Téma: The Voice

filoszemitabélus 2023 szept. 16. - 15:33:58
(8/28)
Őszintén csodálkozom Miklósa Erikán már régóta. Túlságosan nyitott: duettet énekelt a kretén Jimmyvel, most pedig közös műsorban szerepel két rapperrel. Nem kell, hogy fennhéjázó és nagyképű legyen, de némi méltóság nem ártana.
szabokatalin@vipmail.hu 2023 szept. 16. - 14:54:09 Előzmény Bonitó
(7/28)
Egyetértek.
4/10
Cukros csirkecomb 2023 szept. 11. - 03:25:52 4/10 Előzmény Bonitó
(6/28)
Úgy látom, mi legalább egyetértünk. :) Szerintem fontos, hogy elmondjuk a pozitívat is.
Bonitó 2023 szept. 10. - 12:49:24 Előzmény Cukros csirkecomb
(5/28)
Én is hasonlókat írtam a műsorról lentebb. 😉

Bevallom, nem tudtam megállni, mint gyarló ember én egy párszor "kapcsolgattam". 😮
Azaz bele-belenéztem a Sztárban Sztár műsorába is a másik csatornán. És a zsűri szinte polgárpukkasztó módon viselkedett, anyázták egymást. Tóth Gabi kirohanása a műsorból mindennek a csimborasszója volt.
Örülök, hogy a Voice műsorában sokkal kulturáltabb a zsűri!
(És itt ismét hangsúlyozom, hogy Curtis és Manuel kellemes csalódás. Semmivel nem rosszabbak a sok polgárpukkasztó

És ha már zsűri, én is elmondhatom, hogy húsz éve nézem ezeket a tehetségkutató műsorokat. A "Megasztárt" néztem először, mert nagyon kíváncsi voltam anno, a nagy kedvencem Presser Gábor véleményére, aki zsűritag volt. Aztán jött a különböző névvel, csatornával jelentkező sok-sok tehetségkutató. A legszimpatikusabb zsűri tagjai
voltak részemről a mai napig: Presser Gábor, Pély Barna, Pierrot, Novák Péter, Malek Miklós, Little G, Pásztor Anna. (El nem tudtam volna képzelni őket, hogy úgy beszéljenek, veszekedjenek egymással, hogy az asztal tetején táncoljanak, hogy felrohangáljanak a versenyzőkhöz a színpadra, mint teszi most a celebek?! És a tegnapi "kapcsolgatás" közepette Tóth Gabit mutatta a kamera - premier plánban -, úgy "ült" felhúzott lábakkal az asztalnál, mint aki egy vizsgálatra vár, pff! )

A The Voice műsort nézem és örülök, hogy mindenki elfogadható a maga nemében! ( Lentebbi hozzászólásomban Trokán Nóra volt a "fekete bárány," de már kezd változni a véleményem pozitív irányban! Mert lassan kezd beilleszkedni a műsorba, felvette a műsor ritmusát is. Sőt, kezdem megszokni szeleburdiságát is. )
Egyben remélem, hogy őskövületként, nem nagyon lógok ki a sorból a véleményemmel. 😂😉🤣
4/10
Cukros csirkecomb 2023 szept. 09. - 21:31:29 4/10
(4/28)
Hát én rányomtam erre a műsorra, és előzetesen megszavaztam neki egy jobb pontot. Az énekesek eddig biztató teljesítményt mutatnak: jó hangúak, jó előadók, érdekesek – ők a legfontosabbak. De fontos a zsűri is, hagytam már ott tehetségkutatót féltávnál a zsűri nívója miatt. Itt viszont kifejezetten jól szórakozom. Miklósa Erika vagányabb, mint gondoltam, és tényleg irtó jó a szövege, én is nála szeretnék énekelni. :) Curtis és Manuel jópofán húzzák egymást, és Nóri is jókat mond. Szóval klassz az egész zsűri, megvan köztük a kémia, hasznos dolgokat mondanak már most, és közben tolják a showt. Csak így tovább...
---
Curtis eddig minden versenyzőjének dalt ígért, volt akinek fellépési lehetőséget is. Ezeket szeretném majd látni/hallani.
omama2 2023 szept. 08. - 19:36:09
(3/28)
Csak néztem az előzetesben bemutatott zsűrit. Mit keres itt ez a drogos repper Curtis, mint zeneértő itész ?? Arra vagyok kíváncsi ki fogja helyettesíteni mikor betép és elfelejt megjelenni?? Annak örülök, hogy frissült a zsüri és nem az eddig unalomig felvonultatott celebek ülnek majd ott!!
Bonitó 2023 szept. 01. - 22:54:28
(2/28)
Elnéztem a zsűrivel kapcsolatos népszerűtlen véleményeket/kommenteket. Nagyon sokan kifogásolták, hogy Miklósa Erika, mint világhírű operaénekesnő, hogyan vállalta el a szereplést, Curtissal, Manuellel egy műsorban?! Sokan kérdőjelezték Trokán Nóra színésznő szereplését is. Van akinek a beharangozott első opció tetszett, azaz Hien és Király Viktor zsűritagok személyében. Bevallom, először én is meglepődtem, hogy kik lesznek Voice zsűri tagjai?!

De azóta levettem a "kritikus szemüvegem" és megbarátkoztam velük! Legalább, így nem az állandóan látott és megunt celebeket kell nézni majd a zsűriben. A "Miklósa Erika és Manuel" kontraszt szerintem színes és jó lesz. M. Erika és Curtis nyilatkoztak a műsorról a Fókuszban is. Nekem, nagyon szimpatikusak voltak. (Holott jöttek is a népszerűtlen kommentek, hogy "ki fogja helyettesíteni Curtist, "ha elfelejt majd élő adásban megjelenni?!" stb. Remélem, a jelentkezők palettája pont azért lesz színes, mert más-más stílusokkal is mernek jelentkezni. És bizonyára mind a négy mentor bizonyítani akar, és így a nézők is jól szórakoznak majd. Kellett már a frissítés szerintem. Örülök neki.
(Nekem a "fekete ló, Trokán Nóra színésznő. Neki még Manuelnél is kevesebb köze van a műsorhoz.)

Hogy Manuel nagyon fiatal?! A világ több szegmensében is fut a műsor és némelyik külföldi változatban nála fiatalabbak is ültek már "coach"-székben. Vele a fiatalokat akarják megcélozni. Nagyobb szerepe ennél nem igen lesz, de majd meglátjuk. ( Most, hogy így fikciózik az ember lehet, hogy Azariah még nagyobb húzás lett volna?! (Bizisten úgy egyengeti a pályáját ez a szintén fiatal "srác", mint senki más eddig. Mondom én az őskövület, és igen csak lestem a Friderikusz - Azariah interjún, mert nagyon tetszett!)
Jó szórakozást kívánok Mindenkinek a holnap esti műsorhoz!
olahmiki1959 2023 aug. 30. - 19:59:26
(1/28)
A zsűriből Miklósa Erika az egyetlen, aki szakmailag ért is a dologhoz, az ő véleményét érdemes lesz meghallgatni.
Trokán Nóri? - Kedves, aranyos lány... Néha picit hamiskásan énekel, de ne legyünk maximalisták...
Curtis? - Jó fej, rappernek kiváló, énekelni egyáltalán nem tud, de nem is azért szeretjük.
Manuel, mint zsűritag? - Na, ne röhögtessetek!

Ők fognak fiatal tehetségek életéről, további zenei pályafutásáról dönteni?
Erre kíváncsi leszek...:)