta őket VACSORÁZNI... Ügyes.

És Csengi mikor lett ennyire jóban ezzel A LEXus-emblémás Trabival (akiről ráadásul Dorka képes azt állítani, hogy a "suli legjobb pasija" - úgy látszik, ennek az epizódnak az alcíme a "nők a teljes idegösszeomlás szélén" volt, csak elfelejtették odaírni)?
Az entellektüel Robi láthatóan végleg resetelés áldozatául esett?
És Csenge tényleg kifestve, miniruhában megy házhoz egy csávóhoz, mint egy callgirl? Nem érzi kicsit sem megalázónak ezt a helyzetet, hogy a fickó egyetlen lépést sem tesz érte?

Ez a Macsek-Géza csákányozás elég izé volt: képesek voltak leforgatni MÉG EGYSZER ugyanazt a jelenetsort ugyanazokkal a pózokkal, csak Macsekra egy csíkos pólót, Gézára meg egy másik nagymintás inget adtak...
Rendkívüli szerencse, hogy Macsek nagyon szép, ha mosolyog, úgyhogy részemről akár még kétszer megnézném ugyanezt a beállítást. :)
(Nem értek egyet Napraforgóval: ez egyáltalán nem volt kiírás, csak ilyen a hintázás: közelebb kerülnek, aztán jön valami bonyodalom, eltávolodást játszanak, hogy utána annál nagyobb legyen a néző érzelmi katarzisa ( :) ), amikor végre csókdosni kezdenek és bevallják, hogy nem bírják egymás nélkül.

Ójjajj, és TT megint hisztiskiborulós jelenetet fog játszani holnap este, ráadásul Horváth Lili most már a "kórházba" is házhoz megy? Mi a fene van itt?!?!?! (Itt tényleg mindenki hülye?! - mondta Géza az Üvegtigrincs 3-ban.)
4/10
napraforgó 2021 dec. 10. - 20:31:17 4/10
(4684/4882)
Úgy tűnik, hogy Guess.hu kedvenc Macsekja is süllyesztőbe kerül, mivel Géza még nem érzi elérkezettnek az időt a kapcsolatuk elmélyitésére.
4/10
napraforgó 2021 dec. 10. - 20:27:22 4/10
(4683/4882)
Úgy látom, most azt akarják kihozni Tamás hisztirohamaiból, hogy bűntudata van, amiért Linda elhagyta (és ő hülye fejjel nem ment utána, de még csak nem is kereste). Akkor épp nem volt bűntudata, amikor minden nap más nő ágyában hentergett félrészegen, de most hirtelen kitört rajta. Hát zseniális!

Ádám a másik hülye, aki ott nyalta-falta Zsuzsit a kanapén 5 centire a Tv-t néző Ágitól, na az nem okozott neki féltékenységi rohamokat, csak az, amikor Ági is talált valakit. Ez is zseniális ötlet!

Petrát meg vissza akarják juttatni Albert karjaiba és összkomfortos palotájába, csak, hogy ne vigye Mukit külföldre.

Hát egyre jobb ötleteket találnak ki, mondhatom.