made1 2008 dec. 01. - 18:35:18
(652/1052)
Nagyon sajnálom, hogy Udvaros Dorottya kiesett, nem neki kellett volna mennie. Nem hiszem el, hogy Kiss Ramóna még jövõ héten is ott lesz. A helyében önként távoznék. Tükör elõtt gyakorolnak, néha belenézhetne. Félek, a jövõ héten Katus Attila fog kiesni. Hiszen Ramika csak sírva fakad, a sok Bk-fan pedig azonnal nyomja a sok sms-t. Mellesleg kizárt, hogy tiszta szavazáson dõl el a versenyzõk sorsa. Miért nem látjuk soha, hogy ki mennyi szavazatot kapott?
offtopic
idõjós1010 2008 dec. 01. - 18:34:49 Előzmény Nafi
(651/1052)
Csináltass te is, ha zavar :-)
doszi82 2008 dec. 01. - 16:31:38
(650/1052)
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az 1. adás Nyitány számában (amikor bevonultak mi volt a szám címe?
Illetve ha vkinek megvan az összes eddigi széria videói, beleértve a mostaniakat is, az megírná priviben? Nagyon szeretném megszerezni õket...
vagy ha esetleg le lehetne valahonnan tölteni...már annyi felé kerestem, de nem jártam sikerrel..:(
köszi
fairydust 2008 dec. 01. - 14:56:47
(649/1052)
Így igaz, minden mondatoddal egyetértek. :) Andi egy tündér, imádom. :)) És ennek értelmében maximálisan elfogult vagyok az irányukba, egyszerûen tökéletesek. ^^
Nafi 2008 dec. 01. - 14:48:37
(648/1052)
Én már elsõként Ramónáékat szavaztam volna ki, mert Rózsa Gyuriék is jobbak voltak...hétrõl hétre lehetett tudni, hogy kifog kiesni.....Udvaroséknál azonban ledöbbentem.. én nem láttam a most szombatit, mert tegnap este jöttük haza. ennyit mondtam a páromnak haza felé: kíváncsi vagyok ki esett ki. Ha nem Ramónáék, akkor nincs igazság. És erre tessék! Kit érdekel, hogy most jobbak voltak? Ez nem egy vízilada meccs. Összteljesítményt kellene nézni, s szerintem is van a szavazatokkal manipulálás.
Nafi 2008 dec. 01. - 14:41:24
(647/1052)
Te el vagy tájolva :) Kiss Ramónának szilikonos mellei vannak, jobb ha tudod.! Nem olyan rég csináltatta meg. Úgyhogy tehet róla, hogy ilyen lett. :)))
Én meg az utálom, hogy attól jó nõ valaki, hogy mûcsöcsei vannak!
idõjós1010 2008 dec. 01. - 14:35:19
(646/1052)
Én elfogadtam indokként. :-)
Deszpina 2008 dec. 01. - 09:24:26
(645/1052)
Még ha felülmúlta volna! De nem tette!
A mellei tényleg rosszúl sikerültek.
Petrapetrus 2008 dec. 01. - 07:40:37
(644/1052)
Említettem már, hogy én nagy Dorottya fan voltam az elsõ adás óta!!!!!
A múlt heti adásban viszont még nekem sem tetszett, pedig én aztán hú... Szóval ne tessék engem itt "lejáratni", hogy milyen vagyok már ezzel a fantasztikus mûvésznõvel.
Én is láttam, én is szurkoltam. Csak szombaton most nem. Nem tetszett. Ennyi.
Petrapetrus 2008 dec. 01. - 07:38:12
(643/1052)
Ez azért durva. Szerencsétlen nem tehet arról, hogy olyan a melle, amilyen!!! Az ilyeneken gúnyolódókról megvan a véleményem, már bocsánat..!
Egyébként Õ legalább nem szilikonos, mint sok mai "menõ csaj". Az sokkal rondább mellesleg...
Nos igen, ez jó kérdés, miért nem az egészet nézik. De mondjuk más versenyeken is az szokott lenni, hogy az adott napi teljesítmény alapján jut valaki tovább, mondjuk egy városi versenyrõl országosra, és így tovább.
De én meg egyébként azt éreztem volna igazságtalannak, hogy valaki most kitett magáért, jó volt, a másik nem annyira, és akkor utóbbit engedik tovább, mert... Adott feladatot most X teljesítette szebben, Y nem, ennyi.
Petrapetrus 2008 dec. 01. - 07:34:15
(642/1052)
Akarom mondani, Te megtetted. Még korán van. X-D
Petrapetrus 2008 dec. 01. - 07:33:52 Előzmény idõjós1010
(641/1052)
Ez mind oké.
Ezek a magánember dolgai. De van tehetsége a tánchoz. Ha pedig van, miért kéne kiesnie..?
Ez nem elfogadható indok. :-)
Petrapetrus 2008 dec. 01. - 07:32:25
(640/1052)
Ez az, 54 éves. :-D
Épp ki akartam javítani, de látom más már megtette. :-)
Az tökjó, hogy ilyen kondiban van, az tény. :-)
balbertimi 2008 dec. 01. - 06:49:50
(639/1052)
Nekem csak mesélték, de állítólag a mólkori adásba (amikor Csányiék estek ki, aki kicsit nagyobb macsó, mint Stohl vagy Zolika!), szóval meghívták az azt megelõzõen kiesett Dammak Jázmint, és õ felkérte a nézõket, hogy szavazzanak Ramónáékra, mert neki is õk a kedvencei, és NEKIK VAN A LEGKEVESEBB SZAVAZATUK! Erre mit tesz ég, bennmaradtak. Szerintem, ha egy "nézõ, szavazz!' tipusú mûsorban nem mutatják be, mennyi nézõ szavazott, esetleg milyen arányban és kire, az finoman fogalmazva is gyanús. Na, én ezért nem nézek ilyeneket.
sarahangel 2008 nov. 30. - 22:34:48
(638/1052)
Hát nem is tudom, a tegnapi adás után egyrészt az jutott eszembe, hogy szegény Angyal András mindig pont lecsúszik a dobogóról, másrészt hogy ha már BK, korábban voltak Ábrahám Edit és Farkasházi Réka, és nem igazság, hogy Õk nem jutottak be a döntõbe, pedig jobban táncoltak, mint Ramóna (aki tegnap azért elég jó volt, de a többiek összességében jobbak voltak Nála).

Azon is meglepõdtem kicsit, hogy Katus Attila 40 pontot kapott a diszkójára. Nem azt mondom persze, hogy rossz volt, de szerintem máskor nyújtott már jobbat is meg a többiek diszkója valahogy jobban tetszett. De a zsûri ért hozzá, nem én, ez csak a szubjektív véleményem volt. ;)

Nekem a 3 szériából Ábrahám Edit volt a kedvencem (szimpátia + tánctudás alapján), mérges is voltam anno, mikor kiesett, mert szerintem igazságtalanul. Ja, és jó választás volt mellé Angyal Andris (vagy fordítva, Andris mellé Edit). ;)

A legeslegjobb viszont szerintem Zséda volt, Neki kellett volna megnyernie az elsõt (vagy Ábrahám Editnek). ;)

Még az a szerencse, hogy a mostani szériában nincs kedvencem, így legalább nem bosszankodom annyira (bár emiatt valahogy gyengébbnek is érzem, mint az elsõ két szériát). ;)
Nafi 2008 nov. 30. - 22:02:04 Előzmény Petrapetrus
(637/1052)
de miért nem az eddigi szereplések összeségét nézik? azért mert egyszer felülmúlta Ramóna Dorottyát? Attól még nem jobb. Mondtam a páromnak, hogy ha ez a kiscsaj marad bent, nincs igazság..hát bejött.
Ja, és szegény lánynak még a mellét is elszabták...a kettõ közé pont beférne még egy harmadik...a haverok állandóan ezen röhögnek, ha meglátják...szerintük szörnyû.
Nafi 2008 nov. 30. - 21:56:24 Előzmény Erika33
(636/1052)
sajnos nem láttam azt a részt, mert ma este jöttünk haza Ausztriából. Jobb is, mert biztos elhánytam volna magam az egésztõl... nem tudom elhinni, hogy Udvarosékat ejtették ki!!! Ez a Ramóna nem is tud táncolni, tényleg nyomja az rtl. Nem hiszem el, hogy a tévénézõk szavaztak így! Én innentõl kezdve nem nézem a mûsort.
idõjós1010 2008 nov. 30. - 20:43:04
(635/1052)
Buci nem szimplán ellenszenves, nagyon sok negatív dolga van. Ha jól tudom, nem egyszer ült már úgy ittasan autóba, hogy végül karambol lett a vége. Továbbá, volt õ neki már egy családja korábban akiket elhagyott. Annó mikor a való világban tündökölt, az a hír járta, hogy az akkori elsõ mûsorvezetõtársával kikezdett, majd miután visszautasították, a csatorna megvált a nõtõl.
Ez utóbbi meglehet hogy csak egy pletyka, de a többi nem.
Az elsõ benyomásom róla amúgy pozitív volt még régen, de megváltozott.
Tia 2008 nov. 30. - 20:17:02
(634/1052)
Ezt a szemétséget....Nem hittem volna, hogy a botlábú Ramónát benntartják...A vak is láthatta, hogy nem tud táncolni. Az este legjobbjai Katus Attiláék voltak, ahogy a zsûri is mondta. Ramóna meg csak azért kapta meg élete elsõ 9 pontját, mert a hosszú szoknya takarta a lábait...Viszont szerintem Stohlék közel nem olyan jók, hogy majdnem minden adásban elsõ helyen jussanak tovább....Andris és Dorottya sokkal jobb volt mint a botlábú Ramóna.....
Petrapetrus 2008 nov. 30. - 19:48:29
(633/1052)
Attól, hogy valaki nem szimpatikus, még ember, a tehetségét el lehetne ismerni.
Merje valaki azt mondani, hogy Buci nem tud táncolni. :-D
Az meg, hogy Õ kapta Iringót... Hát ennyi. Szerintem ha Gyurka bá elvállalta volna Csilla nélkül is, övé lett volna Iringó. :-P
Most legalább egy korban mellévaló pasi lett a párja.
Azt meg ne felejtsük el, hogy Buci nem egy égimeszelõ (mondjuk hozzám képest az, de hát mindegy), ahogy Iringó sem. :-)))