10/10
Nannyfan 2007 márc. 26. - 21:47:17 10/10
(621/9721)
Ez a rész eléggé izgi volt!!! Holnap mégtöbb izgalom lesz!
Olive érkezése tényleg csak úgy jött. Semmi elõzmény, vagy hasonló. Gyorsan megoldották a kiírását, érdekes....
Matthew holnap is alakít. A makacssága megint bajt okoz, de Sully ezt már nem hagyja szó nélkül. Annyit árulok, csak el, hogy most Michaela fog bajba kerülni. Matthew nagyon keményfejû. Nem tanul a hibáiból. Eddig is csinált butaságot és mindig megígérte, hogy többet nem teszi és tessék..
Holnap lesz a nyakmosós jelenet. ;)
Jessy-t pedig ne nagyon kedveld meg. Szerintem már a mai részbõl is kiderült, hogy simlis a srác. Holnap be is bizonyosodik.
Nem emlékszem, hogy a többiek benne lennének a holnapi részben. Elég régen láttam, de ha bennelesznek , akkor max a legvégén. Ez a 2 rész most csak errõl a kis csapatról szól. :)
Tempe 2007 márc. 24. - 04:06:31
(620/9721)
sziasztok!

Kár, hogy pénetekenként nincsen a sorozat, még mindig bánkodom emiatt. A hangokról annyit, hogy megnéztem angolul egy részt, és olyan fura volt eredeti hangokkal hallani. Egyébként a Dorothy-s dolog általánosítva: kialakul egy kép az egyik szereplõrõl bennem, aztán a következõ részben olyat tesz ami nem passzol bele... Mindig meg tudnak lepni, bár pesrze vannak állandó dolgok is :o)
10/10
Célia 2007 márc. 23. - 13:05:11 10/10
(619/9721)
Ha szabad akkor jó !!!!!
Szóval: Doroty Táncoló Felhõvel fog "összemelegedni", nagyon aranyos jelenetek lesznek velük kapcsolatban. Kicsit furcsa lesz, de azért szeretni való. Jake pedig az uj tanítónénivel fog szerelembe esni, és össze is házasodnak majd. De ezek a dolgok már a sorozat vége felé lesznek. Ja és Loren dr.Mike nõvérével kerül össze, de sajnos annak tragikus vége lesz, mert meghal szegény.(mármint a nõ, csak a nevére nem emlékszem). Egyébként elég sok kapcsolat végzõdik a sorozatban halállal, a legszõrnyûbb Ingríd halála, nem tudom miért kellett ilyen szomorú véget érnie, sajnáltam nagyon szegény Mettyut (nem tudom hogy írják helyesen, bocsi). Remélem nem baj hogy leírtam ezeket, de olyan sokan láttátok már az egész filmet.
Nadera 2007 márc. 22. - 20:02:34
(618/9721)
Szóval nem jönnek össze végül...Pedig esküdni mertem volna rá. Számomra annyira magától értetõdõ lenne. Annyira régen láttam már hogy nem is emlékszem mi lesz velük.:) Loren pedig olyan jó ember!
Mikor Michela a mellét vizsgálta és közben gondolkodott teljesen meglepõdtem hogy szó nélkül hagyta Sullyt hogy megfogja a kezét. Mert végülis "kényes" helyen volt. Na mindegy csak csodálkoztam mivel minden ilyen mozdulattól összerezzen Dr. Mike.:)
10/10
Nannyfan 2007 márc. 22. - 17:08:54 10/10
(617/9721)
Ez az egyik dolog amit nem tudtam elviselni. Egyszerûen nem vette be a gyomrom. Lehet, hogy fiatalnak érzi magát, de szerintem legjobban Loren-el járna (járt volna). Én mindig is reménykedtem, hogy végül összekerülnek.
Most leállok, mert nem szeretném, hogy megharagudjanak rám a többiek. :)
10/10
Célia 2007 márc. 22. - 15:39:12 10/10
(616/9721)
Szia! Ha jól emlékszem ezzel a résszel befejezõdik a románcuk, nem lesz már több szó róluk. Szerintem Jake nem tudja elfogadni az uj helyzetet. Érdekesen alakul majd a sorsuk külün-kölön. Fõleg Dorotyé !! Nem tudom hogy szabad e elõre elmondani a folytatást :)
lipsandi 2007 márc. 22. - 10:38:00
(615/9721)
A tegnapi rész elég szómórú volt.Nagyon sajnáltam Dorotit!De azért voltak szerelmes jelenetek amik tetszetek!
10/10
Veva 2007 márc. 22. - 09:55:24 10/10
(614/9721)
Jó olvasni, ki mit lát meg egy jelenetben. Vigasztaló, hogy másképp is lehet értelmezni. Segít, hogy a hétköznapokban is alkalmazzam ezt a szemléletet. Köszi mindenkinek.
Mary2 2007 márc. 22. - 08:28:28
(613/9721)
Köszi Nannyfan a választ, teljesen lázba hoztál. Már várom a wassingtoni részeket.
Egyébként sztem Dorothy épp azt akarta mondani, mennyire összeillenek, és kiegészítik egymást. Hisz tudja, hogy Mike is jót akar, csak õ máshogy kommunikálja mindezt.
Az a rész tényleg nagyon szép volt.
10/10
Veva 2007 márc. 22. - 07:55:03 10/10
(612/9721)
Fura, de nekem nem az jött át, mint neked, vagyis hogy Dorothy mennyire megbízik Sully-ban, hanem haragudtam rá, mert úgy éreztem, hogy dr. Mike ellen hangolja azzal, hogy összehasonlítja vele, és kiemeli, mennyire más Sully, nem olyan tapintatlan, mint Michaela. És ez rosszul esett, mert Sully is pont ezzel küszködik a mennyasszonyában, minek még rá is erõsíteni? Utána össze is szólalkoztak, mert Sully másképp foglalt állást az üggyel kapcsolatban, mint ahogy korábban tanácsolta. Persze Dorothy válságban volt, és ilyenkor nehéz teljesen korrektül viselkedni.
10/10
Nannyfan 2007 márc. 21. - 21:05:16 10/10
(611/9721)
A mai részben Brian hangja megint más volt. Vajon hányszor játszák még el a dolgot????
Szerintem nagyon szép részek voltak. :)
Dorothy nyíltsága meglepõ volt Sully-val szemben. :) Nagyon szép, hogy így megbízik benne.
creek 2007 márc. 21. - 20:53:01
(610/9721)
Kedves Tõled, hogy írtál, reménykedem, hogy valaki tud segíteni!
10/10
Veva 2007 márc. 21. - 20:01:35 10/10
(609/9721)
Szia, Creek, szerintem nem terhelsz senkit, ezért van a fórum, többek között. Segíteni sajnos nem tudok az együttérzésen kívül, mert nekem sincsenek meg az elsõ részek, én is csak az elsõ évad vége felé kapcsolódtam be, amikor észrevettem, hogy édesapám nézi délutánonként. A maiból is csak részeket vettem fel, mert nem igazán tetszett Dorothy viselkedése. Biztosan nagyon nehéz elfogadni egy ilyen mûtétet, de elég könnyen fordul a barátnõje ellen (Tom esetében is haragudott rá). Ami valóban remek volt mindkét részben, az szerintem Colleen reakciói a fiatalemberrel kapcsolatban. Már olyan jól tud érvelni, mint dr. Mike! Nagyon ügyes volt!!! Egyébként én is mindig áramszünettõl rettegek a sorozat elõtt. Remélem, valaki tud majd segíteni neked.
creek 2007 márc. 21. - 19:38:52
(608/9721)
Sziasztok!!

Nagy problémám van áramszünet volt ma nálunk és nem tudtam felvenni a mai részt, nem tudná nekem valaki elküldeni vagy valahogyan megoldani, hogy eljusson hozzám??És, ha már esetleg valaki (,aki nagyon kedves hozzám):) segít ebben nekem, akkor már az elsõ két rész is érdekelne, mert azt sem láttam még sosem sajna, minden évben az 5résztõl nézem, kivétel most, mert most a 3 résztõl. Bocs, hogy terhelek itt mindenkit, de elég bosszús vagyok.
Ezer köszi, aki tud segíteni, de azoknak is, akik elolvasták.
üdv
10/10
Nannyfan 2007 márc. 21. - 19:21:37 10/10
(607/9721)
Sziasztok! A suli miatt el vagyok havazva. :(
Szóval SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pár rész múlva megtudjuk. :) Washington Affair a 2 részes epizód címe. Michaela és családja elmennek Washingtonba, hogy indián ügyek miatt beszéljenek az elnökkel. Itt kalandokba keverednek, ezt nem árulom el... :) Az 1. epizód végén mikor mennének haza, a vasútállomáson Sully-t letartóztatja a hadsereg. A háborúban hadnagyi rangig tornázta fel magát, majd kilépett a seregbõl. Elég régen láttam ezeket a részeket, de ha emlékeim nem csalnak dezertálással vádolják és halálra ítélik. Természetesen ezt Michaelájék nem hagyják(Michaela itt kamatoztathatja a jó meggyõzõ képeségét). Elég sok a folt, de az elnök intézi el személyesen Sully felmentését, és ki is tünteti. :) Nem akarok többet elárulni, nemsokára ezek a részek jönnek. Annó én is tövig rágtam a körmeim Sully miatt, elég rendesen borzolják a nézõ idegeit. Érdekes részek, pár dolog kiderül a katonai éveirõl. :)
Mary2 2007 márc. 21. - 08:14:27
(606/9721)
Engem is érdekelne, hogy sikerül Mike-nak megmenteni a halálbüntetéstõl Sullyt. Nannyfan te sztem tudod. Megírnád???
Már vki kérdezte néhány nappal ezelõtt.
10/10
Nannyfan 2007 márc. 20. - 17:06:56 10/10
(605/9721)
Akkor nem hallucináltam. ;) Tegnap késõ este és ma délután sikerült rongyosra néznem a tegnapi részt. :) Mikor már huszadjára néztem, akkor kérdezem meg a kisöcsémet, hogy tényleg jól hallok-e. Ilyenkor érzõdik a legjobban, hogy a szinkronszínésznek gõze sincs arról, hogy mit beszél, csak olvassa a szöveget...
ryana 2007 márc. 20. - 10:09:32
(604/9721)
Valóban nagyon jó rész volt. Loren mozgás kultúráján fetrengtem...
Szerintem szinkron szempontból a kissrác hangja még a kisebbik rossz volt. Az igazán gáz az volt, ahogy Sully az egyik mondatban tegezte a másikban magázta Lorent. Nagyon zavaró volt.
ryana 2007 márc. 20. - 10:00:48
(603/9721)
Köszönöm, kedves Tõletek. :-)) Igazából én sem akarok kezelésre járni, csak hülyéskedtem :-). De azért az is vicces, ahogy a függõk itt nyugtatgatják egymást. Nagyon jók vagyunk!!!
lipsandi 2007 márc. 20. - 08:49:32
(602/9721)
Nagyon jó volt a tegnapi rész,most voltak vices részek is benne!