Mary2 2007 ápr. 20. - 11:04:06
(781/9721)
Köszi a választ Nannyfan!
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 19. - 20:49:29 10/10
(780/9721)
A mai rész nagyon tetszett nekem is! Hank és Michaela szócsatáját szivesen megnéztem volna én is! :) Kíváncsi lennék végül mivel vette rá... :)
Olyan jó látni Michaela viselkedésbeli változását Sully irányában. Mostmár nem fél kimutatni az érzéseit, sokkal oldottabb. Ez késõbb csak még jobb lesz. :)
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 19. - 20:43:39 10/10
(779/9721)
Sajnos nem tudok segíteni. :( Nem rögzítem az epizódokat. Csak azokat veszem fel amelyeket nem látom a suli miatt. Egy kazi van rongyosra használva.
10/10
csiperke 2007 ápr. 19. - 19:26:39 10/10
(778/9721)
Szia Veva,

Az indiánkonferencia február 12-15-ig volt.
S nem szeretném, ha kötekedésnek tûnne, de az angol love szó szerelmet és szeretetet is jelent, így nyilván ennél jobban nem lehetett a fordítást megoldani, szóval szerintem Brian teljesen korrektül oldotta meg a feladatot.
Mellesleg, még ha megköveztek is, én bizony nem bánom a homályos foltokat a filmben, legalább van amit az alkotók a nézõk fantáziájára bíznak:-)
csiperke
10/10
Veva 2007 ápr. 19. - 19:09:04 10/10
(777/9721)
Ezt a csalódást!!! Csupa szem és fül voltam, hogy lássam Michaelát a színdarabban, mint dadát, erre épp mikor következett a jelenete, vége lett a filmnek. :(((( Azt is szerettem volna végignézni, hogyan gyõzi meg Hanket, hogy szerepeljen. Nem lehetett semmi! Kár, hogy nem mutatták. Idõnként az az érzésem, túl sok eseményt sûrítenek bele egy-egy epizódba, így bizonyos részek elnagyoltak maradnak. (Mint például a hétfõiben, ahol összecsapták a végét.) Egyébként szép volt a mai, csak Dorothy és Jake kapcsolata nem alakult jól. Brian esszéje viszont nagyon tetszett!!! Ügyes volt! (Igaz, a barátságot is belevette a szerelembe, de nem baj, még kicsi.) Kicsit összezavarodtam az indián konferencián. Valami nem stimmelt az idõpontokkal. Mintha a Valentin napot követõen kezdõdött volna, Sully mégis részt vett rajta, és még idõben vissza is tudott jönni? És voltak egyáltalán piknikezni? Vagy az a színdarabot követõ nap lett volna???
Mary2 2007 ápr. 19. - 09:18:58
(776/9721)
Kedves Nannyfan!
Nagyon szeretném megnézni a Pilot c. részt. Az sajna lemaradt, csak az 5. rész körül eszméltem, s azóta veszem fel videóra. Neked megvan videón ez a rész?
Elküldenéd nekem, úgy is jó lenne, hogy csak megnézném és visszaküldeném.
Ha Nannyfan nem tudna, lenne valaki aki ebben segíteni tudna?
Nagyon köszönöm, elõre is!!!
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 18. - 20:31:52 10/10
(775/9721)
Hank tényleg nagyon aranyos volt. :) Nekem többször megfordult már a fejemben, hogy õk nagyon szép pár lettek volna Myra-val. De ahhoz Hank-nek NAGYON meg kellett volna változnia. Azt pedig nem biztos, hogy kibírta volna a karaktere. Õ egyszerûen Hank, fura lett volna tisztes családapa szerepben. :)
Láttátok, hogy forgatta a szemét a Cooper házaspár amikor Michaela ellátta õket jótanáccsal Colleen-nal és Brian-nal kapcsolatban? :)) Nõi dolgokról való beszélgetés és éjszakai olvasás... jó taktika volt. :) Ez egybõl meggyõzte õket, hogy nem való nekik gyerek. :)
Nekem ebben a részben Matthew és Sully beszélgetése a kedvencem. Nagyon szép jelenet volt, mikor Matthew elmondta Sullynak a félelmeit, kérdõre vonta Sully-t és elsírta magát. Valamiért ez nagyon megfogott. :)
10/10
Veva 2007 ápr. 18. - 18:09:35 10/10
(774/9721)
Hááát, õszintén szólva nekem egy rész tetszett igazán a mai epizódból, az, amikor Hank megnyugtatta a kisbabát éjjel. Szép Myrával való kapcsolata. Az viszont számomra nem volt hiteles, hogy a csaló és szélhámos Cooper apuka, aki óriási vagyonhoz jutna a gyerekek után, a felesége szavára "megtér", és hazaengedi õket. Ennél hihetõbb és frappánsabb befejezést vártam.
lipsandi 2007 ápr. 18. - 11:37:11
(773/9721)
Szomorú volt a tegnapi rész!vajon sikerül e a gyerekeket viszaszerezniük Michelánek és Sulynak.Remélem sikerül.A gyerekek az apjüknál nemlesznek jó hejen,hiszen már kétszer elhagyta õket és hazudot is nekik.
lipsandi 2007 ápr. 18. - 11:32:19
(772/9721)
Szioka!Jó lenne ha attudnat aszt is vetetni mert nincs meg se, de nem is láttam sajnos aszt a részt!!Elõre is köszönöm!!!Várok amenyit kell csak sikerüljön átvetetni!!!
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 18. - 10:08:28 10/10
(771/9721)
Eléggé visszataszító Cooper apuka viselkedése. A pénz miatt már egybõl kellenek a gyerekei....
Tudom, hogy védeni kell Colleen és Brian lelkivilágát, de miért nem tudhatják, meg, hogy milyen az apjuk valójában?
Biztos megviselné õket, de szerintem joguk lenne tisztán látni. Ha Michaela, Sullyra hallgatott volna, lehet, hogy nem lenne ilyen zûr. Ki kellett volna teregetni minden szennyest és kész. A gyerekeket, pedig nem beengedni a tárgyalásra.
De nembaj, ma megoldódik a dolog. :)
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 18. - 10:03:17 10/10
(770/9721)
Igen Samantha lett. :) Ez nem is tûnt fel. Tényleg nem is említették.... Furcsa....
Nadera 2007 ápr. 17. - 20:07:02
(769/9721)
Sziasztok! Már rég jártam a fórumon, szóval most volt mit visszaolvasnom:) Colleen-nal kapcsolatban csak annyit, hogy nekem tetszik az új színésznõ. Én személy szerint nagyon hamar megszoktam. A világvégérõl szóló rész nem tetszett. Régebben valahogy jobban élveztem a részeket. mindig izgultam hogy mi lesz Dr. Mike-kal és Sullyval. Most viszont úgy érzem, mintha megálltak volna az események. Myra szülésénél megint jót mosolyogtam. Persze nem azon ahogy szenvedett, hanem hogy mint minden mûtétnél a szokásos emberek ott álltak a kórház elõtt. Ezt valahogy sosem hagyják ki. Hankkel is mindig ott ül 1-2 "lánya"!
Kíváncsi leszek mi lesz az adoptálós rész vége mert már nem emlékszem rá. Gondolom mi lesz...:) Nem is nagyon értettem hogy történhetett meg az, hogy miután az apa egy hivatalos iratban lemondott a gyerekeirõl mégis csak úgy semmissé tették. Lehet egyáltalán ilyet csinálni?
Ahogy ismerem Dr Mike-ot biztos ezt is jól kimagyarázza majd.
10/10
szterke 2007 ápr. 17. - 19:50:54 10/10
(768/9721)
Még a tegnapi részhez: Nem mondtak még a bébi nevét, pedig a maiban is benne volt. Csak én emlékszem úgy, h. Samantha lett ,- épp Sam miatt ,nem?? Vagy ez elhangzik még valamikor? Nem a tegnapiban kellett volna véletlenül? Olyan kurtán furcsán lett vége, a "lélegzetelállító" csúcsot sem mutatták, és egyáltalán, Mike csak kapta magát, levonult a hegyrõl, azt vége lett.. :( Különben szép rész volt.
10/10
Veva 2007 ápr. 17. - 14:51:38 10/10
(767/9721)
Ja igen. Még annyit, hogy Sully valószínûleg azért "kapta ölbe" visszatérõ mennyasszonyát, mert veszélyes lehetett az a hegy. A tüdõödéma akkor alakul ki, ha felfelé haladva ritkul a levegõ oxigéntartalma, és a szervezet még nem akklimatizálódott, vagyis nem szokta meg, hogy több oxigént juttasson a vérbe. Csak az volt a furcsa, hogy Mike nem szenvedett ettõl. Na mindegy, lehet, hogy a néni már túl öreg volt az ilyesmihez.
10/10
Veva 2007 ápr. 17. - 14:36:24 10/10
(766/9721)
Szia, Madlen! Én is egyetértek veled, ráadásul nagyon jól szórakoztam a stílusodon, ahogy elõadtad. Én is nehezményeztem, hogy egyszerûen lerázta magáról Sully-t, pont akkor, amikor az ennyire tehetetlen és nem tud utánamenni. Egy férfinak ez elég megalázó lehet. Mike mentségére annyit lehetne felhozni, hogy Sam-ben az ideális anyára talált rá, amilyenre mindig vágyott, s ha jól értettem, ez a rész az anya-gyerek konfliktust kívánta feldolgozni. Bár nagyon bosszantott Mike viselkedése, eszembe jutott, hogy annak idején én is hoztam ilyen hirtelen döntéseket erõs benyomás hatására, tehát ismerem, mit érezhetett Michaela. A szülés végül jól végzõdött, ebben az esetben talán jobb, hogy nem császározták az anyát. Az igaz, hogy Michaelának számítania kellett volna a komplikációkra Myra korábbi mûtéte miatt. (Viszont az sem helyes, ha egy doktornõ ki sem teheti a lábát a városból. Csak persze nem ilyen lehetetlen hirtelen módon.) A forgatókönyv szerintem a születést és a halált kombinálta így össze: amíg egy élet kialszik, azalatt elindul egy másik.
Mary2 2007 ápr. 17. - 09:03:43
(765/9721)
Örülök, Andi!
Megvan az 58.rész is, meglátom, mit tehetek. Erre is elég sokat vártam, de azért, megkérdezem, ha ennyire szeretnéd. Hátha megcsinálja ezt is az a srác. Egy kérdést megér.
Légy bizakodó! Mary2
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 17. - 08:52:49 10/10
(764/9721)
Nagyon jól összeszedted. :) Én kicsit elnézõbb voltam, de teljesen egyet értek veled! :)
10/10
madlen 2007 ápr. 17. - 03:30:01 10/10
(763/9721)
Háááááát, én nem találtam olyan jónak ezt a részt.
Esetleg ha érdekesnek, vagy eseménydúsnak, ha mondhatnám, bár utóbbi jelzõ sem állja meg igazán a helyét.

Az elsõ résztõl mostanáig elsõ vagy második alkalommal tartottam ellenszenvesnek Michaelát.
Ott volt Sully, a võlegénye a balesetes, fájós lábával, két mankóval frissiben. Aztán ott volt Myra, akinek ugyan Mike szerint még volt hátra egy hónapja, de ilyenkor már nem lehet tudni, nem jön-e elõbb a kisbaba, és ott ugye nem volt másik orvos.
Erre Dr. Mike mit csinál? erõnek erejével utánamegy a jövevénynek, aki érdekes, jópofa, merész iés mûvelt dõs hölgy létére elindul egy veszélyes úton fel a hegycsúcsra, valami ködös, költõi ürüggyel, de valójában meghalni.
Mike ezt nem tudja - mármint, hogy beteg az öreg hölgy, mégis utánamegy, pedig a hölgy is megtiltotta neki, és Sully is érthetõen kifejezte neheztelését, hiszen õ is felvinné Michaélát arra a hegycsúcsra, de nem most, amikor a lába bedagadt.
Michaéla azonban ezzel sem törõdve még a gyerekit is rábízza Sullyra, és usgyi az idegen nõ után!
És mit ad Isten? Éppen ezután indul meg a szülés Myránál, ráadásul nehezen megy, császározni kéne, de azt azért nem teheti Mike-nak a lánya, aki a szokványos szülést még csak levezeti, de mire megérkezik a baba, addigra csoda, hogy bele nem hal szegény Myra!

Fönn a hegyen megható jelenet játszódik, de nem tudott igazán meghatni, mert annyira dolgozott bennem a harag amiatt, hogy a város népe orvos nélkül maradt, pedig a nehéz, hosszú szülés pl. sokkal fontosabb dolog volt, mint amennyire megható volt a két nõ beszélgetése, majd Sam halála a hegyen.

Minden esetre, amikor Dr. Mike visszatért a városba, elvártam volna, hogy kissé megdorgálják, vagy éreztessék vele, hogy ezegyszer cserbenhagyta a várost. Dorgálás helyett a bicebóca Sully a két mankójával sietett elé, és szinte ölbekapta.....
Szerintem ez most nemigen volt logikus, és nekem nem tetszik, ha a szerelem nevében a nõ bármit megenged magának, annyira makacs, és idõnként önzõ, - míg a võlegénye mindig csak lesi az õ kívánságát, és rendre teljesíti azt, miközben Mike, a nõ nem ilyen elnézõ, sõt csak ritkán veszi figyelembe Sully vágyait, kívánságait!

Ez persze fordítva sem illdomos, csak hát most Dr. Quinn volt a hunyó, a nemtörõdöm.
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 16. - 20:04:11 10/10
(762/9721)
A mai rész nagyon jó volt!!! Michaela megint jól megmakacsolta magát! :) De ez tõle nem szokatlan ;)
Myra-t rettenetesen sajnáltam. Nem igazán volt tiszta, de úgy jöttek a jelenetek, hogy 2 éjszaka vártak a férfiak odakint még Myra vajúdott? Ez azért elég furi. Nappal lett rosszul, aztán este várták, hogy mi lesz. Sully elment Horace-vel sétálni. Ezután jött a jelenet Dr. Mike-al és Sam-el. Ezután egy napkeltés táj, majd újra sötét volt.
Bár most, hogy visszagondolok, Dorothy mondta is, hogy már 30 órája szenved Myra. Jesszusom, én abba belepusztultam volna!!!!!
Nem is tudom, hogy manapság hány óra után döntenek a császár mellett.
Mindenestre és Colleen helyében, biztos összekaptam volna Dr. Mike-al amikor visszajön. Jól otthagyta a pácban. Persze nem volt ez eltervezve, mert Myra-nak lett volna még 1 hónapja, de akkor is.
Minden más tekintetben egy nagyon jópofa rész volt. :)