mariann67 2007 febr. 22. - 21:17:46 Előzmény Nannyfan
(321/9721)
Kedves Nannyfan!
Egy kérdésem lenne ami azóta piszkál mióta írtad, kacérkodsz a gondolattal hogy megpróbálsz chatelni Joe-val.Sikerült???????
Na mára már sok voltam,beindult nagyon az agyam a mai rész után,lelövöm magam, mindenkinek jó pihenést.
10/10
madlen 2007 febr. 22. - 21:12:53 10/10 Előzmény andy242
(320/9721)
Azért, mert vagy linkek, vagy túlterheltek azok, akiknek azn volna a dolguk, hogy figyelmesen megnézzék a filmeket elõzetesen, és tartalmat írjanak róla.

Jómagam szívesen megnézem ennek a sorozatnak az epizódjait mégegyszer (egyszer tévérõl, másodszor a felvételünkrõl, mert rajtakapom magam, hogy nem mindent figyeltem meg jól.

Csakhogy azok a bizonyos emberek, ekiknek az a dolguk, hogy hivatalosan ismertessenek filmtartalmakat, általában kapnak a külföldrõl érkezõ kópiákkal írott ismertetõket, sõt munkakópiát, ahol beszélnek a szereplõk "mûsoron kívül" is a riportereknek arról, hogy mi ez a film, mit kell tudni róla és a szereplõkrõl, meg a munka közben fellépõ érdekességekrõl.

Külföldi filmeknél ugye legtöbbször angol nyelvû a munkakópia is, meg az írott háttéranyag is, amit le kéne fordítani - pontosan -! De már itt is hibáznak az illetékes munkatársak, alkalmazottak.

Újságírók esetében pedig - tudjátok ugye, hogy a bemutató elõtt van egy úgynevezett sajtóvetítés, - a kedves újságírók nem mindig figyelnek oda, sõt, vannak, akik csak belekukkantanak a filmbe, és írnak róla egy rövid tartalmat és kész.

Pedig sokszor tévútra visz, ha az ember egy filmnek csak az elejét nézi meg, vagy bármely részletét!

Az pedig egyenesen bûn, ha ilyen trehány megnézés után nem hogy tartalmat, de kritikát merészel írni a firkász!

Én már többször jártam úgy, hogy egy-egy komolyabb, értékesebb sorozatot ajánlottam ismerõseimnek, és pont akkor, amikor egye fene alapon belekukkantottak a következõ epizódba, épp egy nem jellemzõ, épp egy a film egészétõl eltérõ értékû rész volt soron, s akkor az ismerõsök csalódtak, ami nekem sem volt jó érzés.
Mary2 2007 febr. 22. - 20:16:23
(319/9721)
creek! Köszi a választ.
Az árvák vonata részt láttam.
S a többieknek is köszönöm a jó képeket. Az igazi menyasszony is
nagyon helyes és aranyos.
mariann67 2007 febr. 22. - 20:10:43
(318/9721)
És még egy kép az "igazi" esküvõrõl, 1997 május 24. A fórumba meg úgy tudsz képet feltölteni hogy a keret alatt amibe írsz, van egy -Kép feltöltése a hozzászólásokhoz-cím,mellette egy kék keret ami mellett egy -Tallózás- gomb.Ezt megnyomva elõjön egy ablak -Válasszon egy fájlt-felirattal.Itt megkeresed a mappát amibe a képeket gyüjtötted(ha megtaláltad célszerû a Nézetet-Miniatür-re állítani-így könnyebben megtalálod a feltölteni kivánt képet),aztán ráklikk a képre és már be is írja a kék keretbe.Utánna ha az üzenetet elküldöd a kép is megjelenik.
10/10
madlen 2007 febr. 22. - 19:36:39 10/10 Előzmény lipsandi
(317/9721)
Nekem van már elég sok képem, de nem értek hozzá, hogyan kell ide feltölteni.
Azon kívül, lehet, hogy ami nekem soknak számít, az másnak semmiség, de azért megpróbálhatjuk.
Hozzáértésem híján nem ide tenném a képeket, hanem E-mail-ben elküldeném azoknak, akik jelentkeznek rá.
Én innen is töltök le képeket, köszönöm nektek, hogy feltöltitek!

Jaj, de soká lesz hétfõ!!!!!!!
Addig álmodozzunk!
Vagy sorsoluk ki magunk között Sullyt és Michaelát!:D

Üdv.: madlen
mariann67 2007 febr. 22. - 19:28:12 Előzmény madlen
(316/9721)
Egy kép a családról, igazán aranyosak!
mariann67 2007 febr. 22. - 18:59:43 Előzmény madlen
(315/9721)
Ez az érzés azt hiszem természetes ha úgy tûnik nem egymáshoz valók,de Joe-nál és a feleségénél nem ez jön le nekem. Úgy látom hogy egymásra találtak,bár Joe Lando magánemberként is szimpatikusnak tûnik,nem "sztárolja"magát,megfér a szinészet mellett a magánélet és a szórakozás/értem itt a barkácsolást, házak felújítását/ is. Ehhez pedig nem kis rátermettség kell. A filmben is sokszor néztem csak hogy milyen ügyesen bánik a fejszével meg mindenféle szerszámmal, ezt nem lehet eljátszani. Egyébként olyan érzésem van miközben nézem a filmet hogy a való életben sem lehet más Joe Lando mint egy igazi FÉRFI- ezt nem lehet mimelni lejön a képernyõrõl. Azthiszem tényleg irigykedhetünk Jane-re, hogy eljátszhatta vele ezt a szerepet. A hamiskás félmosolyától meg még a lábujjam is bizsereg! Nekem rövid hajjal is tetszik.
creek 2007 febr. 22. - 18:56:05 Előzmény Mary2
(314/9721)
Ha emlékszel az Árvák vonata címû részre(akkor már láttad, hogy békülgetnek:)),elvileg az jönne most hétfõn, csak kicsit összekavarták, szóval nem hinném, hogy nagy békülés lesz ebbõl vagy nem?Vagy majd az elrablásos részben?Vagy, majd ha jön David?
Nannyfan, Te biztos tudod:)
Mary2 2007 febr. 22. - 18:53:16
(313/9721)
Küldök én is egy jó képet.
No comment......
Mary2 2007 febr. 22. - 18:38:17
(312/9721)
Húúúúúú!
Nagyon jó volt a mai rész!
Ki tudja, hogy békülnek ki?
Hétfõig még sok idõ, jó lenne tudni!
10/10
Nannyfan 2007 febr. 22. - 17:51:50 10/10
(311/9721)
Hmm... ez a szemcsepp elgondolkodtató... ;)
Még ezer éve olvastam egy interjút james Keach-el, amiben arról kérdezték, hogy milyen érzés neki, hogy miközben õ a kamerák mögött van a felesége egy másik férfi szerelmét játsza igen hitelesen. Erre õ azt válaszolta, hogy ilyenkor teljes mértékben el tud vonatkoztatni, hogy az a színésznõ ott a felesége. Nem zavarja. (erõs idegzetû férfi)
Jane meg többször nyilatkozta, hogy imádott Dr. Mike lenni. Ezt már régebben is írtam, hogy nagyon is tisztában volt vele mekkora mázlista, hogy "Sully az övé volt." Ezt nem is szégyelte hangoztatni. Még mindig az a véleményem, hogy piszok nagy mázlista. ;)
Joe a sorozat végefelé nõsült meg. Ezeknél a szerelmes pillantásoknál még szabad préda volt...

Azért Joe se kutya. Kicsit nyers leszek, de az õ részérõl meg az állandó tapizás az ami nagyon szembetûnõ. Amikor csak lehet Dr. Mike-on van a mancsa. ;)
Bizos, hogy nagyon jóban volt a 2 színész, fõleg, hogy volt is egy rövid afférjuk a legelején. Így még hitelesebb lett a dolog. :)
Ha Jane 10 évvel késõbb született volna és valami oknál fogva úgy is megkapta volna a szerepet és szingli lett volna, szerintem már házasok lennének a való élebten is. :)
Hû de sok a volna... na igen
Ennyi szexuális feszültséggel teli forgatás után tuti összejöttek VOLNA. :))
10/10
Nannyfan 2007 febr. 22. - 17:40:34 10/10
(310/9721)
Már nagyon várom!! :))
lipsandi 2007 febr. 22. - 17:14:48
(309/9721)
Okké!Remélem nem haragszól rám?Kõsszike hogy válaszoltál!
mariann67 2007 febr. 22. - 16:46:36
(308/9721)
És itt még egy kép a csók "igaziságát" alátámasztandó!
mariann67 2007 febr. 22. - 16:43:03
(307/9721)
Õ pedig a felesége, nekem is szimpatikus és aranyosak együtt.Vannak gyerekei is 2 kisfiú és egy kislány, a neten is lehet képeket találni róluk, nagyon aranyosak.
mariann67 2007 febr. 22. - 16:39:56
(306/9721)
Sziasztok!
Kicsit lemaradtam a fórumról, de mindent visszaolvastam és sokat megtudtam, na meg a neten is keresgéltem a megadott linkeken. Találtam pár jó képet amit szívesen megosztok veletek. Hát komolyan szívdobogtató helyzetek. Magamon legalábbis ilyen tüneteket észlelek.
Mary2 2007 febr. 22. - 14:59:32
(305/9721)
Feltétlen jelentkezek, ha küldöm neked a kazettát.
Dolgozok rajta.
Az e-mail címeden "megbeszéljük" a részleteket.

Kösz a képet!
lipsandi 2007 febr. 22. - 14:39:56
(304/9721)
Köszike a képeket!
Messa 2007 febr. 22. - 13:56:03
(303/9721)
Ez egy különlegesség.
Messa 2007 febr. 22. - 13:54:12
(302/9721)
Hello. Itt van pár kép.