Téma: Pestis

Oooo ápr. 12. 11:48:00
(2/2)
A XIX. század végéig gyógyíthatatlannak számító pestis (régi magyar nevén: csuma, csoma) legnagyobb európai járványa a XIV. század közepe táján a lakosság közel 60%-át pusztította el. Kirobbanásához a patkányok bolhái által történt behurcolás mellett, nagyban hozzájárult, hogy 1346-ban Genova Krím-félszigeti erődjébe az ostromló kipcsakok pestises katonák holttesteit katapultálták be.
A hatásos védekezést és gyógyítást szinte teljesen meghiúsította, hogy az emberek nem voltak tisztában a fertőző kór biológiájával. !
lacibaa 2006 jan. 23. - 17:12:17
(1/2)
A járványok a TERMÉSZET RÉSZEI. Szûrõõõõ!!
Az embernél nem mûködik a természetes kiválasztódás, ezért más szelekciót "talál ki" a természet. Az odáig szép, hogy a vírusok, baktériumok természetét vizsgáljuk a beteg embereken, (az EMBER ezt már megteheti), - de!! - aki nem kapta el?
AZ MIÉRT NEM KAPTA EL?? EZ miért nem kérdés?
Kevesebb gyógyszer kellene??!! Pedig tudjuk a választ, már majdnem 100 (száz!!) éve.

"Kétféleképpen lehetünk úrrá a betegség fölött: vagy a támadót próbáljuk meg egyre erõsebb gyógyszerekkel megsemmisíteni - vagy pedig a test ellenálló erejét erõsítjük, hogy egyedül is lebírja a támadót" -Dr. Sandler 1938. Dr. Hermann Geesing: Életerõ- Életstílus Immuntréning.
üdv lacibá