10/10
szterke 2007 márc. 14. - 08:58:13 10/10
(581/9721)
Igen a legvégén Mike tegezett elõször, mikor õ kérdezte Sullyt, hogy "will You marry me"? Sztem amúgy szépen magázódtak, bár a tegezõdés nyilván egyszerübb meg közvetlenebb lesz. Gondolom, a köztük egyre csökkenõ távolságra utaltak ezzel a szinkronban...
10/10
szterke 2007 márc. 14. - 08:51:27 10/10
(580/9721)
Az én fülem nek is feltûnt, csak azt hittem, képzelõdök. :) Hát a "csicseri" Brian meg a "dörmögõ" Sully érdekes kontrasztot alkotott valóban. :-)
10/10
szterke 2007 márc. 14. - 08:44:23 10/10
(579/9721)
Grace magyar hangja Liptai Claudia (ami talán a tegnapiban sem változott), majd jóval késõbb aztán más lesz.
sunshine 2007 márc. 13. - 21:30:34
(578/9721)
sziasztok,
ezt a mai részt én sem tudom szó nélkül hagyni :) anyu mindig kinevet mikor ezt a sorozatot nézem (ma pl. ki kellett zárnom a szobából) nagyon realista én meg szégyellem magam elötte, mikor romantikus részt nézek :o)

nade a "velocipéd" nagyon teccett és már értem Nannyfan-t is a gyerekekkel kapcsolatban h eloszor érdekes volt a gleccser, aztán már nem is annyira :)

nagyon kijott, h "kedves" David kissé önzö... meg Sully eloszor férfiasan dühös lett, aztán bedobta O is az "elmegyek ha nem engem választasz" dolgot de végül rávette a gyerekeket is h "az a fontos h boldog legyen" Dr Mike és ez nagyon rendes volt

viszont Dr Mike-ra haragudtam... amikor hagyta h megcsokolja önzö-hazug-gyáva-virágrajzolgató David barátunk... mert ok h régi érzések stb. de a csoknál (magambol kiindulva) már érzi az ember h van-e vlmi vagy nincsen... és én nem akartam h legyen... nekem furcsa volt h "melyikunket szereti jobban?" "most akarja hallani?" hahh

na jo, nem irogatok itt tul hosszan bocsi csak nem ismerek mást aki nézné a sorozatot, csak Titeket és olyan sok érzelem jon át a TV.n h muszáj megosztanom :)

még vlmi: Myra-ék éééédesek voltak, h szüz a pasi az nekem csak most realizálodott... hülye vagyok :) a tiszteletes nagyon jo volt és a "város" is, nem is tudtam h van ilyen szokás :)))

s a szinkron ááááááá, foleg h Grace hangja ismeros vlhonnan és nem jovok rá honnan, emiatt ezen gondolkozom a rész kozben amiért nem figyelek és ez idegesit

mindenkinek jo éjt
mariann67 2007 márc. 13. - 20:29:36
(577/9721)
Már azt hittem én buggyantam meg a szinkronhangokkal kapcsolatban, szó szerint nem mertem hinni a fülemnek, de akkor mégsem az én hallásommal van a baj!?Észrevettem én is és nagyon zavart is. Amúgy is ez a mai rész kicsit kiborított, a "hangzavar"már csak hab volt a tortán!
10/10
Nannyfan 2007 márc. 13. - 20:10:15 10/10
(576/9721)
Tegnap felvettem Jane filmjét, mivel nem tudtam megnézni. Belenéztem és szerintem borzasztó. Elõtte rendesen benyugtatózom magam és a héten végigszenvedem. ;) Azért csak kíváncsi vagyok. :)
10/10
Nannyfan 2007 márc. 13. - 20:06:28 10/10
(575/9721)
Most jön ami viszont tényleg nagyon rosszul esett! Észrevettétek, hogy a teljes epizód újra lett szinkronizálva???? Nagyok észre lehetett venni. Mindenki hangja maradt, csak Brian hangja változott. Elõször Sully hangján vettem észre a dolgot, aztán pedig Brian tette biztossá. Nagyon remélem, hogy csak arról van szó, hogy ezzel a résszel gubancok voltak hangilag és ez egy vészmegoldás volt. Sully olyan dörmögõs volt, hogy néha már zavart. Brian-rõl nem is beszélve... Colleen hangján is észre lehetett venni, nem csicsergett annyira mint szokott.
Szerencsére csak ennyi, de én már minden változásra ugrok! Az 1. évad sokkját még mindig nem hevertem ki. :S
10/10
Nannyfan 2007 márc. 13. - 20:01:18 10/10
(574/9721)
A többieket imádtam a mai részben. A város miatt volt érdemes ezt a mai rész végignézni. David nagyon rontotta az összképet, de szerencsére ki lett adva az útja. :) Már nagyon utáltam szegényt.
10/10
Nannyfan 2007 márc. 13. - 19:55:43 10/10
(573/9721)
Ez a béna magázódás a magyar fordítás következménye. Az angolban nincs magázás, ott mindenki mindenkit tegez. Ez a dolog teljesen az adott szinkronstúdióra van bízva. Szerencsére holnaptól már tegezik egymást. :)
Lenili 2007 márc. 13. - 18:59:56
(572/9721)
Sziasztok!
Valóban felemelõ volt a mai bölcsesség és emberismeret,,,tanulni lehet tõlük ,,,a múltbeli dolgok kellemesek de az a múlt,,,a jelenben élni kell és a jövõbe tekinteni...sz.tem tökéletes volt eza megállapítás a filmben. Számomra is érdekes volt ,hogy a tiszteletes adott tanácsot a férfi ihlettel kapcsolatban,,,de Isten útjai kifürkészhetetlenek...további szép estét mindenkinek
10/10
Veva 2007 márc. 13. - 18:42:50 10/10
(571/9721)
Annyira szép ez a sorozat!! Most megint újra rácsodálkoztam. Ahogy Myra és Horace egymással beszélgetett!! Az az õszinteség, tapintat, gyöngédség, elfogadás! Persze ugyanez vonatkozik Sully-ra és Michaelára is, csak gyönyörû, hogy még a mellékszálak is ennyire lélekemelõek. David, úgy láttam, nem adott akkora szabadságot Michaelának a döntésben, mint Sully, ezért nem is szerethette olyan tisztán. Inkább nosztalgiázás, álmodozás, a múltba menekülés volt ez, ahogy Sully is megmondta. Hihetetlen, mennyire bölcs ez a férfi (mármint Sully), és valóban milyen jól ismeri a lányt!
Nadera 2007 márc. 13. - 17:57:51
(570/9721)
Az emberek általában önzõek nagyon sok téren és ez alól a szerelem sem kivétel. David hiába látta hogy Michela boldog irigyelte Sullyt. Szeretett volna a helyében lenni és reménykedett benne hogy még minden a régi lehet. Szóval szerintem annak a pohárköszöntõnek is meg volt a "feladata". Nem merte a szemébe mondani Dr. quinnnek ki is õ valójában ezért bujtatottan közölte vele. Ha belegondolok lehet hogy én is megpróbáltam volna visszaszerezni a szerelmemet. Tudtam mi lesz a vége, de az egészet bár megint végig idegeskedtem:))

Azt amugy én se nagyon értem hogy minek magázzák egymást. Az rendben van hogy régi idõk meg ilyesmi, de senki nem teszi ezt a sorozatban a szerelmével, barátjával. Annyira idegen és távolságtartó dolog szerintem..

Azon viszont nagyot kacagtam mikor pont a tiszteletes adott tanácsot Horasnak a "férfi ihlettel" kapcsolatban:)))

Na jó motmár megyek. Szép estét mindenkinek!
Vio 2007 márc. 13. - 17:37:50
(569/9721)
A végén már letegezte:D
mariann67 2007 márc. 13. - 16:04:16 Előzmény Nannyfan
(568/9721)
Kedves Nannyfan köszi a választ Ingriddel kapcsolatban. Most olvastam vissza a fórumot,igencsak felpörgött a forgalom!A torrenttel én is töltöm az elsõ két évadot,sajnos csak angolul,de azt sem bánom, lényeg hogy meglegyen. Ha valaki talál egy olyan oldalt ahol megvan a többi évad is kérem hogy tegye fel a fórumba, elõre is köszi!!!!!! Most kezdõdött a film és ki vagyok akadva a "magázódással" kapcsolatban Daviddal tegezõdnek, Sallyval miért nem!!!?????
10/10
csiperke 2007 márc. 13. - 15:42:38 10/10
(567/9721)
Csak egy gyors kérdés, elsõsorban azokhoz, akik már látták magyarul a sorozatot: mikor hagyják már abba ezt a béna magázódást???
Vio 2007 márc. 13. - 14:04:49
(566/9721)
Tényleg tisztességtelen volt.Már majdnem elment csak Sully invitálására maradt még egy napot és erre így bekever.
mariann67 2007 márc. 13. - 12:54:41
(565/9721)
Az egész visszatetszõ számomra is mert láthatta hogy milyen kapcsolatban van Dr Mike és Sully nem kellett volna bekavarnia,fõleg az tudja milyen zûrt csinált, aki már látta korábban a mai részt. Még szerencse hogy tudjuk a végét mert rosszul voltam már a tegnapi résztõl is! Minden esetre irigylem a türelmét Sullynak, amilyen határozott nõ Dr. Mike minden más dologban, olyan bizonytalan a kettõjüket illetõen. És itt egy kép, azthiszem az"Erdei iskolából"
10/10
epercs 2007 márc. 12. - 21:13:43 10/10
(564/9721)
Hú már alig várom a hosszú hétvégét, mert már 3 hete nem tudom nézni a sorit, de természetesen mindegyik fel lett véve (szép magyarosan), és egész hétvégén ezt fogom nézni, hogy hétfõig utolérjem a tv-t. Nagyjából persze tudom, hogy mik történtek, és élvezettel olvasom a fórumot, amikor van rá idõm, de mikor nézem a részeket, akkor "iszom minden szavát".
Mindenkinek kellemes pihenést kívánok erre a pár napra!
10/10
szterke 2007 márc. 12. - 19:40:42 10/10
(563/9721)
Fogjuk rá..! :) De sztem a migrént azért kapta, h. végre döntõ lépésre jusson Mike-kal kapcsoltaban :), bár a Te verziód is "gyanús".
De tényleg nem lehet, hogy esetleg vmi foddítási nehézség? Lhet, hogy az eredeti "diagnózis" itt nem is angolul, hanem cheyennül hangzott el... :-)
10/10
Nannyfan 2007 márc. 12. - 19:20:06 10/10
(562/9721)
Pont erre gondoltam én is. :) A betegség és az utazás az tiszta. A halál dolgot én úgy magyaráznám, hogy végülis David visszatért a halálból, így gubancot okoz. Nekem csak így van értelme. :)