10/10
szterke 2007 ápr. 06. - 15:10:02 10/10
(701/9721)
Szép húsvétot kívánok mindenkinek!!! :)
(Az ünnepre sem maradok dr Quinn nélkül, a héten nem tudtam nézni, de felvettem :) )
Mary2 2007 ápr. 06. - 15:01:25
(700/9721)
Kedves Dorothea6!
Kérdezted, mi lehetett a levélben....
A joelando.org lapon megnéztem a rész forgatókönyvét, s azon azt lehet olvasni......
"amikor ezt a levelet megkapod valószínûleg én már nem élek " vagy halott vagyok.... vagy ilyesmi.
Teljesen pontosan nem tudtuk lefordítani.
De ezek után teljesen érthetõ, hogy a gyerkõcök visszamennek.
Nannyfan! Te biztosan utána tudsz ennek nézni.

Remélem, nem tájékoztattalak nagyon félre Deorothea6!!!

Mindenkinek kellemes húsvétot kívánok!
10/10
csiperke 2007 ápr. 06. - 13:39:59 10/10 Előzmény mariann67
(699/9721)
Kedves Mariann67,

Köszönöm a gyors választ, ha jól emlékszem a hugom torrenttel tölt filmeket - el is kapom õt ma, hogy segítsen:-)

Szép 7végét!
csiperke
mariann67 2007 ápr. 06. - 11:43:21
(698/9721)
Kedves Csiperke!
A töltõprogramot errõl az oldalról töltheted le: <a target="_blank" href="http://download.utorrent.com/1.6.1/uTorrent-1.6.1-install.exe" title="http://download.utorrent.com/1.6.1/uTorrent-1.6.1-install.exe">download.utorrent.com</a> - a telepítésnél azthiszem választható a magyar nyelv is. A filmek pedig errõl az oldalról tölthetõk le : <a target="_blank" href="http://torrent-finder.com/" title="http://torrent-finder.com/">torrent-finder.com</a> - itt ha beírod a keresõbe hogy Dr Quinn Medicine Women Season - akkor elõhozza az elsõ 3 évad linkjét. Sok sikert hozzá !
10/10
csiperke 2007 ápr. 06. - 10:08:57 10/10
(697/9721)
Kedeves Mariann67!

Olvasom, hogy töltöd a 3. évadot. Melyik oldalról? Milyen programmal? Elõre is köszönöm a segítségedet!

csiperke
10/10
Veva 2007 ápr. 06. - 09:31:12 10/10
(696/9721)
Akárcsak én! Eléggé felzaklatott az egész. Nem igazán szeretem a nagyvárosi epizódokat, hiányoztak a neveletlen, de mégis egyenesebb colorádóiak (még Hank meg Jake is!). Úgy tûnik, mintha "vidéken" becsületesebben intéznék a vitás ügyeket. Nem megmérgezik az ellenfelet, hanem megverekszenek vele. Ezért is tehetetlen Sully a nagyvárosban, nem az õ világa.
10/10
henett 2007 ápr. 05. - 21:27:56 10/10
(695/9721)
Drága Nannyfan!
Nem tudok eléggé betelni az infóiddal! Egyszerûen imádom ezt a fajta kétlábonjáró fanenciklopédiát, amit te nyújtasz itt nekeünk!!:)
Ezer köszi újra!
Én is szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni!
mariann67 2007 ápr. 05. - 21:11:05
(694/9721)
Sziasztok!
Sajnos az e-heti részeket csak holnap tudom megnézni, de itt a fórumon nyomon követem hogy mi történt ezen a héten, hát nagy a kavarc az eredeti sorrendhez képest! Most töltöm a 3. évadot, sajnos csak angolul, de már ott tartok hogy egyre nagyobb kedvet érzek az angol tanuláshoz. Visszatérve a könyvégetéshez, én nagyon szeretem a régi könyveket, gyûjtöm is õket és elõszeretettel bóklászok az antikváriumokban, hát szinte fizikai fájdalmat okozott az a könyvégetõs rész. Ja egy "pár" kérdés ami eszembe jutott netezés közben. Talántam valahol barangolás közben egy olyan oldalt ahol úgy tûnt mintha egy zenei CD lett volna Joe Lando képével a borítón,ki tud róla valamit? Sajnos angol oldal így nem tudom elolvasni. Valahol egy másik oldalon találtam egypár videót, köztük egy összevágott zenést "sullyskiss" címmel / nagyon jó!!/ ,talán ez a szám is szerepel a fent említett CD-n? És még egy utolsó kérdés: tudja valaki hogy a 4-6.évadokat honnét lehetne letölteni? Elõre is köszi a segítséget!!
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket és sok locsolót kívánok
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 05. - 21:08:04 10/10
(693/9721)
Hát pedig még nem szabadultunk meg tõlük. Még 1x visszajönnek. Ez a nõ profi abban, hogy az emberbõl kihozza a tömeggyilkos énjét! :))))
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 05. - 21:04:51 10/10
(692/9721)
Azért volt ilyen összevisszaság Colleen ügyben, mert az alkotók így akarták bevezetni a karakter váltást.
A 2 részes epizód 1. része végén, az ember kiszúrja a dolgot és elmélázik a dolgon, hogy jééé hova tûnt a szöszi?
Aztán jött a 2. rész és a fõcímben is a vöröske van. Itt már eléggé rendesen tudatosították a dolgot. A végefõcímmel pedig szépen elbúcsúztunk Erikától. :(
Be kell, hogy valljam, nem gondoltam, hogy meg fog viseln a dolog. De sajnos tévedtem. A Hallmark állandóan a 4. évadtól ismételte így ezeket a régebbi epizódokat "csak" 2x láttam azon a csatornán. A többi évadot pedig nem is számoltam. :) Ott már teljesen természetes volt, hogy Jessica Bowman; Colleen.
De most így, hogy megint láttam Erikát a képernyõn, így piszok nehéz lesz. Jessica eléggé mesterkélt. Flores kisasszony sokkal természetesebb és mivel õ is szöszi , mint a testvérei a sorozatban, tökéletes volt a szerepre.
Hiányozni fog. Ha jól emlékszem, hétfõtõl már Jessica Bowman-t láthatjuk Colleen-ként.
Itt az a helyzet állt fent, hogy Erika apukája nem engedte aláírni a szerzõdését a lányának. Azt akarta,hogy a lánya leérettségizzen és vissza térjen a normális élethez. Szentül meg volt gyõzõdve, hogy a sorozat nem viszi sokra, vagyis, hogy nem lesz hosszúéletû és jobbnak látta idõben kilépni.
A cikk írója a végén oda is írta, hogy valószínûleg apuci törte derékba a lánya karrierjét. (Nem minha a többiek olyan nagy ismerettségre tettek volna szert a sorozat után). De abban igaza volt, hogy nem kellett volna kiszakítania a "jóból". Azt a 3 évet még kibírhatták volna.
Ráadásul nem egy mellékszereplõt váltottak le. A gyerekek váltása is olyan "trauma" a nézõnek mintha a fõszereplõ változna meg. Bár engem bármelyik váltás megviselne, mindegy kirõl lenne szó.
ryana 2007 ápr. 05. - 18:49:06
(691/9721)
Egyet értek. Bár én ezt az erõs barátságot nem érzem, lehet, hogy a részek kavarása az oka, de mintha az elmúlt pár epizód jó részében az lett volna, hogy Dorothy Dr. Mike ellen fordul, aztán megszégyenülve jön bocsánatért. Eléggé visszaesõ :-). Ez volt a Frankensteines részben és a könyvégetõsben is (nagy kedvencem ez a rész, hatására még egy Whitman kötetet is beszereztem).
ryana 2007 ápr. 05. - 18:42:46
(690/9721)
Nálam az extra rossz részek listáját vezeti, úgyhogy csak fél füllel hallgattam, még Sully miatt sem néztem :-).
Ruth nõvért szívesen felrúgnám :-), bocs, de rém ellenszenves. Én is tiszteletben tartom mindenki vallását, de az nekem erõs volt, amikor Johnny Cash közölte, hogy ma jó sokáig fognak imádkozni, mert van rá okuk.
ryana 2007 ápr. 05. - 18:37:07
(689/9721)
Meglepetést nem, csak bosszúságot :-). De én vagyok a hülye...
creek 2007 ápr. 05. - 18:19:12
(688/9721)
Még valami, lehet, hogy már jártatok,ezen az oldalon, de szerintem érdemes nézegetni:
<a target="_blank" href="http://www.drquinninsight.com/" title="http://www.drquinninsight.com/">www.drquinninsight.com</a>
üdv
creek 2007 ápr. 05. - 18:14:55
(687/9721)
Sziasztok!
Végre, újra valami jó rész! Az elején, amikor jöttek a feliratok, akkor elégé meglepõdtem, hogy az új Colleen játszik benne, ráadásul a régi Colleen színésznõ nevét mondták be hozzá, jó nagy össze-visszaság volt, mit mondjak...meg ott a kocsikázós képeknél is hol az egyik C. hol a másik, na mindegy...Ne haragudjatok, hogy már megint a szinkron, de szerintem, olyan piszok dolog, hogy cserélgetik, és mindig a dupla részeknél, amik általában sokkal jobbak!De az a lényeg mondjuk, hogy leadják a filmet.
Nannyfan köszönöm szépen a helyes sorrendet!
Kedves maddlen, a helyzet, az, hogy nekem nincsen semmi féle tvn-es dologgal kapcsolatom, úgy hogy sajnos ennek lõttek. De hallottam valami filepostáról, majd megnézem milyen lehetõségek vannak,amik gyorsabbak és Nektek nem olyan macerás! Meg igazából rá is érnek a részek, mert nekem az a lényeg, hogy az egész filemt végig lássam egyszer!De majd gondokodom, és remélem, Ti is.
További Jókat!És elõre is Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!
10/10
henett 2007 ápr. 05. - 18:03:47 10/10
(686/9721)
Sziasztok! A sorozatos felcserélési és szinkronizálási problémák mellett ma az tetszett a legjobban, hogy a fõcímben már az új Coleen, míg a filmben a régi szerepelt.
Nannyfan! Mikor cserélõdnek ki? És a régi miért megy el? És vissza jön még vmikor? Nekem nem szimpi az új, és neked?
10/10
henett 2007 ápr. 05. - 17:56:00 10/10
(685/9721)
Hali! Azon kívül, hogy nagyon szereti õket?:))))) Szerintem Dorothyra testálta a srácokat.
És abból, hogy neki írt látszik a mély, biztos alapokon nyugvó barátságuk.
dorothea6 2007 ápr. 05. - 17:48:27
(684/9721)
Sziasztok! Láttátok a mai részt? Szerintetek mi lehetett abban a levélben?
10/10
Veva 2007 ápr. 05. - 12:52:02 10/10
(683/9721)
Csiperke, te egy tündér vagy, és nagyon rendes tõled, de én sajnos kénytelen vagyok tovább izgulni, mert nem tudok angolul. :((( Persze, hogy jó vége lesz, hiszen Nannyfan is megírta már, de rossz nézni a meddõ vitákat, hallgatni a durva sértéseket és cinikus véleményeket. Már alig várom, hogy valami szépet is lássak, és legalább filmen gyõzzön az igazság.
10/10
csiperke 2007 ápr. 05. - 09:41:30 10/10
(682/9721)
Jó reggelt!

Ha nem akartok izgulni a mai rész miatt (már akik nem látták, bár szerintem kiszámítható, hogy végül minden jóra fordul) ajánlom figyelmetekbe az epizód angol nyelvû forgatókönyvét: <a target="_blank" href="http://joelando.org/scripts/awa.pdf" title="http://joelando.org/scripts/awa.pdf">joelando.org</a>

csiperke