Téma: Robin Hood

CTU 2010 márc. 02. - 15:51:19
(2/242)
Ridley Scott jó filmeket csinál (Thelma és Louise, Alien, Hannibal, Gladiátor), Russel Crowe jó színész jó filmekben (Egy csodálatos elme, Gladiátor, Bennfentes, Szigorúan bizalmas), de ez a párosítás+trailer+plakát igazi dejavu hangulatot ad, mintha a Gladiátor 2-t harangoznák be:D:D Attól függetlenül lehet hogy jó film lesz, de Robin Hood témába nekem a mai napig a Kevin Costneres a favorit!!!
Namost: ridley a történetbe túl sok újat nem hiszem hogy bele tud vinni, itt maximum amitõl új érzésre kap az ember, az a látványvilág és a zene!!

Ridley Scott nagyszerû rendezõ, egyedi hangulat-és látványvilágot teremt a filmjeiben, de most már legyen elég a történelmi drámákból...:D
(Gladiátor, Sólyom végveszélyben, Mennyei Királyság, Robin Hood)
valami újat kérünk!!:D egy izgalmas akciót, vagy thrillert, vagy sci-fit:D vagy netán valami új mûfajt...:D Ridley Scott azon kevés rendezõk közé tartozik akikbõl kinézem hogy képes még valami egészen újat belevinni a Mozitörténelembe!!
6Réka1 2010 febr. 22. - 19:42:13
(1/242)
Én egy igazi Robin Hodd rajonó vagyok... Kíváncsi vagyok, milyen lesz ez. Russel Crowe-t nem igazán bírom, de lehet, hogy pont most fogom megszeretni. XD