mihenike 2020 jún. 30. - 19:01:50
(349/929)
Sziasztok!!!! megnéztem a 9. részt! van valami ùjabb zenei aláfestés, amit akkor játszottak be, amikor megjelent a nagynéni meg Yamanék a sivatagban (?) szenvedtek. hu, de jó az a zene ;) màr elnézést, de nekem Behicéröl Mrs. Doubtfire jutott eszembe ... :D
Demir bebizonyitotta óriási szerelmét és szeretet, amikor Adnan miatt visszafordultak...
Gaffur elöadta, hogy Hünkar vilägkörüli utra ment és ö a fökiskakas :) haha ...
suxel new 2020 jún. 29. - 19:36:40 Előzmény suxel new
(348/929)
Kozben megtalaltam, igen. 2. evad 9. resz es Makay Andrea a szinkronja. Az elso hang, ami nem tetszik a sorozatban. Kocsis Judit es Nadasdi Veronika is jobbak voltak Esrahoz.
suxel new 2020 jún. 29. - 19:08:07 Előzmény Çukurova
(347/929)
Már szerepelt is a magyar reszekben, vagy a heten fog eloszor?

A Fatmagulben imadtam, zsenialis egy szipirtyo volt.
10/10
Çukurova 2020 jún. 29. - 16:50:52 10/10 Előzmény suxel new
(346/929)
Szia. Igazad van.
Behice Hekimoğlu érkezésével újabb keverő szereplő jött a sorozatba.
Kinézte magának Fekelit. Majd meglátjuk, hogy Fekeli szívében mennyire erős a 40 éves szerelem.
suxel new 2020 jún. 29. - 09:35:25 Előzmény Çukurova
(345/929)
Ez a kulso szerintem pont passzolni fog a rosszindulatu es negativ karakterehez.
mihenike 2020 jún. 29. - 06:22:02
(344/929)
OFF szia :) utäna neztem, hogy a Kegyetlen väros, 39 bölüm, igy rätok rä eselyt, hogy egyszer bele kezdjek :) tudod az Utvesztö ota ovakodok a 300 reszes sorozatoktol :) bär szerintem Yamanek kalandjai is rengeteg resz lesz ... :D OFF
offtopic
mihenike 2020 jún. 27. - 23:02:03 Előzmény libra26
(343/929)
Szia :) egy kis OFF
Nèzed a kegyetlen várost?! ha igen, akkor milyen?!
mihenike 2020 jún. 27. - 22:58:40
(342/929)
Sziasztok! volt szerencsém megnézni a 8. részt is!
Oh Allahom még hányszor fogják megzsarolni Zühleyát azzal, hogy elveszik a gyerekét?!? - ezt a módszert elfelejthetnék má... Yilmaz ámokfutása... öt a kilött kerekek sem érdeklik... Persze Yaman asszonyt már csak egyedül találja az autóban... de hova tüntek Yamanék?!? :D

Most már Yilmaz egyre inkább az agyamra egy ezzel a Zühleya-hajhàszásával.
Ott van a kedves felesége, akit levegönek néz... Persze a doktornö nem buta és összerakta a kèpet, de Fekeli és Yilmaz egyfolytában csak hazudnak neki :( és vajon tényleg beköltöznek Yamanék mellé?!?!? szegény Müjgan...

Saniye és Seher: tényleg elvetélt? vagy csak így akarja magától távol tartani Gaffurt és Saniyet?!?

Hünkär asszony renbbenéstelen arccal hazudik mindenkinek-ez valami zseniális!

De nem értem, hogy Demír, hogy lett ilyen FITT hiphop?!?! :D!
10/10
Çukurova 2020 jún. 26. - 18:08:28 10/10 Előzmény mihenike
(341/929)
"De ugye Adanaban a fegyverek véletlenül sülnek el, a levelek pedig véletlenül sem érnek célba..'
Milyen igaz.
10/10
Çukurova 2020 jún. 26. - 18:04:27 10/10
(340/929)
Ebben a részben is láthattuk Vahide Perçin (Hünkar) és Murat Ünalmış (Demir) nagyszerű színészi képességeit.
Tökéletesen játszották a jól kidolgozott karakterüket.
Én drukkolok, hogy Züleyha végre értékelje és szeresse Demirt. Vagy Demir jöjjön össze egy olyan nővel, aki tényleg szereti, és el tudja felejtetni vele Züleyhat.

Az angyali Müjgant megint csak sajnálni lehet. Mindenki hülyének nézi. Nincs a környezetében egy őszinte ember sem. Sem Feleki, sem Sabahattin, Yilmaz meg említésre sem méltó.
A faarcú Yilmaznak legszívesebben behúztam volna egyet, mikor a feleségének nem fogta meg, ellökte a kezét a lépcsőnél.

Saniye karakter nagyon érdekes. Az anyaságért bevállalta volna a szerető babájának a felnevelését.
Én nagyon bírom a Gaffur Saniye párost. A talpraesett Saniye és a dinka Gaffur nagyon jól kiegészítik egymást.


Esra Dermancıoğlu színésznőnek (Behice Hekimoğlu, Müjgan nénikéje) borzasztó rossz sminket csináltak. Úgy néz ki, mint egy nőnek sminkelt férfi.
Az ékszereket is túlzásba vitték rajta.
mihenike 2020 jún. 26. - 16:54:40
(339/929)
Sziasztok :)
1. a 6. es 7. resz nezese közben azon gondolkoztam, hogy most vegülis Demirem miert is ül a börtönben, es miert akarjäk halälra itelni? :) Cengaver miatt vagy adocsaläs miatt? :) Nagyon vicces volt, amikor ZÜhelya a nagyasszonyon szorakozott a börtönben...
2. Amikor Demir hasbaszurta magät es közben Zühleya nevet kiabälta megällt bennem az ütö egy pillanatra...
Hip-hop, gyors ugräs, märis a korhäzban vagyunk, ahol Hünkär is fenysebesseggel jelent meg (persze ezt együtt tervelhettek ki, csak abbol alig mutattak nekünk vmit). Persze Müjgan is bent volt a mütöben, kisväros ez az Adana :) de vajon hova tünt Sabahattin? lehet, hogy szabit vett ki es keszül a következö lövöldözesre, ahol majd meg kell mentenie vagy Yilmaz vagy Demir eletet.
OFF Ma reggel munkäba jövet eszrvettem, hogy nyilt nälunk a värosban egy "Adana's Kebap" nevü török etterem!!! meg Ausztriäban is tudjäk, hogy az adanai kebap a legjobb :) haha :) OFF
3. Gyerekek, amikor Sermin räzta a csipöjet annak az undorito embernek olyan volt, mint valami Häremhölgy... de annäl mär csak az volt jobb, amikor megjelent a feleseg es Hünkärom is es Serminnek a tetöre kellett menekülnie :) az valami elkepesztö jelent volt :)
4. Mär elnezest, de ez a Yilmaz teljesen idiota... egy pillanatra sem jut eszebe a dräga felesege!? Be akar költözni Yamanek melle, Sermin regi häzäba???? mi van???? hät nem csodälom, hogy Müjgan meg fog kattanni... Szinte levegönek nezi a feleseget. Alapvetöen, ha ennyire nem erez iränta semmit, akkor miert vette el??? ilyen szempontbol semmivel sem jobb, mint Demirem, mär elnezest...
5. Fekeli&Hünkar: "Hünkar te nem hazudtäl, csak a sajät szemszögedböl meselted el a törtenteket..." "Fekeli szerintem nekünk soha többe nem kellene beszelnünk ... "-na nehogy mär 40 ev utäna ismet lemondjon rolad Fekeli, olyan nincs :)
6. Fekeli mär kezzel-läbbal probälnä megfekezni Yilmazt, de nincs visszaut. Yilmaz összerakta a kepet, amikor beszelt Gültennel, hogy Zühleyäm több levelet is irt neki. De ugye Adanaban a fegyverek veletlenül sülnek el, a levelek pedig veletlenül sem ernek celba... haha :) :) :)
7. Ott fejeztem be ma a sorozatot, amikor Zühleya es Yilmazom talälkoznak a romoknäl es Demir felbukkan, mint valami zombi :) Gondolom közben Hünkär a hamis utleveleket is ätadta neki... es valoszinüleg Saniye kiszagolta, hogy Gülten es Zühleya milyen akcioban vannak, mert szerintem ö lätta, hogy Zühleya vezette az autot!
mihenike 2020 jún. 26. - 16:38:11 Előzmény Çukurova
(338/929)
:) örülök, hogy tetszett :)
10/10
Çukurova 2020 jún. 25. - 23:54:35 10/10 Előzmény mihenike
(337/929)
"9. A börtönben a rabok már örülnek, ha jön Demir és Yilmaz, mert akkor kapnak finom kehbabot :)"
Ez tetszett, jót nevettem.
mihenike 2020 jún. 25. - 16:53:42
(336/929)
*NAGYON jol meg lett csinälva* ELIRTAM :)
mihenike 2020 jún. 25. - 16:51:47 Előzmény libra26
(335/929)
Szia :) eljutottam a 2. evad 5. reszeig :)
Akkor egy pär szösszenet a teljesseg igenye nelkül :)
1. Az 1. evad összefoglaläsa nem jol meg lett csinälva... tenyleg a hideg is kiräzott. Zühleya felig összeegett levele mekkora felforduläst kelltett a Yaman csaläd különös eleteben :) Gaffur különben annak idejen miert tartotta meg? meg akarta volna zsarolni a minden häjjal megkent Yaman asszonysägot?
2. Nos, ezen a "keressük Yamanekat Isztambulban" cimü fejezeten nagyon jot mulattam, Yilmaz keresi öket egre-földre, közben Demirem fenysebesseggel közlekedik Isztambul es Adana között es Yilmaznak fogalma sincs, hogy hova kapjon :) na nem baj, Yilmaz visszamegy Adanaba, Cetintöl megtudja, hogy csak a nagyasszony jött haza, de Yilmaz mostmär nem mäszkäl inkäbb levadässza Hünkäromat az iställoban :) oriäsi :)
OFF(Ezen a Ganime-fele idezeten behaltam..., akkorät nevettem :) "Aki Isztambulban el, az Isztambulban szenved", pedig ezek mind Adanaban szenvednek, szoval ätirhatjuk a szoläs-mondäst :) haha)OFF
3. Hünkarom minden helyzetben meg tud lepni... Eppen Yilmaz keszül legyilkolni, de ö meg most is azt hajtogatja, hogy ö bizony nem tudta, hogy nem testverek es tulajonkeppen megmentette Zühleya eletet, mert mi lett volna vele egyedülällo nökent... es felemetes a higgadtsäga es , hogy meg senki nem szolta el magät, hogy Adnan Yilmaz gyereke.
4. Zühleya eppen megbekelne Demirrel es Isztambulban szeretne vele elni es a gyerekekkel, erre Yilmaz most kezd bele a küzdelembe. Demirem nem tud elni az anyukäja es Adana nelkül, ugyhogy szo sem lehet rola, hogy Isztambulban maradjanak.
5. Fekeli termeszetsen megtudja, hogy Yilmaz mire keszül es megakadälyozza, hogy Hünkäromnak baja essen, helyette Yilmaz az Apjät lövi meg es Hünkär zilältan hazasetäl, ahol megint Azize karjaiban sirja ki magät, aki szinte nem is emlekszik a länyära... Kesöbb Fekeli csalodottsägäban oda mondja Hünkärnak, hogy bärmelyik nöt megmentette volna.
6. Cetin fiam beäldozza magät Yilmazomert. OH Allah :)
7. Szegeny Müjgan, eppen elete legboldogabb napjait kellene elnie, mint frissen häzasodott asszony, erre egyik nap Fekelit viszik a mütöbe, mäsik nap Cengavert lövik le, harmadnap Yilmazt viszik börtönbe... azt sem tudta, hogy a ferje hazajött Isztambulbol...
8. Szegeny Cengo... - ez a Hatip nem semmi es Sermin asszonysäg is melyen hallgatnak... De kerem szepen, Cengo csodäval hatäros modom elvezetett a körülmetelesi ünnepsegre, besetält a biciklivel, de ahhoz mär nem volt ereje, hogy elmondja, hogy ki lötte meg... - persze, persze, igy nem lett volna okuk Demirt ismet börtönbe zärni!!!!
9. A börtönben a rabok mär örülnek, ha jön Demir es Yilmaz, mert akkor kapnak finom kebapot :)
10. Zühleya mär maga sem tudja, hogy melyik ferfiert aggodjon, amikor megtudja, hogy mindkettö ugyanbban a börtönben van, meg is indulna Adanaba, de a pszicho Saniye kilyuggasztotta a kerekeit :) oriäsi!!!!
11. Az ügyesznö beszoläsa is nagyon nagy volt ... ezek a fegyverek csak ugy veletelnül sülnek el Adanaban :) haha :) es meg a lätogatäsban sincs kivetel :) A ket kiskakast nem lehet meglätogatni :)
12. A magänzärkäs jelent csodälatos volt!!! Egyik jobban ordit, mint a mäsik es fenyegetözik. Agyon akartam löni az örödgfajzat Anyädat... neeeee :)
13. Gaffur egy abszurd figura, en mindig csak nevetek rajta! Mindig rohan, vagy eszik vagy eppen a penzet keresi. Hatip urnak elöadja a hattyu halälät. De komolyan mondom, hogy amikor bevallotta Saniyenek, hogy Seher gyerekenek bizony ö az apja, akkor majdnem együtt sirtam Saniyevel... Ö meg tenyleg a fejebe vette, hogy magähoz veszi a bolond nö gyereket!!!!
14. UTOLSO jelenetem az volt, amikor Zühleya häborut hirdetett.
:)
libra26 2020 jún. 23. - 20:19:48 Előzmény mihenike
(334/929)
Sziaa! :)
Ugyan most én vagyok 2 résszel lemaradva, de a múlt hetet megnéztem
1. Az évad eleji visszaemlékezés nekem is nagyon tetszett :) megrázó is volt, megható is pl. Mikor Züleyha és Yilmaz fogják egymás kezét a börtön ablakon keresztül, de végül kénytelenek elengedni a másikat... Ebbe a jelenetbe most is beleborzongtam kicsit, pedig nálam ez ritkaság :)
2. Örülök, hogy letisztult mi hogy történt... Azt persze tudtam, hogy a kis Yaman jövevény megmarad :D Demir házgyújtása... Elmebeteg :) de annyi szent, a törökök sok mindent lerendeznek egy kis benzinnel meg az öngyújtóval
3. Ez a Behzat úr se semmi!!! De azért az szenzációs, hogy az egykori autószerelő miféle kapcsolatokra tett szert Cukorova feltörekvő földesuraként :))) Müjgant már többszörösen sajnálom... Komolyan, talán Fekeli szereti őt a legjobban na meg persze Sabahattin, de nincs senki, aki őszinte lenne hozzá...
4. Gaffur minden jelenete csodás :D egyszerűen a fejek, amiket vág, a megmozdulásai...
5. Hünkar felülmúlhatatlan kedvencem lett - a drága Ali Rahmet most igazán nagyot csalódott Hünkaromban... DE megmentette az életét!!! :) Allah, ez a sok fegyver elsülés :) meg amiket a katonaságon és az ügyészek előtt előadnak :) az a sztori se volt semmi (persze Fekeli agám észrevétlenül fél rész alatt rendbe jött), hogy Cetin magára vállalta, hogy ő találta el az urát, mentve Yilmazt..... Jó ég! :)

(Ha annyi aranyrudam lenne, ahányszor Adanában véletlen sülnek el ezek a fegyverek tisztítás közben.... Nagyon szegény lennék :D :D)
6. A Yaman család Isztambulban :) milyen idilli jelenetek... (Bár mi Ganime anyától tudjuk, ha Isztambulban élsz, Isztambulban szenvedsz;D)

7. Cengo megölése - hát ez igen banális volt, hogy még visszaért az ünnepségre, aztán előadott egy monológot, ahelyett, hogy ezzel kezdte volna: Hatip tette :D no sebaj, máskülönben hogy csuknák le Demirünket??!! :D
8. Ez a Hatip nem Demir Yaman! Ha fegyvert fog valakire, meg is húzza :D
9. Yilmaz és Demir egy cellában! Hahaha :D micsoda ötlet... Meg aztán a drámai magánzárkás átkiabálások :) amikor Yilmaz azt ordította, "azért mentem oda, hogy agyonlőjjem anyádat" még én is visszatartottam egy pillanatra a levegőt :D
10. Sermin Hatip agánál húzza meg magát :)

Hát rengeteg mindent lehetne még itt kiemelni, de inkább csendben várom a folytatást :)
mihenike 2020 jún. 19. - 23:29:03 Előzmény libra26
(333/929)
2. évad 1. rész: nagyon tetszett az 1. évad összefoglalása kb3 percben :) hirtelen visszaugrás az esküvö éjszakàjára, ahol mutatják Demírt, ahogy Zühleya után megy... kiderült a Professzor ùr sötét titka és Yilmaz nagy fogadalmat tesz Müjgannak... Oh Allah, szegény Müjgan!
Azon ledöbbentem, hogy Demír rágyùjtotta Serminre a házát! ez tényleg pszicho!
És miért kellett elrohanniuk Isztambulba?!?
Gaffur és a lebontott fal-felbecsülhetetlen jelenet :D!!!!!
Szegény Fekeli mekkorát csalódott Hünkaromban, amikor Yilmaz elmesélt neki mindent...
Szóval le vagyok maradva, majd írok :)
Kellemes hétvégét
offtopic
mihenike 2020 jún. 19. - 23:23:44 Előzmény libra26
(332/929)
Szia! mivel a héten csak 1 részt sikerült megnéznem, így elöször válaszolok erre :) A Szerelemben, háborùban volt a címe, a dunán néztem :) nekem nem igazán tetszett... de ízlések és pofonok :)

A mexikói sorozatok pedig a maguk módján fergetegesek voltak :) haha :)!
De bennem már a „pszichonovellák“ hagytak mély nyomot :) -azokból láttál?!? pl Zárt ajtók mögött, Utolsò vérig, Az ördög álarca...

Tegnap pedig elkaptam Efszunka kalandjainak 114. epizódját! borzalmas volt ez a nö a sorozat elsö felében :) de jót nosztalgiáztam :) és Hasretet is mutatták...-mennyire hiányzott a sorozatból!!!!!
8/10
kaguragirl 2020 jún. 17. - 14:46:13 8/10 Előzmény Çukurova
(331/929)
:) Yilmazt nem is tudom én sem, csak mondom, egyszer azt válaszolta Demirnek, hogy négy évvel idősebb Züleyhánál, de persze az is lehetett hazugság (bár indoka nem volt rá, hogy az évek számáról hazudjon). Emellett azért is valószínűsítem a '44-et '40 helyett, mert Hilal és Ugur között is pont 4 év van, ilyeneket gyakran meghagynak :)
10/10
Çukurova 2020 jún. 17. - 13:44:03 10/10 Előzmény kaguragirl
(330/929)
Köszönöm További szép napot kívánok Neked!
(De Yilmazzal nem győztél meg.)