csokoladefalo 2007 máj. 12. - 17:31:54
(941/9721)
Sziasztok. kb 1 hete Tv kapcsolgatás közben akadtam rá erre a sorira. Nagyon nagyon megtetszett. Kár, hogy hamarabb nem vettem észre.. és lehet majd ha lesz hely a gépemen letöltöm az egész sorit:). Szeretnék cstalakozni hozzátok ezen a fórumon. Rem. nem baj.:)
10/10
szürke bagoly 2007 máj. 12. - 00:43:04 10/10
(940/9721)
Ha budapesti vagy mi sem egyszerûbb :
XIII. Pannónia utca 13.( Videodzsungel )
Hétfõn beviszem a könyveket 12 és 21 óra között vagyunk nyitva.
Jelszó : a fórum neved ( vagy a fiam vagy én vagyok a pultban )
Mary2 2007 máj. 11. - 21:42:08
(939/9721)
Szóval a honlap neve: <a target="_blank" href="http://chriseries.free.fr/" title="http://chriseries.free.fr/">chriseries.free.fr</a>
ott a bal oldalon a menüsorban van ilyen szó: La série
arra rámész, linkelsz a casting szóra, s akkor kijön egy ablak, ahol megkeresed azt a kis ablakot, ahova ez van írva:
personnages interprétés par plusieurs roles.
Ha erre rákattintasz, elõjönnek ezek a szereplõk.

Lehet bonyolultan írtam le, de ha csinálod, egyszerû lesz.
Mary2 2007 máj. 11. - 21:21:56
(938/9721)
A Pilot-ban volt más Jake, aztán Lorent is más játszotta, sõt Robert E. és Elizabeth Quinn (Michaela anyja) is más színész volt.
Van egy honlap, amelyen rajta vannak azok a színészek is. A jelenlegiek jobbak, mint akik a Pilot-ban szerepeltek.
Egy francia honlapon láttam.
10/10
henett 2007 máj. 11. - 19:32:33 10/10 Előzmény szürke bagoly
(937/9721)
Kedves Szürke Bagoly! Most, ha megengeded szavadon fognálak, és kölcsön kérném a könyveket. Nem tudom hogyan bonyolítsuk az"üzletet"!Ha van ötleted, várom a javaslataidat! Nagyon köszönöm!
10/10
henett 2007 máj. 11. - 19:23:21 10/10
(936/9721)
Kedves Nannyfan!
Igaz, hogy már túl vagyunk a sorozat felén, nagyon sok minden szóba került, most mégis arra vagyok kíváncsi, hogy vajon milyen érzés, amikor a "fórumod" lassan az 1000-dik bejegyzéshez érkezik?:))))
10/10
Célia 2007 máj. 11. - 16:22:35 10/10 Előzmény Veva
(935/9721)
Köszönöm Veva! Most már jobban kiigazodom, nem vagyok túl jártas a forumozásban, talán ez a második amibe valaha is beírtam. Na most aztán mindenkit jól megnézek, ki hány éves :)
(nem mintha fontos, vagy meghatározó lenne az évek száma, csak a kívácsiság miatt)
10/10
Célia 2007 máj. 11. - 14:49:30 10/10
(934/9721)
Kedeves Henett! Szinte pontosan erre gondoltam én is!
De ezzel együtt tüneményes az igyekezet amivel megpróbál megfeleni a feledatnak.
Szerintem az életben sem lehet valami "géppuskalábú" Joe.
Ezt csak azért gondolom így , mert más helyzetekben, jelenetekben olyan nagyszerûen, hitelesen játszik, hogy nem tudom elképzelni róla, hogy pont ez a dolog lenne pusztán szinészi játék.(mármint hogy ügyetlenül táncoljon a szerep kedvéért)
De talán ettõl is lesz olyan szeretni való, hiszen senki sem tökéletes :) hihi
10/10
Célia 2007 máj. 11. - 14:34:17 10/10
(933/9721)
Hát a férjuram márcsak ilyen, kicsit poénból játsza idõnként a " na nehogy már elérzékenyüljek" címû mûsorszámot :) de én pontosan tudom, hogy alapjában véve egy nagyonis érzékeny ember. Az meg hogy Te pedig megkönnyezed az ilyen jeleneteket, igazán megható, jó ilyet hallani.

A részletekrõl amit írtál, azzal teljes mértékben egyet értek, mintha az én gondolataimat írtad volna. Pontosan ezért szeretem ezt a sorozatot. Nem is nézek másikat. Eddig sem néztem, vagyis belenézek egyikbe-másikba, de aztán alább hagy az érdeklõdésem. Csak azt érzem, hogy a forgatókönyvíró kizárólag azzal van elfoglalva, hogy hogyan tartsa életben a történetet. Összekevert jellemek, logikátlan cselekmény lesz a végeredmény, szoval hiteltelen lesz az egész. És szerintem a hitelesség a legfontosabb.
10/10
Nannyfan 2007 máj. 11. - 11:53:49 10/10
(932/9721)
Ez a tánc dolog érdekes. :) Már az elõzõ táncos jelenetnél, amikor a szerelmesek bálja volt, ott is lehetett látni, hogy Joe nagyon koncentrál!! :D De ez így van jól. Michaelának még említette is, hogy számol közben, mert így könnyebb neki. :) Szerintem ez nagyon aranyos. :)
Gondoljatok bele, hogy Sully mennyit táncolhatott azelõtt, hogy megismerte volna Michaelát. Gyanítom, hogy semennyit.
Mostmeg meg kellett tanulnia egy csomó táncot.
Ez a szerelem! :)
10/10
Nannyfan 2007 máj. 11. - 11:49:11 10/10
(931/9721)
Arra az alkoholmentes italra én is kíváncsi lennék. Akárkit kérdeztem zsákutcába jutottam.
10/10
Nannyfan 2007 máj. 11. - 11:46:55 10/10
(930/9721)
Nem gyõzök visszalovasni! :D
Ez a Preston..... én igazán próbálom benne jót is meglátni, de nem megy. Amikor vigyorog legszivesebben felkenném a falra...
Én tuti, hogy úgy írtam volna meg a forgatókönyvet, hogy amikor a a csókos fánál a dulakodás során Matthew lábát megsebzi a balta, Sully is ott legyen és jól péppé verje Prestont.
Lehet, hogy kicsit kihozza belõlem az gresszív énemet, de ha belegondolok, hogy mennyi gond lesz ezzel a bankárral...
Hajjaj...
10/10
szürke bagoly 2007 máj. 11. - 10:01:33 10/10
(929/9721)
Az italról : elõször egy barna üvegbõl Tenessey whiskyt kinál amit Sully nem fogad el (pedig , ahogy Hank mondja : "ez nem vizezett) kicsit késõbb egy másik fehér üvegbõl szeszmentes italt kinál és ebbõl iszik kétszer is Sully . Amikor az italt kinálja Hank mond is egy szót ami szeszel kezdõdik de már vagy ötödször hallgattam meg és nem értem a végét. Majd felhívom Incze Józsit ( Õ a magyar hang ) hátha emlékszik mit mondott a szinkron során. (ugye milyen jó a férfi a háznál ? , figyel az italokra )
10/10
Veva 2007 máj. 11. - 07:35:06 10/10
(928/9721)
Nagyon tetszett Sully viselkedése Matthew-val, annyira tapintatosan tért vissza mindig a ház kérdésére. A kocsmában elhangzott mondata pedig zseniális volt: "A büszkeség a bolondok terhe". (Értsd jól.) Az viszont láthatóan nem esett jól neki, hogy Ingrid máris szét akarja verni a házat. Az a kislány most nem volt túl pozitív, Prestonnak is rögtön bedõlt, Matthew meg fizetheti helyette a pár napos kamatot. Gondolom, pont ez hiányzott most neki.
10/10
Veva 2007 máj. 11. - 07:30:30 10/10
(927/9721)
A tegnapi rész után elég nyomott hangulatom volt, és csak ma reggel jöttem rá, hogy valószínûleg Táncoló Felhõ miatt. Annyira megalázó, ami vele történik!!! A fehér õrök meg csak röhögnek a tragédián. Szégyen!!!!!!!
Az az ital a kocsmában nem egy külön üveg volt, amit Hank végül direkt neki húzott elõ valahonnan? Gondolom, valami alkoholmentes lé.
Még egyszer a táncról. Nem lehet, hogy így szólt a rendezõi utasítás, hogy Sully legalább ebben az egyben ne legyen profi? Számomra így hitelesebb, mert rövid idõ alatt kell megtanulnia rengeteg új táncot, s persze hogy nem tud felzárkózni ilyen gyorsan azokhoz a léhûtõkhöz, akik a nagyvárosokban ezzel mulatják az idejüket (mint például Cooper apuka). Szerintem ez csak elõny, ennyivel is rendesebb.
10/10
madlen 2007 máj. 11. - 02:26:38 10/10 Előzmény Nannyfan
(926/9721)
Nekem csak azok a részek tetszenek, amiben sokat látom Sullyt és az indiánokat (személy szerint Táncoló Felhõt, de a felesége is aranyos volt, és a fia a helyzethez képest emberséges, ezért annyira sajnálom, hogy egy másik indián megölte Dr.Mike kiszabadítása miatt!
10/10
madlen 2007 máj. 11. - 01:45:47 10/10 Előzmény csiperke
(925/9721)
Kedves Csiperke!

Nekem nagyon tetszett az, hogy az esküvõhöz a város apraja-nagyja beleadott apait-anyait: közremõködtek, rendezgettek, dolgoztak, intézkedtek, kiöltöztek, föszintén örültek, - félretéve minden korábbi ellenszenvüket, lenézésüket, cinizmusukat stb.

Szinte mindenki nagyon szimpatikus volt - kivéve Mike anyját, - bár a végén kegyeskedett mégis felállni, a lánya mellé állni és felvezetni õt az oltárhoz.
Viszont, mivel Sully korábban megkérte egykori apósát erre a szerepre, akirõl kiderült, hogy az édelsányát nem kísérte oltárhoz duzzogásból, - ezért szerettem volna, ha Mike anyján kívül õ is megmarad kísérõnek.
10/10
madlen 2007 máj. 11. - 01:27:08 10/10
(924/9721)
Engem majd' megütött a guta, mikor Matthew nem fogadta el Sully házát!
Legközelebb azért üt meg a guta, mert most már elfogadja a srác a házat, de a szerelme: Ingrid, ha meg fog halni, megette a fene az egészet!
Brrrr
10/10
madlen 2007 máj. 11. - 01:23:09 10/10 Előzmény Célia
(923/9721)
Éppen ezért én is szeretem indiánnak képzelni magam - szolidaritásból, és ha csak egy mód van rá, indián holmit is veszek magamra.
Sajnos eddig még csak egy kötött ponchóm van, amit equadori indiánok készítettek gyapjúból. Van Pesten és az interneten indiánbolt.
Igaz, én inkább a régi, eredeti indián ruhákat szeretném magamra venni, amilyen Sullynak van. Úgy tudom, olyat is lehet kapni, nem ogyanott, hanem egy másik boltban, valami "western" nevûben, de asszem méregdrága!:(

És persze nagyon szeretem az indián népzenét!
Mennyire örülnék, ha lehetne most barátkozni egy ilyen Táncoló Felhõvel.

Olvatam ma élõ indiánokról egy könyvet Kurt Vonneguttól (aki mostanában halt meg). Abban a könyvben egy idõs indiánfõnök mint riportalany és mint idegenvezetõ van jelen, és ha jól emlékszem, azt mesélte, hogy Custer tábornokot Táncoló Felhõ ölte meg végül, amit nem tart számon a történelem.
10/10
madlen 2007 máj. 11. - 01:11:19 10/10
(922/9721)
A részletekrõl:

Nem tudom, felfigyeltetek-e az esküvõi részben arra, hogy amikor az ifjú pár elindul a vonattal, akkor Bryan az integetéskor apunak szólítja Sullyt!?

Az én lányom is ugyanígy tett, amikor óvodás korában összekerültem a jelenlegi 2. férjemmel. Esküvõig Karcsi, esküvõ napjától apu. Pedig senki sem befolyásolta ebben!