Téma: Shalimar Indiai Étterem

somann 2011 febr. 20. - 09:07:04
(1/1)
Koszos étterem egérrel!!!

Nem jellemzõ, hogy ilyen oldalakra írok, de most sajnos a Shalimar Étterem rákényszerít erre. Tegnap este látogattunk el a fent megnevezett helyre, ahol a mellékhelyiségben egy egeret láttunk. Jeleztük a felszolgálónak, aki szintén látta és azt állította, azért nem fogta meg az egeret, mert már biztos visszament a lefolyón, ahonnan jött….
Fizetésnél próbáltunk kitérni erre az apró malõrre, de a tulajdonos azt állította, hogy mivel õ nem látta az egeret, nem tud semmiféle egérrel. Az elõbbi felszolgáló ez idõ alatt végig mellette állt és csak bárgyún mosolygott, hiába próbáltuk rávenni, hogy akkor legalább ismerje el, hogy õ is látta az egeret.
Végülis abszolút nem voltak megbánóak, se semmilyen egyéb kompromisszumra nem voltak hajlandók. Azóta is bánjuk, hogy végül kifizettük a számlát, hiszen az étel közepes minõségû volt, vagy talán még rosszabb.
A felszolgálás és kiszolgálás ezek után minõsíthetetlen. És afelõl pedig semmi kétségem, hogy ráférne a helyre egy alapos takarítás, hiszen egerek nem szoktak csak úgy megjelenni akárhol.
Mindenkinek tanácsolom, hogy más helyet kerssen fel inkább, ha indiai konyhára vágyik!