10/10
henett 2007 ápr. 04. - 21:55:47 10/10 Előzmény mariann67
(681/9721)
Kedves "öreg róka" mariann67!
Nagyon tetszett a felháborodásod a könyvégetõs résznél! És abban is egyet értek, hogy a nõk helyzete az 1800-as években nem volt túl fényes. Bár, ha végigtekintünk a történelem folyamán, sokszor elmondhatnánk ugyanezt.DE milyen jó, hogy minden kornak megvolt a maga "Sally"-ja. Ezért imádom a romantikát!! Így legalább ránk maradtak a "Nagy Férfiak" hõstörténetei. A legendák, mondák ...persze engem legfõképpen a hõsszerelmes eposzok nyûgöznek le! Legutóbbi szerelmemet, gyermekem apját anno az Abélard és Helois történetével ünnepeltem!
Örülök, hogy volt idõd ellátogatni a fórumba!
10/10
henett 2007 ápr. 04. - 21:27:43 10/10
(680/9721)
Úgy örülök, hogy mindig írtok az elõzõ részekrõl. Nekem az elmult napokban nem sikerült tv közelbe kerülni. Ez a fránya tavaszi nagytakarítás, disznóölés, gyerekfelvigyázás... De ti mindig olyan lelkesen és kimerítõen írtok, hogy imádom olvasni! Köszönöm mindenkinek!:D
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 04. - 21:15:23 10/10
(679/9721)
A holnapi rész neked is tetszeni fog! :) Nekem a mai rész már felüdülés volt a tegnapi és a tegnap elõtti rész után. :)
Holnap felgyorsulnak az események. Nekem már annó is nagyon tetszett ez a két részes epizód. :)
10/10
henett 2007 ápr. 04. - 20:10:02 10/10
(678/9721)
Szia Nana! Megragadnám a következõket: amennyire csak lehetséges! Megpróbáltam úgy alakítani agyerekem napirendjét, hogy én is és a film is beleférjen egy kicsit.Nos, nem mindig sikerült. De, néha már a lehetõség is vérforraló tudatot ad!
10/10
Veva 2007 ápr. 04. - 19:32:55 10/10
(677/9721)
Szia, Nannyfan, igazad van, legalább 5 perccel hosszabb volt, mutatta a videóóra. Neked mi tetszett benne annyira? Én csak végigidegeskedtem az egészet, és úgy tûnt, nem intéztek el semmit. Azt sem értettem, ki az a két bajkeverõ szakállas, és mi bajuk van Sully-val. Miért remélték, hogy meghalt?
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 04. - 18:12:46 10/10
(676/9721)
A mai rész isteni volt!!!! :)) De azok a fránya hangok!!! Mi lehet a baj Brian és Michaela hangjával???? Briant már megint má szinkronizálta, Kovács Nóra pedig újraszinkronizálta. Miért jó ez????
Holnap megtudunk Sully "sötét" katonai múltjáról mindent.... ;)
Majd visszanézem ezt az epizódot, de szerintem ez több volt mint 45 perc. :)
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 03. - 20:16:29 10/10
(675/9721)
Ez a mai rész megint csak so-so alapon teljesített legalább is nálam. Nem lett volna rossz, de Ruth nõvért még mindig nem tudom elviselni. Akárhányszor meglátom és vesztemre még meg is szólal, kedvem lenne továbbtekerni a filmet. Elézést a mélyen vallásos emberektõl, de ezt a szentfazekas viselkedést elég nehezen viselem el. Ettõl a nõtõl kinyílik a bicska a zsebemben! (bocs az indulatokért)

Daloltunk párat, kirabolták a postakocsit, sõt indiánok is voltak. A western feeling azért meg volt. :)
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 03. - 20:11:37 10/10
(674/9721)
A szinkron neked még tud meglepetés okozni? :)) Én nem is vártam mást. :)) De ilyeneken már nem akadok fel. De ez azért elég erõs volt! ;)
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 03. - 20:08:58 10/10
(673/9721)
Igazad van. Sully helyzete eléggé kínos volt és nem csak neki.
Myra állapotát jól kivesézted! :))
Ez a rész elég sok hézagot tartalmazott. Eléggé összecsapott hatást keltett. :S
10/10
Veva 2007 ápr. 03. - 18:39:55 10/10
(672/9721)
Én sem igazán értettem tegnap, hogyan következik Myra terhességébõl a holdkórosság. A film után még töprengtem rajta egy darabig, mert ilyet még nem hallottam. De a mai forgatókönyv sem volt világosabb a számomra. Mert én például azt vártam, hogy az indiánok a postakocsit fogják megtámadni, hogy kirabolják, és így majd õk elkapják azt a két szélhámost, s akkor majd kiderül, milyen jó, hogy dr. Mike-ék lemaradtak errõl, és idõben kiszállították õket. Egyáltalán nem értettem, miért támadnak rá az indiánok négy gyalogos emberre. A puszta gyilkolászás lenne a céljuk? Utána meg hogy kerültek oda Lorenék pont a döntõ pillanatban Michaeláék védelmére? Szóval elég gyengének találtam a mai sztorit. Az a benyomásom, hogy az egész arra kellett csak, hogy Johnny Cash énekelhessen, ami egyébként jól hangzott, csak a helyzet volt furcsa.
xamur 2007 ápr. 03. - 13:44:05
(671/9721)
Sziasztok!!

Én afelõl szeretnék érdeklõdni, hogy nem tudja e valaki,hogy meg lehet e vásárolni dvd-n mind a 6 évadot, vagy nincs e meg valakinek, aki kiírná e nekem dvd-re. Minkét lehetõség nagyon érdekel, mert nagyon régóta meg szeretném szerezni.

Elõre is köszönöm az infókat
lipsandi 2007 ápr. 03. - 13:03:33
(670/9721)
Sziasztok!A tegnapi rész izgalmas volt aszthitem hogy Michela öszeveszik szalival.De szerencsére nem let semi baj Saly beláta hogy néha kell segitség neki is.
ryana 2007 ápr. 03. - 00:17:55
(669/9721)
Talán nem is csak Michaela gyõzte meg, hanem talán a rész végére belátta, hogy ha egy elvét feladta volna azért, hogy meglegyen a házuk (fellépet a showban), akkor változtathat a hozzáállásán ahhoz is, hogy ki keressen többet egy családban.
És míg az elõbbi, valami olyasmi, amit személyes élményei miatt ítélt el, addig az utóbbi inkább csak a pasikba nevelt büszkeség. Tehát az egyiket alá lehet támasztani logikus érvekkel, ami miatt szerintem még nagyobb gáz feladni azt, míg a másik mellett csak annyi szól, hogy azért mert, és kész...
Már fáradt vagyok, úgyhogy, ha nem sikerült érthetõen fogalmaznom, akkor bocsi.
ryana 2007 ápr. 03. - 00:12:19
(668/9721)
Sziasztok! Én ezt a mai részt nem igazán szeretem, de jobb volt, mint amilyenre emlékeztem.

Nekem tetszik ilyen hosszú hajjal is Sullynk :-).

De ami minden pálmát elvisz: "cowBOY lányok"!!! MI VAN???
10/10
madlen 2007 ápr. 02. - 22:49:27 10/10 Előzmény creek
(667/9721)
Na szóval, kedves Creek és Minden érdeklõdõ!

Az internetes küldésnek vannak akadályai is, meg feltételei is.
Mivel ilymódon órákig tart az elküldés (feltöltés), a férjem nem vállalja, hogy sok epizódot küldözgessen, mert egyrészt nincs annyi szabadideje, másrészt addig, amíg a film töltõdik, nem lehet mást csinálni a gépen.

Ámde, ha összesen csak néhány epizódról van szó, és azokat sem kell egyszerre illetve közvetlenül egymás után küldeni, akkor szóba jöhet a dolog - talán kétféleképp is lehet, nem értek hozzá, de az egyik megoldásnak feltétele az, hogy a feltöltõ személy is, meg a letöltõ személy is tagja legyen a tvn.hu-nak, vagy rendelkezzen .....@tvn.hu postafiókkal.
És akkor a címzett kap egy levelet, hogy csomagja érkezett, erre "odamegy" arra a honlapra, és letöltheti - kb. 20-30 perc alatt a filmet, ami persze a tvn.-es címére érkezik.
Úgy tudom, csak 1-2 napig talõálhatod ott meg a neked küldött csomagot.
Ez esetre is érvényes, hogy sokáig tart a feltöltés (egy epizód kb. 3 óra hossza.) A letöltés sokkal kevesebb.
10/10
madlen 2007 ápr. 02. - 22:26:50 10/10 Előzmény Veva
(666/9721)
Egy ismeretlen szerzõtõl: Horváth Magditól.:)
10/10
madlen 2007 ápr. 02. - 22:17:45 10/10
(665/9721)
Kedves Nannyfan!

Számomra elég visszataszító volt - pontosabban Dr.Mike helyébe képzelve magam, az õ számára némi szégyen lehetett, - hogy Sully fellépett a cirkuszban, mert Dr. Mike nyilván tudta, hogy csak a szükség vitte erre Sullyt, míg a város többi lakója (kivéve a boltost és talán Hank-et - nem sejthette, és hát Sullyhoz az eddigiek után nem illett ez a cselekedet!

Van némi hiányérzetem Hank és Sully ügyében.
Hank indul valahová - nyilván a legközelebbi nagyvárosba, - amikor Sully megkéri, hogy adja el azt a motyót, amit õ odaad neki. Talán nyúlszõrmék vagy ilyesmi.
Hank megmondja, hogy nem nagy remény van erre az üzletre, mert a vevõk általában a nagyobb vadak bundáját keresik.

Itt félbemarad a dolog, mert bár Sully elmegy vadászni Táncoló Felhõvel, de Hank úgy ül ott a kocsmájában, mintha el sem ment volna sehová, és nincs is szó többé arról, hogy járt volna valahol, és hogy sikerült, vagy sem eladni Sully cuccát.

Azt sem értettem, - talán a nehéz felfogásom miatt, - hogy ha Myra alvajáró volt, illetve lett, ebbõl hogyan következtetett Dr. Quinn, hogy Myra terhes?
Valahogy elvártam volna, hogy kettesben megbeszéljék, hogy pl. mikor volt az utolsó mens. - hiszen az többet elárul, de a holdkórosság nem igazán függ össze a terhességgel.

Két dolog jut errõl eszembe: egyik, hogy elvégre lehet valaki terhes és amellett holdkóros is, vagy fordítva. A másik, hogy hallottam olyanról, és a klinikán találkoztam olyan esettel (ágyszomszédommal történt), hogy egy nõ a terhességtõl átmenetileg félõrültté válhat

Myra esetében csak alvajárásról volt ugyan szó, de ebbõl nem következik, hogy terhes, vagy ha a terhessége okozta a holdkórosságot (és az átmeneti), akkor szerintem sok nézõ - velem az élen - pontosabb magyarázatot várt.

Hogy mást ne mondjak: a férjem tuttira nem terhes:D, viszont holdkóros, éjjel fölkel és nyitott szemmel járkál, beszél, és hasonlók. Hipnózissal tudom csak visszaküldeni az ágyába aludni - mert azt már régóta tudom, hogy felébreszteni, pláne agresszíven felébreszteni nem szabad.

Üdv.: madlen
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 02. - 21:20:55 10/10
(664/9721)
Ja és még valami. Félmesztelen fellépése mindent megért! ;) Szegénykém égett mint a rongy, de annak az ürgének igaza volt. Nem kellett neki az a felsõ, nélküle jobb volt a hatás. ;)
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 02. - 21:18:49 10/10
(663/9721)
A mai rész nagyon aranyos volt!! Kaptunk egy jó nagy adag férfi egót! :)) Sully-t sajnáltam. Szegényke nagyon igyekezett, de a házépítés gyorsan kimerítette a pénztárcáját. A végén Michela gyorsan meggyõzte, hogy adjon fel a makacsságával. Nekem az egy kicsit sántított, de nem baj, ez még belefért. :)
Myra-t imádtam!! Az alvajárása nagyon jópofa volt! :)
(Egy másik meglátás: Sully haját nem szabad engedni ilyen hosszúra megnõni. Így ár eléggé egyenes volt és a hullám is eltûnt belõle) ;)
10/10
szterke 2007 márc. 30. - 19:12:42 10/10
(662/9721)
Nos, én is pont ebbõl jöttem rá mindjárt, hogy keverés van, hiszen eredetileg jó pár résszel korábban volt ez a könyvtáros epizód, s ha jól tévedek :), a Dorothy & jake románcnak befellegzett a "Ladies night'-tal... :(
Amúgy jó kis rész ez a tegnapi, és legalább tényleg megvolt a válsz is, hogy akkor most mit tudhat Sully Michaéla ( itt már alaposan kitárgyalt:) ártatlanságáról...