lemezek01 2008 aug. 12. - 23:15:03
(818/2298)
Félfüllel hallottam valamit hogy mostmár Nadal a világelsõ.
Ezek szerint Federer-t verte? Fûvön,salakon,vagy kemény pályán?
Esetleg mindhármon :-)
Még eddig soha nem birt vele,tán egyiken sem.
De füvön végképp
lemezek01 2008 aug. 12. - 22:58:31
(817/2298)
Úgylegyen.
:-)
lemezek01 2008 aug. 12. - 22:56:28
(816/2298)
aszu :-) :-) :-)
lemezek01 2008 aug. 12. - 22:55:04
(815/2298)
Nos a nagy átlag,ha megfigyelted már egyre fiatalabb,és profi mind. Nagyon kevés teniszezõ volt wimbledonban is 30 feletti korral.Jóesetbe Ági belejön a teniszbe a következõ olimpiáig,aztán még van vagy 6éve,(oszt) kiég.
Legalábbis ez a papírforma. Nézz egyszer szét egy nagyobb tenisztornán,számold össze hány 19 és 25,6 közötti játszik,és hányan afelett.(de láttam én már jó teniszezõt wimbledonban 17,8 évesen is)
Nopersze ettõl még Ági lehet jó teniszezõ.
Pályán lehet õ még a 30as évei végén is,de ez a ritkább.
Én csak azt tudom mondani,és tiszta szívbõl,hogy reméljük a legjobbakat: érjen csak be ági is úgy mint a legjobb borok.
lemezek01 2008 aug. 12. - 22:45:33
(814/2298)
Ez az evezõs páros akik ma estek ki. Az összefoglalóban láttam mit alkotak,sokáig vezettek,aztán hopp kikerültek még a kamera látoszögébõl is. Azért becsültem õket,mert legalább a nyilatkozatukban nem kezdtek el mentegetõzni. Elmondták korrektül mi történt,és semmi szépítés,mismásolás nem volt.
Viszont kíváncsi lennék,mivel ez nem hangzott el,hogy végül most õk teljesítették volna azt az idõt amit számításuk szerint képesek voltak teljesíteni,vagy saját magukhozképest is valami gyalázatosat alkottak?
lemezek01 2008 aug. 12. - 22:34:14
(813/2298)
A legtöbb jó teniszezõ mostanság már nagyon fiatal.
Lásd PL : Nadal
Ahogy idõsödnek,egyre inkább kezdenek el rosszul játszani.
30 év felett már kevesen versenyeznek ebben a sportban.
Áginak addig kell elkapnia a fonalat amíg még fiatal. Mert a kor,sok mindent tönkretesz.
lemezek01 2008 aug. 12. - 22:31:14
(812/2298)
Ettõl a kis kínaitól nem lett volna szabad ennyire kikapnia.
(nem is oly rég 133kiemeltként vett részt wimbledonban)
Aztmondod a kis tornákon nem tud annyira odafigyelni.
Nos Egy olimpia az azért mégiscsak egy olimpia tehát ha már innen nézzük a dolgot,nyernie kelett volna. Amúgy érdekes õ,mert hogyha mindez igaz amit irsz,akkor szöges ellentéte mindennek ami logikus. Egy kis tirnán nincs bizonyítási kényszer sztem senkiben,így nincs feszültség sem. remek alkalom lehetne egy-egy ilyen kis torna arra hogy lazábban játszon,elengedje magát,és cél nélkül,csak egyfajta szintfelmérés,komolyabb edzésnek tekintve fogja fel az egészet,és játszon úgy ahogy neki tetszik.

No ne hidd hogy én bántani akarom,ha tehetem megnézem a meccseit sorra én is és kitartóan szurkolok neki,mégha reménytelen is az õ helyzete.(adott esetben,reménytelen)
lemezek01 2008 aug. 12. - 22:13:58
(811/2298)
mennyire kapottki?
lemezek01 2008 aug. 12. - 22:12:11
(810/2298)
Wimbledonban azért elég korrektül helytállt,tartotta magát egy jóidejig. és ha hozza a játékát amit elõzõ meccsein,plusz a hibaszázaléka is alacsonyan marad, a kínai kis csaj is simán verhetõ lett volna. Node pont attól a meccstõl kezdve eresztett le végképp. Azóta ráismerni sem lehet. Talán ha akkor nyer,most másképp látnánk alakulni a dolgait. Aznap vesztett párosban is,pedig az is jól indult,mármint az elõzõ párosa egy korábbi nap.
Számomra ez a csaj rejtéj. mert ugye tehetsége az van,abszolút benne van minden a csajban,minden ami tenisz. Sõt még az optimizmusa is abszolút a helyén van,vidám jókedvû. Viszont mind-mind hiába,ha nyerni nem tud
lemezek01 2008 aug. 12. - 22:05:06
(809/2298)
A magyar szinonímák,szebbek,csak senki nem használja mert túl hosszú. A pláza szóra is van magyar megfelelõ--->bevásárlóközpont. Ezzel is kb ugyan az a probléma mint az ökölvivás szavunkal,rettenet hosszú,a kutya sem fogja használni. Az ökölvívás szót amúgy megfigyeltem akkor szokták inkább mondatbafûzni,ha épp egy,két elismerõ mondatot "szavalnak" ezen sportról. Olyan szép csengése van.
lemezek01 2008 aug. 12. - 21:59:38
(808/2298)
Tegnap is távol voltam a nap nagyrészében,valszínû ezért maradhattam le róla. Amúgy nem tudom,igazán nem,de leginkább nem hiszem hogy õt a további edzések még a késõbbiekben nagy tehetséggel áldhatnák meg. Hisz láthattuk,ha épp nem hibázik akkor már kész tehetség a csaj. Mindene megvan,minden a kezében van,és vidám is,még a meccsek alatt is sziporkázik sokszor. Sõt vert helyzetben is láttam már mosojt az arcán. Nagyon sokat bakizik õ,és ez a veszte. Aki tud játszani,de mellette ideges,az szokott sokat hibázni. De õ nem,legalábbis látszólag egyálltalán nem feszült,soha semmikor,semmilyen hejzetben. Az õ hibái olyanok mint az idõjárás,kiszámíthatatlan. talán ha megvolna az oka,ha megtalálná magában,akkor tudna rajta javítani,így viszont nehéz lesz.
Bár lehet én látom rosszul a hejzetet
Így legyen
Maradjunk optimisták
Obránszky Ármin 2008 aug. 12. - 21:54:52
(807/2298)
Én megnéztem a tvben Ági meccsét. Meg kellett volna nyernie, mert jobb képességekkel rendelkezik, mint ez a kínai lány wimbledoni elõdöntõ ide vagy oda. Az elején megijedtem, mert nagyon pontosan játszott a kínai és a közönség is elég teniszpályához nem illõ módon viselkedett, de aztán megnyugodtam, mert Szávay elkezdett irányítani, a kínai meg hibázni. Az elsõ szett végén világklasszishoz méltó játékkal rukkolt elõ Ági, kár, h a második elején "átaludta" és onnan már nem volt visszaút.
Amúgy Ági hihetetlen nagy küzdõ, de a kisebb tornákra nem tud kellõen odakoncentrálni, ezért a sok kínos kudarc. Talán ebbe is beletanul idõvel. Nem kell bántani, ettõl a lánytól ki lehetett kapni. Talán holnap Grétával jobban szerepelnek.
lemezek01 2008 aug. 12. - 21:50:16
(806/2298)
meglehet. A neten és a tv-ben judo nak irták,gondoltam így helyes.
lemezek01 2008 aug. 12. - 21:48:55
(805/2298)
Ezt felfogtam énis,köszönöm,viszont ha megnézed "dzsúdúnak" irta,a judo-t
lemezek01 2008 aug. 12. - 21:41:16
(804/2298)
Eszemben sincs okoskodni,vagy kötekedni,de a Judo,az Judo ,nem dzsudó. (sztem) Amúgy nézd meg magad:
http://www.hunjudo.hu
lemezek01 2008 aug. 12. - 21:37:04
(803/2298)
Ágit mégcsak az összefoglalóba se tették be. Tv közvetítés egyálltalán volt róla? Melyik csatornán? Hány órakor?
Mennyire kapott ki?
Aranyos kis csaj,de az utóbbi három versenyén beleértve ezt is akkor,egy nagy rakás csõdtömeg. A teniszbõl szépen meg lehetne élni,de így nehéz lesz. 11. kiemelt ként tartották számon,hát azt sem adják ingyen,és volt szerencsém Wimbledonban is látni õt,nem játszott rosszul,de hogy hogy a fenébe tud ennyire gyakorlatilga a két véglet közt ingázni,az rejtéj. Kb mint a magyar foci.Megy-megy,de mikor tényleg kéne akkor elszáll minden tudás.
Megvertük már egyszer az olasz válogatottat is 3-1 re.
És nemrég kapott ki az arsenal a nemrég az MB2bõl szabadult haladástól. Hát ági is valami hasonló. Jön,jön a semmibõl,alkot valami relatíve szépet wimbledonban,aztán a következõ 3 tornáján a földrõl kell összekaparnunk.
lemezek01 2008 aug. 12. - 21:16:29
(802/2298)
skacok a Tenisszel mivan?
Holvan a mi Ágink?
Emlékeim szerint mára, ma 13:00-ra ígérték hogy párosban láthatjuk. Ma sajna nem voltam ithon,de az összefoglalót néztem és sohol semmi hír. Egyéni nõi meccs volt egy,de ahozt sem volt sok közünk,Szávai is indul majd egyéniben,de mikor? Senki nem tud semmit?
Hát eddig katasztrófa ez az egész olimpia.
Mindenki latolgatja itt mekkora esélyekkel indulunk egyes számokban,egyes emberekkel,aztán a végén meg kiderül,hogy se az úszás,se a vívás,se az evezés,se cselgáncs,torna, judó nem megy. Kosárlabdában,röplabdában,mûugrásban,szinkropnúszásban,meg még csak az olimpiára sem jutottunk ki. Hát mégis honnan a francból várjuk mi az érmeket,alsó hangonis azt az 5-öt legalább. Cse Laciból akarjuk kipréselni az összeset vagy mi?
Moldávia bánata 2008 aug. 12. - 20:46:12
(801/2298)
Az ajkai Kis Gergõ szerintem éremesélyes lehet Londonban, de ez csak megérzés. Egyébként pedig bartomi jó akcentusa van. :)
1/10
movieking 2008 aug. 12. - 18:38:13 1/10
(800/2298)
Holnap hajnali 4-kor fog egy bronzot összekaparni...hm.. mondjuk az sem rossz..arra 10 millió forint jár...
De Goey 2008 aug. 12. - 18:34:07
(799/2298)
Mikor úszik Cseh Laci 200m pillangóban tovább?